Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz Landsmann #98253 üzenetére
Kb 6-7 eves az elofizetesem,miota bejott a volte azota aktivalva van.Masnal is ugyan ez a hiba van.
Az az erdekes,mikor hazamegyek nemetbol,akkor eltunik a kapcsolo,mikor kijovok vissza nemetbe meg megjelenik. Keszulok irni az apple supportnak,majd hetvegen raszanom mar magan.Meg a yettelnek is irok,hatha ott is raneznek.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kammler
senior tag
válasz Landsmann #98253 üzenetére
Nálam például Oneplus 10 pro-n volt VoLTE, meg Wowifi kapcsoló is telekomnál is meg Yettelnél is. Mostani szoftververzióban nics VoLTE kapcsoló telekomnál, nem is tudom kikapcsolni, de aktív. Wowifi kapcsoló van azt ki is ki tudom kapcsolni.. A Yettelnél meg van VoLTE kapcsoló, most már működik is meg ki is tudom kapcsolgatni. De a Wowifi kapcsolót eltüntették, igaz nem is működne. De eddig az is volt Yettelnél. Szóval szoftverről szoftver is változhat, hogy mi van, mi nincs. Mondjuk az kár, hogy Telekomnál, ha úgy kívánom nem tudom kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest