Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
TomPack
őstag
válasz Gubu0101 #98816 üzenetére
És ha a számlák alatt, az egyéb számlák szekcióban a dátumot visszaállítod arra másfél hónapos intervallumra amibe beleesik a vásárlásod napja (2021.xx.xx. napja) ott sincs az elektronikus áfás számla?
Mert nekem oda dugták!
Ha neked nincs ott, és papíron sem kaptad meg, akkor sanszos hogy a telefonod a feketepiacról szerezte be a Yettel!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Gubu0101 #98804 üzenetére
Ha nincs ott a számla, akkor vagy nem elektronikus úton kaptad meg azt, esetleg nem ügyfelszinten adtad hozzá a számot a fiókhoz, vagy nem jó helyen keresed.
Amennyiben a számot kiválasztod, a Számlák oldalon, az Egyéb számlák részén kellene legyen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
-
TomPack
őstag
válasz Gubu0101 #98792 üzenetére
Én megtaláltam, tényleg az "egyéb számlák" között lesz a telefon számlája, csak vissza kell állítani a tól-ig dátumot a vásárlás időpontjára!
A számlán rajta lesz, hogy részletfizetésre vásárolt telefon, és a hitelszerződés azonosítószáma is, amit a Barion-os végtörlesztéssel gyönyörűen össze lehet egyeztetni, mert azon is szerepelni fog ez az azonosítószám is, a befizetett törlesztő darabszám, és a telefonszám mellett!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
mrobes
tag
válasz Gubu0101 #98789 üzenetére
"Mondjuk aki megvette nem is nagyon foglalkozott vele,az erdekelte rendben mukodik e a telefon,neki az volt a lenyeg"
Én is igy voltam a legutóbbi teló vásárláskor...
Aztán pár hónap után meg csak pislogtam, hogy mi ez szolgáltatás nem elérhető duma.
Jó tanulópénz volt. -
-
Landsmann
addikt
válasz Gubu0101 #98252 üzenetére
A kapcsoló léte vagy nem léte szerintem nem a szolgáltatók sara. Androidos készülékeken ott van és nyilván nem a szolgáltatók szorgalmazták hogy legyen, kitolásul az Apple készülékeken meg ne legyen. Itt inkább a gyártót kellene macerálni, hogy vegyék figyelembe a felhasználók kérését.
A VoLTE aktiválva van a kártyán?[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz Gubu0101 #98245 üzenetére
A VoWiFi nem csak azért lenne jó a szolgáltatónak is, hogy ahol nincs jó lefedettség, ott is használható legyen a szolgáltatás, hanem azért is, mert mondjuk jó térerő mellett is lesznek olyanok, akik a VoWiFi-t priorizálják a beállításoknál és ettől, de a gyenge térerős területeken is nem a mobilhálózaton lógna a telefon, így némileg tehermentesítené a rendszer ezen részét.
-
kammler
senior tag
válasz Gubu0101 #98227 üzenetére
Hát nem volt egyértelmű, hogy ebbe a retek országba nem lehet elküldeni egy retkes QR kódot emailba, vagy csak ugy az orrod elé ki...szni a monitorra? Természetesen meg van magyarázva. Igaz bankszámlát azt tudsz nyitni telefonról, laptopról, de az nem egy kritikus szolgáltatás.
-
FattyDove
őstag
válasz Gubu0101 #98233 üzenetére
Rohadt sok régi építésű, ne adj isten 2 emeletes falusi családi házban nincs térerő az alsó szinten. Többek közt anyámnál se. A telekomos sim viszont vígan megy a VoWifi miatt, míg a Yettel konkrétan nem talál hálózatot.
#98231: Azért ez elég ciki, mivel ez nem egy új technológia.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz Gubu0101 #98233 üzenetére
Én igen. Egyik ismerősömnél olyan gyalázatos a térerő, hogy beltéren a Telekomos sokszor át szokott váltani VoWiFi-re. A yetteles nem tud hova, az kínlódik. Vodafone az megoldódott, mert kb 800 méterre tettek egy Vodafone bázisállomást. Mindezt egy megyeszékhelyen, illetve attól pár km-re.
-
latya73
csendes tag
válasz Gubu0101 #98061 üzenetére
Pedig ez valószínűleg így van. Pár éve amikoz visszajöttem számhordozással, kértem a gyerekeknek is 2 simet (KÜF). Egyből ment a volte minhárom számon, pedig az egyik kártyát Mido-ba raktuk. Kb egy évre rá karácsony előtt a gyerekek számaira kértem két telefont, gondoltam jó lesz a fa alá. A gyerekek szóltak, hogy eltűnt nekik a volte. Visszamentem az üzletbe, szerencsére pont ahhoz az ügyintézőhöz kerültem akinél a telókat vettem. A kérdésemre, hogy lehetséges -e hogy a vásárláskor aktiválódik e volte tiltás, azt mondta hogy igen, automatikusan, és sajnálja hogy elfelejtette kikapcsolni. Megmutatta hogy csak egy pipát kell egy jelölőnégyzetből kivennie. Az én számommal nem volt semmi gond volte ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz Gubu0101 #98050 üzenetére
Megnéztem én is. Csak annál a kártyánál van ott, ahol aktív a tiltás. Amin engedélyezve van, ott a megrendelt szolgáltatások között sincs. Ami érdekes, a tiltás aktiválásának időpontja tavaly augusztus 8. Ebben az a furcsa, hogy az előfizetés már pár éves és az a SIM sosem volt VoLTE képes telefonban. Tehát annak a dátumnak elvileg akkorinak kellene lennie, amikor az előfizetés meg lett kötve, hiszen teljesen új szám és kártya volt, nem meglévő lett bevíve. Akkor ezek szerint valamikor lekerült róla, majd augusztusban vissza került a tiltás. Nekem volt/van egy kártyám, amire aktiváltattam a szolgáltatást, de vagy 2 évig 3G-s telefonban volt. Aktív maradt rajta a VoLTE. Az a kárty amár VoLTE képes, elvileg támogatott készülékben van.
-
4Grider
nagyúr
válasz Gubu0101 #98026 üzenetére
Mondjuk telefonon a 10/10-nek is bőségesen elégnek kellene lennie.
A roaming hálózat adott helyszínen és időpillanatban rendelkezésre álló sávszélessége a fő limitáló tényező, de persze simán lehet az utána következő internetes útvonal, ahol vpn-en a neted és a hívásaid hazajönnek. -
zsero
aktív tag
válasz Gubu0101 #97704 üzenetére
Ott csak napi ezer forintot láttam, az meg ekkora forgalomnál kb. veszteséges lehet a szolgáltatónak.
De én igazából csak EU-ra keresném, havi 50-100 GB-nál nem kellene több, csak fontos hogy azért ne rúgjanak ki. A másik lehetőség hogy veszek több 50-es kártyát KÜF-ben, az egész jó áron van. -
félisten
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Gubu0101 #97434 üzenetére
Nekem karácsony előtt volt velük sztorim tavaly előtt. Úgy tudtam megrendelni a telefont ahogy nem lehetett volna és elakadt a rendszerbe, de ha én nem hívom fel őket, akkor nem szólnak hogy ez van. Az ügyintéző nem a problémát akarta megoldani,(karácsonyra legyen nálam az ajándék) hanem azzal foglalkozott hogy ezt így nem is lehetett megrendelni, de persze nálam volt a visszaigazolás náluk meg a 300.000 Ft-ok, de csak törölni tudta volna a megrendelést, a végén abban segített, hogy melyik üzletben van éppen készleten nyilván nem abban a színben amiben kinéztem… aztán az üzletben egy másik tragikomédia vette kezdetét… addig jó a Yettel amíg nem kell ügyet intézned, csak jönnek a számlák fizeted és használod a szolgáltatást. Persze még 300k-ért megvettem a telefont és a két ünnep között vissza is kaptam az előzőt. Kérdeztem a csajt, hogy mi lenne, ha nem tudnám mégegyszer kifizetni a telefont? Nyilván érdemi válasz nem volt.
-
félisten
-
tomp
félisten
válasz Gubu0101 #95163 üzenetére
Méregetés nélkül is tökéletesen ment az O2 4G és 5G. ICE-n se volt baja.
N28 DSS brutálisan stabil volt. N78-on meg kb 600Mbitet lehetett kapni mert eleve nincs több sávszél nekik.
Telekom hálózaton 1x pedig még az 5G SA is ment de biztosan bug mert hivatalosan a Telekom nem is roaming partner. -
Schnorkel
tag
válasz Gubu0101 #84110 üzenetére
Igazából április óta ígérgetik... sőt, volt itt a fórumban is egy flottás FB oldal ahol konkrétan megjelent az "eSIM hamarosan"...
Amúgy az "OtthonNet" is reklám nélkül indult el, mikor már rendelhető volt a szolgáltatás akkor kezdték el promózni...Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu
-
félisten
-
félisten
-
-
félisten
-
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz Gubu0101 #83880 üzenetére
Semmilyen felhasználást nem lehet a torrentezéshez hasonlítani, még egy gyors letöltést sem.
A torrent automatikusan a max sávszélesség kihasználására törekszik, ráadásul rengeteg szálon, és fölfelé is. Ha elindítasz egy letöltést, ami aztán belátható időn belül véget is ér, az messze nem hasonlítható hozzá.
És igen, a dsl jó home office-ra, de az említett 2 megabit az már sajnos nem (pl. teams meeting).
-
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
válasz Gubu0101 #83802 üzenetére
Persze, mindegyiknek vannak ilyen területei - kis falu, vagy akár városnak távoli / hegyes stb. része.
De sűrűn lakott nagyvárosi és elővárosi környezetben a többiekre nem jellemző, hogy ne fednék le a területet. A tescoban rá kell csatlakoznom a tesco wifijére, ha elő akarom hozni a kuponokat az alkalmazásból.
-
Kronk
őstag
válasz Gubu0101 #83783 üzenetére
szlovákoknál lőttem szeptember 16.án amikor átmentem pozsonyon keresztül autóval, éppen csak screenshotot tudtam lőni, de oda-vissza felé felment 5G-re, ami vicces, hogy a cseheknél, brnoban már nem ment fel, ugyan úgy az O2-re ami pozsonyban ment
http://totesz.myminicity.com/
-
MODERÁTOR
-
-
tomp
félisten
válasz Gubu0101 #83219 üzenetére
Délelőtt jeleztem a OnePlus-nak, hogy hááát izé nem megy a hivatalos 5G konfiggal az 5G. Nemrég írtak, hogy készítsek teljes hálózati logot nekik, hogy javítsák.
Ha a Telenornak jelzem(nem fogom...) vajon megköszönik az infót és adatokat és továbbítják a gyártó felé vagy elhajtanak?
-
troooper
tag
válasz Gubu0101 #83284 üzenetére
Már egy 20Mbites tényleges netnek is örültem volna, ha annyit elér legalább. Nem vártam , h az akár 150 maxot eléri, de ez minden várakozásomat alulmúlta.
Amúgy az az érdekes, h amikor elindult, a címemen sem volt az, kértem értesítést, h amikor az lesz, szóljanak. Ez ugyan nem történt meg, de múlt héten ismét csekkoltam és csodák csodájára elérhető lett. Mintha csak az érdeklődésem miatt tették volna azzá. -
-
DrBubo77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest