Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A Telenor fog valamit lépni a Vodafone adatforgalmat nem pörgető video nézős húzására?
-
nfsu17
veterán
Hello.
Van egy Samsung jótállási jegyem. Rajta az IMEI matrica, telenoros pecsét, kiadás dátuma pecséttel.
Semmi más papír.
Van esélyem függetleníteni?
Ez ilyen "ingyen" készülék volt anno, céges pénzvisszatérítésből lehetett ilyen készüléket kapni.
-
Kuter
senior tag
válasz Hosssszu #66491 üzenetére
Üdv, megérkeztem.
Voltam bent egy másik ügyintézőnél ,ő kérdezett , én meg elmagyaráztam hogy is lehet beírni a kódot. És láss csodát 2 nap múlva mehetek a felóldó kódért.
Aki miatt be kellet mennem annak meg megköszöntem hogy be kellet mennem. De nem voltam tahó, nem a stílusom. Sajnos szomorú tény hogy mindenhol felhígul a szakma, illetve a cégek is minimálisan képzik ki a felvett dolgozót. Egy telefonos szolgáltatónál, legyen már műszakilag hozzá értő emberke is ez a minimum amit elvár az ember.Üdv Kuter
Ui.Ja van felvétel a Magyar űrkutatási irodánál 10-0 ha tudsz vissza számolni már mehetsz is és te indítod a rakétát.
Ez csak vicc volt.[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
válasz Somatom #66489 üzenetére
Szó szerinte ez történt , hozzá nem értés. Ugyanis azt mondta az ügyintéző hogy azért nem lehet a függetlenítés mert nincs hová beírni a kódot. Tuti fogalma sem volt róla hogy be lehet lépni a modem setup oldalára számitógéppel ahol a unlock kódot kéri. (kipróbáltam másik kártyával nem független, kéri a kódot.)
-
snooze
veterán
válasz #72445440 #66486 üzenetére
Azt nem értem,hogy a lustaságuk és a tudatlanságuk miatt miért kell szivni mindig az elöfizetönek, többször bemenni,intézni dolgokat,mert inkább azt mondja,hogy nem lehet,nem mer kérdezni okosabbtol,vagy a felettesétöl,pedig lehet csak egy telefon,de az is lehet,nem tudja kitöl kérdezzen..
GO Gunners!!!
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
A következő a helyzet adott egy Telenoros Huawei E5577 modem amiről már lejárt a hűség kb fél éve.
Az asszony bevitte a telenorhoz ahol elhajtották hogy ezt nem lehet függetleníteni.
Ez igaz lehet vagy mennyek be én azt verjem ki a balhét (csak vicceltem) de ha kell bemegyek.
Köszönöm a válaszokat.Üdv Kuter
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
Mely szolgáltatókat birtokolja még a cseh Mészáros Lőrinc?
Az A40 tuti független, szombaton vettünk egyet és mondta is az értékesítő srác.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz castiels #66472 üzenetére
Amúgy ez csak a végső lökést adta meg
Mert én hosszú távra veszek telefont, és 2-3év múlva lehet már a 4GB RAM szűkös keresztmetszet lesz A50 esetén, mint már most nem érdemes 2GB telefonokat venni
Árban meg van köztük 15-19e FtPlusz nagyobb akkumulátor, töltés is jobb modernebb(A70 25 wattos Super Fast Charge szabványt támogat, amit a Samsung készülékek közül jelenleg kizárólag az S10 5G variánsa tud.)
Méretbe meg elenyésző a különbség
Csak valamiért a A70 nem nagyon nyomatják, itt sincs rendes teszt róla
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz castiels #66467 üzenetére
Engem most a A50-től eltántorítottak, le is tettem róla marad a A70
Majd ha veszek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
castiels
addikt
Sziasztok!
A telenornál vásárolt Samsung A50 dual készülék független? Vagy csak telenor dualos? Köszönöm
-
bul07
nagyúr
-
trec12
addikt
válasz Viktor0610 #66440 üzenetére
Szerintem arra célzott, hogy új előfizetőket akart szerezni mint ahogyan ez az új szolgáltatónak az egyik legfontosabb dolog. Erre volt jó a HD csomag bevezetése főleg a Telenor eladása előtt. Viszont egyedül a Telenor marad az aki - a Voda-UPC egyesülése után - nem tud vezetékes szolgáltatást IS nyújtani azaz 4Play-t. Összesküvés elméletekbe nem bocsátkoznék de nagyon kíváncsian várom mit hoz a második félév a telko piacon.
Jut eszembe - bár költői kérdés - a Telenor név meddig marad?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz joefasalasso #66459 üzenetére
Igen, testre szabott andocs-ot.
-
joefasalasso
aktív tag
válasz joefasalasso #66457 üzenetére
Pandocs billing?
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Valaki meg tudja mondani, milyen számlázási rendszert használ a Telenor? Köszi
-
Starchm
őstag
válasz scarface11 #66454 üzenetére
Ez már itt offtopic szitu:
Gyakorlatilag a qualcomm által kiadott QFIL/QXDM telepítésekor minden programot felrak amit használnod kell. Egyik a PDC, másik a korábban megnevezett QXDM. Ha rosszul csinálsz valamit akkor végleg elbúcsúzhatsz a telótól, úgyh én nem vállalok semmi felelősséget, csak megosztottam a programok neveit.ON:
Mennnyi esély van rá, hogy kártyás ügyfélnek leveszik a volte tiltást, ha nem támogatott készülékem van, és mondom egy random telót ami támogatva van?
Korábban levolt véve és használtam, csak közbe visszatették, mert miért ne[ Szerkesztve ]
-
kinder93
aktív tag
válasz scarface11 #66454 üzenetére
A probléma ott kezdődik majd, ha a kedves ügyfélszolgálat le sem veszi a VoLTE tiltást az előfizetésről.....
-
válasz scarface11 #66451 üzenetére
Mind a kettőhöz kell szoftveres támogatás a Telenor hálózatához, és a tiedben nincs, nem is lesz, mert nem EU-s készülék.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Starchm
őstag
válasz scarface11 #66451 üzenetére
Volte:
Gyakorlatilag a qualcommos procis telóknál az indiai vodafone profillal is megy a telenor volte, ha a gépi progival átkapcsolod akkor nagy eséllyel menni fog.4G+
Ha jól tudom akkor ez bandek linkelésével megy. Gyakorlatilag mivel nem EU piacos a teló és a b20-at annyira máshol ha jól tudom nem használják azért azokra általában nincs bekapcsolva a linkelés.
Magyarul azt is átlehet írni szoftverbe és nagy eséllyel menne. -
scarface11
újonc
Értem, köszönöm, majd meglátjuk akkor hogy mi lesz belőle. A másik probléma meg a 4G+, az sem működik a Telenornál, az üzletben mondta a csavo hogy ha leveszik a VoLTE tiltást akkor annak is mennie kell majd, de nem megy, nem is értem mi köze lenne a 2nek. Szval erre nincs vmi ötlet hogy ez mitől nem megy?
-
-
egonca
csendes tag
Sziasztok!
Mit a véleményetek a következőről:
Vennék egy egyszerű, nyomógombos telefont. Az egyik áruházban van olyan ami tetszik, az ára nagyon megfelel. A gond az, hogy a telefon nem független, Telenor-os. Az eladóval beszélve, hogy nekem Telekomos kártyám van, azt mondta, hogy semmi gond. Miután megvettem a készüléket, átballagok a Telenor-hoz és helyben kikódolják. Hihető ez?
Üdv. egonca -
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz scarface11 #66443 üzenetére
Lehet,hogy nincs fent a szoftver,ami kezeli a telenoros voLTE-t,nem elég levenni csak a tiltást a kártyárol..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz scarface11 #66443 üzenetére
Csörögj rájuk, hogy a tiltást levettéke tényleg a kártyádról.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
scarface11
újonc
Sziasztok!
Adott egy Galaxy S10+ telefon Snapdragon hardverrel, és olyan problémám van, hogy se a VoLTE, se a 4G+ nem megy a Telenor hálózatán. Először gondoltam hagyom a francba mert tuti azert nem működik mert nem EUba szánták, de beletettem egy Telekomos kártyát és azzal automatikusan engedélyezte mind2 funkciót, amint kártyát cseréltem, újra nem működött. Telenor ügyfélszolgálatnál rá kérdeztem, azt mondták hogy VoLTE tiltás volt a kártyámon és az lehet a baja, azt le is vetettem róla, jött az SMS hogy 72órán belül engedélyezik, 5 nappal később a telefon még mindig nem engedi bekapcsolni és a 4G+ se működik. Amit még nem értek hogy másoknál alig van térerő meg 3Gre váltanak, ez a teló meg maxon jelzi és mindig 4Gn van. Tudtok esetleg vmit mondani mit tehetnék mert nem nagyon akarok szolgáltatót váltani csak a végső esetben. Előre is köszi a válaszokat! -
MaxxDamage
félisten
válasz Viktor0610 #65508 üzenetére
Ma voltam harmadszor a Telenornál (Zalaegerszeg) és a csávó nem volt benn, csak 2 hölgy.
Mondanom sem kell, a telefon + töltő amit kértek (a csávó aki ma nem volt benn) és azt vittem magammal.
Csaj elkezdi, a rendszerbe nincs ez a telefon/IMEI és így nem tudja felküldeni szervizbe függetlenítésre. Valami számla kell hozzá amin az IMEI szám is rajta van és az bizonyítja azt, hogy Telenoros készülékről van szó. (no comment) mondom van minden hozzá, de az 60+ km-re található.... (majd legközelebb)Gondoltam leírom a 3.-ik próbálkozásom a Telenornál a függetlenítést illetően.
Talán következő nekifutásra sikerrel járok majd....◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #66440 üzenetére
Én is ezen akadtam fent. Majd meglátjuk akkor mi lesz
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Landsmann #66437 üzenetére
Szerintem nem figyeli.
Ezért is nem értem, miért volt jó a hálózat-zár. Amíg a hűségidő alatt az ügyfél fizeti a havidíjat meg esetleg a törlesztőt, addig kit érdekel, hogy milyen SIM-et tesz a készülékbe. A nemfizetés ellen meg a hálózat-zár sem véd.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
sfdrakex
nagyúr
-
Landsmann
addikt
A Telenor mennyire figyeli, hogy az újonnan megvásárolt készüléket saját, vagy más szolgáltató SIM kártyájával használják?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
simpley
őstag
Ez mit is jelent pontosan?
”Nagy kérdés, hogy egy ilyen piacon milyen szerep hárul majd a cseh PPF befektető csoport kezében lévő, kizárólag mobil lábakon álló Telenor Magyarországra - mindenesetre a tulajdonos, Petr Kellner arcán vélhetően kevésbé lehet őszinte a mosoly most, hogy befektetésének értékét egy kihívó piaci szereplő veszélyezteti. A megoldás erre alighanem az lehet, hogy a Telenor maga is kihívó szereplővé válik, amire egy erős nemzetközi anyacég nélkül szüksége is lehet a jövőben, és amire már korábban is utaltak bizonyos jelek (például az azóta megszüntetett Hello Data tarifacsalád bevezetése).”signed by simpley.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #66432 üzenetére
Levelezési címet tudsz állítani my telenoron, lakcímet meg ráér ha ő is tud menni. Nekem évekig régi lakcím volt, levelezésinek az aktuális, számla mailben. Nem volt gond, nincs jelentősége.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
enginev3.0
félisten
Szeretnénk anyum címét módosítani költözés miatt, de ő dolgozik, tudok ehhez meghatalmazást letölteni ?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Ha a promóciós kuponkódot én, mint a kód felhasználója a 15.000Ft kedvezményre váltom be, akkor az ismerősöm, mint a kupon adója, kérheti-e a havi 100gb netet, vagy ha én a készülékkedvezményt választom, akkor ő is azt fogja megkapni? Csak azért kérdezem, mert neki nincs szüksége új készülékre, szóval a netből "profitálna" csak. Köszi. -
Apa+Fia
aktív tag
Köszönöm.
Apa csak 1 van!
-
Apa+Fia
aktív tag
Lehet láma kérdés, de azért felteszem, A VoLTE adatkeretből csip le?
Apa csak 1 van!
-
tomp
félisten
válasz Hosssszu #66421 üzenetére
Készülék támogatásban valóban sz*rik rá...
De maga a szolgáltatás is érdekes.
Oké mostanra sikerült bugfixálni, hogy tárcsázásnál már azonnal van csörgés visszajelző hang(eddig 2-3mp-ig "süket" volt miközben már akkor is csörgött a másik fél) de az sms-t elrontották(5perc egy sms küldés) és a rövid számok még mindig nem mennek. E miatt "LTE Only" módban csak a telenornál nem lehet használni a VoLTE-t. Nem jön létre a VoLTE kapcsolat, nem engedi a hálózat a VoLTE bejelentkezést. Másik 3 szolgáltatónál lehet. -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Telekomos vagyok jelenleg, de már régebben is terveztem váltok telenorra. Most viszont el is határoztam, hogy fogok is. Régen a korlátlan mobilnet volt csábító és az ára is most már az nincs, de helyette van 100 Gb ami gyakorlatilag ugyanaz. Telekomnál jelenleg Mobil s csomagom van és 6 Gb netem ami elvileg 6 ezer ft. Vagy is annyi lenne csak ügye a mobil s az csak hálózaton belül van ingyen. amúgy fizetős így van hogy 10 ezret fizetek havonta. És most a telenornál kinéztem a Blue+ XS csomagot ami ügye 100 percet biztosít bármelyik irányba 3500Ft ez elég is lenne szerintem nekem nem beszélek sokat meg mellé havi 100 gb netet 5 ezer ft ért összesen kerülne 8500 ba ami kb ugyanannyi lenne mint most a telekomos vagy még kevesebb és szinte korlátlan netem lenne. Ami pont kapóra jön, mert van egy kis hétvégi házam így ott is tudnám használni az internetet. És ami a legszebb van telenoros ismerősöm és adott egy kupon kódot amivel 5 hónapig ingyen van a 100 GB. Meg szimpatikusabb nekem a telenor és x év után vannak kedvezmények is ismerősöktől hallom telekomnál 10 év után semmi kb.. Na már most ez úgy néz ki megfogom magamat bemegyek a telenorhoz megmondom mit szeretnék meg odaadom nekik a kuponkódot meg számhordozással szeretném ha maradna a számom és a kezembe nyomják a SIM kártyámat ami 1,2 napig ideiglenes telefonszám lesz majd rákerül az én régi számom? Valamint ha a telekomos előfizetés nem a nevemen van gondolom kell majd az a személy is akinek a nevén van ügye? Elvileg a telekomhoz be sem kell mennem? Függetlenítő kódot lekértem már s7 edge telefon egyébként. Ja és ha eddig ment a VOLTE akkor Telenornál nem fog menni, mert nem támogatják az S7 edge telefont? Valamint arra volnék kíváncsi mennyire megbízható a hálózatuk és a sebességük pl a telekomhoz képest? Bár tudomásom szerint sok közös tornyot használnak szóval közel ugyanolyannak kell lennie gondolom. Bocs a sok kérdésért, de szeretnék tisztán látni..Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
-
Hosssszu
őstag
válasz darvinya #66420 üzenetére
Azért nehogy azt hidd!
Nekem Telenornál vásárolt Samsung A7 (előfizetéses) van, és nincs VoLTE. Pedig ugye a telefon bőven tudja.
De Syl fórumtárs sokkal egyszerűbben leírta a helyzetet: [link]Az az érzésem hogy a Telenor kb. sz*rik a VoLTE-re. Engem mondjuk annyira nem zavar, de azért valahol legbelül piszkálja a csőröm.
-
darvinya
titán
Akkor csak előfizetőknek kapcsolják be.
Kártyásoknak ló nemiszerv.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Most végleg lekapcsolták VoLTE-t?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
4Grider
nagyúr
Annyira nem az. Az ország elég jelentős része csak B20-al van lefedve 4G-vel, az pedig könnyen túlterhelhető. Elég az hozzá, hogy ne legyen a környéken normális vezetékes netes szolgáltató (pl. csak fos adsl vagy még az se legyen). Ott rögtön lesztek több százan, akiknek ez az egyetlen megoldásuk marad az otthoni net megoldására. És ráadásul ha arra a toronyra csak mikrón lövik át az adatot (mert ugye mindenhova nem húzhatnak optikát), akkor erre a több száz emberre fejenként nem fog jutni 1 Mbps sem.
-
p2pp
őstag
válasz 4Grider #66407 üzenetére
Kíváncsi lennék nagyon, ha nem HD-s lennék, akkor ennyire nokedli értékek lennének? Mert folyamatosan azt érzem, látom, tapasztalom, h lassítanak állandóan. Ha torrent huszár pistike lennék, még megérteném, de így nem.
Viszont a szomszéd kisvárosban 8km-el arrébb már simán 140-160-al megy, mint az állat! Feledtébb érdekes számomra ez!!!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
p2pp
őstag
válasz bociusz #66408 üzenetére
Ok. Igen ott készült!
Nem értem, ha van 1 kamionra való B3 az miért nincsen?
Sőt ahogy írták a B7 is csak félig van, már ahol van.
Ha már úgyis fizetnek érte havi szinten is, miért nem használják ki?
Hát ekkora már ott is a fejetlenség?
De mivel, gondolom nem ma kezdték, hanem vagy 25 éve.
Ekkora skótok lennének hozzánk is? Túl sok a ??? mostanában!!!
Nekik is jobb lenne tuti, ha jobban eloszlana terhelés.
Ezzel mindenki jól járna. Nem vagyok Core Manager.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Sikerült bekapcsoltatnom a VoLTE-t. Kb mennyi időre számíthatok, mire működni is fog? A telefon még nem jelzi (fél órája kapcsolták be), de sms-t azonnal kaptam róla, abban max 72 óra van írva a bekapcsolásig.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
válasz 4Grider #66407 üzenetére
Sztem ez más tészta. Nem láttam a flottás szerződést, de sanszos, hogy abban is van olyan kitétel, hogy a hálózat stabilitásának érdekében a szolgáltató korlátozhat. Ez nem jelent prioritási viszonyt a csomagok között. Ha pedig a hálózat a gyakorlatban nem alkalmas ilyen szabályzásra, akkor pláne csak fantasy a priorizálás.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #66402 üzenetére
Azt tudom, hogy volt már erről szó (többször is). Csak arra nem emlékszem, hogy ez hivatalos, Telenor kinyilatkoztatáson alapul, vagy belsős infón, vagy csupán fantasy.
[ Szerkesztve ]
-
Ironizer
tag
Csak nekem szarakodik ma a mobilnet? Még egy alap google keresés is lehal az esetek nagy részében. Fehérvár.
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Ez a priorizációs infód hasraütés/saját tapasztalat alapú, vagy van hozzá vmi konkrét, hivatalos háttérinfód is? Nem kötözködésből kérdezem, hanem tényleg érdekel, hogy csak mázlim van-e, amiért általában mindenhol jól tudom használni a flottás netemet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest