Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
defyn elvileg nem megy, chainfire-el valszeg fog, de én nem próbáltam!
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Feltettem rc2-re az rc3-at. Boot után a "titanium váratlanul leállt". Indításakor ugyanez. Törlöm a cache-t, dettó. Leszedem, akarom újra feltenni, erre benyögi a rendszer, hogy nincs elég hely?! Bármi mást fel tudok tenni, van 400 mega szabad hely, de a TB-t nem. Mi a rák ez?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
teo77
őstag
Miui 2.4.20-nal mindig befagy a market, ahogy elinditom. Toroltem a cacheket, de semmi valtozas. Mivel orvosolhatnam ezt?
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
kat10
tag
válasz feketepeti #39791 üzenetére
persze már mind ki lett próbálva ami itt le lett írva
sőt már sim ás akksi csere is megvolt de ezekkel se javult meg
jó lenne azért Debrecenbe is egy szerviz emiatt nem küldöm azért fel PestreGo Pats
-
Kobak 27
tag
válasz DEARevil #39771 üzenetére
Nem... A mostani (13.06.12.) romban eddig ezt a hibát találtam. A benne lévő böngésző nagyon gyenge, úgyhogy feltettem az Operát, ami hellyel közzel működik. A flash kollektíven nem. Van már erre bármilyen megoldás? Még egy apróságot vettem észre, amit még próbálgatok, hogy a kocsimban lévő Parrot kihangosítóval hol működik hol nem, és ami érdekes, hogy a kihangosító hívás után nem adja vissza a rádiót, ergo úgy tűnik, mintha a telefon még mindig adna valamilyen jelet. Na mindegy, ezt még próbálgatom, de a böngésző idegesítő.
-
törölt tag
Helyes. Az a lényege a dolognak, hogy kockázatos a szervizben dolgozók jóindulatára hagyatkozni, tehát inkább menjen biztosra az ember. Volt már, akinek nem szóltak a főzött ROM miatt se, de volt már, akinek nagyon megdrágult a telefonja javítása, mert a rootolt gyári ROM miatt megvonták a garanciát. Elvileg a szervizesnek kötelező megvonnia a garanciát minden ilyen esetben, tehát csak a jóindulatán múlik, ha elnéző a "buherálással" szemben.
-
sinkoneri
tag
Beats Audio 5.1 működik sima defy-n? Használja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Angyalpor
tag
Dev tools
Droidsshd
Terminal emulation
Spare parts
Mire jok ezek? :-) -
Angyalpor
tag
Cm7 alatt miert valt neha a wifi meg a terero jel feherre?
-
sesshou
senior tag
Tisztelt uraim az a helyzt hogy ra szeretnek probalni egy cm9 re. Viszont a problema hogy a telefonra eleve főzött rom volt rakva igy nem tudom hogy ez pontosan hogyan is történt. Ha ez esetleg szamit. Jelenleg euroskank 20120406 os verzio fut bayer es. Tud valaki linkelni egy leirast amiben benne van az erre a variaciora vonatkozó leírás. Meg persze a kritikus pontok. Elore is köszönöm.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KaiotEch #39777 üzenetére
a szervizeseknek sem hiszem h az a "hobbijuk" h szarul csinálják meg... miért jó az nekik, ha megint viszed javítani? több munkájuk lesz csak, maguk alatt vágják a fát! (hiába "multi cég" akkor is!)
az meg, h ki mit mond, nem mindig mérvadó!
valaki azt is mondta, h nem vízálló, nem vonatkozik rá a gari, és én vagyok rá az élő példa, h mégis!! szal messziről jött ember, azt mond, amit akar!!
-
teo77
őstag
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39775 üzenetére
Hát ne tőlem kérdezd, hogy máshogy lehet összeszerelni, én a hsz-ek alapján szedem, szóval valószínű úgy is van, ha többen írták.
Hogyne... előfordulhat, hogy az én munkám is szar, mert elrontottam, de 99%-ban elvégzem jól.
-
Haneto
tag
Sziasztok!
CM7.1 van telefonon de az utóbbi időben nagyon instabil és idegesítő dolgokat tud csinálni:
- nem tudom letenni hívás után, mert nem jön vissza a képernyő
- csak hosszú másodpercek után jelzi, hogy ki hív ... addig csak fekete képernyő
- az értesítéseket is csak másodszorra tudom lehúzni mert elsőre "vissza rántja"
Hirtelen most ennyi jutott az eszembe. De van még ... Mit csináljak, hogy gatyába rázzam? Megjegyzem nem én tettem rá a rom-ot. Nem vagyok benne a témában nagyon. Valami egyszerű lépés amit én is megtudok csinálni és segíthet, h normálisan működjön? Főleg úgy, hogy el akarom adni. Jó szoftveres állapotban.Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39772 üzenetére
De mert több embernél olvastam, hogy nem úgy szerelik már össze, mint a gyárba. Bár igaz magyarok szerelik, nem csodálkozom.
-
sesshou
senior tag
egy 20120406 buildes euroskank van fent de amikor a gmapsot használom akkor valamiért egy idő után nem válaszol a telő és maps activity(maps dont respond) vagy valami hasonló hiba üzenettel kiléptet. mintha megtelne a memória vagy valami hasonló.
Ismerős valakinek a hiba? Nemrég telepítettem ujra előtte is ez volt de akkor nem használtam a gmapsot úgyhogy nem tudom hogy volt e ilyen hiba:S ismerős valakinek a jelenség? -
kat10
tag
chab7 na ez se jött be még gyorsabban merül mint eddig tele van a fa..om már ezzel a telóval
ma reggel 6kor lehúztam a töltőröl telefonáltam kb 35-40 percet más semmi és estére volt 69% mikor hazaértem aztán jött a szokásos %esés 49 re most meg van 41%
pedig sea van de ezt se szereti a defym bassza meg erre ki kell fejleszteni külön egy romot ami tetszik neki
és ezt már én is nehezen hiszem el
de ha felidegesit felrakok egy wiuit oszt ha kő akkor óránkét rakom töltőre vagy kivágom a....[ Szerkesztve ]
Go Pats
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39766 üzenetére
Nem veszti el nem azt írtam Hanem hogy utána már nem vízálló.
-
R19
senior tag
Próbálta már valaki a GGL romot?
Megköszönném ha írna róla véleményt. -
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39764 üzenetére
Ja igaz, hangszórót azt cserélnek, csak utána már nem vízálló, ezaztán a professzionáls mindenre kiterjető garanciás szolgáltatás
-
nagyúr
Hát nem sokat használtam... 1-1x elővettem megnézni az időt és annyi, ja meg estére kikapcs, reggel be. Tudod nekem a haverok barátok megvárják, hogy én hívjam őket, mert az úgy nekik olcsóbb. Nemtudom ez másoknál hogy van... az ismerőseimnél ha statisztikáznék kb ha 1 évben 1x feltöltik a telót 3000-el, hogy ne szűnjön meg a szám, pedig nem csórók.
-
-
nagyúr
válasz -Zola0808- #39753 üzenetére
Hát nemtudom. Lassan már ez a 2 év garancia semmire nem vonatkozik a motorolánál. Beázásra nem vonatkozik, kijelzőre nem, előlapra nem, ha a csavaroknál repedt arra sem, töltőre nem, akkor kérdezem én mi a re**ás f@szra vonatkozik?
-
heffe
csendes tag
A maniac féle nightlykhoz hasonlóan az epsylon cm9 nightlyk is bootosak?
-
-
lmisi
senior tag
Feltettem a CM9-NIGHTLY-120606-Defy.zip a defy-ra. (Zöld lecse)
szabof1 leírása alapján és az ajánlott 7.2 cm kernelt is rátoltam.
Boot után megdöbbentően gyorsabb volt mint a 2.3 Quarx.
Mintha tényleg sokkal gyorsabb lenne és hangerős élesztés is bejön.
Érdekes az ébresztés órabeállítása azonnal FC-zett ahogy indítottam, de almazás adat törlés
meggyógyította. A beépített mail is random fc-zett, de adattörlés itt is segített. Csakk kézzel kellett visszaállítani a fiókokat. (Pedig kétszer is wipe-oltam)
Bluetyúk müköd. Sygic Aura, waze szintén.
Érdekes 90 app installálása után elkezdett laggolni, nem vészesen, de ezt a 2.3 is előadta csak sokkal durvábban, sokszor hotbootba torkolva.CM9-NIGHTLY-120613-Defy.zip changelogja hol található?
wipe nélkül feltehető? -
Hafy75
aktív tag
Azt nem tudom..
Itt olvasgass:
[ICS] CM9 Android 4.0.4 for the Defy (Froyo kernel)[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
vic70
tag
Töltőt gariban cserélik?Ugyanis tegnap óta csak usb-ről tudom tölteni a telefont.Kell a telefon is a szervíznek?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Hafy75 #39734 üzenetére
Wajk egy nagyon régire alapoz... azóta már annyi víz lefolyt a Dunán.........
engem epsy még egyik romjával se győzött meg...
mondjuk egy olyan CM9et megnéznék, amit közösen csinálnak, az lenne talán a legjobb... nem tudom miért nem csinálják közösen@szuszinho: jah azt nem lehet azt hiszem, és talán jól hiszem
@KaiotEch: szerintem a sima defys is jól fogja bírni, mondjuk nekem 2 napig se megy el, de én HASZNÁLOM is
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39731 üzenetére
SOC lencsés és én arra megyek rá, hogy minél tovább bírja. CM9-el megcsináltam a 6 napot töltés nélkül.
Egyébként a mai Epsylon-osba jó a boot képernyő, már nagyon untam a gördeszkás nyulat.
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
válasz CoolBoy323 #39709 üzenetére
Elárulod hol?
-
Hafy75
aktív tag
válasz CoolBoy323 #39729 üzenetére
Nem tudom, Wajk arra alapoz még mindíg, hát olyan is szerintem..
Nekem Epsy-é tuti, nincs akadás és működik minden.Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KaiotEch #39730 üzenetére
nem a ramot kezeli jobban, vagyis nem (csak) ezért javasolják, hanem az akksit eszi kevésbé (elvileg )
kezdd nulláról szerintem, az a biztos
de nem kell sbf, 7.1 sem, csak wipe data és csókolom!ha piros lencsés vagy, akkor a +-os romot, és a beluudj-os procibeállítás, és nagyonfasza lesz a gép
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39729 üzenetére
Azt mondod, hogy quarx-é jobb? Ráhúzhatom erre vagy érdemes lenne sbf flash -> 7.1 stable -> majd arra rá?
No mostmár ezt is tudom, amúgy Apex tud vmivel többet is vagy csak annyi, hogy jobban kezeli a ramot?
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KaiotEch #39710 üzenetére
epsy romjai amúgy sem kóserek... quarx a best még mindig
amúgy van egy zip, amit beluudj csinált (ha visszakeresel, megtalálod, de el is küldhetem) ami 1.3ra felhúzza a procit!
alapból Trebuchet a launcher, ez a gyári ICSé, az APEX pedig a javasolt!
(nekem a trebuchet sem laggol amúgy!)
-
chab7
addikt
...és (#39716) kammerer
Bakkker valóban. Meg is néztem, nekem a conservative van. Arra igaz amit írtam
(#39726) ottobacsi: Ez szintén a nem kalibrált akksi jele. 1%-on órákig. Nem tudja pontosan mennyi van benne, emiatt vannak az esések is.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
ottobacsi
tag
válasz #71562240 #39654 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást, a videó nekem is eszembe juthatott volna.
Azért akartam csak a keretet rendelni, mert nem tudom hogy azok digitizerek amik az ebayen vannak, tényleg gorillák e, és ugyan olyan jól működik e mint az eredeti, meg hogy azok utángyártottak, vagy gyáriak?Más: tegnap panaszkodtam a hdr camera appra hogy lezabálja az akkut, az téves volt... a rendszer bolondult meg, egyszercsak elkezdett fogyni az akku mint állat,két nagy eséssel megspékelve, lement 1%-ra, és ott még el volt még kb 5 órát úgy hogy közben még tapicskoltam is.
-
elkom
csendes tag
Üdv.
Kis segítség kellene. leejtettem a telefonom DEFY MB525 és a törhetetlen üvege szépen betört. Rendeltem egyet hozzá szerelővel feltetettem és minden rendben lenne de.. Hívás fogadáskor vagy indításkor 10 ből 5 ször nem blokkolja a kijelzőt és a fülemmel mindenféle dolgokat csinálok telefonálás közben de a legrosszab az hogy általában vagy leteszem vagy hívástarásba teszem át a telefont. utángyártott előlapot vettem ez zavarhat valamiben vagy esetleg eséskor meggajdulhatott benne valami. 60 cm-t esett pofára fa padlóra.
A másik probléma hogy ha be van kapcsolva a wifi autóban és BT ról telefonálok akkor akárhány wifi jelet befog elmegy a vonal és csak serceg a vonal mindkét oldalán. De a legnagyobb gondom az első. -
badaia5
tag
Feltettem vissza gyárira mindent mehet szervizbe elvileg...
De amikor bekapcsolom csak azt írja ki hogy emergency call only... nem enged semmit
csinálni .Eddig ment sim nélkül is a teló ez hiba vagy csak kell neki a SIM most valamiért...
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Hosszú olvasás után, tegnap áttértem én is a gyári cee-s froyoról [erre] a romra. Ezt találtam az xda-n mint legutolsó javított cm9.
Minden működik, a flash is simán ment, csak egy dolog hibádzik, amire találtam utalást az xda-n más embernél is (csak választ nem), hogy nem szinkronizálja a google naptárat a telefon naptárával. Ahol be lehetne állítani fiókot, ott benne van az account, de nem tudom szinkronizálni. Van valakinek valamilyen megoldása erre? Nem feltétlen akarom a google naptárat használni, de mindenképpen szeretném, ha a telefonom naptárját tudnám az irodai gépemről is mókolni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
domerator
veterán
Rátettem a v4 miui-ra való lockscreent normál miuira ---> nem lehet feloldani.
Meg lehet kerülni valahogy a lockscreent? PC-ről vezérelve a telefont usb-n, vagy bármi más trükk? Hívás közben már próbáltam, nem megy.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
badaia5
tag
Sziasztok !
defy + - t viszek vissza szervizelni az előtte lévő teendőkről nincs vmi leírás?
Gyárira kell visszanyomni ... -
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39702 üzenetére
Ha nem elég az 1000 akkor Epsylon miért nem tolja bele egyből a romba?
-
szuszinho
őstag
CM9-nél lehetséges az energiagazdálkodás widget személyre szabása?
[ Szerkesztve ]
-
Hafy75
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest