Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
Canis rufus
tag
Nos, visszavették a telefonomat, állítólag 2 hét az átfutási idő. Kaptam egy őrületes LG -t helyette.
Nagyon örülnék ha az egészet cserélnék és így lenne egy karc mentes új aksis példányom
-
Halo
senior tag
WR1.6
ébresztéshez egyéni hang társítása/beállítása.
ezt tudja, vagy valami külön appal kell/lehet beállítani?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Z0C!
őstag
válasz KaiotEch #41995 üzenetére
olvastam hibákat a Marketnél.
error processing purchase df-bpa-13
error processing purchase df-bpa-09akinél ez jön elő, a Google Service Framework-ön illetve a Google Play-en töröljön adatokat (clear data) és (force stop) majd resi és jó lesz
Nekem csak ennél a zip-nél jött elő. Máshol nem.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
nagyúr
Not responding hegyek... CM9 0714
[ Szerkesztve ]
-
Green ears
csendes tag
Sziasztok!
Motorola Defy telefonom kamerája eléggé meghülyült.2.1 androiddal vettem és 1 évre rá megbolondult a kamera majd felraktam a 2.2-es frissítést jó volt egy kis ideig(bár lehet hogy csak a szemem csalt nem fotóztam vele túl sokat, de azok élesnek tűntek ), de aztán ugyan az a probléma.Felraktam a cyanogenmod 9-el a 4.0.4-es androidot(ajánlom mindenkinek nagyon sokat dob rajta )de a problémán nem javított.Kitöröltem mindent a camera appjából(cache és data) és új camera appot is raktam fel, de nem segített rajta .
Olyan mintha macróra lenne állítva, mert közelre tűéles a kép de távolra teljesen homályos és emiatt fogalmam sincs hogy a camerával van a baj(de a defyket azért gondolom úgy rakták össze hogy egy kisebb nagyobb koccanás se tegyen tönkre semmit) vagy a rendszerrel(mert a kamera képe tökéletesen éles közelre), de addig legfeljebb bogarakat és vízcseppes leveleket tudok fotózni .
Előre is köszönöm a segítséget!
-
senior tag
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #41983 üzenetére
Battery Monitor Widget Pro mindent tud az aksiról
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
senior tag
Olyan appot tudtok ajánlani amivel megtudom nézni mi mennyit fogyaszt és nem % ba?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Davebowman
senior tag
válaszolhatok én? A miui/wiui-kat a színvilága és könnyű menüje miatt szeretem/szeretik de ez mind semmi az aksi használathoz képest, amivel a CM vonal bír. Tapasztalatom wajk 1.xtől kezdődően van. Ott sokkal több hiba volt a telóval, bugosabbak voltak a rom-ok(hiányosságokat korábban írtam, bt-mono füles-zene zseblámpa, ja és a wifi/3g oda-vissza kapcsolgatások közötti gondok).
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Z0C!
őstag
J.B a zöldlencsésemre jó lesz?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Halo
senior tag
épp a minap olvastam valahol (vagy itt a fórumon volt...?) egy progi, ami az állapotsori kapcsolókat adja a rendszernek/hez...
ez az!feltöltöm az akksit, utána...
2.2 sea van alapnak - elég ha wipe all-in, utána tolhatom fel a WR1.6-ot vagy...?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
mtade
aktív tag
Sokáig wiuiztam, nekem max a stílus hiányzik. Az állapotsori kapcsolótábla jó volt, picit hiányzik, de cserébe nem kínlódós, hogy hívásra azonnal ébredjen a kijelző. Én ezért mondtam le a wiuiról...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Halo
senior tag
válasz kanyazsombor #41974 üzenetére
üdv!
látom, nagyon a wr1.6 mellett kardoskodsz
wiui/miui vonalról átpróbálkoznék - lehet...
volt miui a telódon? mi az ami hiányzik neked wr-ben a miuiból? ha van egyáltalán ilyenMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
R19
senior tag
válasz kanyazsombor #41974 üzenetére
Kösz a gyors választ, már állítom is át!
-
-
R19
senior tag
Szerintetek melyik a jobb CPU governorként?
- Ondemand
- BoostedassV2
Gondolok itt az akksi időre, a középső frekvencia használatára.
A CWM Recoveryben kell ezt beállítani, vagy lehet a - CM beállítások - teljesítmény - CPU beállítás alatt is? -
nagyúr
válasz kanyazsombor #41970 üzenetére
Hát a mostaniak CM9-ek nem
-
teo77
őstag
Ismertek olyan alkalmazást, ami kikapcsol, ha elére, a 10 megát, és ez napi szinten nullázható? lehetőleg free kellene. Köszönöm! (bosszant, hogy néha átlépem a keretemet, és ez jó kis plusz összegbe kerül!)
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
kanyazsombor
tag
válasz KaiotEch #41969 üzenetére
bizonyíték, hogy nem használtad.
az én fogalmaim szerint (meg szerintem a többség fogalmai szerint) ha az okosteló fogyasztásának majd felét a stand by teszi ki, másik majd 40et a mobil készenlét, akkor mire használtad? kb a számológéppel számoltál kicsit
hol a wifi, esetleg gps, telefonhívások, egyéb appokne haragudj, nem akarlak b...ogatni, de na. nekem sincs a kezemhez nőve, de a screenshotod alapján azért ez igen szerény használat. nem átlagos. ezt sok rom bírná eddig.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
nagyúr
válasz kanyazsombor #41968 üzenetére
Poénnak jó a kitalációd, de nem, csupán arra használtam, hogy reggel be este ki napközben meg megnéztem mennyi az idő párszor
[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz KaiotEch #41965 üzenetére
"Ahogy néztem AnTuTu-ban amikor csinálnád a tesztet van ott alul egy Battery Saver. Nemtudom, hogy reálisat mutat-e vagy csak úgy van ott, de régen kb 3/4-éig volt a csík most alig a feléig."
kattints rá, megtudod szerintem az csak egy link a nevezett progihoz
defy 6 napot? de fiókban volt nem ezt a jelenséget elnevezhetnénk defyók-nak
-
nagyúr
válasz Davebowman #41963 üzenetére
Nem is a színével van a baj, szeretem így(mondjuk már uncsi ez a fekete-kék), hanem a lassúságával, és a szeretünk belagolni dolgaival. Ja és mostanság eszi az akksit mint állat. Eddig kb én voltam a mintapéldány, hogy 4-6 napot kibírt... hát most alig a 3-at. Bár ma FB-oztam rajta durván egy fél órát wifi-vel ha összeszámolom és most van 47%-on. Ahogy néztem AnTuTu-ban amikor csinálnád a tesztet van ott alul egy Battery Saver. Nemtudom, hogy reálisat mutat-e vagy csak úgy van ott, de régen kb 3/4-éig volt a csík most alig a feléig.
-
bruti01
őstag
válasz Davebowman #41963 üzenetére
hogy mi bajom van vele? jelegtelenül szürke szeret laggolni. semmi egyéniség csak a szürkeség. a 2...... -os sorozatban volt egyéniség! mellesleg elég gyors is volt!
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Davebowman
senior tag
válasz bruti01 #41962 üzenetére
Mibajotok vele? Jó-jó sötét. De nekem ne vilátson éjjel a szemembe a teló, ha menüben kotorok. (nálam ez jellemzőbb) nappal dolgozok, akkor ált. csak telefonálásra kell. A régi felület is jó, meg ez se rossz. Szokni kell. Én simán áttértem wiui-ról cm-re. Mondjuk a cm nálam régebbi "csapat" Diamondomon (HTC touche) is szépen siklott
-
nagyúr
válasz Davebowman #41959 üzenetére
Hát nem sokkal jobb, de én már komolyan mondom tele a tököm az egész ICS-vel... asszem elég ideje használom, hogy kiismertem. Lassú, de nincs jobb, csak ha másik telót veszek.
-
Davebowman
senior tag
válasz kanyazsombor #41957 üzenetére
A telefonkönyvet azt maga a gmail-ben tárolom, ha a fiók megvan akkor szinkronizál is. Az sms-eket szintén a gmail tárolja ehhez pedig a SMS Backup+ t használom ezt. Igazad van, xiuinál nagyon jól működött ez a data nandroidozás, de CM-en páran póruljártak, csak azért kérdeztem, hátha az a tapasztalat a nyúllal, hogy tuti megy. Én mindíg nulláról tettem a romokat mióta CM-vonal hívő vagyok. (márcsak a mono BT füles-zene és a zárképenyős-zseblámpa miatt is)
[ Szerkesztve ]
-
bogyozoli
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a Skype videóhíváskor, miért csak bejövő képet ad, pedig a hívás kezdetén a kamera kattogó hangot ad ki, mint fényképezéskor. CM 7.2.0-RC3-jordan van rajta a Skype verzió: 2.8.0-920-Buildv16. A választ előre is köszönöm!
-
kanyazsombor
tag
válasz Davebowman #41951 üzenetére
1. igen, én is ezt használom. most másoltam át a telóról a gépre 53 db képet, ami 40 mega. 1 perc 7 mp alatt lett kész. a total commander 600 kbyte/mp-t írt a másolás alatt.
azért ez nagyban függ a wifitől, meg a géptől, meg a ....
nem tudom, hogy lehet gyorsítani. ez azért nem arra célszerű, hogy a 700 megás nandroid backupokat másolja az ember a gépre. arra ott az usb. nálam.2. mi az a nem jordan?
én mindig full wipe-pal telepítek új romot. tehát nem hagyom meg a datát, és telepítés utén sem a nandroidos datát teszem vissza. szerintem mindkét megoldás már eleve rengeteg hibát hordoz(hat) magában. mennyi eltérés van két WR között is. ki tudja, mi, hogy akad össze? persze van esély, hogy nem lesz baj.én úgy szoktam, hogy:
- titaniummal mentés
- cwm nandroid backup
- full wipe-pal rom feltesz.
- aztán végigmegyek a settingsen. ezt mindig manuálisan állítom be valamiért. így szeretem.
- titaniummal (mert van TB mentésem. hetente 2t csinál automatikusan, plusz romcsere előtt egy manuálisan) visszateszem a wifi jelszavakat, meg a fiókokat (ezeknél ugye csak az adatot lehetséges). ezek rendszer dolgok. aztán restart, hogy meg is jelenjen a beállított fiók. persze kézzel is beállíthatod a fiók(ok)at.
- ezután vissza lehet tenni a többi dolgot is, mert már van fiók a masinán. (ha nincs fiók, nem tudod visszatenni mondjuk a telefonkönyvet, vagy a naptárbejegyzéseket). tehát naptárbejegyzések (calendar storage, csak adat), telefonkönyv (contacts storage, csak adat), smsek (sms/mms/apn dialer storage, csak adat) visszaállítása. ezek mind zöldek a TBben. nekem ezek kellenek, másra nincs szükségem.
- ezután visszateszem a felhasználói appokat kötegelt visszaállítással. itt már programot és adatot is visszaállítok. persze több appról van mentésem, mint ami a bézik app listám, így kiválogatom, ami kell.
- még marad pár app, ami: a WRben pl a go launcher rendszer app nálam. meg asszem az es file explorer, meg az email, gmail ... ezeknél csak adatot állítok vissza.kb ennyi. kell rá idő, minimum fél óra, de nem szoktak rejtélyes hülyeségek előjönni nálam. van, hogy titanium visszaállítást, mondjuk a gmail nem szerette, mert nem azonos volt az a verzió, amiről a mentést csináltam, azzal, amire rá akartam tenni a mentett adatot. ilyenkor app settingsben data wipe, és kézzel beállít, vagy visszaállítod a programot és az adatot is, vagy .... ízlés szerint
lehet, hogy van egyszerűbb út is, nekem ez vált be.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kanyazsombor #41943 üzenetére
-
Canis rufus
tag
Nem fognak azért reklamálni a T-mobile-nál mert Pécsen lett véve a telefon és Veszprémben viszem el garanciáztatni igaz?
-
senior tag
Én minden romnál a system tuner pro használom és a fölösleges alkalmazásokat letiltom ami alap romokba van és ha teszek hozzá appot azt is,hogy a hátérbe ne fusson semmi.majd én elindítom ha szükségem van rá.... és így elég jó fut majdnem mindegyik,egyedül a cm9-es vonalat nem nagyon szereti sajna....
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
kat10
tag
válasz kanyazsombor #41935 üzenetére
de az nekem is bayeres a defym és most kiváncsiságból semmit nem raktam fel hozzá csak simán amit a mokeeos tud semmi + app valamiért nem tetszik neki
semmilyen romot nem húzok le mert valakinek biztos hogy jó valamelyik rom és nincs hibája de nekem nem mindegyik jön be
speciel nekem a cm vonal nem igazán jön be
DE attól lehet hogy a telóm azt szeretné
miui wiui vonal jön be nálam
remélem egyszer valaki csinál egy jó romot ami jó minden defysnek aztán már csak a kinézeten kell a felhasználónak alakítani és persze mit használ hozzáGo Pats
-
Canis rufus
tag
válasz kanyazsombor #41949 üzenetére
Mindent megcsináltam és jól, de már nem érdekel. Holnap viszem vissza szervizbe a telefont és reménykedek, hogy 1 hónapon belül javítják. Legalább ha olyan a gond, akkor lesz egy kijelző karc mentes új defym
-
Davebowman
senior tag
válasz kanyazsombor #41920 üzenetére
A Samba filesharing itt jó, de nekem marha lassú 110-170kb/s-el megy csak. Netbios névvel. Hogy lehetne gyorsítani?
Az 1.51-re data mentéssel mehet az 1.6 majd data vissza? Mivel nem Jordan gondoltam előtte megkérdem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kanyazsombor #41947 üzenetére
jaja sajna muszáj
Munkaideje maximum 15 óra lehet 24 órás perióduson belül, abban az esetben, ha a 15 órás munkaidőn belül 3 óra egybefüggő pihenőidőt tudott tartani. Ha a 3 óra folyamatos pihenőidőre nincs lehetőség, a munkaidő maximum 13 óra lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz Canis rufus #41948 üzenetére
Szabof1 leírása alapján csináltad pontról, pontra?
volt wipe a gyári recoveryben?Motorola Defy :)
-
Canis rufus
tag
Érdekes, RSD után "újraindult" a telefon és most semmit nem lehet vele csinálni.
Bekapcsolom világít fehéren a led és ennyi. Hmm
-
kanyazsombor
tag
válasz Black Phone #41946 üzenetére
azt hiszem tudnék még írni reakciót, amire te is tudnál, de talán nem szükséges tölteni a fórumot. és tulajdonképpen nem kell, hogy mindenben egyetértsünk15 óra munka az nem frankó vazze munkatábor?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
ne légy mindenben olyan biztos mert előbb utóbb neki mész egy nagy falnak és ki terülsz mint egy fehér nyúl :-)
Egy helyen dolgozzunk 10-15 órát ,ugyan úgy van belőve a 2 teló,mindenre értve ezek cégesek és leggyakrabban a főnök szokott minket basztatni,mind 2-tönket,mert más munkacsoportokat csinálunk és elmagyarázza napi teendőket.
Szóval így ugyan arra használjuk egyformán[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Én az arany közép utat szeretem úgyhogy nekem 1100 mhz
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kanyazsombor
tag
válasz Black Phone #41937 üzenetére
biztos vagyok benne, hogy nem teljesen azonos az app listátok. továbbá, még ha az is lenne: minden program beállítása (frissítési intervallum, stb), akksikímélő funkciók és programok, autokillerek ugyanúgy vannak beállítva? térerő különbség, auto fényerő beállítások, eltérő felhasználói szokások ..............
nagy mintán végzett kísérletnek hinnék, ahol az említett befolyásoló tényezők azonosak lennének.
de ilyen nincs. úgyhogy marad az, hogy mindenkinek van valamilyen véleménye, és azt egy kis fenntartással kell fogadni.szerintem a wr 1.6 k...a jó
nem szeretem a benchmarkokat, most tettem csak fel az antutut, mert fúrta az oldalam a kíváncsiság
WR1.6, antutu 3. mérés, a 41920-ban említett paraméterekkel, csak 1200-on
41941 Hodostamas: +1
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Canis rufus #41930 üzenetére
Ha érdekel a WiUi 2.2.3 stabil verzió amit hónapok óta teljes megelégedéssel használok akkor feltölthetem valahová ha kell
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hodostamas
addikt
Nálam valószínűleg azért nincsenek anomáliák, meg újraindulások, mert nagyon ritkán rakok fel új programot. Megvan mindenre a jól bejáratott, már elég sok van amit több mint 1 éve használok.
Érdekes mód, nekem mindig akkor ugrik meg a fogyasztás, mikor felrakok minden szart, mert keresek épp programot Romot csak jól bejáratott, vagy appok nélkül kell tesztelni, csodát tesz
-
senior tag
Hali!
Itt megtalálod mindenre a választBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
nud
tag
Hali! Defy + :
-Tapasztalt valaki olyat h a teló újraindította magát?
-Nekem napi szinten frissíti magát az adobe flash player
Ezek mitől lehetnek?
A beállításoknál a system updates-re azt írja h nem választaható,és próbáljam később(system vers:45.0.1250).
Amiket a telóra telepítettem progikat azokat elmenti a teló?
Milyen apk-val tudok a kezelőfelületről képet készíteni?
Gyári romot honnét tudok hozzá szerezni? -
somi52
őstag
-
senior tag
Érdekes dolgok ezek,mert nekem bayeres a defym haveromé meg socos és ugyan azok az apokat használja,arra is feltettem és hasonlókat tapasztalt sajna,hogy az akkuja nagyon merül.
-
somi52
őstag
válasz Canis rufus #41930 üzenetére
Blogomban megtalálod az már az 1%akkus
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kanyazsombor
tag
válasz KaiotEch #41932 üzenetére
nem csak neked címezve:
szerintem nagyon sokan eltévednek ott, hogy azt mondják egy romra, hogy ilyen, meg olyan, és minden előforduló hibát, akadást, lassúságot, fc-t a rom számlájára írnak.
azt pedig nem veszik figyelembe, hogy a telepített programok (amik esetleg nincsennek jól beállítva, összeakadnak a rendszerbeállításokkal, vagy egymással....) mennyiben járulnak ehhez hozzá. persze lehet azt mondani, hogy más romon is ugyan ezeket használtam, és ott jó volt. igen. lehet, hogy ott nem akadt össze semmivel. de jó esélyt adok neki, hogy a"lassabbnak" kikiáltott rom-on is ki lehet küszöbölni ezt, csak más beállításokkal.jó példa, hogy az általam favorizált WhiteRabbit is kapott már negatív véleményeket. amikor viszont segítettem egy-két embernek, hogy mit, hogy állítson, visszaírtak, hogy jé, jobb lett
erre lehet mondani szerintem, hogy júzer errorvagy itt van kat10 esete (41933): ez nem az a rom, ami Infernonál nem is fogyaszt semmit?
-
Dudi08
tag
válasz KaiotEch #41932 üzenetére
A telepítés után nekem is baromira lassú volt, de wipe-oltam egyet és egész jó lett.
A menü szépen pörög, a beállítások is, csak a kezdőlapok lapozgatása ami picit laggos, de az tűrhető. Apex launchert használok, mert nekem úgy tűnik, hogy a trebuchet-nél valamivel gyorsabb.
A böngészés nekem megfelelő sebességű, facebook klienst nem használok és telón nem is nézegetem, tehát arról nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
kat10
tag
sajna nekem nem jött be a somi féle mokeeos durván merül eddig egyik romnál se volt ez.
nem bírt még 12 órát se pedig minden le volt lőve.
na de ez van
megy vissza a wiui ez kb 2 napot bír stabilan
de nem volt rossz rom csak a telóm nem szereti áááááGo Pats
-
Dudi08
tag
CM9-ben hogyan tudom beállítani, hogy ha valakit hívok, akkor a számomat küldje neki, ne rejtettként hívjam? Eddig minden romnál be tudtam állítani, de itt nem találok semmit, esetleg valami progi létezik?-->tehát ha valaki ebbe ütközne: a call settings úgy érhető el, hogy a telefon ikonra nyomsz és azon belül a settings/additional sett./caller idCM9: CM7.2 RC2 után tettem fel, ami tiszta telepítés volt. A CM7.2 baromira gyors volt, nagyon simán lehetett a kezdőlapokat is lapozgatni, ehhez képest a CM9 kicsi visszalépés, mert picit lassabb a kezdőoldalak lapozgatása.A böngészés sokkal gyorsabb a gyári böngészővel, a menü is simább, a rendszer nekem eddig szépen muzsikál, tetszik a CM9.
Ha valaki gondolkozik, hogy kipróbálja szerintem nyugodtan felteheti.
Antutu, quadrant teszteket nem futtattam, mert szerintem felesleges ezeket nézegetni, ha a rendszer gyors, nem FC-zik, jól használható.[ Szerkesztve ]
-
Canis rufus
tag
somi légyszíves töltsd fel az 1%-os Mokee Os-t ismét mivel minus-ról eltűnt.
Ha megoldható ne minus-ra tedd fel légyszíves!
-
polcsa
aktív tag
2.4.20-as MIUI-nál másnak is van, hogy a hívás FC-zik? Ilyenkor eltűnik a szolgáltatás is, nincs térerő.
Reboot, aztán jó minden. Sok mindent elviselek, de ha nem tudok stabilan telefonálni, azt nem. -
Dream_01
csendes tag
válasz Canis rufus #41901 üzenetére
-
senior tag
válasz Canis rufus #41925 üzenetére
rsd.vel az eredeti sbl még fel tolható és utána mehet újra az egész
-
kanyazsombor
tag
válasz Canis rufus #41925 üzenetére
ne húzz fel!
dobj fel egy gyári 2.2-t, majd szépen tovább a jól ismert úton. nincs semmi téglaMotorola Defy :)
-
Canis rufus
tag
Most csináltam akkor egy jó nagy baromságot.
Feltettem a 2ndInit-t és ott állítottam a CPU-t Mokee Os nél. Nos ez miatt nem indult el. Gondoltam uninstalálom mert a saját részénél csak saját magát akarja unisntalálni (igen tudom bootmenü volt odaírva, de a 2ndInit részen belül). De amint nézem az egész bootmenüt (recoveryt is beleértve mivel nem villan a led) eltüntette a fenébe és így egyből a motorola logo jön be a led nélkül de innen meg nem hajlandó tovább tölteni a Mokee.
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy sikerült téglásítanom a telefont?
Vagy van valami spéci módszer a Recovery (egész boot menü inkább) újra rakására úgy, hogy nem tudok tovább jutni a motorola logonál?
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
válasz Canis rufus #41919 üzenetére
Wipe data nélkül told fel a romot ujbol utána wipe cache dalvik
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kanyazsombor
tag
az előbb a CWM bootmenu cpu oldalon a default visszaállítást rosszul írtam.
épphogy nem kell menteni.
"set defaults (req reboot/don't save!!!)"Motorola Defy :)
-
törölt tag
válasz Canis rufus #41919 üzenetére
mokehoz minek a 2ndInit?
Azt csak gyári romnál kell
-
kovigyuri
tag
Hi!
CM9 20120714 build
Antutu: 2415 (CPU:776, GPU:956, Ram:331, I/O:352) -
kanyazsombor
tag
1. én a Samba filesharing-et használom, így nem csak böngészőben tudom a telót macerálni, hanem pl total commanderben meghajtóként látom az sd kártyát. mindenben úgy viselkedik, úgy tudom kezelni, mint a szgép partícióit. mindezt ugye akkor, ha a szgép és a telefon ugyanarra a routerre kapcsolódik. a szgép vezetéken is kapcsolódhat. és az sd-t közben a telefon is eléri, nem kell leválasztani, mint usb esetén. illetve akku kalibrálásnál, ha az ember nem akarja rádugni usbre a telót, mert meríteni kell, akkor is jól jön. de leginkább marha kényelmes.
2.
WhiteRabbit 1.6 (harmadik eredmény) default CPU értékek, kivéve a governort, mert az boostedassCanisrufus 41919
Miután visszaállítottad a defaultot kell menteni, vagy valami dolgot kell csinálni, figyeld meg a bootmenuben a cpu beállításoknál. van ott valami kis figyelmeztetés a default visszaállítós sor mellett.de a mokihoz minek 2ndinit. van benne nem? a cput meg az android menuben kell bizgetni mokiban
[ Szerkesztve ]
-
Canis rufus
tag
válasz #35202114 #41918 üzenetére
Mokee van fenn de ebben alapból nem volt 2ndInit úgy tettem fel külön hozzá.
Wipeoltam de nemjó. Egyébként ha ez segítség amikor megjelenik a motorola logo majd eltűnik a kék led utána az alsó gombok villannak gyorsan kettő (lehet hármat) és ennyi innentől semmi sem történik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Canis rufus #41917 üzenetére
Ha főzött rom van fent akkor nemkéne...
Probálj recorverybe wipe cache és dalvik cache
-
törölt tag
válasz Canis rufus #41915 üzenetére
probáld meg 38 42 58
-
Canis rufus
tag
válasz lordyka #41914 üzenetére
Aha értem.
Beállítottam ezeket a beállításokat:
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Smartass]
Clk1: [400]
Clk2: [700]
Clk3: [1100]
Vsel1: [26]
Vsel2: [37]
Vsel3: [58]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
smt_awake_min_freq: [520000]
smt_sleep_max_freq: [400000]
smt_up_min_freq: [1100000]
smt_wakeup_freq: [700000]
smt_ramp_up_step: [100000]Bootmenüben és nem hajlandó elindulni a telefonom. Gondoltam vissza teszem defaultra, vissza tettem és szintén nem hajlandó elindulni. Tipp?
Motorola logo megjelenik és ennyi, nem tölt tovább.
-
lordyka
aktív tag
válasz Canis rufus #41913 üzenetére
ez a hogyan alakul a 3 cpu érték teljesen felesleges kérdés mert azt adsz meg amit akarsz. megadhatod neki 300-400-1200 de akár a 1000-1100-1200 értékeket is de célszerű közepébe lőni és 300-750-1200 vagy 300-700-1200at megadni a vsel értékeket meg mindenki tapasztalja ki magának, segítségnek ott a táblázat, nekem defy+on a 300/18 600/28 800/38 1000/48 stabilan teszi a dolgát, nincs vele para.
mi a különbség? hát az interactive-ból fejlesztették ki a smartass-t. azt mondják a smartass jobb. konkrétan a különbséget nem tudom, de én a pluson a boostedass-t használom.
melegedés meg nem számottevő főleg h ritka az olyan eset h a cpu-nak max órajelen kell egyhuzamban pörögnie. persze nyáron napsütésben a szabad ég alatt délben nem futtatnám az asphalt 6ot 1200MHz-en sokáig, de mondjuk még 1000MHzen se. sőt még én se lennek szívesen akkor a napom
a lényeg h nem sokkal melegszik jobban szerintem, régen használtam 1200-on, mostmár nem látom sok értelmét. fogyasztást meg majd meglátod, ha használva van többet eszik, de ha ne játszol sokat meg nem tölt sok időt a felső szinten akkor nem észrevehető.
-
Canis rufus
tag
válasz lordyka #41912 üzenetére
Ja azt nem is figyeltem, hopsz.
Mennyivel fogyaszt többet illetve melegszik jobban 1200 on mint 1000 Mhz-n? Illetve így, hogy 1200 a felső határ hogyan alakul a 3 CPU érték vsel-el együtt?
Illetve mi a különbség az interactive és a smartass cpu beállítás közt?
[ Szerkesztve ]
-
lordyka
aktív tag
válasz Canis rufus #41909 üzenetére
1200MHz...
-
Hafy75
aktív tag
-
somi52
őstag
-
marsu
veterán
válasz KaiotEch #41905 üzenetére
Ezt a topikot találtam pörgősebbnk, ezért kérdeztem itt, de az az igazság, hogy én nem DEFY-s vagyok, hanem ma vettem át a Motorola Motolux telcsimet.
Az utolsó Motorolám még egy V3i volt, ami klassz kis pengemobil volt, de a mai igényeket már nem igazán elégíti ki.
Jó ideig nem is nagyon voltak elérhetőek Motorola telefonok, de ez úgy tűnik egy elég jó választás lett, legalábbis ár / érték arányban és minőségben is több mint jó.
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Csengőhangokkal küzdök ...
A saját zenéimnek memóriakártyán létre kell hozni egy "MIUI" mappát és abban egy "Ringtones" mappába kell bemásolni a hangokat, akkor bekerül a csengőhangok menübe az összes zene.
Gondolom ezt mindenki tudta, csak én nem.
Az SMS hangoknak külön mappája van.
Annak mi a neve és az elérése?
Előre is köszi a segítséget!
Press any key to continue ...
-
nagyúr
1: AirDroid
2: 2455 14.-ei CM9 -
Canis rufus
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható -e az, hogy a Notebook illetve a Telefonom a belső WIFI hálózaton úgymond "lanba" legyenek kötve egymással?
Azaz úgy tudjak szinkronizálni, hogy nem használok kábelt csak a közös wifi hálózatot.
Tudnátok dobni pár Antutu eredményt különböző ROM-ok alól? Ez 1.10-es utolsó Mokee Os alól van:
*UPDATE* Valaki használja a SD Booster programot? És ha igen milyen értékkel ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest