Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
válasz w.miki #49546 üzenetére
Nekem ez van fent: http://download.cyanogenmod.com/get/jenkins/9695/cm-7-20121008-UNOFFICIAL-jordan.zip
Nem nagyon rakok fel hetente új nightly verziót, de ez jó.
Minden eddig kipróbált cuccnál stabilabb és gyorsabb működésű. Gyorsaság alatt nem antutu indexeket értek, hanem ha az 1200 kontaktból keresni kell, akkor azonnal reagáljon a billentyűkre, ne várja 5 másodpercet alkalmazások váltása között, stb. stb.
-
feketepeti
aktív tag
válasz Dudi08 #49535 üzenetére
Mondjuk nálam megy 3 céges mail fiók, IMAP SSL, elég sok adat áramlik, amit muszáj látnom nap közben is.
Ezen kívül van egy privát domain, ami google host, valamint pár gmail fiók, fórumokhoz, egyebekhez.
SOk PDF és doc, xls állományt kapok, amikbe néha bele kell kukkantanom, meg sokat netezek.
Eddig mindegyik rom összefosta magát, a sima 7.2-n kivül. Illetve az elődei is megvoltak.A kontakt listámban olyan 1200 név van és meglehetősen sok a beszédforgalom is.
Ellenben 0 játék, 0 zene, 0 faszbúk.
-
feketepeti
aktív tag
válasz Dudi08 #49526 üzenetére
Nekem pont CMX alatt akad, de nem kicsit, 7.2 alatt nem tapasztalok ilyesmit.
Biztosan nem mindegy hogyan használjuk, mert a mail klienseket nem fogja kilőni a háttérből pl.
Egyelőre komoly használatra a sima 7.2-nél én nem találtam jobbat.
A WR 1.8 is elég sok hülyeséget csinált nekem. A céges WIFI-t pl este még remekül kezelte, ma reggel már SEHOGY nem bírtam kapcsolatra bírni vele. Sőt, a nagy próbálkozások közepette a 3G-t is eldobta.
Visszaraktam a sima 7.2-t és minden működik rendesen.
Néha rámjön ez az unom már a kinézetét érzés, de aztán valahogy mindig visszatérek rá.
Komolyan, igen erős nyúzással is, gyakran hetekig nem indítom újra és nem hülyéskedik.
-
feketepeti
aktív tag
Én tényleg örülök, hogy neked gyors, nekem sem a 9, sem a 10 nem gyors.
A tesztek nem érdekelnek, le sem futtatom, de mivel az én telefonom elég komoly hívás, mail és adat forgalmat bonyolít, nálam pár óra alatt menthetetlenül belassul.
Komolyan, olyan szinten, hogy délután már ha elkezd csengeni, 4-5 másodperc kell, hogy a képernyőt fel tudjam oldani. Vagy egy mailban kapott linkre kattintva, mire a böngésző elindul és beolvassa, kinő a szakállam. Ezen én semmiféle reszeléssel nem tudtam változtatni.
Egyébként hibamentesen ment, full wipe-os telepítéssel, sőt nekem a Quarx féle cuccal sem volt gondom az első indulásnál sem, de egyszerűen a komoly használatot nem bírja.
Teljesen ugyanilyen használattal a sima 7.2 rendesen megy.
Tehát én nem tudom elfogadni azt, hogy a JB gyors, mert nekem nem, azt elhiszem, hogy lehet olyan használati mód, amit elvisel.
Egyszerűen izzad alatta a vas. -
feketepeti
aktív tag
Úgy látszik az én telefonom csak a CM7.2-t szereti
A JB romok nekem felejtősek, játszani, meg csicsának jók, de komoly terhelésnél (1200 kontakt, 5 nagy forgalmú mail fiók, stb.) menthetetlenül belassulnak és ez volt a CM9-el is.
Gyakran hívásnál 4-5 másodperc, mire fel tudom oldani a képernyőzárat.
A WR1.8 is leszerepelt nálam, lehet, hogy 2 nap reszelés után jó lenne, de nekem arra nincs időm, ráadásul a kicsit jobb kinézeten kivül semmiféle előnyt nem látok a sima 7.2-höz képest.
Valahogy szarul kezeli a WIFI.Mobilnet váltásokat, nálam nagyon gyakori, sokszor beragad, egyik sincs, csak az újraindítás segít.Tolom vissza a sima 7.2-t, eddig nálam az a legstabilabb, gyakorlatilag hiba nélkül megy, ha 2 hétig nem indítom újra, akkor sem fagy, meg lassul.
-
feketepeti
aktív tag
válasz skidrowkill #49415 üzenetére
Nekem egy zöld lencsés sima Defy van, még az elsők között vettem.
De az tuti, hogy a sima CM7.2-nek a hideg lábnyomába sem érhet sebesség szempontjából.
Esetleg leírod milyen beállításokkal használod?
Nekem mondjuk a játék egyáltalán nem szempont, egy db sincs rajta.
Nekem az a lényeg, hogy a mail csatolmányokat, a mail-ban kapott linkeket nyissa meg gyorsan, menjen normálisan a böngésző, doc xls, pdf fájlokat nyissa meg és kezelje gyorsan.
Ezen funkciókban meg nálam elvérzik a 7.2-höz képest, de csúnyán.
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
A WIUI v2.10.27 megy SOCos telefonon?
-
feketepeti
aktív tag
válasz skidrowkill #49400 üzenetére
Nem tudom, szerintem meg egy idegesítően lassú vacak.
Jól néz ki, meg működik is, de annyira tetű lassú, hogy engem halálra idegel.
Egy sima mailboxok közötti váltás, a böngészők sebessége, tárcsázó, mintha valami lassított felvételt néznék.
Egyébként nekem semmi bajom vele, minden megy, wifi, kamera, stb, de érezhetően nagyon nagyon izzad alatta a vas.
HWA kikapcs, bekapcs nem sokat változtat a helyzeten.
Mondjuk nekem nincs telepítve csak pár app, de 5 komoly forgalmú mailbox, kb 1200 kontakt, sok net, pdf állományok, de erre totál alkalmatlan.
Valahogy nem is értem, minek erőltetik ezt a JB ICS vonalat erre e készülékre, egyszerűen kevés neki a vas.
Egyébként lehet én vagyok balfasz, de pl a Chrome és a gyári böngész is, sokkal idiótábban tördeli pl a mobilarena oldalait asztali nézetben. A 7.2 böngészője ilyen téren tökéletes.
Olvashatatlanul apró a szöveg, ha általános nagyítást állítok, akkor amit éppen nézek, az nagy, a többi olvashatatlan... -
feketepeti
aktív tag
Feltoltam ezt a custom kerneles JB-t.
Engem az érdekelt nagyon, hogy kezeli-e a Defy+ Lipol akkuját rendesen és úgy néz ki igen.
Egyelőre jónak tűnik a kijelzés, de majd használatban mutatkozik meg igazán.
-
feketepeti
aktív tag
Urak, a custom kernelről követi valaki az infókat?
Meg kellene próbálnom beizzítani a Defy+ Lipol akksiját a sima ződlencsés Defy cuccon, mert a gyári akkum már nagyon púpos, fél napot sem bír, de a froyo kernel meg nem kezeli a Lipol akksit.
-
feketepeti
aktív tag
Akkor elméletileg a Defy+ Lipol akksija is menni fog a Soc modulos telókon
Remélem!
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
válasz pandor #46823 üzenetére
Az USB töltők tetszőlegesen keverhetők, használhatók, egy rendesen megszerkesztett eszköznek, nem lehet baja egyiktől sem, legfeljebb egy nagyobb kapacitású, nagyobb töltőáramra tervezett eszköz, lassabban fog feltöltődni, ha kisebb a töltőáram.
Az USB portok 500mA-t tudnak meghajtani, ennél a legtöbb telefon, pláne tablet töltője erősebb, 800-2000mA.
De egy 2000mA-es töltőre is rá lehet dugni nyugodtan a Defy-t is, nem fog 2A-el töltődni.
A gyengébb töltőáram annyiban lehet kedvező hatással az élettartamra, hogy kevésbé melegszik tőle az akksi a töltés során, márpedig a Lithium akksik egyik legnagyobb ellensége a meleg.
-
feketepeti
aktív tag
Szerintem alapvetően a töltés szabályozásával van a probléma. Én sokat figyeltem, meg elemezgettem a dolgot és a töltésben látom a legnagyobb gondot.
Nagyon gyakran irreálisan rövid idő alatt "tölti" fel az akkut, ilyenkor garantálhatóak a nagy esések és nem is az esés a probléma, hanem a rövid üzemidő.
Kevesebb energia ment be, ergo kevesebb is fog kijönni.
-
feketepeti
aktív tag
Na ja, semmit nem jelentenek szerintem, legalábbis a valós életben...
Majd ha szinkronoz 4-5 email fiókot, 1000 kontakt, webezés stb, akkor elválik a tüdő a májtól.
Volt már sok olyan tapasztalat, hogy brilliáns tesztértékekkel rendelkező rom, gyakorlati használatban egy óra alatt összefosta magát.
-
feketepeti
aktív tag
Azért az nem olyan egyszerű dolog, hogy egy cella zárlatos lesz...
Egyébként én is rengeteget szívtam az akksival, esés, fél napos üzemidő, stb.
Aztán amikor fölraktam a CM9-et, mintha kicserélték volna, no esés, dupla üzemidő.
De idegesített a sok laggolás, meg, hogy fél naponként újra kellett indítani, visszaraktam a CM7-et, megint esések, rövid üzemidő, néha a töltést sem veszi.
És nem is tölti fel rendesen.
Szóval szoft probléma lesz itt.
-
feketepeti
aktív tag
Én most visszaraktam a CM 7.2 -t, a CM9 után, mert a komoly használatba mindig belafagyott.
2 Imap SSL fiókot kezel, meg meg 3 simát, sok net és pdf nézegetés, sok duma, képek küldözgetése fogadása.Nincs játék, nics faszbúk, semmi.
Érzésre a HWA lehet a ludas. Egy mail kliens, vagy brwser indulása is mokányul meg tudja akasztani a rendszert, az mondjuk tény, hogy a menü az gyors, de ha bármit akarok csinálni, nagyon belassul.
Jellemzően délutánra már nem is tudnak elérni néha, mert belefagy a csörgésbe.
A 7.2 ugyanilyen konfiggal gyors és nem fagy soha.
SOC lencsés normál Defy. -
feketepeti
aktív tag
-
feketepeti
aktív tag
válasz DaveJr #41336 üzenetére
Nekem sokáig CM7 volt fent, a kezdeti nehézségek után, nem is nagyon emlékszem problémára, talán csak valamelyik verziónál televerte az thombstone könyvtárat és néha törölgetni kellett.
A. 7.2 stable pedig egészen kiválónak tűnt. Pedig nálam napi 4 wifi router között váltogat, + mobilnet, 2 IMAP SSL fiókot szinkronoz, + gmail, elég sok PDF nézegetés, webezés, gps, geotages fotók, szóval ki van használva és tökéletesen megy, meg vagy 1200 kontakt.
Faszbúk és zenei, valamint játék vonalról nem tudok nyilatkozni, mert ezeket egyáltalán nem használom.
Most feltettem a CM9 0705 verziót (igazából csak kíváncsiságból), ez is eléggé ígéretes, majdnem teljesen pöpec, kicsit kell csak reszelni.
-
feketepeti
aktív tag
válasz kissspeter #41312 üzenetére
És itthon tudsz???
Ennek nem sok köze lehet a CM-hoz.
Konkrétan hol nem tudsz?
-
feketepeti
aktív tag
Aki esetleg használja a CM9 0705 verziót hardweres gyorsítással, azoktól kérdezném, hogyan működik a töltés?
Nekem néha egyszerűen leakad és nem tölt. Érzi, hogy fenn a töltő, de nem tölt, se a gyári töltővel, se HTC töltővel, se nokiával, ellenben ha rádugom számítógépre USB-n, akkor igen.
-
feketepeti
aktív tag
Föltettem én is a CM9 0705-öt, még telepítés előtt átírtam a build.prop 2 paraméterét.
Kicsit vegyesek az érzéseim. Feltettem az ajánlott gapps csomagot, de a gmail szinkron nem az igazi, bizonyos cimkéket egyszerűen kihagy, ha meg beállítom, hogy dedikáltan arra az adott cimkére is szinkronozzon, akkor dupla értesítés jön....
A gyári böngészőben nem tudok könyvjelzőt berakni, mert azonnal FC, a Chrome-ban megy.
A sebességtől nem vagyok elájulva, a kamera alkalmazás egy fos, sokkal szegényesebben szabható testre, mint a CM7.2 kamerája.
A HWUI-tól azért többet vártam kicsit.
Viszont az akksival meglepően jól bánik, a 7.2-höz képest.
-
feketepeti
aktív tag
ROM guruk, valaki segítsen képbe jönni!
Ugye a HF5X Defy+ akkuval indult a sztori. Eltérő a fesz az eltérő technológia miatt, ezért nem is tölti fel rendesen, meg a kijelzés is szar.
Jött az ötlet, hogy a battd file kicserélésével jó lesz, ami elsőre úgy is tűnt, de nem tölti és a kijelzés is rossz, gyakorlatilag nem tudja azonosítani az akksit.
Odáig eljutottam, hogy elvileg újabb kernel kellene. Nálam CM 7.2 van fönt. 2.6.32.9 verzióval.
Talán az Msginger féle már kezeli a dolgot rendesen.
CM alá is lehet újabb kernelt varázsolni, vagy teljesen gyalulni kell?
-
feketepeti
aktív tag
válasz feketepeti #40609 üzenetére
Ápdét, mégsem jó a HF5X akku a Defy-ba...
Nincs konnekt az ukkuval, ha a battd filet-t lecserélem, kicsit még kisérletezek.
Esetleg más nem szopcsizott még vele?
-
feketepeti
aktív tag
Egy kis tapasztalat az origi HF5X akku használatával kaocsolatban sima Defy-ban:
Ugye kezdett nagyon elszállni a gyári akkum, nem az esések zavartak, hanem a nagyon leromlott tényleges üzemidő. Vettem egy gyári HF5X akkut, gondoltam pöpec lesz, nagyobb kapacitással.
Előtte e húgom Defy+ telójából belepróbáltam az akkut és ment jól, persze semmi töltés kisütés, csak átraktam pár percre.Viszont a töltés és a kijelzés nagyon nem OK. Aztán néztem csak, hogy a HF5X az LiPol az origi BF5X pedig LiIon technológiás akku. A Lipol egyébként kicsit magasabb cellafeszültséggel rendelkezik. Ezért volt, hogy nem töltött fel teljesen, illetve ha igen, akkor 10 perc alatt 80%-ra esett és egy fél délutánt elment 1%-on, 1 óra beszéddel
Úgyhogy egy Defy+ romból kiszedtem a battd filet (system/bin) és kicseréltem a jelenlegire, így jónak tűnik.
Ha esetleg más is erre vetemedne.
-
feketepeti
aktív tag
Bepakoltam egy új Defy+ akksit a telefonba.
Első alkalommal kikapcsolt állapotban fullra töltöttem, töröltem a stat filet-t, aztán olyan rohamosan kezdett esni a töltés, hogy hihetetlen
Kiváncsi leszek pár ciklus után, jobb lesz-e, mint az gyári volt fénykorában.
-
feketepeti
aktív tag
válasz Nandivagyok #40406 üzenetére
A napokban panaszkodtam itt, hogy látványosan csökkent az üzemidôm.
-
feketepeti
aktív tag
Ma meg is purcant az akksim, nem veszi a töltést.
Elkezdtem keresgélni valami telefont, mert hétfőn lesz Defy+ akkum. Desire asszonynál, N95 melóhelyen, N73 egy haveromnál, a 6310 nek vacak az akkuja... És akkor eszembe jutott, hogy van egy vatta új SE P990i a pincében
Mekorra retro feeling ez most. Voltak benne jó ötletek, de azért elég elcseszett egy valami. -
feketepeti
aktív tag
válasz #71562240 #40344 üzenetére
Azokon a tipusú akkumulátorokon nincs védelmi elektronika, ott a töltő az érdekes. Ott is vannak nagyon intelligens töltési megoldások, ellenben az a technológia sokkal kevésbé hajlamos felrobbani, kigyulladni Itt már eleve az akksin is van védelem.
Minden Lithium technológiás töltés ilyen, elég kényes a töltési metódusra ez a technológia és nagyon nem lineáris, szabályozni kell mindenképp.
Nem tudod tönkretenni, egy nagyobb teljesítményű töltővel. Az csak annyit tesz, hogy egy esetlegesen nagyobb áramigényű eszközt is ki tud szolgálni.
Nem is igazán szerencsés egyébként töltőnek nevezni az eszközt, mert ez tulajdonképp csak egy adapter, tápegység, maga a töltés vezérlés a telefonban zajlik.
-
feketepeti
aktív tag
válasz #71562240 #40333 üzenetére
Azért a töltőáramot nem csak a töltő határozza meg
A lithiumos akksiakat egyébként két dologgal lehet könnyen tönkrevágni. Amire nagyon érzékenyek, az a túlfeszültség és a meleg. Mindkettőre van beépített védelme gyakorlatilag a leggagyibb kínai noname daraboknak is.
Attól, hogy a töltő esetleg tud 2000mA-t, még nem fog annyival tölteni egy Defy, hiába dugod rá.
Viszont egy 400mA-es töltő esetében, lehet meg sem indul a töltési folyamat.
-
feketepeti
aktív tag
Tényleg, még egy kérdés?
Full töltötségen, töltő bedugva, meddig megy fel a feszültség nálatok?
Nekem 4144-4150 mV-ig. Mintha régebben ez 4200 fölött lett volna picivel...
-
feketepeti
aktív tag
Ne rugózunk a témán, eléggé otthon vagyok akku témában, engem nem elsősorban a kijelzett érték érdekel, hanem a tényleges üzemidő.
A szokásaimban nem állt be változás, nem is telepítettem semmit, nincs sok minden a gépen és ezer éve CM van rajta.
Csak az tűnt fel, hogy mióta lehúzáskor azonnal 99%-ra vált, azóta lényegesen leesett az üzemidő.
ELőtte, CM alatt azért lehúzás után egy darabig 100%-ot mutatott.Nekem ez munkaeszköz, nincs rajta egy db játék sem, zene sem, kezel pár mailboxot, van vagy 1300 kontakt és sokat beszélek, PDF doksikat olvasgatok, netezek, de általában mindig az volt, hogy reggel 6 kor leveszem a töltőről és este 10 ig mindig kibírta. Azóta nem.
Szóval valami összefüggés csak van. Persze az is lehet, kezd az akksim megpurcanni, mert én nagyon az elején vettem.
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
Elkezdett szivatni az akku engem is.
Nagyon hamar merül, és már a kezdeteknél gond van, mert ahogy lehúzom a töltőről, azonnal 99%-ot mutat.
Már szétkalibráltam, mindenféle ismert módszerrel.
-
feketepeti
aktív tag
Üdv,
Mára eltűnt a belső tárhelyem, folyamatosan nyafog, hogy tele van, kb 20 mega szabad, átpakoltam pár cuccot az SD kártyára, így kicsit kevesebb lett.
Program installálva alig, tehát normális oka nem lehet.
Nem találkozott már valaki ilyennel, valami teleszemetelhette.
-
feketepeti
aktív tag
válasz CoolBoy323 #33223 üzenetére
Nekem csinálja szépen.
A beállításokban van egy olyan opció, hogy email cím befejezése, az ki van pipálva?
-
feketepeti
aktív tag
Én föltettem most a 7.2 RC1-et a 2012-03-15-ös dátumút, előtte valami januári volt, de sokkal pattogósabb lett és a kamera is sokat javult.
Egyelőre jónak tűnik, igaz semmi extra újítás nincs benne, viszont minden működik. -
feketepeti
aktív tag
válasz zsirfecske #5838 üzenetére
Ja, én is mindig lekapcsolom. Mert bár ott vagyok a routertől 10m-re, átvált mobil adatra, ami még jobban zabál. Meg ugye pénzbe is kerül...
-
feketepeti
aktív tag
válasz zsirfecske #4903 üzenetére
Nekem pár napja van fenn RC1V2, de eddig azt mondhatom tökéletes.
Térerő, wifi, minden megy ugyanúgy, mint a CEE2.2-vel, csak nem lassul be.
A nightly verziók kicsit zsákbamacskák nekem, nem véletlenül reszelik naponta, az egyik jól sikerül, a másik nem... De nem is próbáltam, tehát csak reszelem a fingot, az RC1V2 viszont nálam tényleg pöpec.
Igaz, nálam nincs facebook, meg zene, meg játék, ellenben rengeteg mail (nem G) sok duma, meg böngészés és navi. Ezek tuti jók.
-
feketepeti
aktív tag
válasz zsirfecske #4861 üzenetére
Nálam is ez van és ez is volt mindig.
Esetleg még az n módot gyomláld ki a routerből, mert leginkább az szokott bugos lenni, vagy kisérletezz kicsit a csatornákkal.
-
feketepeti
aktív tag
Én soha nem kapcsolgatom a WIFI-t reboot előtt, de ettől még egyszer sem dobta el magát.
Minden telefon így volt, N95, 3GS, Desire, Defy.Állandóan be van kapcsolva a WIFI rajtuk és soha, egyik sem dobálta, kivéve a Defy-WRT160NL páros. (ez is jobbára n módban)
Nem mondom, hogy a DDWRT csodaszer, de tény, hogy mióta feltettem, azóta megszűnt teljesen.
(kop kop kopp )
Az 54GL az végképp atomstabil volt, arra még a DDWRT-t is csak azért tettem fel, mert kellett a Bridge mód, amikor megvettem a 160nl-t.
Arra sem igazán emlékszem, hogy újra kellett indítani valaha...[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
válasz zsirfecske #4853 üzenetére
Nálam WPA2, MAC filter, rejtett SSID. De most már régóta stabil. Mióta a DDRT van fenn.
A gyári 2.2 is az volt és a CM7 RC1V2 is az.Mondjuk az érdekes, hogy másik 10-20 eszköznek (lóg rajta 2 laptop, egy WRT54GL Bridge módban, Skype teló, XBOX, média player, 3 mobil, néha 2-3 pda) semmi baja nem volt a routerrel, meg a Defy is működött bármi mással, csak így együtt nem
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
válasz Shyciii #4847 üzenetére
Úgy általában megyeszékhelyeken is jobban használható, mint BP egyes helyein.
Nekem mondjuk nagy bajom nincs vele és nem is vagyok hajlandó kapcsolgatni 2g-3g között.
Nekem sehogy nem bír ki 2 napot (kivéve hétvége) úgyhogy minden éjjel töltőn, kb este 11-től, reggel fél7kor meg leveszem.
Ha nekem így kibírja, az már jó. De nekem viszonylag nagy az adatforgalmam és sokat is beszélek.
A másik probléma, hogy intenzív 2g adatforgalom mellett, gyakran nem vagyok kapcsolható és az ilyen elveszett hívásokról még sms-t sem kapok. Ezért is rühellem a 2g-t.
-
feketepeti
aktív tag
válasz Shyciii #4825 üzenetére
Én olyat nem mondtam, azt mondtam, sokkal jobb, mint régebben.
Meg azt is, hogy nem túl nyerő dolog egy ilyen, kommunikációra kihegyezett készüléket ostoba 2g módban használni. Én nem is tudnám.
De mindenkinek más jön be.
Bár akinél elmegy 3 napot, az nem is tudom miért vesz ilyet, mert tuti nem használja ki
-
feketepeti
aktív tag
válasz RootRulez #4831 üzenetére
Nálam is ez volt 2.1-el. Linksys RT160NL.
Kilőttem az n módot, utána javult valamit.Aztán úgy elhasalt a routerem kernel hibával, hogy csak soros porton tudtam feléleszteni. Ennek örömére feltettem egy DDWRT-t és csodák csodája, megjavult.
Most reszeltem fel a CM7-et RC1v2 és az is pöpec.
Egyelőre minden pompásan működik. Egyedül azt nem találom, hogy lehetne kiírtani az universal inboxot.
-
feketepeti
aktív tag
válasz Shyciii #4809 üzenetére
Melyik szolgáltató? Milyen területen? Ne általánosítsunk, mert nem lehet, BP is nagy és vannak olyan részei, ami rosszabb egy eldugott falunál.
Nem vitát akarok itt kirobbantani, de normális funkciókkal én nem is tudnám 2g-n használni.
Egy mai telótól, kihasználva a képességeket, gyakorlatilag lehetetlen teljesíteni 2 napot.
(nálam)így is, úgy is naponta töltőre teszem.
Megjegyzem, az Iphone 3GS általában du 4 kor beadta a kulcsot nálam ugyangy, ebben meg este még mindig van tartalék.
Összetett a dolog. Mert ha kis csúcsokban töltesz adatot, akkor a 3g kivégzi egy pillanat alatt, 2g-n viszont sokáig töltögetsz. Persze adatmennyiség függő.
-
feketepeti
aktív tag
Az környezettől is függ, mennyire fogyaszt, manapság már a 3g is soklal fedettebb és sűrűbb, mint régen.
A 3g is csak masszív adatforgalom esetén fogyaszt sokat.
Inkább a proci pörgött ott.
Ha meg esetleg letér a tervezett útról és térképet kell tölteni, 3g-n egy pillanat, 2g-n meg várhatsz. -
feketepeti
aktív tag
-
feketepeti
aktív tag
-
feketepeti
aktív tag
Agyamra mennek már a billenytűzetek.
Ha esetleg használt valaki HTC-t, annak a gyári billentyűzetében van egy nagyon jó kompakt mód és ott is van ékezet.
Ilyennel találkozott már valaki? Kompakt mód és ékezet????
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest