Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz viktorhu #81000 üzenetére
Igen régóta megtalálom a számításom készülékben és díjcsomaggal is.
Most viszont nagyon rámtört a "kell nekem ez a drágaság" érzés.
A legfullosabb díjcsomagnál egyel olcsóbbat használok tizen éve.
Volt igen jó deal jó párszor samsung csúcs mobilokkal.
Sajnos az s7 edgével ez véget ért.
Azóta egyre irreálisabban tolódnak el az árak.
Nekem tök jó lenne a mi 11i, de nem xl tarifával+ 90 ezerért.
Tudom húzzak gsm boltba függetlent venni vagy lehet számhordozni.
Ezt az ügyfél megtartót még kipróbálnám.
De hogyan?
Ez valami nagyon különleges ügyosztály lehet...[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
Pontosan így jártam én is, de egy kis bénázásuk után végül sikerült megegyezni. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem hirdetnek olyan díjcsomagokat, ami előtt nem kell ilyen tiszteletköröket leróni, ha egy kis "de a versenytársnál..." említése után szó nélkül úgyis megadják.
Egyébként itt jön ki a különbség: ha a másik kettőnél (a Digit még nem számítom ide) veszel tévét/internetet/mobil előfizetést egyszerre, nem nagyon van olyan telenoros ajánlat (csak mobilra, ugye), ami nem ejtene gondolkodóba. Sőt. -
zzola
titán
Visszaolvastam, egy kérdésem lenne. iPhone-on most akkor működik 4G hang (VoLTE) vagy sem?
Kösz. -
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
Értelek, de még mindig az a tippem, hogy ha azt mondod, hogy le szeretnéd mondani az előfizetést, és ügyfélmegtartóval szeretnél beszélni, akkor jobban jársz a végösszeg tekintetében, ha ezt a második legdrágább díjcsomagot lealkudod olcsóra, és megveszed mellé a telefont magadnak. Valószínűleg egy minimális kedvezmény akkor is marad a készülékre, vagy megveheted máshol olcsóbban, és két évre vetítve kevesebbet fogsz fizetni összesen.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #81010 üzenetére
Igen. De az az érdekes, hogy régen is flottás csomagot mondtam fel. Igaz, az zárt dolgozói flotta volt, nem ilyen publikus.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Gubu0101
veterán
Működik,nekem kapcsoló is van a beállításoknál (12 Pro)
Velen:Annyit hozzá tennék a dual simes függő vagy független témához,hogy az utóbbi pár évben minden samsungot úgy vettem a előfizetés mellé,hogy függetlenek voltak,kivéve most az iphone-t,érkezik a héten egy dual simes Xiaomi 11Lite,ugyan csak telenor-tól,majd megírom,hogy az függő e,de tuti független lesz
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Édesapám panaszkodott, hogy nagyon gyorsan elfogy a 3000 Ft-os feltöltése, ami régen fél évig is elég volt neki, pedig nem telefonál többet most sem.
Utánanéztem és kiderült, hogy Praktikum csomagban van még 51 Ft-os percdíjjal. Nem emlékszem, hogy régen is ilyen magas volt a díja, mikor emelték meg így?
Az összefoglalót olvasva látom, hogy csak személyesen vagy telefonon lehet váltani csomagot.
Telefonos váltás során egyértelműen ki lehet választani a szimpla Hello csomagot, hogy nekünk nem kell semmi megújuló adat, vagy perc csomag, ami havonta vonná feleslegesen a pénzt? Nyomógombos telefont használ, nincs semmi ilyenre szüksége, keveset használja...
Érdemes valamire ügyelni az ügyintézés során?Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
-
félisten
válasz Viktor0610 #81016 üzenetére
Ez nem teljesen helyes így, mivel ugye vannak kiegészítő szolgáltatással levő Helo kártyás csomagok is amikre könnyen rá lehet futni ha nem elővigyázatos.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #81017 üzenetére
Jó, de alapcsomag csak egy van.
És elfelejtettem, hogy ha jól emlékszem, már a MyTelenor appban is lehet feltöltős számon tarifát váltani.Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Viktor0610 #81018 üzenetére
Ogen alapcsomagoent egy, de barmelyikre lehet valtani.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Viktor0610 #81018 üzenetére
A Telenor kártyás tarifacsomagot tavaly pedig automatikusan is át tudták váltani Hello kártyásra.
-
unravel
őstag
Nem működik a mobilnetem (Zugló). Nálatok van fennakadás?
¯\_(ツ)_/¯
-
dkovizoli
addikt
Szerintem az csak neked tűnik soknak. Főleg ennyi év alatt. Ha kiszámolom az enyém, akkor ennél sokkal több. Két hiper xxl és egy data standard évek óta. Páromé és enyém. Csak ez egy cirka 50-es havonta és szinte kezdetek óta nagy csomagjaim voltak. Innen nézve az sem igazán számít mennyit fizetsz havi szinten.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Céges szerződés alatt számot tényleg nem lehet "áthozni" privát előfizu alá?
Szeretnék kivállni és saját szerződés alatt tovább használni az évek óta meglévő számomat."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
félisten
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #81025 üzenetére
Ezt mondta ma az üfsz. Illetve DIGI oldalán (Ez lenne a cél, de elvileg telenorn belül is ez a szitu) is azt látom, hogy csak azonos névre/címre lehet megoldani a hordozást.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
félisten
-
Hosssszu
őstag
válasz szabonagyur #81027 üzenetére
Ez nálunk is így van. Két flotta van Telenor és Voda, mindkettőnél simán meg tudják csinálni.
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Egy telenor üzletben vásároltam készüléket.
Online számlázásban vagyok, azt mondták, hogy a mytelenor-ban megtalálom a számlát / nem ott ahol a telefonszámlák vannak/, de nem találom sehol.
Melyik menüpontban keressem ?Köszi.
-
zzola
titán
Új előfizetésnél - telefonon kötött - a VoLTE/4G HANG-ot külön kell bekapcsoltatni, vagy day1 aktív lesz? A készülék egy iPhone 12.
Köszi. -
Gubu0101
veterán
Nézd meg,hogy van e kapcsoló a Beállítások/Mobilhálózat/Mobiladat-lehetőségek/Hang és adat menüben,ha nincs,akkor ügyfélszolgálat.
Nekem mikor bejött ez,akkor auto bekapcsolták,azóta minden készüléken elérhető nekem
De lehet te is betudod ha belépsz a szolgáltatódnál és a szolgáltatásoknál megnézed,hogy aktív-e.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MODERÁTOR
-
Gergello
addikt
válasz Viktor0610 #81035 üzenetére
Jó , meglett, most jelent meg. Köszi mindenkinek !
Szia !Az email megjött, számlát nem látom. Ez jött:Tisztelt ügyfelünk!Tájékoztatjuk, hogy Önnek elkészült és letölthetővé vált a készülék éstartozék értékesítési elektronikus számlája.Számlázási azonosító:....Kérjük, látogasson el a Telenor Online Ügyfélszolgálat honlapjára.Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elektronikus számlát elektronikus formábanis meg kell őrizni!Üdvözlettel: Telenor[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Arról van infó, hogy a HelloData start csomaggal menni fog-e az 5G?
-
MODERÁTOR
-
TrollBalint
addikt
válasz unravel #81021 üzenetére
Én ma vettem észre, hogy nálam sem igazán. Chrome nem hozott be semmit, de a messenger minden gond nélkül ment. Revolut betöltött, de a kártya adatokat nem tudtam megnézni, azt írta ismeretlen hiba, wifi-n gond nélkül ment. Steam applikáció se töltött be. Ha valami játékkal játszottam, amiben reklám volt, az is működött simán.
nem tudom mi okozhatta, vagy mikor jött elő, mert az elmúlt jópár napban / hétben szinte csak wifin voltam.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Komi28
senior tag
Van valami hiba a szolgáltatónál? Az utóbbi pár napban a 4g-re alig vált fel. Az oldalak alig jönnek be. Nem csak egy településen gyenge hanem majd mindenhol. Otthoni wifi-n semmi gond nincs. Nem csak nekem rossz más telenoros is mondta, Tudtok erről valami infót?
-
MODERÁTOR
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van egy nosztalgiából megtartott telefonszámom feltöltőkártyán a Telenornál, jelentősebb összeggel. Tizenéve csak nyomom rá a háromezret, de egy percet nem beszélek. Szeretném a számot hordozni máshová.
Tudja valaki hogyan kaphatom vissza a rajta lévő pénzt?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
tomp
félisten
Most, hogy hosszú ideje használom az 5G-t, rájöttem milyen csodálatos ez a ZTE technika.
5G-n olyan adatot szolgáltat a ZTE amitől a telefon 5G modeme besokall és a telefon letiltja az 5G cellát! Csak telefon újraindítás hozza vissza.
Eddig 20féle konfigurációt teszteltem és mindegyiknél csinálja.
Készíthetek erről is logot, hogy felkészítsék a modemet a ZTE bugra...
Érdekesség, hogy a Norvég Telenornál is volt hasonló hiba a konfig szerint:
"[update policy_ver to 16.28.2] Corrected the error which is causing 5G attach issue for Telenor Norway" -
tomp
félisten
válasz 4Grider #81047 üzenetére
Azért ott megnéztem volna a gyártói IMS kezelést is...
Xiaomiknál lehetnek érdekes anomáliák a mai napig a VoLTE-vel mind3 szolgáltatónál mert nem teljesen úgy van megoldva az IMS ahogyan az le van írva...Azért ez az 5G tiltás cuki dolog. Lehet először észre se veszem mert teljesen rendben van. Elhagyom a lefedettséget majd mire újból ott vagyok már nem megy fel 5G-re. Restart kell. Utána rögtön 5G-re mászik.
-
TrollBalint
addikt
válasz Komi28 #81041 üzenetére
Ismerősöm is hasonlóan járt. Komáromnál lakik, először elment a mobilnet teljesen. Kiderült, hogy a Telenor olyan sávra állt rá, amit nem tud az Ő telefonja. Azóta 4g-re is alig akar fellépni. (Nem tudom végül lett-e új telefon, vagy még az függőben van)
Milyen telefon egyébként?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest