Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
válasz
devil-k #14133 üzenetére
Szia!
Szerintem nem lehet tuti tanácsot adni.
Nekünk volt egy vad sziámi anya cicánk (Leningrádból származott), összehoztuk egy nagyon szelíd sziámi kandúrral (a padláson pár napig csak püfölte a vőlegényt
). Az utódok természete nagyon eltérő lett. Egy lányka nagyon kedves volt.
Általában a lány cicák ragaszkodóbbak, és minél fiatalabb korban kerülnek az ember mellé, annál jobb.
Az utolsó cica vállalás alkalmával, születésüktől fogva ismertem a kölyköket, és mivel az egyik kiválasztott súlyos hasmenést kapott állatorvosi kezelésre volt szükség. Ezért 3 hetesen elhoztam őket, "macskatejet" vettem (a por formát nem ették!). Nem találtam macska cumis üveget, 5 ml-es fecskendőből etettem őket.
Később láttam, hogy lehet kapni ultrapasztőrözött laktózmentes tejet - ez jóval olcsóbb, és talán még finomabb is - mivel 1 liter, tanácsos részletekben lefagyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest