Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ma is “menni fog” videó van a telenoros hölgytől.
Kezdem azt hinni, hogy ezek a videók belső használatra készültek telenor dolgozóknak, csak valaki elhitte, hogy jó lesz az ügyfeleknek is. :/ -
Krill77
őstag
válasz LyonnaisFan1 #54096 üzenetére
Köszi. Frissítés kellett, régiben nem volt.
-
donaldk
csendes tag
Szevasztok, találkozott valaki olyan üzenettel a 17-i "ajándékkal" kapcsolatban, hogy:
Az ajánlat csak a Telenor ügyfelei számára elérhető.
Miután beléptem a Mytelenorba (ami ugyebár feltételezi, hogy Telenor ügyfél vagyok) jön egy ilyen üzenet. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz Krill77 #54093 üzenetére
A weboldalon is elvileg élhetsz ugyanúgy a hipernetes promóval.
Az appban meg valami ilyet kellene látnod egyből, mialatt tölt az alkalmazás:As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sanyi0627
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #54091 üzenetére
Ajánlották nekem is, hogy telepítsem az appot és mondta, hogy a mai nap nagyon jó és nyissam ki stb.
Ahhoz képest az ideiglenes szám nem működik
A másik számon korlátlan a net, egy napi díjmentes beszélgetés van helyette.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Krill77
őstag
válasz LyonnaisFan1 #54091 üzenetére
Jo de hol lehet kivalasztani? Nincs ilyen az appban
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Krill77 #54086 üzenetére
Korlátlan hipernet egy választott napra egészen 01.01.-ig.
Tehát nem kötelező a mai napon felhasználni, de érdemes még felkapni.Bár ha van korlátlan mobilneted, akkor mást kapsz.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sanyi0627
senior tag
válasz 4Grider #54089 üzenetére
Megvan a szerződés, ma voltam bent.
Mondták, hogy 20.án este 20-24óráig nem fog se az ideiglenes szám, se a vodás számom élni az átváltás miatt!
Nem értem miért nem aktív az ideiglenes 20as szám, előző hordozásnál azonnal aktív volt.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Számhordozással vittem át egy számot, viszont nem aktív még az ideiglenes számom. Mennyi idő kb?
(Amikor hello data csomag miatt vittem át az egyik számot, azonnal aktív volt)
Most pedig semmi...Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Most nem láttam az Alaszkába költözünket....
-
Krill77
őstag
Hi. Az appban van ez az adventi aji? Mert nem lelem. Még csak ma neztem ra mióta tart.
-
darvinya
titán
Már jó.
De SCI-n még mindig hang csúszás van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
LyonnaisFan1
őstag
Nálam is megy
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
_Karesz_
tag
válasz LyonnaisFan1 #54079 üzenetére
Nem tudok róla, reggel óta ki sem léptem belőle.
-
Somatom
veterán
válasz LyonnaisFan1 #54079 üzenetére
Mondom, hogy kb. fél órája még működött ugyanezzel az alkalmazásverzióval. Úgy tűnik, hogy nem a stream -ben van a hiba, mert Kodiban működik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz _Karesz_ #54071 üzenetére
Szintén.
Valami nagyobb hiba lehet a rendszerben. ... vagy a mai update cseszte el. Frissítetted ma esetleg az alkalmazást?
Az én kiadásom: 1.3.0019[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
válasz radio100jozs #54069 üzenetére
Senkitől nem kértem segítsége innen a fórumból, én csak a véleményemet írtam le a változás vonatkozásában. Az én szemszögömből úgy áll a dolog, hogy kaptam akciósan egy full extrás autót, amiből az extrát kivették. Így csak egy fullos autóm van extra nélkül. Pedig amikor megvettem a kocsit akkor 2 évig szavatolták a full extrát. Ha én valamivel nem vagyok megelégedve ( My tv olykor olykor teljesen leáll, vagy csak a kép áll meg a hang megy tovább ) akkor csak a havi díj bizonyos %át utalom át akkor az is rendben van???? Na mind1 hanyagoljuk a témát, ezen már nem akarok vitatkozni.
-
andrás47
senior tag
My tv előfizetést tudok venni ajándékba másnak tehát másik telefonszámról, szintén Telenorosnak, ha igen, hogyan kell , és 1 hónapra mennyi az ára ? Köszönöm
-
_Karesz_
tag
másnál is meghalt a mytv?
-
radio100jozs
őstag
válasz xviktorx #54055 üzenetére
A példád sántít, mert nem hibrid autót vettél, csak olyan benzineset, amihez kaptál egy havi benzinvásárlási kupon keretet 3500-ért, de ahhoz, hogy kihasználd, kell benzin a kocsidban, hogy eljuss a benzinkútra, az meg ha nincs az autódban, mert üres a tank, akkor hiába mutogatod a benzines kuponodat, otthon nem tudod levásárolni.
De nem mi vagyunk a szerződő felek, így itt senki semmiben nem tud neked segíteni, ha nem értesz egyet a dologgal, van NMHH, velük intézd el, hogy akkor mi a helyzet a Telenor hűségeddel.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Én sem hosszabbítom a Home-ot Februárig.Megvárom mi lesz.Ha nem lesz jó ajánlat akkor meg flottás korlátlan netet kötök itthonra.
-
Bferibörs
addikt
válasz pvt.peter #54063 üzenetére
akkor ezt megbeszéltük, jó, hogy elküldted a hiba listát a telenornak, hátha történik valami - webes felületet nem nagyon használom pontosan a lassú betöltés miatt, lakossági részen nem vettem észre különösebb hibát weben sem.Amire szükségem volt beállítottam oszt jó napot, nem nézegetem már
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
HXY
addikt
A MyChat csomagban jövőre is megmarad a korlátlan Facebook, Viber, MyTV?
-
lm83
őstag
Van valami gond a megrendeléssel, vagy csak nekem szerencsétlenkedik az oldal?
Csak tölt, tölt aztán kiírja, hogy valami hiba van.
Kérjek visszahívást, aztán egy napon belül hívnak...
(Csak gondolom győzzem kivárni, meg most érek rá sajnos később ki tudja...) -
pvt.peter
őstag
válasz Bferibörs #54029 üzenetére
Azért ebbe elég erősen beletudok kötni.
Elég hosszú éveken keresztül voltam Telekom előfizető, sőt még most is (lakossági) előfizető vagyok TV szempontjából. Az tény, hogy volt egy időszak amikor áttekinthetetlen volt az oldaluk, de mióta ez az új felületük van, azóta használhatónak nevezhető az oldal.
Na de vissza a Telenorhoz. Csak a tisztázás kedvéért: jelenleg a webes felületről van szó, azon belül is az üzleti ügyfeleknek szánt oldallal és ez nem ugyanaz mint a lakossági ügyfeleknek szánt oldal. Volt ahhoz is szerencsém, ugyanis tévedésből először arra regisztráltam, és ha jól vettem észre talán áttekinthetőbb a lakossági, mint az üzleti oldal (bár hangsúlyozom, hogy nem töltöttem túl sok időt azon az oldalon).
A teljesség igénye nélkül és helyenként a korábbi hsz -emet ismételve végigkattintgattam az oldalakat amelyek bejelentkezés után láthatóak:
1. Baromi lassú, értsd több percet kell várni egy-egy menüpont betöltésével (mindegy, hogy melyik szolgáltató és böngészőről van szó). Ehhez képest a Telefos "fénysebességgel" töltődik be.
2. Nem csak mobilon, hanem webes felületen is rosszul jelennek meg bizonyos részei a weboldalnak (többféle böngészőt is próbálva). Pl. menüpont (vagy vmi hasonló) helyett csak ?számok?
3. Tooltipek tartalma szarul van megjelenítve.
Ha jól látom arról van szó, hogy a kedves fejlesztő csapat sima tooltip -ben akar megjeleníteni html tartalmat Sok sikert hozzá, nem fog menni customizáció nélkül.4. Ha már itt vagyunk nézzük meg mit takar a "Személyes adatok megsértése" menü. Hoppá! Hiba történt! (Többszöri próbálkozás után is ugyanezt az oldalt töltötte be.) De legalább van hibakód.
5. Van úgy hogy nem találják el a képek linkjét. Kérdem én: ki teszteli ezeket a rendszereket? Ha jól látom akkor senki se. EZ bizony HTTP 404
6. "Mit tegyen, ha nem jelenik meg a menüsor?"
De megjelenik, akkor meg minek kiírni ezt a felesleges infót? Miért kell feleslegesen terhelni a usert? Gratulálok megint a fejlesztő csapatnak...7. Ez egy lenyitható menü baloldalt. Semmilyen grafikai elem nem jelzi, csak a szöveg tesz utalást rá.
8. Menjünk erről az oldalról a Mobitrend oldalra. Igen, az egy nagy fekete paca. Nem tudom mi az és, hogy miért kell oda. Slusszpoén az oldal tetején: "Nincs adminisztrátciós joga!"
Mondanám, hogy reszponzív az oldal, de nemEz a webes felület a közelében sincs a Telekom -os webes felületnek.
Ezzel a hsz -el nem az volt a célom, hogy a 2 szolgáltatót összehasonlítsam, csak egy gyors "laikus" felhasználói tesztet csináltam használhatóság szempontjából.
A fentiekből az jön le számomra, hogy az oldal össze lett csapva és nem lett megfelelően tesztelve.Illetve ha már megírtam ezt a hosszú hsz -t, akkor az esetleges hasznossági mutatóját növelve elküldtem a Telenornak is az erre mutató linket, hátha kapok választ vmelyik részre.
[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
VásRló
tag
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz xviktorx #54060 üzenetére
Csinálj egy új felhasználót.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
xviktorx
tag
válasz castiels #54057 üzenetére
Ha nincs Hello Telenor előfizetésed akkor sehol. Csak a Hello Telenor előfizetőknek van kupon MTVPLUS-ra. A hipernetesek most sem kaptak semmit. ( Bár én sem érek semmit sem ezzel a kóddal mert már van Mytv előfizetésem a Hipernet home L-hez, és egy e-mailhoz van rendelve mind a Hipernet mind a Hello Telenor csomagom ezért nem tudom megrendelni. Pedig elég sok jó természet csatorna van ebben a Plus csomagban ).
-
8
senior tag
válasz castiels #54057 üzenetére
Telenor Advent vagy telenor app
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
xviktorx
tag
válasz re_mod #54054 üzenetére
Én sem tudom igénybe venni a 30 napos MYTV plust. Szerintem azért lehet, mert van neked is egy másik telenoros számod, amihez van már valamilyen MYTV-s csomagod rendelve. És mind a 2 szám egyazon e-mailhez van rendelve. Én a Hello Telenor csomaghoz még a 0 Ft-os csomagot sem tudom megrendelni, mert regisztráció során kiírja, hogy " Már létezik ilyen email/telefonszám". Ugyan ezt a hibát írta ki amikor a kupont akartam beváltani. A hipernet home L csomaghoz a régi "Családi csomag" van nekem megrendelve.
De lehet hogy nincs igazam és tévedek., -
xviktorx
tag
válasz radio100jozs #54051 üzenetére
Fáraszt téged a búbánat.
Példádhoz visszatérve, a szerződésemben az volt hogy egy hibrid kocsit kapok, amiből ha kifogy a benzin a pályán akkor még villanymotorral tudok menni. Jan 11-el kiveszik a villanymotort a kocsimból tehát nem tudok továbbmenni. Nem értem miért kell lehurrogni mást, és hajtani a hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
re_mod
tag
Üdv.:!
Ma adventi ajándéknap kaptam egy 30 napos MyTv Plus kupont amit viszont beaktiválni nem tudok. Az alkalmazásban és a webes felületen is a kód beírása után bejön egy kupon információs oldal című lap és azon egy nem fogadom el feliratú kék gomb. Itt megáll a dolog lehet ezzel kezdeni valamit vagy csak új mytv előfizetéshez lehet ezt igénybe venni mert ilyet nem írtak.
[ Szerkesztve ]
-
Genova1983
tag
válasz radio100jozs #54052 üzenetére
Nálam is csak a nagy szürkeség van a naptárban. (Hipernet Home M előfizetés)
-
radio100jozs
őstag
válasz xviktorx #54046 üzenetére
Mond már el miért érinti a kedvezményt? Tán kevesebbet kapsz a 3500 Ft-ért? Nem, semmivel nem kapsz kevesebbet. Amúgy meg kb azért reklamálsz, mert ha elfogy a benzin a kocsiban, akkor nem tudsz menni az autópályán, pedig van matricád. Meg többek is elmondták, lehet menni az NMHH-hoz, ha nem tetszik a rendszer, kár bennünket itt fárasztani.
-
8
senior tag
Telenor Advent dec 17
„Ajándék korlátlan Hipernet, lebeszélhetőség vagy ajándéktárgy”
RÉSZLETES IGÉNYBEVÉTELI FELTÉTELEK (PDF)I. Az ajánlat tartalma
Az ajánlat az ügyfél adott tarifacsomagjának függvényében az arra jogosultak számára
az alábbi időtartamban érhető el:- „Ajándék korlátlan Hipernet” keretében 24 órányi korlátlan belföldi
mobilinternetezést lehetővé tevő ingyenes adathasználat igénybevételét
biztosítja; vagy- amennyiben a tarifacsomag már beépített korlátlan adatforgalmazást tartalmaz
(pl. Hello Data tarifák), 24 órányi korlátlan belföldi lebeszélhetőség
igénybevételét biztosítja.Az ajánlat igénybevételének napját az ügyfél szabadon választhatja meg, a
rendelkezésre álló időszakban, 2017. december 17- 2018. január 1. között.Hello Data Premium és korlátlan belföldi adatforgalmazást lehetővé tevő üzleti tarifákkal
rendelkező ügyfelek számára az ajánlat fizikai ajándéktárgynak az ügyfél által
megadott szállítási címre történő megküldését tartalmazza.Hello Telenor tarifával rendelkező ügyfelek számára az ajánlat 30 napig MyTV Plus
szolgáltatást tartalmaz.[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt jól értelmeztem a válasz sms-ben hogy a korlátlan hipernet nap az sms nem éjfélig tart, hanem esetemben pl holnap 7:10-ig?
-
Bferibörs
addikt
válasz Füleske #54041 üzenetére
Nekem ugyan ezt írja ki, lehet, hogy meg kell várni a 8 órát n weboldalon
appban - 1 nap korlátlan beszélgetés akinek szüksége van rá ! hajrá
( választani lehet a "Most kérem" akkor most aktiválódik, vagy a "Később kérem" , ebben az esetben vissza kell térni a 17-i naphoz és aktiválni kell, küldenek sms-ben valami kódot )
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Ma mi az ajándék ?
Nekem "Ezzel a telefonszámmal nem érhető el az ajánlat, kérünk, válassz egy másik előfizetést!" van csak. (hipernet home) -
Bferibörs
addikt
válasz nimmrody #54034 üzenetére
Hali!
Ha vissza olvasol a topikban találsz némi infót erről.
Röviden:
- ha a cella túlterhelt elvileg azokat a felhasználókat lassítják akik pld. torrenteznek ,ugye a többiek védelmére ,
alapvetően a torrent sincs tiltva ha jól tudom de mint fent írtam ilyen esetben korlátozhatnak ( hozzá teszem ez
a csomag nem erre készült) egyébként teljesen korlátlan a HD.
- eddig nem olvastam korlátozásról a topikban , persze volt akinek belassult a net valamiért időszakosan
- amire én használom videó,tv,oprendszerek frissítése, letöltése ( ami 1-1,5 GB esetenként, na nem naponta
csak ha szükségem van újabb rendszerre linux, win. új cucc ) , böngészés, chetelés , napi 24 órában fut a
mobilnet , laptopra dobom ki rendszeresen mert nekem kicsi a telefon képernyője , de nem használom többet
mintha telefont használnék. A forgalmazásom havi kb. 100-150 GB.Ha torrentezni szeretnél inkább egy flottát ajánlanék.
Részemről ennyit tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #54030 üzenetére
Hát én csütörtök óta rágódóm ezen, hogy akkor most vegyünk telefont, hogy van hozzá ajándék. Vagy várjuk a jövő hétig, hátha lesz valami tarifakedvezményes akció is
Aztán ha nem lesz akkor így jártunk -
Halaman
tag
válasz Beniii06 #54031 üzenetére
Sajnos ezt tudomásul kell venni, flottásként nem éri meg. Nem tudom miért nincs olyan, hogy ha meghosszabbítja az aktuális előfizetését akkor ilyen vagy olyan kedvezményt kap. Nem csodára vágyom, csak egy kis figyelmességre, hogy ugyanannyit érek mint egy új flottatag.
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Azt tudja e valaki, hogy a Hello Data "belfoldi korlatlan" csomagnal kb mi az az adatmennyiseg amitol mar ki megy egy figyelmeztetes esetleg szunetelteti a szolgaltato?
Magyarul valoban korlatlan e adatmennyisegben? Pl ha sacc.. 500-600 Gb-ot forgalmazok egy honapban az meg belefer e?
Koszi szepen
-
castiels
addikt
válasz radio100jozs #54028 üzenetére
Kötbér nélkül
-
Somatom
veterán
-
Beniii06
addikt
válasz Viktor0610 #54030 üzenetére
Most ez csak annak éri meg, aki pont eltervezte, hogy vesz egy note 8-at 2 éves előfizetéssel és így jár mellé a J3. Egyébként meg nem éri meg igazán főleg nekem flottásként egy kétszer olyan drága előfizetésre váltani, így két év alatt többet húzna le rólam a szolgáltató, mint amennyit ér az J3 és 2 év múlva meg tudnám venni az árából akár a 2018/2019-es J3-at is, ha akarnám, de nem, mert 40 ezerért kicsit jobb ár/érték arányt vár az ember, főleg ha munkához is kell a telefon és fontos a kétsávos wifi megléte.
A korábbi hozzám intézett hozzászólásodra válaszolnék #54006, hogy ne legyen +1 hozzászólás e miatt.
Nincs problémán ezzel az akcióval, csupán beavis83-nak szerettem volna viszonozni a múltkori videós beugratását Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, hogy előbb ide jövök a fórumra tájékozódni, mivel a telenor app-ot/wboldalt már az első videó óta nem néztem meg[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz pvt.peter #54025 üzenetére
(#54024) pvt.peter
nem carabb mint a telekomé, ez legalább nincs tele hibákkal , és szinkronosabb az appal mint a telekomé
Áttekinthető az oldal ha megszokod- csupán más mint a telekomé-szerintem , ha meg nem megy itt kérdezhetsz
ha meg nem tetszik a cucc ma már lehetőség van a szolgáltató váltásra számhordozással, akár irány vissza a telekom
telekomtól jöttem nem túl régen, nekem a szolgáltatással nincs gondom itt sem - HD start és céges előfizut használok itt ,nem akad nem dadog, semmivel sem jobb vagy rosszabb mint a telekom ( csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani a saját szokásaimnak megfelelően ) -de lényegesen olcsóbb !!
a weboldalt megszoktam, az app pedig egyszerűbb,átláthatóbb mint a telekomé ( használom mindkét szolgáltató webes és app-os cuccát is ) ( egy apró megjegyzés még a telekom webes és app megbízhatatlan, sokszor nem működik és tele van hibákkal, félre vezető információk tömkelegével,persze itt is vannak hasonló gondok de töredéke hidd el )[ Szerkesztve ]
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv! Mytv Max tv csatornákból mennyi érhető el HD-ban?
Apa csak 1 van!
-
castiels
addikt
felmondható a hipernet L csomag? Ha a szerződéshez járó alapcsomag+hbo go csak akkor használható ha van még hátra a 100gb-ból (200gb).Ha nincs akkor meg nem lehet használni csak más internet forrásból..
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz Bferibörs #54023 üzenetére
Nem utolsó sorban pedig user experience szempontból értékelhetetlen az oldal.
Teljesen áttekinthetetlen az oldal ami megjelenítési hibák tömkelegével van tűzdelve (pl. tooltip -ben szarul jelenik meg a sortörés, vmiért a <br> taget nem tudja parsolni... ).
A kérdés az, hogy aki nem jártas annyira az informatikában az hogyan tud eligazodni rajta?
Remélem a szolgáltatás nem lesz annyira sz*r mint az oldalEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Nem rég lettem Telenoros, azon belül is üzleti flottás. Megtörtént a regisztrációm My Telenor -ban üzleti ügyfélként.
Próbálnám használni az oldalt, de iszonyatosan lassú. Ez egész konkrétan azt jelenti, hogy van olyan menüpont ami több mint 1 perc alatt töltődik be és a többsége ilyen...
Amióta használom ezt az online felületet azóta tapasztalom ezt a lassúságot. Próbálkoztam már más szolgáltató hálózatából is, többféle eszközről is.
Másnál is ilyen lassú a webes felület és ez a megszokott a Telenornál vagy pedig csak nálam lehet vmi gubanc?[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
nyisziati
veterán
válasz Viktor0610 #54007 üzenetére
Köszi az infót, eddig csak egyfajta 4G+ ról tudtam, ezek szerint több is van.
-
FIREBLADE78
addikt
Nekünk all in biznisz van korlátlan beszéddel. Szimplán oda adtuk a telefont egy románnak mivel rosszul tudtam a dolgokat. Illetve ő azt mondta,hogy magyar számot hív. Sebaj. Majd le lesz verve róla . Lényeg a lényeg. Nincs ingyen semmi. Max ha kintről hívom az otthoniakat.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #54016 üzenetére
Nem, akkor neked rendes hívásdíj -a nem ingyenes hívás tarifája, tizenhuszon forint/perc, a csoporton belüli ingyenes hívás ilyenkor nem él- a fogadónak meg ingyenes hívásfogadás.
Azt az "apróságot" elfelejtetted közölni, hogy a hívott fél magyar kártyás -
viktorhu
veterán
válasz FIREBLADE78 #54016 üzenetére
Akkor ő roamingol, Te pedig magyar telefonszámot hívsz, és aszerint fizetsz. (Ő pedig EU-n belül most már nem fizet a hívás fogadásáért, EU-n kívül viszont annál keményebben.)
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #54015 üzenetére
91 vagy 142 ft/perc attól függően, hogy vezetékest, vagy mobilt hívtál. De nem értem amúgy a dolgot, magyarországról egy külföldre telefonálni sosem volt ingyen és sosem volt olcsó. A roaming meg nem nemzetközi hívás, azzal előszeretettel keverik páran.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha magyar simet hívok és külföldön tartózkodik akkor is roaming?
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #54013 üzenetére
Az nemzetközi hívás, természetesen plusz pénzbe kerül, nem helyi hívás áron megy. Helyi árak akkor vannak, ha a magyar kártyáddal romániából telefonálsz haza.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha Mo-ról románba telefonálak az helyi (elofizetes) szerinti árakon megy? Telenor oldalon egyszer azt írják,hogy helyi árak,máskor meg felár. Most melyik?
-
-
Tannen
tag
válasz Cyberbeni #54009 üzenetére
Ez nálam is ilyen, lenne még mit csiszolni!
A hó elején pl. a jelenlegi fogyasztásoknál a múlt havi adatokat mutatja (és nem nulláz) egészen addig, amíg az első hívás/sms nem indul az új ciklusban.
Egy pozitív változtatás viszont volt az elmúlt időszakban, hogy már magától beírja a kapott SMS kódot akkor is, ha wifi-n jelentkezem be, és nem kell macerásan bepötyögni, bár továbbra is kb. 3 naponta kér azonosítást.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Fördős Zé visszatér!
Szóval a mai meglepetésben az a meglepetés, hogy nem lepődök meg. Főzőcske de okosan. -
Cyberbeni
addikt
válasz Cyberbeni #53982 üzenetére
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a jelenlegi fogyasztások megjelenítése sem teljesen tökéletes. Tegnap lett volna nekem a hónap első napja, de még mindig ott volt a nem 0 Ft-nyi fogyasztás és hívások időtartama nem 0 volt, a lejjebb írt hátralevő perc mennyiség pedig a HDS-hoz tartozó 50 perc.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz #15490560 #54001 üzenetére
Akkor passz. Elvileg a 4G+ két frekvencia összekapcsolásából érhető el, (nálunk jellemzően a B3 és B20 frekvenciákkal), amit a szolgáltató végez cat. 6-os bázisállomásokkal. Bár ha jól emlékszem, a készüléknek is alkalmasnak kell lennie az LTE+ ra.
Vagy az is lehet, hogy nálatok csak B20 van, más frekvencián nem áll rendelkezésre 4G. Így nincs mit összekapcsolni.
-
8
senior tag
Telenor advent dec 16
SPÓROLJ IDŐT A KONYHÁBAN!
Hogyan használd fel okosan a megmaradt karácsonyi finomságokat? Két exkluzív tipp Fördős Zétől a Telenor ügyfeleknek a mai napon.
youtube52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest