Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #55992 üzenetére
És flottások is megkapják az ajándékot? Mert a képen azt írja, üzleti ügyfeleknek elérhető az üzletekben.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
válasz reddoors #55995 üzenetére
Elég sok zagyvaságot sikerült egy összeszólásba belesűríteni. A tények ezekkel szemben a következők:
1., Cat 18-ra jelen pillanatban egyik hazai szolgáltató sem gyúr. Inkább majd 5G.
2., A Telenor-Telekom B20-as hálózatának RAN-ja közös.
3., A Vodafone 4G hálózatának alapja a B20. -
reddoors
tag
Nem tudom mennyire igaz a hír , hogy nem hiába került kalapács alá a Telenor. Jelenleg itt van a hálózat "vége"korszerűsítésre csak hatalmas beruházással lehetne ami gyakorlatilag nem térülne meg mostanában.
A B20 LTE részével van a legnagyobb gond , hiszen a CAT18-as szabványt már nem tudja kezelni ezért fejezték be gyakorlatilag a megjelenés után a Huawei Mate 10 PRO forgalmazását ami gyakorlatilag csak félig volt használható telenor hálózaton. Itt a következő telefon is a HONOR VIEW 10 ami hasonló hálózati problémákkal küzd.
Ami érdekes , hogy a Telekom , Voda és a világ többi nyugati országába minden gond nélkül működik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #55990 üzenetére
Erre gondoltam..
Rendszeres elektronikus hívásrészletezés díja:
lakossági előfizetők részére díjmentes*
üzleti előfizetők részére díjmentes*
* Amennyiben a hívásrészletezőt nem csak megtekinteni szeretnéd, hanem le is töltenéd (Elektronikus hívásrészletező letöltése), akkor annak díja 255 Ft/hó/számla.
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #55990 üzenetére
Ok..köszi..akkor valamit félrenéztem..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
adam1400
tag
telenornál is lesz valentin napi akció?
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #55987 üzenetére
Huu,lehet rosszul irtam..a számlát azt én is látom pdf-be a fiokomban..hivásrészletezés..amikor minden egyes hivás,adatforgalom ki van részletezve..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #55985 üzenetére
De fizetsz is érte,vagy van valami kedvezményed?gondolkozom az onlinesen,de ahogy olvastam ugy fizetös..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
Érdekes ez a telenor..☺️ ha részletes számlát kérsz,és ha az papiralapun van megrendelve,postán kiküldik boritékba,az ingyenes,de ha onlinen akarod,ha megnézed,akkor ingyenes,ha letölteni szeretnéd,az meg fizetös.. vagy nem jol tudom?hol ebbe a logika?és küldik mindig hogy válts online,mert az környezetbarát..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Cyberbeni
addikt
válasz Viktor0610 #55982 üzenetére
Igen, de az nagyobb volt a számla végösszegénél.
-
MODERÁTOR
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, MKB banknál egy hónapja kaptam hitelkártyát. A régi csoportos beszedést töröltem és újat vettem fel, jött is az üzenet a befizetési határidő végén, hogy "holnap megkíséreljük a csoportos beszedést", de ezt egy hét után sem láttam a számlatörténetben, meg kaptam is üzenetet befizetetlen számláról.
Mi lehet az oka, hogy nem sikerült a csoportos beszedés?
-
darvinya
titán
Már megint kezdődik, mint tavaly októberben.
Miért nincs közvetlen háttér munkatárs elérés.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Imi1981
veterán
válasz Viktor0610 #55976 üzenetére
Reménykedtem . Kösz
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Telenor Home L hipernet előfizetésem van ami 2 hónap múlva lejár. A hozzá kapott Huawei e5186 4g routert vissza kell adni vagy megtarthatom ha lejárt az előfizetésem és meg is szüntetem?
-
bwin.party
aktív tag
válasz Viktor0610 #55963 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
8
senior tag
válasz Viktor0610 #55971 üzenetére
Ok, csak van ilyen feltétel más szolgáltatónál.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
válasz darvinya #55969 üzenetére
Köszi. Majd tisztázom az ügyfélszolgálattal.
((( Szerk: ezzel a hozzászólással lettem fanatikus tag )))
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #55967 üzenetére
Ha jól emlékszem, anno azt mondták, hogy átíráskor új előfizetőnek számít, s a megszüntetett tarifa csomagokra már nem fizethet elő.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
8
senior tag
válasz Viktor0610 #55967 üzenetére
Köszi.
Bár pl. ha csak közvetlen hozzátartozóra írható át akkor veszett fejsze nyele.Szólhattak volna, mielőtt megszüntették és hogy változtatnak a feltételeken
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
Van lehetőség Hello Telenor előfizetést átíratni?
[Hirdetésre Hardverapró. ]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Gyula84
veterán
válasz Viktor0610 #55956 üzenetére
ennyire nagy a gond?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Ace owner
addikt
Üdv!
Van egy elofizum részletre vett telefonnal. Közben lett egy 30as számom így a telenoros teljesen felesleges már a telefonra sincsen szükségem. Átirathato maga az elofizu hogy egy ismerősöm fizesse tovább? Ha igen milyen feltételekkel?Galaxy Fold 4
-
MODERÁTOR
válasz bwin.party #55962 üzenetére
Fél év után, illetve egészen pontosan 7 befizetett számla után. Emlékeim szerint az első, törthavi számla is beleszámít a hét darabba.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
2017 decemberében lettem Telenoros, mert a munkahelyemen először lett audis flotta a cégem és a Telenor között. Havi 3.050.-HUF a díjcsomagom. Nincs hűségem, de szeretnék egy Note 8-at részletfizetéssel vásárolni. Mobilelőleget mennyi idő után nem fog kérni a Telenor?
Előre is köszönöm!
-
darvinya
titán
Apró észrevétel miért megy még mindig MyTv adatkeret elfogyása után is, amit ma kaptam.
Köszönjük visszajelzését.
A Telenor a szolgáltatás tartalmát az NMHH hivatkozott határozatai alapján módosította, abban a körben, amit az NMHH kifogásolt. Ez az volt, hogy a Telenor az adatkeret elfogyását követően a kiemelt alkalmazásokat nem lassította ugyanúgy, mint a többi weboldalt, alkalmazást. Tehát a Telenor most hatósági kötelezésnek tett eleget azzal, hogy a lassítást egységesen minden alkalmazásra alkalmazza. Az ÁSZF-et az ÁSZF 12.1.2.2. b) pontja alapján, hatósági döntésnek való megfelelés miatt, a határozatban előírt körben módosította.
Az ÁSZF 12.1.2.5. pontja csak azt zárja ki, hogy egy esetleges jogszabályban/hatósági döntésben a Telenorra előírt díjat a Telenor az előfizetőre hárítson.
Nagyon sajnáljuk, azonban a fentiektől eltérő információval nem tudunk szolgálni.
Egyedileg, a további jó együttműködés érdekében a 2018. január 23-án megrendelt 100 MB adatjegy díját jóváírtuk, valamint a mai napon ajándék 100 MB-ot rögzítettünk a telefonszámára, amely 30 napig használható fel.
Kérdéseivel a jövőben is forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz írásban a honlapunkon elérhető elektronikus űrlapok segítségével vagy telefonon a 1220-as Telenor hálózatán belül, belföldről díjmentesen hívható számunkon. Ügyfélszolgálatunk minden csatornája készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Tisztelettel,
-
Ksix
tag
válasz darvinya #55955 üzenetére
Erősen kevered a fogalmakat.
Mindenki előfizető, az is aki kártyás előfizető, és előre fizet, és az is aki számlás előfizető, és utólag fizet. És az előfizetőkön belül ez a két kategória semmi másról nem szól, csak a fizetés időpontjáról, a "prepaid fogalma" csak annyit jelent (szó szerint is), hogy előre kell fizetned, nem pedig azt, hogy nem kaphatsz adott időre érvényes, vagy rendszeres/ismétlődő szolgáltatásokat. -
DonMaster
addikt
válasz darvinya #55958 üzenetére
lehetö leghülyébb példa, autopálya matricát amugy is ha veszel 10naposat veszel és azt 10napon belül kell felhasználnod, ahgoy itt is irja hgyo 30napon belül kell felhasználnod, jobb példa a sima egyenleg,
tehát feltöltöm a kártyám 10e ft-al és igy igy 1év-ig aktiválva is van a kártyám a feltöltös kártyám, de nem vagyok kötelezve hgoy 30napon belül elköltsem a 10e ft-ot elkölthetem a 10.honapban is telefonálásra és ha amrad még 500ft azt a 12.honapban is használhatom, addig a netes ucnál fixen ha veszel 3,5gb-t az 30napon belül használhatod fel nem pedig a kártyád érvényességéig ami az aktivéálás-tol számitot 1év.
bár hogy ha bele gondolunk akkor itt is az van cska itt nem 30nap-ig lehet hasznélni a feltöltöt gigákat hanem az révényesség-ig ami 1év, persze ujra aktiválásal nö az idö de , ebbe ne menjünk bele.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Somatom #55954 üzenetére
Mert az kimeríti előfizetés fogalmát.
Előrefizetett szolgáltatás pedig kártya érvényeségéig kell rendelkezésre állnia.Itt főleg nagy gond van, mert ha előrefiezetett szolgáltatás 30 napba foglalták, akkor az adatmennyiség minden nap rendelkezésre kell álljon (30×100MB, 1GB, 3.5GB, stb).
De ha 100MB, 1GB, 3.5GB, stb. előrefizetett szolgáltatásba foglalták, akkor annak kártya érvényességéig rendelkezésre kell álljon.
Ekkor valósul meg prepaid fogalma.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
4Grider
nagyúr
válasz II.Démonlord #55951 üzenetére
A Telenor kártyás ciklus egy számlázási alapelv. Minden szolgáltatásnál furcsa lenne leírni, hogy mit jelent...
-
4Grider
nagyúr
válasz II.Démonlord #55949 üzenetére
A Telenornál a kártyások ciklusa minden hónap adott napjára esik. Így maximum 31 napról lehet szó a megújulás szempontjából...
-
II.Démonlord
tag
válasz darvinya #55948 üzenetére
Nem az egyszeri adatjegyre gondoltam, hanem a Havidíjas, megújuló adatcsomagok-ra. Tehát az lett volna a kérdés, hogy az havonta újul meg, vagy kártyás csomag esetén a kártya érvénytartamara vonatkozik.
"A megrendelt plusz adatmennyiség a számlázási időszakod vagy kártyás ciklusod végéig használható fel belföldön, valamint az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban. A következő díjazási időszakra nem vihető át."
-
darvinya
titán
válasz II.Démonlord #55947 üzenetére
Ott van További információ alatt:
A 100 MB (csak kártyásoknak), 600 MB, 1,5 GB és 3,5 GB adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön, valamint az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban.Amúgy pont erről értekeztem nem oly rég, hogy nincs valódi „kártyás” csomag, mert csak havi fordulós, s nem kártya érvényeséig van rendelkezésreállás.
-
II.Démonlord
tag
sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Nemrég módosult az ugye az ÁSZF, és ezek alapján szükséges, hogy legyen valamennyi adatkeret, hogy lehessen használni a MyTV szolgáltatást.
Külön nem szeretnék előfizetni semmilyen havidíjas csomagra viszont néztem, hogy van a "Plusz 100 MB csomag" nevű csomag. Ezt ha jól értelmezem, egyszer megrendelem, akkor a számlázási ciklus (kártyás telefon esetén a kártya érvényességi ideje) végéig érvényes marad? -
azbest
félisten
válasz jozsi252 #55907 üzenetére
Ha az a baj, hogy nem talál otthon, akkor elvileg van olyan szállítási mód is, amikor te mégy be érte (postára?) és ott kell aláírnod a papírokat.
Bár a futáros (mpl) esetén is lehet az lesz, hogy értesítőt hagy és a postán tudod átvenni.
Ha szerződést is kell aláírni, akkor gondolom nem lehet más helyetted egyébként sem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Most vettem meg a hd legkisebb csomagját. Mytelenorban az az alábbiakat mutatja. Miért ennyi az összeg, illetve, a havi számlazárásom minden hónap 9.-e és utána készül a számla?
-
nagyúr
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat ma, hogy nem jönnek meg az SMS-ek?
Lottót szerettem volna feladni, de nem jött meg a válasz SMS, illetve a MyTelenorba belépéskor megadandó jelszó, amit SMS-ben küld a Telenor, az sem érkezett meg.Előre is köszönöm a segítséget
-
veterán
válasz viktorhu #55935 üzenetére
Tudom, be is van állítva nekem is, de azonosításkor inkább jelszót ütök, jóval gyorsabb.
"ha meg azt mondod, hogy nem te kérted az sms csomagot, nyilván szó nélkül jóváírják."
Remélem ez tényleg így van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
viktorhu
veterán
válasz szabogabor10 #55919 üzenetére
Pedig a telekomnál a hang a jelszó alternatívája ("a hangom az azonosítóm. Ilyen egyszerű az egész.").
Én még mindig túldimenzionáltnak tartom a kérdést, nem tudnak milliós átutalást indítani a számládról, ha meg azt mondod, hogy nem te kérted az sms csomagot, nyilván szó nélkül jóváírják.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #55933 üzenetére
Jah, hogy nem Telenor.
Meg tudtad a jelszót, amit meg is adtál.Akkor ez így rendben volt.
Szerencsére, akkor senkit sem kell azonnali kirúgással jutalmazni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
veterán
válasz Viktor0610 #55932 üzenetére
Bepötyögtem az automatának. Soha nem kértek tőlem szóban jelszót a telekomos ügyfelesek, és szerintem nem is fognak, mert van egy gyanúm, hogy ők nem látják a jelszavam. Telenoros ügyfelesekkel nincs tapasztalatom, soha nem volt velük dolgom, és ha igazak az utóbbi idők pletykái, nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #55916 üzenetére
Ha valakinek van kulcsa a lakásodhoz, az meg be tud menni. Érted.
-
addikt
válasz szabogabor10 #55928 üzenetére
Igen szomorú dolog,ha így történt!
Azonnali kirúgással jutalmaznám aki elkövette!
"Aki ad,az nyer"
-
veterán
válasz Bferibörs #55927 üzenetére
Én intéztem nem is olyan régen (de előtte is már többször) tarifaváltást másik számnak a saját mobilszámomról a jelszó ismeretében úgy, hogy nem én voltam az előfizető. Nem kérdeztek semmit.
-
Bferibörs
addikt
válasz szabogabor10 #55909 üzenetére
hát nem, ha nem arról a számról hívod amit intézni akarsz akkor vissza kérdezik,persze nem egy egyszerű panasz bejelentésnél hanem pld. tarifa váltásnál , elég sok ügyet intézek vonalasról
(#55916) aprokaroka87
megnyugtatlak, hogy anélkül is, csak nem kintről
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz Ispán_Péter #55906 üzenetére
Így van. A ciklusban az a lényeg, hogy véletlenül se előtte egy-két nappal (héttel) aktiválj bármit is, hiszen aktiváláskor és a ciklus kezdetekor is le lesz vonva a havidíj.
-
kulturg
tag
Hello, HD kötéskor ugye be kellett fizetni előre egy havi összeget, amit 4 hónap elteltével jóváírnak. Ha mondjuk egy hónapon belül meggondolom magam és elviszem a számom, visszaadják az arányos összeget, tehát "mínuszos" számlát kapok?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Hello data csomagnál van törthavi számlázás vagy kötésnél és felmondásnál is egész hónapot kell fizetni amennyiben a felmondási idő átcsúszik hövetkező hónapra?
-
veterán
válasz aprokaroka87 #55918 üzenetére
Ebben lehet valami, de mondjuk a hang önmagában szerintem nem bizonyíték. Pl. ha meg vagyunk fázva, más lehet a hangszínünk.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szabogabor10 #55917 üzenetére
Viszont ennek a szóban elkérésnek meg lehet egy érdekes aspektusa.
Ugyebár amikor te ügyintézővel beszélsz a beszélgetést rögzitik, ha esetleg benned felmerül az hogy visszaélnek a kóddal, akkor te a hangoddal tudod bizonyitani hogy valóban te adtad meg a jelszót, nem pedig valaki más nyomkodta be telefonon.
-
veterán
válasz aprokaroka87 #55916 üzenetére
Én is erre gondoltam. Pont ezért értékes a jelszó, és ezért nem kéne szóban elkérni.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szabogabor10 #55915 üzenetére
Ha tudja valaki a jelszót meg a telefonszámot akkor teljes nyugalommal hozzáférhet bárki.
-
veterán
válasz aprokaroka87 #55914 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy csak az előfizető intézkedhet telefonon a jelszó birtokában.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szabogabor10 #55912 üzenetére
Azt csak úgy óvatosan jegyzem meg hogy egy számsor eleve kevés ahhoz hogy beazonositson bárkit is.
Mivel azt adott esetben más is megtudja szerezni. -
snooze
veterán
-
veterán
válasz aprokaroka87 #55911 üzenetére
Security first, akkor a leállás szűk időkeretében másképpen azonosítanak be (név, anyja neve, cím, stb.). Nem nehéz. Vagy biztonságilag még jobb, ha teljesen felfüggesztik a telefonos ügyintézést addig. De kódot kérni szóban...nehéz erre mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Akkor most képzeld el azt hogy a rendszer nem müködik.
Az ügyfélszolgálatos meg tehetetlen -
snooze
veterán
Erröl irtam tegnap,és majdnem lehurtogtak,hogy csak az ügyfélkod,nem lényeges..
GO Gunners!!!
-
veterán
válasz Bferibörs #55908 üzenetére
Meg kell, de nem szóban. És ez óriási különbség. Bepötyögöm a jelszót, a rendszer megerősíti az ügyfelesnek, hogy sikeresen azonosítottam magam, kész. Ennek mindenhol így kéne működnie. Szóban elkérni egyszerűen nonszensz. Nem szabad alábecsülni az előfizetői jelszó súlyát, mivel ennek tudatában bárki szórakozhat az előfizetésemmel.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz szabogabor10 #55905 üzenetére
pedig meg kell adnod ott is ha telótól intézkedsz, általában a 3. és 5. vagy 2. és 4.-et kérik.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
veterán
Felhívom a Telenort hogy mi a teendőm abban az esetben ha online rendelek egy telefont, de azt nem én fogom átvenni hanem az egyik családtag. Semmi gond nincs, a megrendelésnél a megjegyzés mezőbe írjam be az adott személy adatait, név, sz.-ig szám, lakcím, meg minden. Jó oké..
Ma le akarom adni a megrendelést, természetesen nincs megjegyzés mező a rendelés leadásánál.Köszi Telenor a megfelelő tájékoztatást!
Ti ebben az esetben csináltok egy kéttanús meghatalmazást és kész? Adjam át a futárnak azt helo.
iPhone 13 Pro Max
-
Ispán_Péter
csendes tag
válasz 4Grider #55896 üzenetére
Köszi! És akkor ha én töltök fel képet, videót akkor sem fogyaszt?
Ezt a ciklus dolgot el tudnád nekem magyarázni? Nekem minden ciklus ha jól értelmezem tárgy hó 8-tól következő hó 7-ig fog tartani? Tehát ha én majd február 8-án aktiváltatom a MyChatet, akkor március 7-ig lesz aktív és majd március 8-án vonják le a következő havi díjat?
-
veterán
válasz Viktor0610 #55873 üzenetére
Ez komoly? Ha nekem a Telekomnál egyszer is szóban kéne megadnom a jelszavam a telefonos kollégának, hát nagyon furán néznék...
Ez egy jelszó, pont azért hívják így, hogy csak az ügyfél tudhassa, és még azok se tudhassák meg, akik a híváskor éppen az ügyfél környezetében tartózkodnak. Kicsit neccesen van ez megoldva itt.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
goop
őstag
válasz aprokaroka87 #55899 üzenetére
Telenor netet használsz...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Ispán_Péter #55894 üzenetére
február 8 éjfél után már jó lesz :)
-
asdf_
veterán
válasz Ispán_Péter #55894 üzenetére
Ha én pl. Február 7-én aktiváltatom a MyChat-et, akkor az mikor fog újra megújúlni?
Sanszosan 8-an, ugyhogy meg veletlen se csinalj ilyet.
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55897 üzenetére
Ezt most mire írtad? Nem az a lényeg, hogy VOLTE -nak hívják, hanem az, hogy "hagyományos" hívást nem tudsz indítani Telenor 4G hálón, VOIP -ot viszont igen. Ez alapból kizárja azt, hogy a netes és a "hagyományos" hívás ugyanúgy használná a hálózatot.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest