Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
válasz Greybeard #67869 üzenetére
Csak egy ötlet, mert nincsenek B525 tapasztalataim, de terheled valami letöltéssel a routert, amikor nézed, hogy 4G, vagy 4G+ a kapcsolat? Mert az én routerem (vagy a Telenor?) elég dinamikusan, pár másodperc alatt kapcsolgatja be-ki a 4G+ módot, a letöltésektől függően, és alaphelyzetben, ha nincs komoly forgalom, akkor nincsen CA sem. Nem lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet, és csak azért nem látod a CA-t, mert éppen nincs rá szüksége, nem használja?
-
totopad
senior tag
válasz sfdrakex #67896 üzenetére
van digionline-om alternatívaként, de borzalmasan gyatra a minőség a mytv-hez képest -és ez tapasztalat és nem a reklám helye-, ezért ragaszkodok a mytv-hez.
kb az összes elérhető, legális, több platformon jelenlévő honi iptv szolgáltatást volt szerencsém kipróbálni, messze a mytv nyújta a legjobb szolgáltatást és ezt úgy írom, hogy egyébként nem a kedvencem a cég... sőt... -
totopad
senior tag
válasz simpley #67893 üzenetére
Külhoniként sajnos a mytv-t nem igazán tudom mással helyettesíteni, ez a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás, és még minőségben is megfelelő, úgyhogy nálam legalább a havi 4,5 rugó elejéig marad, de hozzáteszem, hogy csak emiatt vagyok lölőéknék (meg sokan mások is) és nem is nagyon használom, max, ha otthon vagyok.
-
simpley
őstag
Nem akarok megint negatívoskodni, de ha az állam beszáll a Telenorba nem lesznek sokan, akik kilépnek?
signed by simpley.
-
totopad
senior tag
válasz sfdrakex #67891 üzenetére
Országa válogatja, hogy melyik szolgáltatónak milyen roaming netet ad, írországban pl a telenor csak 3g-t engedett, a lengyel kártyámmal meg simán hasonlított a 4G, de pl Berlin-ben ugyanez volt a helyzet kb tavalyig, azóta már ott is megy a 4g. Ténylegesen szerződés alapú, hogy hol mit enged a rendszer.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz jani071 #67890 üzenetére
Szerintem priolizál a hálózat, első nyilván a saját, utána a külföldiek, és szerintem azok között is priorizál valami alapján. Lehet eltérő roaming szerződések, vagy a fene tudja, de ha nem terhelt időszakban nézed hasít rendesen
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
jani071
csendes tag
Sziasztok! EU roaming esetén ti találkoztok (Görögorszàg) hibával, lassúlással internet elérési hibával? Mindkét partner hálózat napközben használhatatlan. Csak hajnalban illetve reggel 9-ig jó nagyjából.
Telenornak jeleztem, de letagadták,hogy lenne hiba.Több Telenoros ismerősöm tapasztalja.
(Magenta roaming ellenben tökéletes...tehát nem a helyi hálózaton hibája.) -
eddie17
addikt
válasz Viktor0610 #67883 üzenetére
Nincs ott.
Lehetséges, hogy a számhordozás miatt?
Majd csak hétfőn este lesz az "ablak" amikor átrakják a számot. -
MODERÁTOR
válasz eddie17 #67882 üzenetére
Amennyiben belépés és a szám melletti Kiválaszt gombra való kattintás után erre a linkre kattintva nem találod az elektronikus dokumentumaid, akkor nem került ügyfélszinten hozzáadásra a szám.
Ebben az esetben töröld a fiókból a számot, és add hozzá újra.
Ha ezután sem jó, akkor 1220 vagy keress fel egy Telenor üzletet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
eddie17
addikt
válasz Viktor0610 #67874 üzenetére
+sfdrakex
Köszönöm a választ mindkettőtöknek. E-mail-t kaptam arról, hogy a szerződéseimet megnézhetem a mytelenor oldalamon. De ott egyik menüpontban sem találom.
Csináltunk ügyfél szintű jelszót. Azzal is adtam hozzá a fiókhoz az előfizetést.
Szóval nem értem, hol vannak a papírok. Direkt kértem, hogy ne legyen nyomtatva, hanem digitálisan. -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Telenoros Note 9 független e?
Próbálta más kártyával akinek van?
Előre is köszönöm! -
sfdrakex
nagyúr
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #67875 üzenetére
Erre nem gondoltam. Most valóban duál SIM-es telefonban van a kártya.
Következő hónapban megnézem, hogy Telenoros mobilneten lógva megjelenik-e a számlafizetés.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Greybeard #67869 üzenetére
-98 dBm mellett működnie kellene a CA-nak, nálam most -103 dBm mellett megy stabilan.
Az adott antennából két db itt pihen bontatlanul az asztalomon, de még nem sikerült beüzemelni, mert ahol szükség lett volna rá, ott elhárították a hálózati problémát.
Úgy gondolom, hogy nem rossz a 30/40 Mbps sem, ettől függetlenül nem ok ez a router. Egy újabb firmware van (2018 januári), esetleg még azt próbáld meg ha nem elég ez a sebesség. -
Greybeard
tag
válasz 4Grider #67868 üzenetére
Rendeltem egy ilyet, mert sokan dicsérték a mobilinternetes topicban:
[link]
Visszahívott a tulaj, hogy milyen routerhez lesz. B525. Közölte maga ellen beszélve, hogy ahhoz nem javasolja, mert nem fog javítani érdemben semmit. Inkább csak akkumulátoros mifi-khez ajánlja nyugodt szívvel. Töröltettem is a rendelést. Most antenna nélkül, kézi választással használom a routert B3-on, így nagyon szuper 80/20 mbps-okat mérek általában -98 dBm mellett. B20-ra állítva már jobb -80 a dBm értéke, de ezen 30/40 mbps a le/feltöltés. Szóval, értem miért a B20-at választja az automata, csak azt nem értem miért nem CA-t.s.k.
-
DJ. Ru$y
félisten
Több, mint vicces a MyTelenor vs. Roaming adat kijelzés, ugyanis kimentünk roaming területre, átváltott szépen a külföldi toronyra, jött az SMS, hogy kapok majd még egy SMS-t, amiben megküldi, hogy mennyi adatot használhatok fel a csomagomból az 1-es zónában. Ez az SMS eddig nem jött meg, eltelt lassan 12 óra.
A MyTelenor app-ot megnyitva, ugyanazt mutatja, mint belföldön, majd feltöltöm a képet,
most sajna nincs időm vele szenvedni.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Greybeard
tag
válasz 4Grider #67859 üzenetére
Ez a dolog pikantériája, hogy a Telekom nem nyúlt bele. Ahogy írtam gyári firmware van rajta.
Software version: 11.170.61.00.965
Web UI version: 21.100.34.00.03
Eddig azt hittem, hogy csodával határos módon a diákokkal együtt 230.000-es városban még nem kapcsolták be a 4G+-t. Eszerint más van a háttérben. A kardomba nem dőlök, nekem bőven elég a sima 4G sávszélessége is, csak érdekes, hogy miért nem 4G+.s.k.
-
DrBubo77
veterán
A Wallet-ben mióta nem lehet számlát fizetni? A MyTelenor app-os fizetés nem túl mobilbarát. Behozza az OTP fizetés asztali felületét.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
simpley
őstag
Állítólag nem keresték meg a PPF-et a részesedés szerzés miatt.
forrás: [link]
a fordító ezt mondta: "a PPF szóvivője tagadta a spekulációt."
*spekuláció: pletykasigned by simpley.
-
Ádám16
addikt
válasz Viktor0610 #67831 üzenetére
+ a többieknek:
Köszi szépen, kicsit nyugodtabban próbálgatom így a telefont. Egy iSE után jött egy M20Pro, s bár volt már batár telefonom, de nagyon hozzám nőtt a kis iPhone, nehéz visszaállni a nagyobb méretre, no meg az Androidra, de kap egy nagy esélyt.
Hogy ON is legyen: Debrecenben mely üzletekben tudtok jójányokról?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Greybeard #67857 üzenetére
Ez alapján firmware problémára gondolnék. Az auto módnak illene támogatni a CA-t, de mivel a
TelenorTelekom belenyúlt és butította a router firmware-jét, bármit feltételezek...B525s-23a support:
LTE: B1/3/7/8/20/32/38 FDD: 2100 MHz/1800 MHz/2600 MHz/ 900 MHz/800 MHz/1500 MHz/ TDD: 2600 MHz
Intra-band contiguous: B3+B3, B7+B7, B38+B38
Inter-band: B3+B7, B3+B20, B7+B20, B7+B8, B3+B8, B1+B20, B1+B8, B20+B32[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Állítólag nem keresték meg a PPF-et a részesedés szerzés miatt.
forrás: [link]
a fordító ezt mondta: "a PPF szóvivője tagadta a spekulációt."
*spekuláció: pletyka[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Greybeard
tag
válasz 4Grider #67843 üzenetére
Félig-meddig vág csak a témába a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni rajtam. Debrecenben használok én is egy Telekomtól vásárolt, független, gyári firmware-el rendelkező Huawei B525-ös routert-t Telenor flottás (IQPro) korlátlan mobilnettel (az utcánkban csak ADSL lenne egyéb opcióként). Nekem is csak 4G-n hajlandó működni. Be kell kapcsolni valamit a routeren a 4G+ eléréshez? A hálózatválasztásnál az automata, 800, 1800 és 2600-as lehetőségek vannak. Ha auto-n hagyom, akkor mindig csak 800-ra áll rá. Kényszerítem 1800-ra, így jóval jobb letöltési értékeket kapok. Vajon miért nem fogja össze a B3-at és B20-at?
[ Szerkesztve ]
s.k.
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #67853 üzenetére
Ez konkrétan egy új B7-es helyszín volt 3CA-val. B7+B3+B20!
Ennél többet nem mértem fixen. Itt mérés közben felugrott 300fölé is de végül erre állt be.
Amúgy amikor végig mentem a városon 4G+ esetén nem volt 120Mbitnél kevesebb. Ritka volt amikor 150 alá ment. Legtöbbször 170-190Mbiten ment. Pedig csak 2CA volt ami alapesetben max 225Mbs de kétlem, hogy a városban ilyen kevesen lettek volna rajta. Inkább modulációt emeltek mint ahogyan a feltöltésnél már budapest 90%-án megtették.
Poénos amikor 2db B3-at fűz össze a telefon. Na ilyen is max a telenornál lehet.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Viktor0610 #67848 üzenetére
Itt Tatabányán azzal nincs gond, még beltéren is jó.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #67844 üzenetére
De én g*ci vagyok és csak 3-4 naponta kapcsolom be a második SIM kártyát, akkor is kb. fél órára. Nehogymá' ne tudjam terhelni a hálózatot.
4Grider Részemről csak tipp volt ez a két SIM-es ötlet. A speedtest "görbe" olyankor nálam is hasonlót mutat. Ilyen "lépcsős", vagy mi ennek a görbének a neve.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #67844 üzenetére
A Samsung S9 széria jól lekezeli a két kártyás üzemmódot (duál VoLTE képes telefonról beszélünk), felénk modemmel és két kártyás S9-el is 60-70/10-20 Mbps sebességeket lehet mérni.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz kungzi #67841 üzenetére
Magyarországon a leggyorsabb hálója a Telekomnak van, tehát te sem gondolhattad, hogy a Telenor jobb lesz.
Itt viszont valami hálózathiba van, vagy rossz a telefonod, mert Debrecenben két frekvenciát fog össze a Telenor, azaz 4G+ hálózata van. A mérésednél viszont a státusz sor sima 4G-t jelez, a sebesség meg a 800 MHz-es (vidéki) frekvencia használatát feltételezi. Tehát valami ott ahol mértél, nem stimmel. -
Hosssszu
őstag
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #67835 üzenetére
Ott még nem voltam bent Telenor üzletbe.
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #67835 üzenetére
Azért ha lehet én inkább az Astoriás hölgyekre szavazok!
-
Somatom
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Ádám16 #67830 üzenetére
14 napig elállhatsz a vásárlástól. Vidd a komplett csomagot egy Telenor üzletbe, visszaveszik, az esetleg kifizetett összeget visszautalják (nem a boltban kapod vissza!). Amennyiben a tarifacsomagod is kérnéd visszaállítani, azt is megoldják a kollégák.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Ádám16
addikt
Új készülékrt vásároltam online, szerzodeshosszabbitassal "válts szabadon" promóción belül online a mai napon.
Csak érdeklődnék, hogy ha nem szeretném ezt a készüléket, de csereigényem sincs más keszülékre, akkor visszavásárlási igényemet teljesíti a cég, visszafizetik a vételárat, és visszaáll a régi elofizetesem, vagy csak csereigényem lehet?
A készülék természetesen vadonatúj állapotnak örvend, viszont nem tudom, hogy meg tudom-e szokni a méretét.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #67823 üzenetére
A Telenor cikk szempontjából, mindegyik lap hozzá köti mivel ők hozták le legelőször
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
Népszavának mennyire hihetünk?
signed by simpley.
-
tomp
félisten
Szia!
MyMusic csak meghatározott rádióknál biztosítja a korlátlan adatot.
A MyMusic oldalán megtalálható ezek a rádiók.
[link]
Érdemes mobilon az oldalt hozzáadni a kezdőképernyőre így webappként is tudod használni. Hivatalosan csak az oldalon elindított rádió stream korlátlan. -
nagyúr
Sziasztok!
Nyaralás alatt szeretnék online rádiót hallgatni. Látom, hogy van egy MyMusic nonstop adatcsomag, ami korlátlan adatmennyiséget biztosít zenehallgatásra.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik alkalmazással tudok online rádiózni, hogy erre a csomagra számolja az adatforgalmat?Köszönöm a segítséget
-
rin33
senior tag
válasz Dave1984 #67801 üzenetére
Poco F1. Miui ROM-mal alapból hamarabb felmegy B3-ra, Pixel Experience ROM-nál általában a B20-at preferálja de ez a jelenség itt is előfordul, pl. külföldön egyszer képes volt egy gyenge B7-es cellához ragaszkodni pedig -70dBm volt a b20. Bár emiatt nem éreztem, hogy jobban merült volna.
-
tomp
félisten
Csak, hogy legyen valami pozitív is mára!
Telenor Astoria: bementünk, hogy az egyik családtagnak váltsunk kártyásról számlásra mert kell vidékre neki a rendes net. (100GB) Váltás közben megkérdeztem, hogy ugye a VoLTE megmarad amit a kártyáson aktiváltattunk? Persze megmarad. Váltás megtörtént és valóban így volt. Maradt a VoLTE.
Fel sem nézett ránk, hogy mit keres a kártyáson VoLTE. Ezek szerint már teljesen normális, hogy egy kártyás ügyfélnél is megy. -
adika4444
addikt
Simán el tudom képzelni. Sőt, akár még adott szolgáltató is priózhatja a külföldi roaming ügyfeleket. Tavaly voltam Montenegróban, és vettem a helyi Telenortól túristakártyát, hogy tudjak mobilnetezni. Szerencse, hogy volt, ugyanis a Telekom helyi roaming partnerei terhelt időszakban volt, hogy fel sem engedtek. Öcsémet, akinek sokkal nagyobb előfizuja van mint nekem, mindig simán felengedték, este-éjjel pedig nekem is jó volt. Mindenki vonja le a megfelelő következtetést, én már csak a helyi SIM-ben hiszek...
szerk: 10 eurós Telenor túrista kártya simán hasított a tengerparton is, meg a városban is, 15 Mbps-nél lefelé soha nem mértem kevesebbet, netrádió soha nem akadt, szóval valamit nagyon eltalálhattak.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Formula-1
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest