Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
gulyasband
csendes tag
Üdv az Uraknak!
Használ mostanában valaki sima Defyn Defy+ Romot? (Walter79 féle)
Azt szeretném kérdezni, hogy boot menüben 4 fajta órajel van, de mégis csak 3-at használ...
Azt is szeretném még, hogy CM7.2 hogyan lehet HD-ben felvenni! (Piros lencsém va) Mert a Walter féle Defy+ Romban alapól benne van a gyári videóbeállításoknál a HD lehetőség, és megy is....
Üdv és köszönöm!by Bundás
-
StefanBraun
aktív tag
Nálam egyből sebességre jobb volt.Van benne sok beállítási lehetőség több mint a sima JB-en.Szerintem.Pl : status baron akku kinézet,kapcsolók stílusa,plusz tweak-ek,kernel control,sd gyorsítása részletesen beállítható értékkel stb.... Egy fura dolgot mondjuk tapasztaltam (#48095)
[ Szerkesztve ]
-
Chad Price
csendes tag
A Master Card Mobilra visszatérve:
App letöltve,kártya hozzáadva,vásárlás megvolt,kedvezményt irta,DE:
Pénteken vásároltam és azóta sem kérte a pénzt a termékért...:-/
Valakinek sikerült fizetni igy? -
Z0C!
őstag
válasz StefanBraun #48090 üzenetére
mivel jobb mint a sima JB?
képet vagy hazudsz
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
StefanBraun
aktív tag
Olyannal már találkozott valaki hogy 104% on van az akku ha teljesen fel van töltve Elég érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
StefanBraun
aktív tag
Közben kipróbáltam az általam említett JB verziót.Eddig ez a leggyorsabb,legszimpatikusabb amit eddig próbáltam JB vonalon.Van benne sok plusz finomhangolási lehetőség is amivel eddig még egyikben sem találkoztam. Egy hibát észleltem :videó lejátszáskor kifagy a böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Lasy
veterán
válasz sinkoneri #48080 üzenetére
Akkor egy tök felesleges. mintha csak egy wipe battery stat lenne.
azt meg meg tudod csinálni ugyan úgy te. az nem fix.(jan) 48052
2.5 nap. ha csak telefonálsz.
Én napi kétszer töltöm, mert folyamatosan omnline vagyok. 3g net....[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
StefanBraun
aktív tag
Erről valaki tud valamit? Kayant....... Codename-Android-3.6.5-UNOFFICIAL-mb525-mb526
-
-
lmisi
senior tag
MokeeOs 4.66 (menüben csak 465???)
Naponta legalább kétszer küld játék és ipad nyeremény értesítést, hol a fe..ben tudom ezt kikapcsolni???
Az alkalmazásaim eddíg nem csináltak ilyet, amióta mukim van kapok szemét/trash üzeneteket.Köszönöm.
-
törölt tag
válasz StefanBraun #48066 üzenetére
válts át angolra és nem fog fczni. Ha végeztél vissza állitod magyarra.
-
StefanBraun
aktív tag
Feltettem a cmx 09.24 verziót.Minden szép és minden jól megy.A problémám az lenne hogy van ugye a HWA beállítások.Gyárilag ugye bevan kapcsolva mind.Ha valamelyikre ráklikkelek mert kiakarom kapcsolni akkor sajnos azt az üzenetet kapom hogy sajnos a HWA beállítások leállt...leokézom és kilép.Ötlet javaslat erre?Illetve még az a kérdésem mit érdemes be-illetve kikapcsolni itt?Egyébként akkuidőről mik az imformációk ennél a verziónál nagyjából?
[ Szerkesztve ]
-
TcMano
tag
Sziasztok! Fehér nyulat használok 1.7.1 miui lock scrennel és nem működik az spb- s ébresztőm. Bekapcsolja a képernyőt de nincs hangja. :-( Ha kinyitom a zárat ott figyel a szundi felirat. Valakinek van ilyen tapasztalata?
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
gulyasband
csendes tag
Üdv az Uraknak!
Használ mostanában valaki sima Defyn Defy+ Romot? (Walter79 féle)
Azt szeretném kérdezni, hogy boot menüben 4 fajta órajel van, de mégis csak 3-at használ...Azt is szeretném még, hogy CM7.2 hogyan lehet HD-ben felvenni! (Piros lencsém va) Mert a Walter féle Defy+ Romban alapól benne van a gyári videóbeállításoknál a HD lehetőség, és megy is....
Üdv és köszönöm!
by Bundás
-
vornia
senior tag
válasz StefanBraun #48061 üzenetére
Sziasztok!
Mi van quarx oldalával kb, péntek óta nem tudom elérni...ez az új kernel ilyen letöltés rohamot indított volna el???
-
StefanBraun
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés :gondoltam kipróbálom újra cmx-vonalat.Melyik verziót ajánlanátok?(ami aránylag gyors,stabil,megbízható?)És olvastam a fényérzékelő szenzorról is hogy valamelyik cmx nél világított pirosan illetve helytelenül működött..Avval most mi a helyzet?Jó már?Illetve mi erre a megoldás?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Ninjakid
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Defy+-hoz valami jó bluetooth fejhallgatót vagy fülhallgatót, mert a gyári madzagos nekem annyira nem adja. Előre is köszi!
-
Cocamanus
csendes tag
O.K.
Elkezdte...
Tudnátok információt adni a hiba jelenségéről ?
Illetve melyik romot érdemes flashelnem ?
Jó az,amit felraktam ?
Köszönöm ! -
(jan)
őstag
Uraim!
akksir esésre van már orvosság? wr1.7.1
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
senior tag
-
szabof1
őstag
válasz Cocamanus #48045 üzenetére
És itt nyomd meg egyszerre a két hangerő gombot!
Itt (is) találsz hozzá segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Cocamanus
csendes tag
Sziasztok !
Nordic féle rommal ketyegtem cm9 nightlyval (Epsylon).
Úgy döntöttem flashelek egy új romot...
Innen próbálkoztam az elsők közűl...el sem indult a telefon még az android feliratik sem.
Most feltettem ezt :
Retail Central Europe JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED
androidnál megakad a bootolás...
Van valakinek 5lete ??
Rakjak fel egy másikat ??
Előre is köszönöm ! -
VMatteo
őstag
melyik az ICS, vagy JB alapú wajkiui? Ezek közül melyik megy fel a mostani 2.5.17 helyére?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Davebowman
senior tag
Nekem most először vacakol defy-m a képernyő ébresztgetéssel. Telepítettem a better battery stats-ot, de nem mutat semmit. Hogyan kell beállítani, hogy kiderüljön melyik progi ébresztgeti? GO-s cucc nincs rajta!(nem is volt)
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
cspeterr
csendes tag
A motorolának van olyan elérhetősége ahol magyarul lehet értekezni vagy értetlenkedni a szervíz dolgairól? Konkrétabban arról hogy megvonták a garimat és nem kellet volna sztem. Mert a fogyasztóvédelemtől elhajtottak mondván nem az ő területük, és azt mondták menjek a békéltető testülethez vagy a bíróságra.
-
hargitomi
tag
válasz skidrowkill #48035 üzenetére
Nekem asszem 2 hét volt anno. annyival legalább számolj, de van amikor több
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
skidrowkill
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48034 üzenetére
Az a helyzet hogy vidéken adtam be szervizbe, és csak 1 héten 1x jönnek a készülékért, és ki tudja meddig javítják
Az a helyzet hogy nem tudtak cserekészüléket adni
És kb 10 percig magyaráztam nekik, hogy a Defy gyárilag független nem én függetlenítettem ...merthogy kérdezték a telószámom és 30-as volt.
És emiatt nem tudtak olyan készüléket adni amibe ment volna az én 30 as számom
Most egy őskövülettel járokiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz skidrowkill #48033 üzenetére
de türelmetlen vagy
2 hét minimum lesz, ne izgulj
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a vodafone-os szerviz gyorsasággal?
már 1 hete benn van, de még semmi....iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
defygaben77
tag
válasz szabof1 #48024 üzenetére
Sajna nem jött össze a dolog! A legutóbbi RSD-s lash-elésem óta újra lett rakva a Windozom, ami nem ismeri fel a telefont. Hiába telepítettem a Motorola usb drivert, nem ismeri fel. Közben az aksi már jelez, hogy 15% alatti a töltöttség és valami miatt nem is tölti. Innentől már ki vagyok szolgáltatva a szervizesek jóindulatának. Bár eddig csak pozitív tapasztalataim voltak velük kapcsolatban, félek, most rám HTK-zák a javítást! Ráadásul azt sem tudom, m it kell cserélni, a végén többe lesz, mint amit ér a telefon...
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
FearTomi
őstag
Direkt oda volt írva, hogy csak a hozzáértők szórakozzanak azzal a kernellel, előre látom a következő pár hét hozzászólásait. "Felraktam a custom kernelt, nem működik ez, meg az,nem működik a telefon"
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Vicqdazyr
csendes tag
A kernel-dolog onnantól kezd majd érdekes lenni, hogy elérhetővé válik a 3.0
Örülök hokins, hogy végül sikerült megoldani. Ezek szerint elég gyorsan fejlődő dologgal állunk most szemben
-
nash13
aktív tag
Van olyan mókolómester aki tudna feltölteni wiui 5.27-t amiben alapból magyarìtott 360launcher van? előre is köszi
iPhone 7
-
Cinege
csendes tag
Sziasztok! Kipróbáltam a Lezo féle romot és a Withe Rabbit-ot is de nálam egyik sem talál wifi hálózatot. Pedig ha visszarakom a cm10-et azon működik. Mindkét rom telepítésénél full wipe-ot csináltam, többször újraindítottam ,de semmi javulás. Wifi nélkül pedig nem tudom normálisan használni. Esetleg tudna valaki segíteni?
-
szabof1
őstag
válasz defygaben77 #48023 üzenetére
Eltűnik.
-
szabof1
őstag
válasz defygaben77 #48021 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a Wipe data után az 1. sorra áll vissza (most este nem csináltam végig, nem volt kedvem egy telepítéshez). De a hangerő le gombokat bátran nyomkodhatod, mert ha elérte az alját, akkor nem ugrik a tetejére.
Az RSD Lite-ban nem derül ki, hogy előtte sikeresek voltak-e a wipe-ok. Az csak a Motorola logónál derül ki (hogy továbblép-e).
Ha kimaradna a wipe, az sem tragédia, mert a gyári rom telepítés akkor is megtörténik, csak megáll a Moto logónál.Ha most működőképes rendszer van rajta, akkor könnyen kiderítheted, hogy működik-e, azaz be tudod-e kapcsolni: hívd fel! Ha kicsöng, akkor be tudod kapcsolni. Kikapcsolni az akksi kivételével biztosan ki tudod. A bootloader mód is látszik az RSD Lite-ban.
Egy wipe-ok nélküli telepítésnek nem lehet akadálya. -
defygaben77
tag
válasz szabof1 #48019 üzenetére
Köszi a leírást! Az a bajom, hogy nem vagyok biztos a gombok működésében. Amikor próbálom bekapcsolni, akkor sem tdom biztosan, hogy bekapcsoltam-e! A wipe data után, ahova visszaáll a kijelölés, onnantól számolva van a 3 le? A régi rsd lite gondolom jó még most is?! Ha nem sikerül a Factory Reset, az az RSD LITE-nál derül ki? Ebben az esetben tudok még valami kárt tenni a telefonban vagy ha nem sikerül az FR, akkor max. marad minden a régiben? Köszi'
-
törölt tag
Sikerült vègülis nekem is a custom kerneles dolog. Igaz a tegnapi verziót kellet hozzà leszedni. Mostmàr csak az lenne a jó ha pl cm7el is hasznàlható lenne. azèrt sebessègben mèg mondig jobb mint a jb
-
szabof1
őstag
válasz defygaben77 #48015 üzenetére
Wipe-ok:
Hagerő le + bekapcsoló gomb után egyszerre megnyomni a hangerő gombokat. Ezután Wipe data: 2x hagerő le, bekapcsoló gomb, 1x hangerő le, bekapcsoló gomb. Itt vársz 2-3 percet.
Ezután Wipe cache: 3x hagerő le, bekapcsoló gomb, 1x hangerő le, bekapcsoló gomb. Itt is vársz 2-3 percet.
Reboot: bekapcsoló gomb vagy akksi ki (ez utóbbi a biztosabb).
Ez a video segít: [link], de itt csak wipe data-t csinál a srác.Gyári rom telepítés:
Hangerő fel + bekapcsoló gomb után kösd PC-re és ha az RSD Lite felismeri, akkor mehet a telepítés.[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok! Magától újraindul a Defym, kéri a pinkódot is. Ameddig nem veszem észre nem tudnak hívni.most wiui van fent, volt már dalvik meg wipe cache is. MElyik ROM-ot érdemes most feltennem? semmi extra igényem nincs, csak hogy lehessen hangerőgombbal zenét váltani!
Köszönöm!Tisztelet a Gépésznek!
-
kisbarack
aktív tag
válasz defygaben77 #48015 üzenetére
Bár én nem vagyok penge sajna, de úgy emlékszem a flash-eléshez mindössze csak hangerő föl, bekapcs gombok kellenek. Ha így indítod a telót abba a menűbe vagy ahol flayhelni tudsz.Felteszed a gyári romot és kész. Azért várj más véleményekre is!
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
defygaben77
tag
Tudnátok segíteni? Bár a múltkor olvastam, hogy valaki úgy járt, mint most én, de nem találtam meg! Tegnap felraktam a telefonomat töltőre, addig semmi baja nem volt, használtam is. Aztán amikor levettem a töltőről, hiába próbáltam a képernyőt éleszteni, az fekete maradt. A telefon elméletileg működött rendesen, a hangerőgombokkal a hang állítása működött (pittyegett), engem hívni lehetett(bár nálam nem csörgött, de a hívónál minden normál volt), azonban a képernyő végig süket maradt. Aksi ki-be után ugyanez. Gondolom, a kijelzőm halhatott meg. A telefon garanciális, de jelenleg WR1.6 van rajta. Ha így beadom szervizre, megcsinálják gariban, vagy a romolás miatt buktam? Van esetleg valakinek ilyen jellegű friss tapasztalata? Gondoltam arra, hogy így vakon megcsinálom a flash-ellést (ha esetleg valaki leírná hogy hol, melyik gombbal, mennyit kell lépni), de félek, hogy elrontom, mert azért vakon mégis csak lutri, hogy rendesen sikerült-e a bootloader-ben a factory reser. A hangerő gombokban sem bízom 100%-osan, hogy amikor megnyomom, valóban lép-e... Egyébként a kijelzőm vagy az alaplapom halhatott be? Mi pénzbe fog ez nekem fájni, ha nem csinálják meg garanciában? Hálásan köszönöm, ha esetleg tudtok a kérdéseimre válaszolni!
-
kisbarack
aktív tag
Nos! Én is feltettem a kernelt, de nem volt egyszerű, mert rég óta bl6os vagyok. Próbáltam defy+ alapról építkezni, de valamiért nem jött össze. A kínay bl6os froyo az alap megint. Kicsit zabálta az akkut. Rátettem a Mooke tuningot plusz a droidxes zipet is. Minden ment mint Mooken, de nem klappolt a sebesség kicsi, éhség nagy. Csináltam whipeket megen és most nagyon szépen megy. Közben látom hogy gond van a zöld soc-osoknak , mert kihal a flash modul?! Vége lesz mint a botnak, vagy csak a rom mellett nem megy? Mondjuk nekem nem gond mert már halott, de jó lenne tudni mi is a szitu pontosan.
Más! Cserélni milyen beállításokkal kell, mert mikor kicseréltem a ramdisket meg a másikat, azt írta telepítés közben, hogy hibás a file.[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
Vicqdazyr
csendes tag
XDA NOTA BENE a custom kernelhez!
"BIGNOTE: Green lens users who flashed redlens builds please dont try using flash, you will end up burning it like me and many others."
-
törölt tag
válasz Disque #48000 üzenetére
Amikor a hiba van: CM10 defy+ rom, custom kernel,gapps. A hiba ha átálítom 2nd boot-ra. motologo kék majd zöld végül piros led. Kb 5perc után piros led kialszik de a motologo marad(akár 20perc is eltelhet akkor is) Ha a gapps után rakom a kernelt akkor is ez van. Ha ugy rakom hogy custom kernel rom gapps akkor betölt csak kamera nincs.
-
lipike008
csendes tag
Tesztkernellel vigyázni, hullanak a LED-ek a kamera mellől! Egyelőre csak a SOC érintett.
-
csmat
senior tag
válasz Dudi08 #47965 üzenetére
Köszi a segítséget, de már korábban fennt van, most csak frissíteni akartam a defy updeterrel, csak a frissítés után nagyon belassult, ezért csináltam egy factori resetet és utána újrafrissítettem.
más:
A titanium nem akar minden mentés visszarakni pl csengés más, a háttér más, de a lektöbb widget visszakerült a helyére szerencsére. Ti hogyan állítjátok vissza a rendszert? (nekem egyesével kellett vissza rakosgatnom az appokat, mert az összes visszaállításra kattintva nem történt meg a visszaállítás.. -
slecht
aktív tag
Szevasztok!
Én is felraktam a custom kerneles cuccot, meg a defy+ cm10-et soc defy-re de az lgcamera nem hajlandó videót készíteni. Csak kiírja, hogy a felvétel nem sikerült. Mit kellene tennem, felrakjam a defy cm10-et? Elvileg mindegynek kellene lenni, nem?
Bocsi csinál videót de csak 640*480-ban, cm7-en tudta a 800*480-at.[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest