Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #98385 üzenetére
Böngészőből se megy a Yettel.hu-n?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #98385 üzenetére
Ilyenkor nem opció hogy bemész valamelyik Yettel üzletbe?
-
Landsmann
addikt
válasz FIREBLADE78 #98368 üzenetére
Frissítsd az appot. Azt hiszem tegnap frissítették, hátha a régi verzió okozza a gondot.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #98368 üzenetére
Böngészővel a Yettel fiókba bejelentkezve is megnézheted és kifizetheted a számlát.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #94281 üzenetére
Nincs Yettel fiókja? Neten és appban is lemondható.
-
EA's hit
őstag
válasz FIREBLADE78 #94281 üzenetére
Céges számhoz viszont jelszó kell telefonon, illetve az üzletisek munkanapokon 8-17:30-ig dolgoznak, akkor érdemes telefonálni, ők valószínűleg máshogy is tudnak segíteni.
Jim74: attól függ, milyen ügyet szeretnél intézni. Adatokkal akkor tudsz ügyet intézni, ha arról a számról telefonálsz, amivel szeretnél ügyet intézni, illetve ha a te neveden van a szám lakosságiként. Ha céges a szám, vagy nem arról telefonálsz, akkor nem fog menni, illetve vannak olyan dolgok, amikhez mindenképpen jelszó kell (pl. megszüntetés).
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz FIREBLADE78 #94278 üzenetére
Le tudjátok, de ha a jelszó nincs meg, akkor a név szerinti előfizetőnek kell telefonálnia arról a számról, amihez vettétek a telefont.
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #94278 üzenetére
Ha nem tudja a jelszót, akkor szerintem semmit nem tudtok intézni telefonon.
-
4Grider
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #93654 üzenetére
Téged meg távközlési feketelistára tesznek. De ha három szolgáltatóval játszod el egyszerre (természetesen azért, hogy féláron gyorsan megszabadulj a telefonoktól), akkor szert teszel egy kis pénzre, így sokan erre pénzkereseti lehetőségként tekintenek. Számikra ez nem egyenlő a lopással, pedig az.
Na ezt nem szeretnék a szolgáltatók, amikor elég jó kis előlegeket kérnek az egyszeri betérőktől és ezért tud a népesség egy része csak feltöltőkártyás előfizetéseket használni. -
Oldman2
veterán
válasz FIREBLADE78 #93654 üzenetére
Letiltják a készülék IMEI alapján.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #93649 üzenetére
Vannak olyanok akik szándékosan nem fizetik be.
-
DrBubo77
veterán
válasz FIREBLADE78 #93649 üzenetére
De volt bizonyos ügyfélkör, akik kihozták 0 Ft-tal a készülékeket, utána egy fillért se látott tőlük a szolgáltató.
Ha már sok éve ügyfél vagy, akkor megbíznak benned, hogy nem tűnsz el, mint a kámfor.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #93636 üzenetére
Fél év után.
A magas előleget pedig köszönd meg a sok ... embernek, akik felveszik a telefonokat, de fizetni már nem szeretnek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #91188 üzenetére
Ugyanez a gondom a Telekommal. Hiába a fiók, hiába onnan/belépve rendelek, számlák, jótállási jegyek nem érkeznek meg bele. A havi szolgáltatási számlák természetesen ott vannak...
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #91180 üzenetére
Dettó.
De hogy miért jelent nekik ekkora kihívást hogy üzleti fiók is engedélyezve legyen appban..🤷
Sms kód meg szintén nem érkezik meg.Ráadásul ott is össze vissza varialnak. Yettel fiókkal is.
Mikor megkötöttem csak ügyfélkártyával engedett regisztrálni, ezt kilőték nem volt kb semmihez jogosultság, utána mondták regisztráljak telószammal, ez ment egy darabig, megint eltűnt minden jogosultság. Regisztráltam ugyfelszinten, ment egy darabig, most ott sincs semmihez jogosultság (számlák se).
Szóval megint nem tudok számlát fizetni se online. De nem is érdekel, küldjék csak felszólítást, ha korlátoznak vagy kamatot/büntit számolnak fel ügyvéddel megyek nekik (egyeztettem már vele).Nem érdekel hogy van személyes és ATM, én az online fizetést választottam Yettel fiókhoz kötötten. Ráadásul mint céges ügyfél nekem kellenek a számlák, anélkül egy fillért se. Én tartom magam ahhoz hogy fizetek, ők tartsák magukat ahhoz hogy a megállapodott módon fizethessek.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
rendesadam
tag
válasz FIREBLADE78 #91170 üzenetére
Én sem tudok sms-sel belépni, tegnap este óta próbálom, de nem kapok kódot.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #91174 üzenetére
Lépj be böngészőből a fiok.yettel.hu oldalon
-
Bl.Gyo.
őstag
engem délelőtt nem engedett be, pedig regisztrálva vagyok. ki voltam léptetve, belépésre nem csinált semmit, csak pörgött. de most próbáltam, már jó.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Nekem jó. Wi-fi-ről és mobilnetről is ugyanaz a helyzet?
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #90185 üzenetére
KKV esetén ügyfélkártyával regisztrálj weben Yettel fiókot. Kellett kapjál.
Úgy mindent lehet intézni.
App üzleti esetén valóban csak sms azonosítassal működik.Én ezt az emailt kaptam szerződés kötés után:
Persze ha úgy KKV hogy valami noname flotta akkor nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #90185 üzenetére
Az lehet baj.
Amit linkeltem, az a magánszemély fiókon belüli link.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #90182 üzenetére
A Yettel fiókban is lemondható: [link] .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #89711 üzenetére
Természetesen van.
Tudsz előtörleszteni, nincs plusz költsége. A futamidő rövidül a befizetéssel.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #86199 üzenetére
Bármikor. Ha kifizeted a csere díját.
Két év hűség esetén 3 hónappal korábban vehetsz telót plusz díj fizetése nélkül.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #85687 üzenetére
Úgy látom, a MyTelenor appban nem, de a webes MyTelenor felületen lehet a szolgáltatást manipulálni.
Fontos, hogy kicsit elrejtve, a tarifacsomag módosítása részen tudod lemondani/megrendelni a Hívásértesítőt.Xiaomi 13T
-
burgatshow
veterán
válasz FIREBLADE78 #85684 üzenetére
Vagy MyTelenor appban.
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #85680 üzenetére
Most kapcsolták be ezt a szolgáltatást, mindenkinek.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #82934 üzenetére
Fontos, ha céges előfizetésed van, akkor üzleti ügyfélként kell regisztrálnod!
Illetve regisztráció után sem biztos, hogy a vásárlásikeret adatai ott lesznek, vagy lehetséges lesz a vásárlás!
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #82931 üzenetére
A kedvezménykeretet nem írja a MyTelenor app/oldal.
Talán lekérdezheted a 1220-on is a lehetőségeket, keretösszeget, de a boltokban is segítenek a kollégák, persze.Xiaomi 13T
-
Gubu0101
veterán
válasz FIREBLADE78 #82931 üzenetére
Regisztralni kell,email es sajat jelszoval vagy telefonszammal.A 4 szamjegy az ugyfelbiztonsagi kod.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #82926 üzenetére
A céges előfizetés mellé jó eséllyel tudsz venni bármikor telót, amíg a kedvezménykereted engedi.
Szám nélkül nem 100% biztos, de elég valószínű.Megjegyzés. Nem hazudott szerintem senki, csak rosszul tudta az egyik kolléga.
Xiaomi 13T
-
Littoral
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #82926 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #75586 üzenetére
Így nemigen tudsz ennek utánajárni.
Milyen teló? Hátha alapból független volt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #75586 üzenetére
500 és 1000 Ft közötti áron vásárolsz egy nem Telenoros sim-et és beleteszed. Látni fogod, ha még függő a telefon.
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #54016 üzenetére
Nem, akkor neked rendes hívásdíj -a nem ingyenes hívás tarifája, tizenhuszon forint/perc, a csoporton belüli ingyenes hívás ilyenkor nem él- a fogadónak meg ingyenes hívásfogadás.
Azt az "apróságot" elfelejtetted közölni, hogy a hívott fél magyar kártyás -
viktorhu
veterán
válasz FIREBLADE78 #54016 üzenetére
Akkor ő roamingol, Te pedig magyar telefonszámot hívsz, és aszerint fizetsz. (Ő pedig EU-n belül most már nem fizet a hívás fogadásáért, EU-n kívül viszont annál keményebben.)
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #54015 üzenetére
91 vagy 142 ft/perc attól függően, hogy vezetékest, vagy mobilt hívtál. De nem értem amúgy a dolgot, magyarországról egy külföldre telefonálni sosem volt ingyen és sosem volt olcsó. A roaming meg nem nemzetközi hívás, azzal előszeretettel keverik páran.
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #54013 üzenetére
Az nemzetközi hívás, természetesen plusz pénzbe kerül, nem helyi hívás áron megy. Helyi árak akkor vannak, ha a magyar kártyáddal romániából telefonálsz haza.
-
szaboi6512
őstag
válasz FIREBLADE78 #51994 üzenetére
Nem számít bele az adatforgalomba,ha Telenor hálózatáról.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
djpety
tag
válasz FIREBLADE78 #51953 üzenetére
Voltam ma bent, a függetlenítés menete, hogy sorszámot húzol, és azonosítanak ügyfelükként. Ha mondjuk nem Te vagy az eredeti tulajdonos (pl. korábban mástól megvetted, megkaptad a készüléket) akkor esetleg a készülék doboza (amin szintén szerepel az IMEI szám), egy adásvételi segíthet, és így is intézik.
Nálam nagyobb kavar volt: annak idején GSM boltból vett, korábban leadott iPhone, aminek már én sokadik tulajdonosa vagyok. Direkt meg is vártam vele 24-et, hogy tudjam használni a másik T-nél. Doboza megvan, de nem a hozzávaló IMEI-vel, a készüléket korábban garanciálisan cserélték emiatt másik IMEI száma van, így a Telenor rendszerében sem szerepelt. Mivel így nem az én nevemen van, személyi igazolvány és lakcímkártya kíséretében megkezdték a függetlenítést, amiről kaptam papírt is. Szóval itt is azért elég rugalmas, annyi hátránnyal, hogy csak személyesen intézhető.
[ Szerkesztve ]
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #51973 üzenetére
Bemégy egy Telenor üzletbe, és kérsz egyedi ajánlatot a számaidra.
Xiaomi 13T
-
Akelaus
senior tag
válasz FIREBLADE78 #51955 üzenetére
Most írjam, hogy lusta vagyok? Vagy hogy az úgy 490Ft?
Mivel van még élő előfizetésem másik céghez, ezért kérdeztem, hiszen ha 5 nap, akkor ma le is mondhatom. Ott 8 napot mondtak a megszüntetésre. Most nézem személyesen is átlehet venni a közeli postán.8 : köszi! Akkor megrendelem, belefér.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz FIREBLADE78 #51698 üzenetére
telekomnál van apum szintén a kezdetek óta és mindig azt látom, hogy az új ügyfelek kapják csak a kedvezményeket...
-
asdf_
veterán
válasz FIREBLADE78 #51701 üzenetére
Voda business red eu, 3 elofizu, korlatlan hivas, 10giga nettel 11e Ft/elofizetes. Az szumma 33e havonta (a keszuleket viszont nem a vodatol veszed), senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy telenoros legy. Le kell ulni egy excel tabla ele a szolgaltatok ajanlataival es tobbhavi jelenlegi szamlaval (a hivasiranyok- es mennyisegek miatt) kimatekozni, mi jo neked. Ha atmesz mas szolgaltatohoz, elotte termeszetesen a ceg telephelyen egy feltoltokartyas csomaggal tereroproba.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #51701 üzenetére
Azt írtam: Vidd be valami flottába a számaitokat.
Nekünk egyébként saját céges flottánk van, és még az üzletkötők sem tudnak annyit forgalmazni, hogy a flottánk percdíjaival nagyobb legyen a havidíjuk, mint a korlátlan 6000 Ft-os csomagunk. Ergo még a nagy dumásokat sem tesszük korlátlan csomagba, mert közel sem biztos, hogy hosszú távon megéri.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Szerintem teljesen lenyegtelen, hogy hany eve vagy ugyfel, a havi koltesed a lenyeg.
-
4Grider
nagyúr
Vidd be valami flottába a számaidat ha sokkal olcsóbb havidíjakat akarsz fizetni.
-
Landsmann
addikt
válasz FIREBLADE78 #26681 üzenetére
Tudom, egyszer pőarkoltam Szegeden. Mivel akkor voltam ott életemben először és azóta sem, nem kis kihívást jelentett találni helyet, ahol tudok venni parkolójegyet. Évekkel ezelőtt volt, de nem volt valami olcsó.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Logitech Z906
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest