Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
Én azt tapasztaltam hogy a qcmx frissítés után nagyon eszi az akksit.
-
Nyiaz
aktív tag
A cm10 11.02 alatt nem indul nekem a cardock, Mi lehet az oka?
Car Home Ultra a sw és gyári tartóm van. -
Nyiaz
aktív tag
válasz skidrowkill #49712 üzenetére
Jelly mokee: ADW-vel használom 2 napja, elég gyors, hibát nem találtam. Bár nem próbáltam az új qcmx-et, így nem tudom ahhoz képest gyorsabb-e vagy nem. Ez már használható.
-
Nyiaz
aktív tag
Felraktam a Jelly Mokee-t. Ez egy qcmx csak beleraktak walkman, dolby stb programokat. A max freq 1100 stb. Egyébként jól fut az ADW Ex-szel, ilyen gyors 10-esem még nem volt. Hibát még nem találtam.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz StefanBraun #49315 üzenetére
Én is mindig nekifutok, de a wiui miui launcheres sebességét meg se közelíti. A böngészőben a görgetés nem szalad, programváltás receg stb. Egy idő után ideges leszek és megy vissza a wiui.
-
Nyiaz
aktív tag
Csak ínyenceknek, van mai miui v4: [link]
-
Nyiaz
aktív tag
WIUI 2.9.27-nél nekem egyes szoftverek (pl. Realcalc pro) nem tudták a google licence-t elérni, így visszatértem a 2.5.27-re. Annál semmi gond.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz StefanBraun #47664 üzenetére
Én is. Egy hibája van, a már említett homályos hívókép. Megoldás?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz StefanBraun #47541 üzenetére
Köszi! Naná hogy arra.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz StefanBraun #47538 üzenetére
Mik a beállításaid?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz chesterboy #46678 üzenetére
Persze. De az adja meg a miui élvezetét. Egyébként lehetne cm7 is.
-
Nyiaz
aktív tag
CM10-hez javaslom a Motoinspired theme-t. Szuper! Kék átmenetes a menü háttér-
[link]Chesterboy. Wiui alá persze miui-t.
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
Jelentem Quarx cm10 hibátlan. 09.12-es.
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
Korábban írtam hogy eldobja a wifi-t a döfi. Nos most úgy látom ez a routertől függ, lecseréltem a linksys routeremet egy tp-link-re és ezzel már nincs ilyen probléma.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Black Phone #45885 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés hogy került bele a mokee-ba?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz StefanBraun #45844 üzenetére
Arra gondolok, hogy amikor hív valaki megjelenik a képe, és az úgy nézett ki mintha egy ikonképet nagyítottak volna föl. Homályos, életlen stb.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz StefanBraun #45820 üzenetére
A hivókép híváskor még mindig gyatra vagy már javítottak rajta?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Black Phone #45771 üzenetére
Nálam nem megy. Most Bayeresem van és telepítés után elindul. de az első újraindítás után bazi nagy bootloop és vége. Feladtam vele.
Nekem a CM10-et szereti, ilyen az ízlése, mit csináljak.[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz hodostamas #45603 üzenetére
Ezt raktam rá: gapps-ics-20120429-signed.zip, de nem tudtam visszajönni a bootloop-ból így ment vissza a cm10 08.28. Az utóbbi ellenben nálam hibátlan! A sebessége is rendben van. Persze hogy most somi felrakta az ő miui verzióját, ismét viszket a tenyerem........
-
Nyiaz
aktív tag
Csak aki nem tudná, ahogy én sem tudtam, a kinai miui v4 romban benne van a magyar nyelv. Telepítés után kinai lesz, a menüben az A betüt kell kikeresni és ott a legfelső soron lehet magyarra állítani. Enjoy!
-
Nyiaz
aktív tag
-
Nyiaz
aktív tag
válasz hodostamas #45432 üzenetére
Aha, köszi! Bízom Somiban hogy már bőszen magyarítja!
UI: Hopp, most nézem hogy a képen már magyar!![ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Nandivagyok #44901 üzenetére
Ezeket nem lehet megrendelni Kinából?
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, A JIUI JB-t próbálta már vki?
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
Most már napok óta használom a Quarx CM10-et. Nekem bejött, minden működik, csak egyedül a fotó minősége nem túl jó. Más tapasztalt ilyet?
UI: A SOC-os defymet lecseréltem az asszony Bayer-jére, lehet hogy annak gyengébb a kamerája. -
Nyiaz
aktív tag
Mi a különbség ha CM7 vagy CM9 kernellel rakom fel a CM10-et piros defy-re? Gyorsabb vagy vmi más érzékelhető? Most raktam CM7-re, érdemes továbblépni?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Black Phone #41629 üzenetére
Nekem simán jön le.
-
Nyiaz
aktív tag
Miui v4: Nekem eldobja wifi-t és úgy merül az akksim mintha szívnák.
-
Nyiaz
aktív tag
Mai cm9 by Epsylon: [link]
-
Nyiaz
aktív tag
Basszus ebben pillantban bootol be wiui v4 és most látom hogy van új quarx is: [link]
-
Nyiaz
aktív tag
Van új wiui v4: [link]
Rápillantott már vki? -
Nyiaz
aktív tag
Korábban írtam a wifi problémáimról, állandó leszakadás. Nos megoldódott, úgy hogy a SD kártyáról mindent le kellett törölnöm és úgy telepíteni, majd saját fájlok vissza és voila. Vmi maradhatott rajta egy előző telepítésből.
Hátha segít vkinek.... -
Nyiaz
aktív tag
Van új wiui4 [link]
Esetleg vki nézze meg hogy cardockban bluetooth-ra átküldi e a hívást és nem a sajátján szólal meg. Most kezdem belakni a cm9-et, most nem mókolnák. Köszi! -
Nyiaz
aktív tag
válasz CoolBoy323 #39261 üzenetére
Hát ez az! Mert nekem kapcsolódási bajom van, amit írtam, a feleségem defyjének meg nincs. Szóval arra gyanakszom hogy vmelyik rom elrontott vmit.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz CoolBoy323 #39234 üzenetére
Véletlenül nem az a problémád hogy hamar leszakad a routerről? Nekem azt csinálja hogy wifi indítás után 1-2 weboldal után nincs kapcsolat.
-
Nyiaz
aktív tag
Működik a fluxus kondenzátor! Van holnapi cm9 kang: [link]
-
Nyiaz
aktív tag
Van mai cm9:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
A WIFI-m az első oldal betöltése után leáll, már az adatforgalom, mert kapcsolat van. Ha újraindítom a wifi-t akkor megin egy oldal és kész. Visszamentem CEE-ig de azzal is. Lécci!!! Adjatok ötleteket!
-
Nyiaz
aktív tag
válasz csillagkomp #38137 üzenetére
Sbf felrakás előtt kellenek a wipe-ok mert nem lesz jó. Lefelé nyíl + bekapcs hatására előjön egy menü amiben lehet wipe-olni.
-
Nyiaz
aktív tag
Help! Újra akartam indulni sbf-ről, és wiui-ra wipe nélkül rányomtam a 2.2-t. Nos, azóta csak a fejléc látszik, minden fekete, a telefon tud hívás fogadni. Mást persze nem tudok vele kezdeni. Uraim, mi tévő legyek?????
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
Kollégaurak! Találkozott vki azzal a problémával cm7 rc2-nél hogy a böngésző wifi-vel csak úgy megy hogy indításkor egy oldalt betölt majd nincs kapcsolat, majd újra és újra. Látszólag csatlakoztatva van.
-
Nyiaz
aktív tag
Kísérletezőknek új cm9: [link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest