Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz mikung #57499 üzenetére
Régen, valamelyik hivatal a mamámat nevezte át. Egy "A" -t "Á" -ra. Azóta minden okmányomban így szerepel. Nagy tortúra lenne megváltoztatni, úgyhogy inkább rájuk hagytam. Ez az adategyeztetősdi pedig egy vicc. Tavaly, az elsőt személyesen intéztem. Valami tanulók voltak a bótban segíteni. Szólítottak, odamentem a pulthoz, elvégezte. Mondom, papír plíz! Ő nem tud adni papírt. Kiderült, hogy amit ők csináltak, az ugyanaz az online egyeztetés, mint amit én csinálhattam volna otthon. Kérdeztem az ifjú titántól, hogy mit gondol, mi a bánatos nyavalyáért caplattam be ide? Erre átirányított egy másik pulthoz, ahol egy Telenor alkalmazott megcsinálta a személyes egyeztetést. Így már van igazolásom arról, hogy a Telenor rendszere elfogadja a "lakcím nélküli" bejegyzést. Nem tudom, hogy mit válaszolnának, ha megkérdezném tőlük, hogy akkor ugyaneezekkel az adatokkal miért nem köthettem náluk számlás előfizetést. Vicc ez az egész. Visszaélés esetén mit ér egy hivatalos szerv a" lakcím nélküli" bejegyzéssel? Arról nem is szólva, hogy VOIP -on símán használhatnék hivatalosan regisztrálatlan (pl. nomadikus) számot. Azt hogy nyomozzák vissza egy bűncselekménynél? Sok hűhó, semmiért.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
mikung
aktív tag
válasz kiralyroli #57498 üzenetére
És évente megy az össznépi "hekkelés" az okmányirodánál. Nyugi, ismerek olyat akinek a nevét "gondolták újra" ... Minden stimmel, csak az elején a nevében normálisan "ő" van, a hátulján az alsó részen viszont már "oe" ... lehet találgatni melyikkel fogadta el az egyeztető honlap.
-
kiralyroli
tag
válasz viktorhu #57497 üzenetére
Hát pedig a személyiben így van ahogy a screenshoton. BUDAPEST 20 (MAGYARORSZÁG) Így a nagybetűről átírja kisbetűre ahogy a screenshoton is van. De próbáltam már mindenhogy. Most úgy sikerült leadnom rendelést hogy csak annyit írtam be hogy Budapest 20. Ezt most így elfogadta. Kíváncsi leszek törlik-e vagy sem. Próbáltam úgy is hogy Budapest ( Magyarország) azt sem fogadja el, nem tudom úgy leadni a rendelést.
-
viktorhu
veterán
válasz kiralyroli #57496 üzenetére
Nem egyezik a formátum azzal, ahogy a személyiben van. A szolgáltató nem tud variálni, beküldi a kormányzati szervernek az adatot, az meg elfogadja vagy elutasítja.
-
kiralyroli
tag
Úgy nem próbáltam, mivel nem úgy van a személyiben. Akkor arra nem lehet számítani, hogy kipostázzák mégis rendelés nélkül emailes egyeztetés után? Ezeket a számokat már nem fogom tudni újból kiválasztani, és elég jó számok. Nekem az lenne a legjobb ha mégis kiküldenék, mert megrendelni már úgysem fogom tudni azokat újból.
-
kiralyroli
tag
válasz viktorhu #57493 üzenetére
Próbáltam mindenhogy de nem fogadta el. Tegnapit fogadta csak el amikor annyit írtam be hogy Budapest. Azt is dobja ki. Amikor már úgy akarom beírni hogy kerülettel országgal együtt akkor bárhogy írom, zárójellel, anélkül, szóköz nélkül, vagy szóközzel, sehogy se fogadja el. Most már inkább csak az érdekelne hogy ki-e fogják küldeni egyeztetés után vagy hasonló számot helyette, mert egyértelmű hogy náluk van a hiba mivel nem fogadja el sehogy sem a rendszerük, nem tudom leadni a rendelést sehogy, csak ha Budapestet írok. De akkor meg törlik... A hiba náluk van.
-
asdf_
veterán
válasz kiralyroli #57492 üzenetére
Azt hiszem, Budapest (Magyarország) a megoldás az új személyinél, a napokban volt róla szó (talán az adategyeztetős cikkhez tartozó topikban)
-
viktorhu
veterán
válasz kiralyroli #57492 üzenetére
Nem tudják, pontosan abban a formátumban kell megadni, mint ahogy a népességnyilvántartásban szerepel, de a rendszer csak hibát ad, nem mondja meg, mi az eltérés. Jobb lenne valami kiválasztós felület, de ez nem a szolgáltatón múlik. Talán a zárójeles volt a jó megoldás? Aki nemrég aktivált vagy adategyeztetett, az jobban emlékezhet rá.
-
kiralyroli
tag
Sziasztok! Tegnap rendeltem 5db sim kártyát a webshopból, új típusú személyim van és csak annyit írtam be hogy Budapest. Ma hívtak hogy törlik mert nem pontosan adtam meg. Ma szintén próbáltam újból rendelni és már be írtam a kerületet és az országot is ahogy a személyiben van és úgy meg nem fogadja el. Szóval az ő rendszerükben van a hiba. Telefonon mondtam az ügyintézőnek írják akkor át de nem lehet. Az a probléma hogy elég egyszerű számokat sikerült kifognom, több órámba telt és erre törlik mikor náluk van a hiba. Ezeket a számokat már nem fogja még egyszer vissza dobni a rendszerük. Szerintetek kiküldik emailes egyeztetés után? Vagy milyen lehetőségeim vannak? Bosszantó nagyon hogy több órámba telik hogy egyszerű telefonszámokat ki tudjak választani, nem is nálam van a hiba hanem náluk és törlik meg nem tudom leadni a rendelést. Valakivel történt már hasonló? Van rá esély hogy meg lehet velük egyezni hogy küldjék ki mégis? Vagy egy hasonló számot ami egyszerű?
Felvettem már velük a kapcsolatot facebook és a honlapjukon keresztül is, csak jó lenne tudni hogy mégis mire lehet számítani ezzel kapcsolatban, ezért írtam ide is hátha valaki találkozott hasonló esettel.
[ Szerkesztve ]
-
terepkigyo
csendes tag
válasz phobos86 #57488 üzenetére
Sajnos a cégesről túl sokat nem tudok, flottás korlátlan adattal, én csak használom
Semmilyen szakadást, lassulást nem tapasztaltam még, egyszer-kétszer volt olyan, hogy látszólag minden rendben volt, mégsem volt net, még névfeloldás sem. Router restart után szuper volt ismét.PC-hez pedig vettem pár ezresért
valamilyenIlyen Linksys receivert, tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
"A hangerő, életforma!"
-
thomas77
senior tag
válasz phobos86 #57488 üzenetére
Talán ma fel fog éledni a hd startom. Akkor én is tudok majd mérni.
Mostanáig telekomos netet használtam. A ping 14-19 ms szokott lenni. Ritkán megy 20 ms fölé.
Persze erősen függ a készüléktől is. A legjobb értékeket S7-tel mérek. Nyilván ettől van már jobb hardver is.
Ha menni fog a telenoros netem, mérek azzal is. -
phobos86
csendes tag
válasz terepkigyo #57487 üzenetére
Köszi a válaszokat!
A céges neted L csomagban van? Szokott megszakadni esetleg vagy ilyesmi? Illetve hogyan tudnám ezt használni asztali pc-n, mert úgy látom, hogy routert adnak hozzá?
-
terepkigyo
csendes tag
válasz phobos86 #57485 üzenetére
Szia,
Én mostanában fogok Hipernet L-re váltani a Telekomos 30gb-os csomagról. Viszont a céges telenoros netet haza szoktam időnként vinni, nálam kb. ugyan azt tudja a kettő. (Komárom-Esztergom, Környe)
CS-ről tudok nyilatkozni, 50-75ms között van a válaszidő általában, egyébként mindennel lehet normálisan játszani.(GTA Online,Fortnite,Smite pörög még nálam)"A hangerő, életforma!"
-
MODERÁTOR
-
phobos86
csendes tag
Sziasztok! Van itt esetleg olyan aki Hipernet Home M csomaggal rendelkezik és online játékra használja? Mennyire alkalmas erre a célra ez a net? Cs:go, overwatch ilyesmikre gondolok. Köszönöm előre is!
-
Blackmirror
őstag
válasz Viktor0610 #57481 üzenetére
És már mentegeted magad, ebből következik hogy nemisigazasse
iPhone X@R, iPad Pro
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #57479 üzenetére
No para, csak összevontam két hozzászólását, meg mert nem tudott linkelni, azon is segítettem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
thomas77
senior tag
Múlt héten rendeltem egy hd startot. Péntek délelőtt ki is hozták, de sajnos még mindig nem aktív.
Mennyi időnek kell eltelnie, hogy aktiválják a szolgáltatást? -
mikung
aktív tag
válasz Viktor0610 #57476 üzenetére
"a baloldali médiának köszönhetően biztos, nem lehetne titkolni, hogyha valóban a kezébe kerülne a cég."
Simán. Mivel nem az ő kezébe kerül hanem egy ovis pajtásának a harmadik szerelmének a lányának a kutyájának az előző gazdija nagyanyjának a kezelőorvosa feleségének a barátnője kisfiának a konzorciuma venné meg amibe véletlenül az ő egyik alvállalkozásának a .......... és arról még nem is beszélünk hogy harsoghatja ezerrel az antinarancs média azt is hogy a nagyvezír megerőszakolja a saját unokáját, a hívekhez továbbra is csak a "minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve" hírek jutnak el ... ja ... meg hogy fosni kell ezerrel me' majd még kitaláljuk hogy pont miért.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz radio100jozs #57472 üzenetére
"a Telekomnak ezért is van több GSM hívása az 1800-as sávon, mert nincs ami a 3G-re terelje."
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem tudok Budapesten telefonálni, mert folyamatosan kiírja a készülék, hogy a hálózat túlterhelt."a 700 MHz-es sávban is teljesen a 800-assal azonos készlet lesz pályáztatva, azaz 3*30 MHz"
Ez még nem biztos, és az is lehet, hogy a nagyobb bevétel reményében 2*5MHz-es blokkok lesznek pályáztatva, a bevétel/licitálás maximalizálása céljából. -
Somatom
veterán
válasz radio100jozs #57472 üzenetére
Na, ezt borítja fel asztalostól a Hello Data. Valamint, az írásod azt sem tartalmazza, hogy az egyes szolgáltatók hálózati eszközei milyen minőségűek, mennyire bírják a gyűrődést. Egy hálózat csak annyira terhelhető, amennyire a leggyengébb eleme.
-
radio100jozs
őstag
válasz max-pain #57462 üzenetére
Akkor ennek tudatában nézzük is a maximálisan használható 4G mobilnet frekvencia készletet:
Telekom 5,293 millió előfizetőre 2*10 MHz 800-on, 2*25 MHz 1800-on, és összesen még 60 MHz a 2600-on.
Telenor 3,125 millió előfizetőre 2*10 MHz 800-on, 2*30 Mhz 1800-on, és összesen még 40 MHz 2600-on.
Vodafone 2,819 millió előfizetőre 2*10 MHz 800-on, 2*15 MHz 1800-on, és összesen 65 MHz 2600-on, de ebben TDD freki is van, ami nem párosított.De még akkor nézzétek hozzá, hogy ugye az 1800 MHz-es sávon GSM beszéd és adatátvitel is van, és ugye több előfizető, ott több a hanghívás is, így a Telekomnak nem csak, hogy kevesebb az értelmes 4G frekvencia kerete (800 és 1800), hanem még az 1800-on többen is beszélgetnek rajta, mint a Telenor sávján.
Mert a 2100 Mhz-es UMTS sávon mind a három cég 2*15 MHz-es készletet birtokol, ott nincs eltérés, de ebben is van előnye a Telenornak, hogy nagyobb a 3G lefedettsége, mint a Telekomé, ez pedig azzal jár, hogy a Telekomnak ezért is van több GSM hívása az 1800-as sávon, mert nincs ami a 3G-re terelje. Rögtön pedig oda is érkezünk, miért is csak a Telekomnak van VoLTE, mert csak neki van sávszűke a mobilnet terén, azaz az 1800-ról valahogy le kéne venni jobban a GSM beszédforgalmat, hogy minél többet átcsoportosíthasson az LTE-re.
Teljes képhez akkor még jöjjön a klasszikus 900-as sáv is, a Telekom 2*12 MHz, a Telenor 2*11,8 MHz, és a Vodafone 2*11 MHz. Arányában nézve itt is rosszabbul áll a Telekom, azaz az 1800-ról még a beszéd forgalmat nem tudja levenni teljesen, mert a 900-on sincs annyival nagyobb plusz kapacitás, mint a többi szolgáltatónak.
A jövőben az arányok meg nem valószínű, hogy nagyon változnak, mivel a 700 MHz-es sávban is teljesen a 800-assal azonos készlet lesz pályáztatva, azaz 3*30 MHz, ami pont 3 szolgáltatóra lehetséges elosztva. A 2100-as sávon meg jelenleg is üres 2*15 MHz van csak szabadon, de a Telekom jelenleg sem használja ezt kellően ki, mert nem építette ki az országos lefedettséget, így nem valószínű, hogy nagyon is ebben az irányba mozdulna el, főleg úgy, hogy az elsők között jelentette ki a Telekom, hogy le akarja kapcsolni a 3G-t hazánkban 2020 körül. Nem lenne kizárva, hogy a 2100 MHz-en is LTE lenne a Telekomnak majd.
Ezeket már egyszer leírtam, jobb lesz elmenteni, hogy miért is van kapacitása a Telenornak, hogy a versenytársaktól eltérően korlátlan netcsomagot adjon "Olcsón".
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz darvinya #57454 üzenetére
Az, hogy egy-egy lokális területen előfordulhat hálózati túlterhelés, az minden szolgáltatóra igaz. Én még soha nem találkoztam ilyen gonddal országot járva sem sem Telekomnál, sem Telenornál. De a 15 hónap alatt a Hipernet Home előfizetéssel sincs gondom, atomstabil, pedig ez egy kis falu, ahol többen is az ADSL helyett mobilnet alternatívát használnak.
-
Somatom
veterán
-
törölt tag
Pénteken új ÁSZF -et tettek közzé a honlapon, ami május 25.-től érvényes
Ami meglepő: csak a Klikk 1GB van benne, és semmi új adatcsomag....[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Somatom #57466 üzenetére
Miként tudom arra frissíteni az E3372-met? Nem H és nem 153 végű sőt igazából semmilyen végű, simán E3372...
(#57464)8:
Neked is köszi!Bedobnám ide is a kérdésem, kiegészítve azzal, hogy Telenor hálón mi volt eddig a legjobb sebesség a Zyxellel amiről tudunk?
A Telenor féle carrier agregationt tudja?Köszi!
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz Somatom #57457 üzenetére
Régi firmware fut rajta. Valami T-Mobile internet manager programmal lehet vezérelni, meg szerencsére a windows 10 is tudja kezelni...
Lehet hogy az újabb fajta hilink-es jobb sebességet tudna?
(#57460)gabor9991:
Veszett jó. Telekom mobilnetet gondoltam átlagosnak, és bár sebességben ezt agyonveri, de a stabilitás tekintetében elbújhat. Most összeakasztottam egy TP-LINK routerrel Rooter firmware-rel, a sebesség az ablakban is nagyon gyér, de a stabilitásából mit sem veszítüdv, adika4444
-
max-pain
senior tag
válasz Viktor0610 #57461 üzenetére
Csak ugy az egesz beszelgetesre reagaltam.
De ha arra vagy kivancsi, akkor az elofizetok szama 2016 es 2017 vegen:
Telekom: 5,331 millio - 5,293 millio (-0,7%)
Telenor: 3,148 millio - 3,125 millio (-0.7%)
Vodafone: 2,872 millio - 2,819 millio (-1,8%) -
MODERÁTOR
-
max-pain
senior tag
Kozben megis a Telenornal volt a legalacsonyabb az elofizetesesek aranya 2017 vegen...
Telekom: 64,5%
Vodafone: 63,4 %
Telenor: 60,4% -
Blackmirror
őstag
válasz Viktor0610 #57441 üzenetére
Én használtam , igaz ritkán járok üzletbe. Sajnálatos , szerintem egy nagyon jó dolog volt.
Amúgy ha kevesen is használtuk miert volt az ott útban ? Gondot vagy plusz munkát okozott?
Szerintem pont hogy nektek is segített.iPhone X@R, iPad Pro
-
-
adika4444
addikt
Hali!
Huawei E3372-vel itthon kb. 5 MBps-t mérek 4G-n a jel türhető és jó között változik.
Újbudaközpontnál mértem 30 Mbps-t is.
Kérdésem, hogy az említett Huawei modemnek összességébe véve milyen az antennája?
Tervben van egy mifi vásárlása, csak jó lenne tudni mire számíthatok.
Az alacsony sebesség ellenére viszont a mobilnet baromi stabil, kb. 2 napja van meg és eddig nagyon elégedett vagyok vele.üdv, adika4444
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #57450 üzenetére
Ezt Te sem gondolod komolyan. Megszorítások nélkül adnak korlátlan mobilnetet egy olyan országban, ahol a torrentet lazán veszik és a lakóteleptől két utcányira csak betárcsázós, vagy mikrohullámú netre van lehetőség. Még itt, a topikban is többen értetlenül álltunk az előtt, hogy a Telenor nem alkalmaz korlátozásokat. Persze, az eladás fényében már érthető a húzás. A következmény borítékolható volt és ezt a Telenornál is pontosan tudták.
-
darvinya
titán
A Telenor behozott egy új, egyedülálló csomagot.
Ez csak előfizető szám növelő, mert hálózat túlterhelést előre lehetet látni.
Hálózat fejlesztés pedig már biztosan nem lesz 5G előtt.
Ez saját tapasztalat, mivel tavaly november közepéig igérték felállítják új tornyot, hogy ne legyen leterhelve itteni.
Ez mai napig nem történt meg, pont múlthéten kérdeztem rá, s ekkor már a válasza technikusnak, hogy nem is lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Prien
addikt
válasz gyuromoj #57440 üzenetére
Én mostanában megint nem félek a hűségtől, persze csak a Hipernetnél. Az aláírt szerződés szépen leketyeg egyoldalú módosítás nélkül...reméljük, így is marad.
Számomra ez egy ideális és _lekopogom_ remekül működő termék, megfizethető áron.
Jövőhéten hosszabbítok.A kevés is több a semminél.
-
DrBubo77
veterán
Ha a meg nem nevezendő személy birtokába kerül, az félő, hogy a rövid távú pénzkiszedést fogja elsődleges szempontnak tekinteni. Nem olyan régi emlék ebben az országban, hogy milyen, ha valamit kvázi az állam működtet.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
viktorhu
veterán
Drága dolog felesleges kapacitást fenntartani, főleg az adó miatt. Felesleges kapacitása pedig csak a Telenornak volt, neki viszont sok. Ilyen 6000 forintos korlátlan netre nem lehet és nem is éri meg annyit hálózatfejleszteni, hogy elég legyen, ez inkább a meglévő felesleg hasznosítására szolgált, mert a 6000 forint bevétel sokkal jobb, mint a 0. Majd ha tényleg bedugul, akkor eldöntik, mit kezdenek vele. A konkurenciánál nem merül fel ez, mert ott hello data nélkül is kapacitásgondok vannak.
-
MODERÁTOR
válasz Somatom #57444 üzenetére
De érted.
Az eladás előtti előfizetőszám-növelés szerintem szólhat simán az új tulajnak is, aki elég valószínű, nem a pénztáros lesz.
Az meg, hogy a hálózat terhelt. A Telenor behozott egy új, egyedülálló csomagot. Szerintem nem gondolták, hogy ez ennyire be fog jönni, de nyilván jönni fog a hálózatfejlesztés, amit az új tulajnak is meg kell lépnie, ha profitot akar.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
Napster82
tag
Üdv. Lehet a Telenornál 24 havi részletre telefont venni? Vagy csak ennél rövidebb futamidőre pl. 22 hónap
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #57436 üzenetére
Nehéz lesz elengedni, ha a bőrünkön érezzük. Pont a Hello Data csomagok miatt. Vajon miért lépte meg a Telenor a korlátlanságot, ha a másik kettő a közelében sincs ennek? Tán jófejségből? Frászt. Előfizetői létszámot akart növelni, mert az a cég értékét is növeli, ami jól mutat eladáskor. A túlterhelődő hálózat, mint következmény már az új tulaj problémája lesz. Meg, a mienk.
-
Pacee87
aktív tag
válasz Viktor0610 #57441 üzenetére
És annyira sokat kért enni ez a meglévő szolgáltatás? Én speciel nem szeretek és nem is érek rá órákig várni pl. egy SIM kártya cserére, márpedig mifelénk nem egyszer futottam bele ilyen szituba sajnos. Szóval ordas nagy feketepont érte.
-
DrBubo77
veterán
Részletfizetés esetén van ez a 990 Ft-os adminisztrációs díj. Ezt már nem írják jóvá? Vagy későbbi számlán fogják jóváírni?
-
MODERÁTOR
-
gyuromoj
veterán
válasz totopad #57438 üzenetére
Én mostanában tervezek átjönni a Telekomtól. Kicsit tartottam ezektől a pletykáktól, de amíg nincs hűségidő, addig nem stresszelek rá feleslegesen.
Ha időközben kiderül hogy igaz, akkor lépek is lefele szépen máshova, mivel nem köt hozzájuk hűség.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pacee87
aktív tag
A politikai vonalat félretéve, tud valaki az eredeti kérdésre is válaszolni? Megyünk (illetve a Telenor) vissza a kőkorszakba, vagy mi van?
-
totopad
senior tag
Telenor-ügy: megvan a kapocs a cseh vevő és Mészáros Lőrinc között
hozzáteszem, hogy 4 évvel ezelőtt, úgy dolgoztam a pénztárosnak, hogy senki se tudott róla a cégnél, hogy az ővé, csak évekkel később derült ki...
Két hsz. egyben, ill. tessék megtanulni linkelni.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
A kedves Telenor megszüntette az időpontfoglalás lehetőséget az üzleteibe, vagy csak eldugták valami almenübe és nem találom? Tárolt változatból 404-es kódot kapok az időpontfoglalás menüpontra lépve.
Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Ez csak egy saját tapasztalaton alapuló tipp.
Manuális hálózatkeresés, majd sorrendben Voda, E-Plus, O2. Rábökök a Voda -ra, és az első pár alkalommal:
"Most nem lehet csatlakozni a hálózathoz. Próbálja meg később!"
hibaüzenettel visszadob. Általában a harmadik, negyedik csatlakozási kérésre sikerül beregisztrálni.[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Viktor0610 #57418 üzenetére
Van esetleg tipped, mi lehet a gond?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Üdv!
A kérdésem: adott egy feltöltős kártya, ami egyik családtagom nevén van, de én használom.
Aktuális az adategyeztetés.
Átkerülhet az én nevemre olyan módon, hogy a saját nevemre adategyeztetem. Vagy mindenképpen be kell menni boltba átiratni?
Köszi, B -
Batib
őstag
Hali!
Telenornál előfizus csomagról lehet kártyás csomagra váltani, úgy hogy megmaradjon a szám?
Köszi!Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Švejk
őstag
válasz Viktor0610 #57418 üzenetére
Ilyen menüpontot a netes és a telefonos appon sem látok.
Van viszont olyanom, hogy Részletek -> Aktuális fogyasztásod
Itt azt írja:
MyChat belföldi adatkeret: 822MB
EU roaming MyChat adatkeret: 1869MBA webes MyTelenorban van előfizetés részletei menüpont, de itt csak azt tudom meg, hogy a MyStart csomagom aktiválva van, meg az előfizetésem is aktív.
-
MODERÁTOR
-
Švejk
őstag
Sziasztok!
Telenoros ügyintézők elég tehetetlennek bizonyultak a problémámat illetően, hozzátok, profibbakhoz fordulnék
Jelenleg Németországban, külföldön tartózkodom, innen rendeltem meg a MyChat csomagot, ami havi 1+1 gigabyte adatforgalmat az EU1-es zónából is magába foglal.
Az aktiválás után gyönyörűen működött a dolog, majd miután elutaztam pár napra Olaszországba, ott is gond nélkül tudtam használni az adatcsomagot.
A Németországba való visszatérésem óta viszont nem működik az internet. A telefonos ügyintéző az imént azt javasolta, próbáljam meg újraindítani a telefont/más hálózatra regisztrálni. Egyik sem segített, a mobilnetet nem kaptam vissza.
Az adatkeretem még bőven nem fogyott el, nincs beállítva adatroaming tiltásom, a telenoros APN-em rendben be van állítva, a Telenor által támogatott hálózatokra próbáltam regisztrálni, és egyikkel sem működött.
Kérdés: mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #57414 üzenetére
Köszönöm
Igazából ez a feleségem előfizetése, az enyémet kb. 2 hete intéztem, gyakorlatilag azonnal aktiválódott. Lehet, hogy azért, mert hétvége volt? -
MODERÁTOR
-
nagyúr
Sziasztok,
Dolgozói flotta tarifához reggel rendeltem telefonos ügyfélszolgálaton keresztül mobilnet csomagot. Tudom, hogy hivatalosan 72 óra az aktiválás, de másnak kb. 1 órán belül megvolt, nekem meg még mindig nincs netem .
Lehet, hogy ez most iylen lassan megy? -
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
Telenor-nál vásárolt készülék függetlenítésekor kell vinni papírokat vagy elég a készülék? A készüléket én vásároltam, nem továbbértékesített telefon.
-
MODERÁTOR
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
A legkisebb Telenor Hello Data díjcsomagom van, és mivel most sokat kell majd telefonálnom, szeretnék egy ideig nagyobba váltani. Mivel korábban telekomos voltam, így nem tudom, hogy itt a telenornál milyen sűrűn lehet váltani díjcsomagot, és ha online váltok, akkor mennyi idő alatt megy át a másikra.
Szóval akinek ezzel van tapasztalata, az megosztaná, hogy akár egy hónapig, felváltok magasabba, majd vissza, az működne-e?
Köszi! -
darvinya
titán
Hát…!@#$%^&*()":?/ Üsz, hogy ültethetnek be ilyeneket.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DrBubo77
veterán
válasz radio100jozs #57401 üzenetére
Az egyébként érdekes, hogy milyen negyedik mobilszolgáltatóról írt a cikk? A Voda tudtommal a harmadik volt.
-
radio100jozs
őstag
válasz viktorhu #57394 üzenetére
Voda még nem is létezett itthon mint szolgáltató, mikor a Pannon már lent volt az M2-es metróban elsőnek a Kossuth téri állomás volt az biztos, meg tán még pár szomszédos állomás, de akkor még az alagutak nem voltak lefedve. Amit te írsz az a 3G-re vonatkozik szerintem a Vodánál.
Közben megtaláltam, csak jól emlékeztem erre, a Voda 1999.11.30-án indult, csak, hogy a cikkhez viszonyítsuk a dolgot:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest