Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
nagyúr
válasz hodostamas #41398 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy oké, hogy elkezdődik a legújabbnak a tervezgetése, de így sohasem lesz egy stable CM9.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Lassan RC1 lesz a cm9-ből. Illetve elindult a JB tervezgetése is
-
nagyúr
Nekem ma volt egy 11%-os akkuesésem, pedig eddig soha... 30% -> 19%, lehet nekem is kéne már kalibrálnom?
-
TcMano
tag
Lehet, hogy hülyeség, de akku esést nem okozhat op rendszer hiba? Nekem úgy tűnik mióta cm 7.2 van fent azóta jött elő. És ráadáaul nem mindig konzekvensen esik 10% ot.
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
Nyiaz
aktív tag
Mai cm9 by Epsylon: [link]
-
pok.tom
aktív tag
válasz skidrowkill #41387 üzenetére
Ja igen. de nemsokba kerül kipróbálni min a 2őt romott. lehet a te telod jobban szereti quarx romjat
-
pok.tom
aktív tag
válasz skidrowkill #41380 üzenetére
piros lencse defy+ romol tudok nyilatkozni határozottan az utóbbi fejlesztonel teszem le a voksom (mind a kettőt elég sokat pakolgattam fel) a legutóbbi rom aszott jo.
-
Canis rufus
tag
válasz somi52 #41384 üzenetére
Hmm, akkor holnap megy is a frissítés. Hál isten akkor mindenem megmarad.
Csak pucold ki jól. Azaz szedd ki (ha még van egyáltalán) azt a cuccot, hogy ha hívnak lehet automatikusan 4-5 sablon sms-t írni válasznak, mert néha bement véletlenül és rohadt idegesítő tud lenni.
Azért érdekes, hogy 0.3 ról 1.10 re ugrott a verziószám
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
válasz Canis rufus #41383 üzenetére
köszi !!! már szedem is le holnap fel is rakhatod
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Canis rufus
tag
válasz Canis rufus #41355 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Most fent van a CM7.2, idági a wifi is működik úgy ahogy, de sima zene hallgatás közben is beszaggat 1000MHz-en. Van valami olyan új ROM ami ki lett takarítva mapstól meg a hasonló dolgoktól?Tisztelet a Gépésznek!
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
feltelepítettem a 2ndInitDefy_2.3.apk-t sima Defy-mre és amikor elindítom nem az Install recovery és az uninstall recovery fogad,hanem az Install BootMenu
ha azt feltettem utána mit csináljak?[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Canis rufus
tag
válasz Canis rufus #41355 üzenetére
Még mindig érdekelne és elég fontos is lenne
-
Nyiaz
aktív tag
Basszus ebben pillantban bootol be wiui v4 és most látom hogy van új quarx is: [link]
-
DaveJr
őstag
válasz feketepeti #41369 üzenetére
Persze tudom milyenem van. Bayer-es.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
bruti01
őstag
jaaa vágom már
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
teo77
őstag
válasz feketepeti #41350 üzenetére
Ezt én is kb. annyira szerettem, mint te, Bruti Nehéz szívvel váltam meg tőle.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
szabof1
őstag
válasz DaveJr #41354 üzenetére
A CM7 (igazából Froyo) kernel akkor kellene, ha most CM9 (igazából GB) kernel lenne a telefonodon.
Tudomásom szerint egyik CM sem tudja a 720p felvételt, így a CM9 sem.Ha ezek az elvárásaid, akkor valamilyen MS2Ginger V3/V4 alapú rom kell neked (pl. Somi52 romjai is arra épülnek, ha jól emlékszem).
-
zsuzzzs_
tag
A héten csütörtökig még tuti melózom, változatos beosztásban, és már olyan sok kedves ember jelentkezett segteni, azt se tudom, hova kapjak! De péntek előtt esélytelen nekem bármi is Tündérek vagytok
[ Szerkesztve ]
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
Canis rufus
tag
hi
Várható mostanában új Mokee Os, vagy esélytelen?
Illetve érdekelne, hogy milyen ROM-ra érdemes váltani Mokee-ról mert van 1-2 zavaró dolog benne (híváskor az auto sms válasz pl) illetve mostanában a fényképezés sem szuperál [hibásan menti el a képet ill. a videókat néha].
(Nem baj ha ICS rom (sőt), csak működjön [sima SOC os nem 720p-s defy-m van])[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
válasz feketepeti #41347 üzenetére
Nekem most 2.2.2 van fent. Olvastam a CM9 telepítése kezdőknek cikket, és ott van egy olyan hogy opcionálisan telepíteni lehet a CM7.1 kernelt. Ezt érdemes lenne telepítenem?
Amúgy nekem ezekre kellene a rom (ezek legyenek stabilak):
720p felvétel
Mobilnet
Wifi
email szinkronizáció
gps
webIsten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
bruti01
őstag
válasz feketepeti #41352 üzenetére
adományozzad nekem!
-
feketepeti
aktív tag
-
bruti01
őstag
válasz feketepeti #41350 üzenetére
fúúúúú az anyját de szerettem ezt a vasat! ez még (szerintem az utolsó) igazi férfiteló volt! nagy vastag és nehéz! imádtam!!!
-
bruti01
őstag
válasz #71562240 #41348 üzenetére
jajaja komolynak néz ki de!!! a kijelzője nem jobb mint a noté+ husszra ugyan az de sokkal keskenyebb+ nem akarok vészmadár lenni de az élettartam az kb 1 leesés. pattogzik a fesék,ha nyomatod a netet vagy a játékot csoda hogy le nem olvad. télen nem kell kézmelegitő ha ilyened van.
a note meg akkor lessz eladó ha jön a note2. akkor eladó lessz(ha nem lessz olyan gagyi kivitelü mint az s3)! érdekel?
ja de ma kaptam ám új céges mobilt! ne irigykedj nem adom oda neked!
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
válasz DaveJr #41336 üzenetére
Nekem sokáig CM7 volt fent, a kezdeti nehézségek után, nem is nagyon emlékszem problémára, talán csak valamelyik verziónál televerte az thombstone könyvtárat és néha törölgetni kellett.
A. 7.2 stable pedig egészen kiválónak tűnt. Pedig nálam napi 4 wifi router között váltogat, + mobilnet, 2 IMAP SSL fiókot szinkronoz, + gmail, elég sok PDF nézegetés, webezés, gps, geotages fotók, szóval ki van használva és tökéletesen megy, meg vagy 1200 kontakt.
Faszbúk és zenei, valamint játék vonalról nem tudok nyilatkozni, mert ezeket egyáltalán nem használom.
Most feltettem a CM9 0705 verziót (igazából csak kíváncsiságból), ez is eléggé ígéretes, majdnem teljesen pöpec, kicsit kell csak reszelni.
-
bruti01
őstag
ki beszél itt utána? melette! olyan mint egy tamagochi ha elfektetem a döfit 3 szor belefér a képbe
kammerer: ez valszeg sokáig megmarad mert olyan ütött kopott szegény hogy nehezen adom el de egy 20-ast megért persze ezerben.
az s3-at eladtam mert olyan szinten esett szét a teló hogy csak lestem. 2-3 hetes de az oldalán nem sok festék maradt. plussz akufedél bajok.a hox meg azért repült mert nehogy máá ne mokoljak egy telót! lehet az akármilyen király de mokolás nélkül repül! ugyhogy a note meg egy defy az össz készlet.trollkodás forevöj!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Bár már régen volt *iui-m, de én áttértem a CM-vonalra, mert azon működik a mono bt füles hangátvitele (filmet nézek és nem akarok zsinórt). Használom zseblámpaként és működik a zárképernyőn a HOME gombbal, valamint a fogyasztása sokkkkkkal jobb (legalábbis a wiui 2.1.6 körülinél) Most csak ennyi jut eszembe, de nincs ami a wiui-n jobb lett volna. A fehér menü meg nem hiányzik egyáltalán. Ellenérv valaki?
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #41337 üzenetére
Most próbából felrakom a Stabil WiUi 2.5.27 verziót kíváncsi vagyok az milyen
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Melyik a legstabilabb legjobb főzött rom mostanában? Egyszer már visszaváltottam gyári 2.2.2re de hátha mostmár van vmi jó.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #41319 üzenetére
Na felraktam és véleményem szerint szép, és jó ,meg sok újdonságot tartalmaz viszont nagyon laggol, akad, fc-zik is néha na meg az internet nagyon lassú és nehezen tölti be a weblapokat ráadásul melegszik tőle a telefon mint egy atomreaktor !!!
Én passzolom nekem használhatatlan és véleményem szerint még a gyári 2.2.2 is gyorsabb, jobb, és használhatóbb is
Kezdek beleunni ezekbe a romolgatások-ba egyik rom sem tökéletes mindegyikkel van valami baj úgy hogy most egyelőre passzolom a főzött romokat és egy kicsit nosztalgiázom a gyári 2.2.2 cee HU -val
[ Szerkesztve ]
-
-
csabi94
őstag
Most akkor hogy is van ez?
"3.4.6. Akkumulátor kalibráció
"Helyi" legenda csupán. Android alatt nem lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszer kis napló, amiből vissza lehet nézni az utolsó töltés óta történt-e valami, ami esetleg szívja az akkut. A rendszer nem figyeli ezt a fájlt!"
Forrás: ZTE Skate topik.
[ Szerkesztve ]
-
htctopaz
tag
válasz feketepeti #41325 üzenetére
Nekem is töltött szgépről USB-n, de semmilyen töltőről nem. Ha másik romot teszel fel majd kiderül.
-
teo77
őstag
válasz hodostamas #41320 üzenetére
Ez mi is, MIUI? A többi romnál volt akkuesésed?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
htctopaz
tag
válasz feketepeti #41303 üzenetére
Nekem a töltéshiba miatt cseréltek alaplapot, sajna piros helyett zöld lencséset kaptam vissza, hiába ugattam, hogy nekem piros kell.
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #41319 üzenetére
Igen, igen látom csak az Gingerbread-ra való
-
nagyúr
-
feketepeti
aktív tag
válasz kissspeter #41312 üzenetére
És itthon tudsz???
Ennek nem sok köze lehet a CM-hoz.
Konkrétan hol nem tudsz?
-
kissspeter
csendes tag
Valaki tudna nekem segiteni.A sima defymen cyanogen mod van,es kulfoldon nem tudok wifizni,ha valakinek lenne otlete megkoszonnem.Koszi
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, szeretném megoldani az aksi esés problémáját, csak nem találom a leírást.
Esetleg tudna nekem valaki dobni egy linket?? 1000 köszönet -
kano
nagyúr
válasz zsuzzzs_ #41297 üzenetére
Szia!
Én tudok neked segíteni akár holnap is. Buda, Szt. János kórház mellett dolgozom.
Jó volna az neked?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nagyúr
válasz feketepeti #41303 üzenetére
Én bedugom és tölt.
-
Angyalpor
tag
-
feketepeti
aktív tag
Aki esetleg használja a CM9 0705 verziót hardweres gyorsítással, azoktól kérdezném, hogyan működik a töltés?
Nekem néha egyszerűen leakad és nem tölt. Érzi, hogy fenn a töltő, de nem tölt, se a gyári töltővel, se HTC töltővel, se nokiával, ellenben ha rádugom számítógépre USB-n, akkor igen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest