Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
motodefy
tag
válasz Black Phone #41695 üzenetére
hasonlót meg hogy elég pixeles nehezen rajzolódik ki :S
-
senior tag
válasz motodefy #41694 üzenetére
az a gondom vele,hogyha készítek egy fotót vele,akkor a gallériába bele megyek ott a régi képet mutassa ha rámegyek amit már rég töröltem,te tapasztaltál ilyent?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
motodefy
tag
válasz Black Phone #41693 üzenetére
használ és jónak tűnik
valami nem oké elég lassúnak tűnik ez az új változat somi :/ lehet csak nekem tűnt fel de az ics animációkat se látom már
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
lgcamera alkalmazást használ valaki?
(#41689) somi52 : tökéletes most már benne minden,köszi
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
VMatteo
őstag
gyök kettővel töltöm, nem baj, túlélés törvényeit nézek majd
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
sokára lesz kész a feltöltés?
Tisztelet a Gépésznek!
-
senior tag
-
törölt tag
Nah beadtam ma a defyt a tréhez. Kiváncsi leszek hogy a kamerát is cserélik-e
-
somi52
őstag
-
VMatteo
őstag
válasz Nandivagyok #41636 üzenetére
ezzel bármelyik rommal elérhető a hangerő gombbal történő zeneváltás?
Tisztelet a Gépésznek!
-
105kacsa
őstag
válasz neurologic #41668 üzenetére
Nekem a defy +++ 6 napja van fent,eleinte igen felzabálta a memóriát de az utóbbi 2 napban beállt kevesebbet eszik.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
neurologic
csendes tag
válasz 105kacsa #41667 üzenetére
No jól van akkor... Nem igazán követtem ezt a fórumot, én múlt héten botlottam a ROM-ba xda-n meg nem láttam linkelve. Mindenesetre várom az új verziót belőle mert eddig jobbat még nem láttam
ez a defy+++ van olyan gyors mint a FEB? azt olvastam, hogy a full HWA megeszi a memóriát... legalábbis a korábbi verziók -
105kacsa
őstag
válasz neurologic #41659 üzenetére
Ezt elsőként én linkeltem, nálam 06.24 óta van fent.A Fast Edition BLACK ☆ - [04/06] volt fent előtte.A leggyorsabb és legjobb cm9, nincs benne a hwa (hamarosan)A Defy + fórum 11048 hozzászólás alapján kell felrakni. Most a defy +++ van fent amit a németek raktak össze ez hwa-s.Hasonló a FEB 1.2 -hez.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
senior tag
-
kymco
veterán
Ígértem a play linkjét: [link]
www.refujvaros.hu
-
csicsaaa
tag
Somi ROM-jában található HD widget-et honnan tudom leszedni vagy kiszedni a ROM-ból!
Átraknám a Somi féle Mokeeos-ba!
Az időjárás véget kellene, nagyon megtetszett!Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
senior tag
-
Hafy75
aktív tag
-
neurologic
csendes tag
Nem olvastam végig az egész fórumot, de ha esetleg ezt nem ismeritek:
http://www.grupoandroid.com/topic/47905-ics-404-cm9-%E2%98%86-fast-edition-black-v12-%E2%98%86-2306/
Nincs még benne full HWA, elvileg a következő verzióba kerül bele, viszont ennél gyorsabb cm9 alapú rom-mal még nem volt dolgom... illetve unlock is van bele intergrálva
(ezt egyenlőre szükség híján nem teszteltem)
Regelni és megköszönni is kell mielőtt látszódnak a linkek, tudom az oldal spanyol de pl. chrome -al igazán könnyen megoldható a dolog
Ja és mindenképp full wipe szükséges, szóval érdemes egy backup-ot készíteni mindenekelőtt.
Sok sikert minden vállalkozó szelleműnek -
senior tag
Használja valaki a lgcamera alkalmazást? Mert nekem olyan csinál, ha fo5tózok vele és vissza nézem a galériában akkor a régen letörölt képet hozza be, amikor egy kicsit ránagyitok megjelenek amit csináltam
-
VMatteo
őstag
Hajajj, a somi-mokeeos-v1.10.396-defy-release nagyon zabálja az akksit! 8 és fél óra alatt 8% nem piszkáltam még CPU-t és repülő üzemmód sem volt. Ja a Youtube meg nem hajlandó videót lejátszani, hibát ír ki. eddig jó volt Wipe cache törlés?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Black Phone #41650 üzenetére
Nálam működik a Home egyszeri és hosszan nyomva is, a kereső csak hosszan nyomva.
Az aksi jelen jó lenne pedig..Na!!!
-
senior tag
2x wipe törlés és a gombok is működnek, már csak akku % os kiirása kéne
-
senior tag
Mukit kipróbáltam, aksi jelen nem lehet változtatni. Home és a kereső gombok nem működnek, ettől eltekintve használható
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz motodefy #41638 üzenetére
"Android 4.1.1 Jellybean for Defy and Defy+ "
Mondjuk nyilván bayeresekre csak.Viszont tegnap feltettem a Epsilon CM9 07.11-i romját és nagy meglepetésemre egész jól használható. Az akksival is meglepően barátságos: 7-8 óra repülőben használt 3%-ot, készenléttel és aktív használattal még nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
-
balu807
csendes tag
CM10 defy+:
WorksSB,WIFI,BT,many more
Not worksaseband,camera,not you can play videos recorded by cm9
STATUSot to use to dealy rom -
teo77
őstag
Innen talán gyorsabban lejön Somi új Mokkee-ja: somi-mokeeos-v1.10.397-defy-release
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
senior tag
válasz somi52 #41617 üzenetére
Máshová nem tudnád feltenni,mert ez a minus oldal nem akar bejönni,köszi előre is
-
motodefy
tag
nem lazsálnak a fiuk már ki is adták a JB-t defy+ra
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz spider1111 #41635 üzenetére
Ez a verzió bármilyen romra felpakolható, remélem ebben már benne van a kívánt funkció, nem próbáltam ki.
-
spider1111
csendes tag
válasz Nandivagyok #41627 üzenetére
köszi a segitséget, de most kezdem itt a dolgokat, ha megmondanád melyik az a lejátszó pontosan, megköszönném!
-
totya73
csendes tag
nekem is simán jön a minus
[ Szerkesztve ]
p30 pro watch gt2pro
-
motodefy
tag
válasz Black Phone #41632 üzenetére
nekem mellesleg a 9gag se jön be ugyanígy bedobja az írásokat fehér alappal :/
-
senior tag
válasz somi52 #41630 üzenetére
Minus oldal nem működik........................
nem is lehet letölteni
ugyan az mint motodefy-nek[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Black Phone #41629 üzenetére
Nekem simán jön le.
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #41629 üzenetére
most szedtem le jo a zip bemásoltam a mkarira telepitettem hiba nélkül
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
senior tag
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz spider1111 #41624 üzenetére
Tedd fel a miui zenelejátszóját, abban be lehet állítani egy mérethatárt, ami alatt kiszűri a zenefájlokat. Gondolom a navi hangok kb-os méretűek, nem több megásak.
-
R19
senior tag
Az alsó ledek fényerejét milyen trükkel lehet csökkenteni?
A build.prop fájlban van erre lehetőség?
Tudom, hogy a CM7.2-ben ez a menüből állítható, de most nem ez van a Defyn. -
spider1111
csendes tag
Tudna valaki segiteni, mert nagyon nem oldódott meg ez a zenelejátszós dolog... a navi hangok mindig benn vannak, hiába a .nomedia fileok. mi lehet a probléma? pls
-
-
Canis rufus
tag
Valami nemkóser.
üzenet: E: Cant open /sdcard/romok/somi-mokeeos-v1.10.397-defy-release.zip (bad)
Installation aborted.
Tipp? Ez rögtön az elején. Elsőnek azt hittem a felmásolással volt gond de azóta újra felmásoltam is ugyan ez van
-
somi52
őstag
somi-mokeeos-v1.10.397-defy-release
[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Hafy75
aktív tag
-
Canis rufus
tag
Somi érj már haza, várjuk a romot
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lehet, hogy itt a legutolsó (RomUpdater.208-ics.apk) mire való?
Egyik nightly a másikra mehet? Múltkor miután frissebbet ráraktam, sokszor újraindult a teló (pedig csináltam wipe-ot), ezért inkább újraraktam mentésből az előzőt. -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
Kaptam a sima Defy-hez egy Defy+ aksit,szerintetek milyen eséllyel indulok a használatát illetően,lehet normálisan üzemeltetni vele a sima Defy-t?
Köszönöm a válaszokat.
-
kymco
veterán
-
Z0C!
őstag
válasz spider1111 #41604 üzenetére
.nomedia kiterjesztésű fájl a nemkívánatos mappákba
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
spider1111
csendes tag
Heló mindenkinek! Friss Defy tulaj vagyok, de lenne egy kis gondom, a gyári zenelejátszó sajnos a navigáció hangjait is használja. nem lehet megoldani hogy csak egy adott mappában keresse a zenéket ne az egész mem. karin? a segítségeteket előre is köszönöm!
-
errrtu
aktív tag
válasz polcsa #41593 üzenetére
Mint lehetőséget mindenképp talonba teszem és ha nem érkezik más 5let akkor kipróbálom annak ellenére, hogy nem szeretném piszkálni ezeket a beállításokat.
Köszönöm a fáradozásodat.
Az az igazság, hogy én valami szenzorral kapcsolatos dologra gyanakodtam amiben megerősítést vártam.OnePlus3
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest