Új hozzászólás Aktív témák

• goamantra

tag

válasz #16820480 #40504 üzenetére

Köszi a tippeket!

Pár gondolat: A D7000 úgy tudom már nagyon rég kifutott modell, Magyarországon meghallgatni nem tudom (javíts, ha tévedek!), külföldről is csak használt rendelhető. Az ára 300e körül van, ha egy újat tudnék szerezni, szóba jöhet.

Az Audiotechnika-w5000 Raffinato egy vékony hangú fejes, olyasmi mint az AKG 701es, csak még részletezőbb.. Az "Audiofil-szalon"-ban meghallgattam.. Semmiképp nem ajánlanám EDM-hez, inkább hangszeres zenéhez, de ott is csak a kifinomultabb stílusokhoz..Ezenkívül az ára itthon a fejhallgatóplázában 465.000 Ft a többi helyen is 400e felett van.. (kívül esik a kereten, bár ahogy látom az amazonon most akciózzák.) Véletlen nem a Audio-Technica ATH-W1000X Grandioso-ra gondoltál?? Az egy jó hangú, basszus erős modell, nálam jelenleg ez van az első helyen, szal ha mást nem találok, ezt fogom megvenni (a hibái ellenére, mert van neki )

Fostex Th900: ára 472 900 Ft az árukeresőn, amazonon 1300 dollár ~360ezer + vám + szállítás..(akár 450e+ is lehet)... sajnos kiesik a keretből .. + Head fi szerint nem V karakter, gyors testes mély megvan, de a teteje (közép-magas) lapos, zárt, "vágott"... (gondolom, nem akarták hogy sziszegős legyen)..
    Azért szívesen meghallgatnám..

Fostex Th600 : sajnos úgy tűnik, már nem gyártják (annak ellenére, hogy az amazon tele van új példányokkal ), sokak szerint jó elektronikushoz (és V karakter, amit keresek) Ha esetleg valakinek van\volt ilyen fejhallgatója, jelezze már privi-ben, nagyon érdekelne.. meghallgatásra - v esetleg megvételre is.. vagy itt a közösbe írhatna pár sort róla.. Thx! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák