Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz simpley #67793 üzenetére
Röviden: kíváncsi vagyok rá
Hosszan: a 25%-os állami tulajdon nem olyan nagy. Nem lenne akkora beleszólása a kormánynak. Igazából ha akarná akkor bármikor beleszólhatna a szolgáltatók működésébe...
Viszont pont jókor érkezne pénz a telenorhoz. Freki aukció, 5G építés. Ezek jó pár milliárdot elvisznek. -
8
senior tag
Van esély a telenornál az imessage aktiváló sms-ek vagy hívások utolagos jóváíratására?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
simpley
őstag
válasz radio100jozs #67787 üzenetére
Elég érdekes... Most néztem a hétvégén és még Ausztria alatt ott volt a T-mobile szóval nem tudom mi történt... [link]
(de lehet rosszul emlékszem)
Erre igazából csak Viktor tudna szerintem biztosabb választ adni..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
radio100jozs
őstag
Mióta nem roaming partnere a hazai Telenornak a Szlovák és az Osztrák Telekom hálózat? Már ezeken nem lehet hazai Telenor sim-el roamingolni.
-
Landsmann
addikt
Én ezt nem értem. Ha megvette az a cseh újgazdag, akkor meg minek árulja egy részét? De úgy is fogalmazhatnék, minek vette meg, ha el akarja adni egy részét? Bár azt sem tartom kizártnak, hogy állambácsi meg akarja venni egy részét, de ugye ami nem eladó, az nem eladó. Mondjuk ilyen-olyan szabályok változtatgatásával rá tudják venni,l jobban jár, ha eladja egy részét. Történt már hasonló más iparágban.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
simpley
őstag
válasz #08205312 #67775 üzenetére
Ezt még átkell olvasnom, de úgy látom nem áll fent komoly esély, (szerencsére) hogy megszűnne vagy bármi történne velük. Ha ez jól el fog sülni (márpedig jó esély van rá a cikk szerint) akkor 360°-os fordulatot vesz az állításom...
Aminek Én fogok örülni a legjobban...signed by simpley.
-
törölt tag
válasz Hosssszu #67758 üzenetére
Megy a spekuláció, ezerrel: " A tulajdonosoknak (beleértve a potenciális új tulajdonos magyar államot is) ezért rövidesen döntést kell hozniuk azzal kapcsolatban, hogy ezt a problémát hogyan kívánják kezelni. Kézenfekvő lépés lehet erre egy újabb felvásárlási tranzakció - az egyetlen, szóba jöhető célpont a Vodafone-UPC üzlet létrejöttét követően a DIGI Communications NV. magyarországi leányvállalata, a DIGI Távközlési Kft. lehet..."
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #67759 üzenetére
Erre egyébként mennyi az esély?
Egyébként, régen 2006 előtt az Antenna Hungáriának is volt benne részesedése jól emlékszem?signed by simpley.
-
DrBubo77
veterán
És a V-Tel nevű "konkurenciától" nem féltek?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Gubu0101
veterán
válasz simpley #67687 üzenetére
Akkor ezért ilyen gatya németben is a net,telefonáláson meg fb messengeren kívül másra nem tudtam használni egész hónapban a telefont De legalább már dolgoznak a probléma megoldásán
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MODERÁTOR
válasz eddie17 #67760 üzenetére
Ha több mint egy hónapig van a neveden a szám a flottába lépés előtt, akkor a lezáró számlában kerül jóváírásra a befizetett havidíj. Amennyiben azonnal átlépsz, akkor az összeg a lezáró számlában időarányosan kerül felszámolásra, a többi túlfizetésként marad az egyenlegeden, ezt telefonon vagy személyesen kérheted, hogy utalja vissza a Telenor részedre.
Xiaomi 13T
-
tomp
félisten
Tarifa váltásnál megmarad a VoLTE vagy újra kérni kell? Jelen esetben kártyásról számlásra való váltásnál újra kérni kell majd?
____
Ezzel a 25%-os állami részesedéssel nem lenne olyan nagy szava az államnak. -
Hosssszu
őstag
Igazából én sem értek hozzá.
De gondolom minimum annyit jelent hogy lesz beleszólása néhány dologba. -
eddie17
addikt
Sziasztok,
Szeretnék céges Telenor flottába menni a számommal. Előtte át kell migrálnom magam a Telenorhoz. Az a leggyorsabb ha a legkisebb hűség nélküli előfizut kérem kicsengetem a 3500 forintot majd várok, hogy áthordozzák utána pedig mehet a szám a flottába? Időarányos számlát így nem fog kiállítani a Telenor mert előre kifizettem az első hónapot. Jól gondolom? Mondjuk így nézve akár a maradék vissza is járna, de gondolom nem.
-
MODERÁTOR
-
Hosssszu
őstag
Még a végén igazuk lesz azoknak akik úgy tippelték hogy a Telenor állami kézbe kerül.
[link] -
rin33
senior tag
Sziasztok, egy külföldi SIM-mel roamingolok a Telenor hálózatán, a városomban csak csak LTE B20 van, a város szélén egy bázis mellett voltam (-65 dBm) de sokszor átugrott egy távoli B3-as cellára, leesett -120 dBm környékére a jelerősség és így felváltva ugrált a 2 cella közöt... legalábbis amíg fogta a távoli cellát.. a térerő ikon minimu és maximum között ugrált... Ez a roaming miatt lehet vagy terhelt a b20?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #67742 üzenetére
Bizony! Ezért raktam ide be.
Anno voltam náluk. -
atala
addikt
Adat roming szempontjából EU-n belül mindegy melyik hálózatra áll át a telefon? Konkrétan Olaszország a célpont, és Ausztria.
-
Landsmann
addikt
válasz simpley #67747 üzenetére
Nem ismerős. Maga a partnerprogram igen, még egy forgatható tárcsát is küldtek, amivel kalkulálni lehetett a kedvezményt. Azt hiszem éppen augusztus elsején lesz 20 éves az egyik számom. Nem ismerős. Maga a partnerprogram igen, még egy forgatható tárcsát is küldtek, amivel kalkulálni lehetett a kedvezményt. Azt hiszem éppen augusztus elsején lesz 20 éves az egyik számom. :) Volt máér kártyás, majd számlás, most ismét kártyás vagy 5-6 év óta. Ez már így is marad, van másik ami számlás.
-
simpley
őstag
Valaki emlékszik még erre a promo-ra? Még most is a szemem előtt van...
[link]signed by simpley.
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #67742 üzenetére
Amúgy én is csak a cikkből vágom Bár ismerős volt a nevük.
Sőt, a korábbi nevük még ismerősebb. A Hybridbox korai előd cégük csinált annó olyan szoftvert, amivel pécén, tunerrel és sima kártyaolvasóval lehetett mindigtv extra kártyás adást nézni kb plug and play szinten. Árultak ugyan atomos előtelepített minipécét is, de külön is elérhető volt a szoftverük [link]
Persze annó már akkoriban is volt neten több különböző programmal barkács megoldás erre, de nem ilyen egyszerűen használható, hanem geek faktoros
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
signed by simpley.
-
Landsmann
addikt
Érdekeseket ír a My tTelenor app. Kint van a widget az elérhető adatforgalomról. Azt írja, frissítve 561 napja.
-
simpley
őstag
Somatom!
Nálad mi a helyzet? Megoldódott?signed by simpley.
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #67734 üzenetére
mintha ők üzemeltetnék a mytv szolgáltatást is többek közt
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #67728 üzenetére
Lehet, nem tudom. Tegnap később keltem, de akkor is 4Gre csatizott, viszont 5/5 Mbitet ment csak, nappal letett 3Gre, használható volt, képeket is küldözgettünk, lassan de ment. Most 88/11,5 Mbittel rajtolt reggel, majd lesem napközben mi lesz.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #67729 üzenetére
Paralián vagyunk görögben, elég sok itt a turista.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #67726 üzenetére
Nincs bizonyíték, de nagyon könnyen eltudom képzelni, hogy a terhelés miatt dob vissza 3Gre, és lesz lassabb a 4G is. Majd kiderül napközben, hogy mostmár marad a tempó, vagy lassú lesz mint az előző 2 napon. Rengeteg ember van itt kapja a rendszer a terhelést.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
A 171-es telefonszám mivel mássbb mint a 1220 ? Úgy értem hogy ugyanolyan ügyfsz vagy ők műszakisok?
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
snooze
veterán
De jo nektek,hogy 3hónap alatt sikerült megoldani a hibát,nekem 9hónap lett hogy bevallották ahogy irtam is,de pár nap,és kiváncsi leszek tényleg megoldodott-e..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
válasz simpley #67712 üzenetére
Ha ennyire nem hatékony az önellenőrzési rendszerük, akkor miért nem adják ki egy illetékes kollégának feladatként, hogy figyelje ezt a fórumot és ha panaszt olvas, annak nézzen utána a rendszerben? Sztem elég költséghatékony megoldás lenne.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #67702 üzenetére
Nyilván nem ma derült ki, hogy rossz ha már hetek óta panaszkodnak az ügyfelek. Tudod a normális szolgáltató ilyenkor szétküldi az infót céges levelezésen. Aztán máris tudja a dolgozó tájékoztatni az ügyfeleket.
Magentánál amikor leállt a VoLTE, kiment az infó a fb-ra és az üzletekbe is.
Telenornál hetek óta rossz az adatroaming. Üzletben totál információ hiány van, gondolom 1220-on közben ment a tagadás. Most is csak véletlenül derült ki a hiba...Viktor0610
Anno amikor én írtam folyamatosan a 4G hibámat akkor folyamatosan jeleztem nekik is, hogy még mindig rossz és nem, a hálózat nem jó! Tudod amikor tagadták 3hónapig a dolgot. Több mint 30 fb üzenet, rengeteg telefonos beszélgetés, több postai levél is volt és le lettem szólva, hogy miért vagyok ilyen negatív.
Ha jogos lett volna a kijelentés akkor az NMHH nem nekem adott volna igazat és a telenor nem fizetett volna nekem 135ezer Ft-os kötbért.
Anno volt a upc-vel is ügyem. Valami miatt szakadozott a sebesség. Jelenlettem. Már másnap kijött egy technikus és mérte a hálózatot. Nem lett meg a hiba oka de ő is látta. Onnantól kezdve 3naponta jött a technikus. Végül meglett a hiba és javították. 1hónapba telt. E után jeleztem nekik, hogy szeretném kérni a kötbért. Teljesen normálisan reagáltak, hogy persze ez jár magának és akkor telefonon kiszámolták az összeget. 1hét elteltével újra hívtak, hogy a javítás óta valóban megszűnt a hiba vagy még mindig megvan e. Nyugtáztam, hogy okés minden. Megköszönték és elnézést kértek.
Na így kellett volna a telenornak is.simpley
Több hete rossz és nemrég észlelték a hibát? Akkor ott a csapatot ki kell rúgni mert nem végzik rendesen a munkájukat. Nem csak kávézni kellene bemenni...
Nekem is érdekes módon 3hónapnyi tagadás után hirtelen "látjuk a hibát" állapot állt elő... Milyen érdekes... -
Somatom
veterán
válasz simpley #67708 üzenetére
Egy szóval sem említettem, hogy Viktor bármiben is hibás.
Attól, hogy a Telenor elismerte a hibát, nekünk még nem lesz normális netünk. Több, mint egy hónapja tapasztaljuk a jelenséget, és a Telenor azóta nem képes úrrá lenni a problémán. Mit is eredményez ez számára? Azt, hogy az ügyfelek nem tudnak nagy adatigényű alkalmazásokat használni, ergo csökken a roaming adatforgalom, ergo a Telenor kevesebb roamingdíjat fizet a partnereinek. A díjait viszont nem csökkenti, kompenzációt nem ad, tehát nő a nyeresége. Szted mennyire igyekeznek elhárítani a hibát?[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Ezennel befejeztem a negatívoskodást..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #67704 üzenetére
Akkor miért is nem tájékoztatta korábban az ügyfelekkel foglalkozó munkatársait? Gondolj bele, hogy ez mit eredményez. Pont azt, amit itt korábban említettünk. Hogy hiába pofázunk az üfsz -nek, csak a sablon válaszokat kapjuk. Mit mondjon a szerencsétlen, ha ő sem kap használható infót? Az ecccerű user meg a válaszok alapján állítgat mindent a telóján, de csak nem lesz használható nete. A végén meg kiderül, hogy a Telenornál volt a hiba. Mit mond erre? Azt, hogy akkor a jó édes anyátokat túráztassátok! Pedig, milyen egyszerű lenne ezt elkerülni!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Félreértesz.
Nem az a baj, ha 10 ember beírja a hibát.Azzal van a bajom, ha egyvalaki több hozzászóláson át kelti a hangulatot, írja a negatív dolgokat a cégről.
Azt pedig csak remélni tudom, hogy ha valaki beírja ide a topikba a gondját, akkor jelezte a Telenornak IS a hibát.
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #67702 üzenetére
Szted a Telenor ma tudta meg, hogy a rendszerében baj van a roaming -gal? Ha igen, akkor az önmagában is csúf hiba, mivel az ügyfelek hetek óta tapasztalják.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Somatom #67701 üzenetére
Szerinted vasárnap kora este majd valaki felhívja viktort a Telenor központból és elmondják neki mi a helyzet?.
Ha épp nem dolgozik szerintem ez nem is elvárható.Az hogy ő itt van hasznos dolog, de sajnos ő a létra majdnem alján van.
De ha dolgozik is, lehet hogy kap egy e-mailt amiben tájékoztatják.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #67700 üzenetére
Akkor kié? Nézd meg, hogy milyen köröket futottunk itt a témában! Szted vettem volna tök fölöslegesen mobilnetet, hogy teszteljek, ha tudom, hogy elismert hiba van a Telenor rendszerében? Szted Viktor hagyott volna minket találgatni? Nincs különbség aközött, hogy ez a diskurzus itt, a fórumon, vagy egy Telenor üzletben történik. Ügyfelek vagyunk, akiknek a Telenorral kapcsolatos problémájuk van. Ki másnak a feladata lenne minket informálni, ha nem egy Telenor ügyfélszolgálatosnak? Óriási hiba, hogy őket sem informálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest