Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz polcsa #49851 üzenetére
Egyetértek! Az én telefonom 1.7.1-el tökéletes, ezért írtam, hogy az 1.8 hatalmas csalódás volt. Sajna a sima CM7-el nagyon gyorsan merül a telefonom, nem tudom miért. Szóval részemről a legjobb párosítás a WR 1.7.1 + ADW ex.
Az ADW témák, meg felejtősek, mert a frissítés előtt nem nagyon készítettek hozzá témákat, ami meg volt, az meg nagyon csúf volt. Sztem egy két hónap és jönnek a csilli-villi témák rá!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FearTomi
őstag
válasz Csendeske #49838 üzenetére
Persze, ebben teljesen igazad van! Csak eddig jött egy nyuszi évente, most meg fél havonta jön 1, nekem ez nem szimpatikus Amúgy nekem pl. aroma installer után error-t ír ki, ha sikerül feltenni, akkor meg nem menti el a beállításokat (nem én voltam az egyetlen) Ezt nagyon nem nevezném Stable-nek. RC-nek talán. Szóval ezért írtam a Tweetynek aki csinálja, hogy van ilyen hiba. A választ amit kaptam a következő volt: "Vannak más romok is a világon, nem muszáj ezt használni". Szóval ennyit róla
-
FearTomi
őstag
Tegnap jött ki egy ADW launcher EX frissítés! Brutál jó lett!
-
FearTomi
őstag
Tudom, hogy ez nem vág témába, de feldobnám kicsit a szürke hangulatot ezzel a videoval Remélem néhol mindenki magára ismer
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7huae767Rxg
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz DeathAdder #49164 üzenetére
Nem kell...
-
FearTomi
őstag
válasz Csomag01 #49005 üzenetére
Nincs két ugyan olyan Defy, nincs két ugyan olyan PC stb. stb.. Sajnos megvan az esélye annak, hogy nála működött, nála nem, de több az esély arra, hogy működni fog nálad is. Kezdj bele szerintem, csak ne kapkodj.
-
FearTomi
őstag
válasz Csomag01 #48991 üzenetére
http://www.multiupload.nl/MGXS1DZQRM
Én ezt a verziót raktam fel tegnap és remekül működött. A neve ne tévesszen meg, nem a kínai romról van szó, hanem 2.2 SEA stock romról. A nevéből kicsit törölj majd ki, nem sajnálta a karaktereket a feltöltő Ja, és ne felejtsd el kicsomagolniListen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FearTomi
őstag
válasz w.miki #48984 üzenetére
Hát, nem féltem a kijelzőt, azért van, hogy használjam Igaz, az alap CM7-ből kivették ezt az opciót.
Amúgy érdekes, mert nekem a sima CM7 bírta átlag 20 óráig egy töltéssel, nyuszi bírja 1,5-2 napotListen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FearTomi
őstag
válasz w.miki #48978 üzenetére
Én nem használok fóliát Használtam fél évig, de általában mindig pont eddig vigyázok a dolgaimra Amúgy mind a 2 fóliámon ki volt vágva a hely az érzékelőnél, gyárilag.
Amúgy, a Wifi-re az egyszerűbb megoldás (CM 7.2-be tuti benne van) Settings/Wireless&Networks/Wi-Fi settings/menü gombra tap/ Advanced/Regulatory Domain -> 14 channels
-
-
FearTomi
őstag
válasz defygaben77 #48787 üzenetére
nem egy nagy dolog kicserélni
-
FearTomi
őstag
válasz sinkoneri #48592 üzenetére
Szerintem a legnagyobb probléma az a System is not responding, naponta 4-5 ször A másik bajom az 50MB szabad rammal van, amitől úgy belassul a telefon, hogy 2 percet kell várni ahhooz, hogy pl. belépjek a menübe, vagy, hogy feloldjam a telót. Ma már a zenehallgatás is akadozott, vagy FC-zet, több apphoz hasonlóan.
-
FearTomi
őstag
Nálam begyászolt a WR 1.7.1. Kb. használhatatlan a teló Lövésem sincs mire váltsak:S
-
FearTomi
őstag
válasz StefanBraun #48416 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz StefanBraun #48416 üzenetére
Programozással
-
FearTomi
őstag
Sajna a fizikai gombbal semmit sem lehet csinálni, én már szétkaptam, de nem lehet megjavítani, csak akkor, ha új front burkolatot veszünk rá. Szóval én is áttértem erre a widgetes megoldásra én ezt a widgetet használom és eddig minden rommal ment. Klikk
Ez volt az egyetlen widget ami ténylegesen lezárta a telefont és nem csak a képernyőt kapcsolta ki.Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FearTomi
őstag
válasz ottobacsi #48397 üzenetére
Szerintem a 30 óra nagyon jó. Nekem nyuszi előtt ilyen 12 órákat bírt és 33 fok alá nem ment a proci, nagyon idegesítő volt. Most legalább nem kell paráznom, hogyha elmegyek reggel itthonról, bírni fogja e az aksi amíg hazaérek...
-
FearTomi
őstag
válasz Turbobacsi #48372 üzenetére
1.7.1 nekem is stabilabbnak tűnik. Viszont videofelvételnél össze vissza akad...megáll 1-2 mp-re. Csak nekem, vagy neked is?
-
FearTomi
őstag
-
FearTomi
őstag
válasz Zsoca34 #48268 üzenetére
Sajna szerintem 100%, hogy ez csak full hátlapcserével oldható meg
De csak azért, mert külön nem nagyon árulnak kamera ledet. Keress valami lelakott, vagy nem működő defy-t amit olcsón meg tudsz venni és abból kiveheted. De ebayen lehet kapni hátlapot leddel együtt 12$+pk.[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz Botigta #48177 üzenetére
1. hozzászólás...de most az egyszer:Defy Rootolása (Katt ide)
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz troger911 #48129 üzenetére
jaja, akartam írni, hogy ha mágneses a tokod akkor attól lehet, csak már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólást
(jan): Sajna szerintem nem lehet configolni és csak a CarDock, meg a HomeDock használja ezt a mágneses dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Direkt oda volt írva, hogy csak a hozzáértők szórakozzanak azzal a kernellel, előre látom a következő pár hét hozzászólásait. "Felraktam a custom kernelt, nem működik ez, meg az,nem működik a telefon"
-
FearTomi
őstag
válasz StefanBraun #47720 üzenetére
És ezt még fejelsztik, mert ha nem, akkor sztem én nem próbálom ki
-
FearTomi
őstag
-
FearTomi
őstag
válasz CoolBoy323 #47662 üzenetére
Nálam hibátlan Én személy szerint egy buggal sem találkoztam még, vagy csak nem tudok róla. De se a GPS, se a Wifi bug nem jött elő és még a csengőhangom is többször ismétlődik
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz CoolBoy323 #47660 üzenetére
Jól tetted. Várjuk meg azt a custom kernelt, aztán jöhet a JB. Nyúl, meg hibátlan
-
FearTomi
őstag
válasz sinkoneri #47429 üzenetére
nem tudom miért küldte el kétszer:S
Akkor nem figyeltél oda installnál, mert megkérdezi, hogy fel akarod e rakni a CarDockot, illetve a motorola clock-ot, amibe a motorola alarm is benne van. Szóval próbáld meg újra felrakni, csak most pipáld ki ezeket is[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz sinkoneri #47429 üzenetére
Hello!
Akkor nem figyeltél oda installnál, mert megkérdezi, hogy fel akarod e rakni a CarDockot, illetve a motorola clock-ot, amibe a motorola alarm is benne van. Szóval próbáld meg újra felrakni, csak most pipáld ki ezeket is
-
FearTomi
őstag
válasz Black Phone #47337 üzenetére
Hát tudom, hogy hátsóval működik, csak azt próbáltam mondani, hogy, ha a telefon nem támogatott egy app által, ne csodálkozzunk, ha nem működik A skype meg amúgy is...a skype által hű de támogatott nexus 7-esen is 10 perc után bedöglik a videóhívás Ajánlom helyette az ooVoo-t ami például támogatja a defyt és hibátlanul működik!
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz StefanBraun #47310 üzenetére
Hát, a defyn nincs előlapi kamera, szóval nincs támogatva a videohivás a skypeban, ez lehet a probléma
-
FearTomi
őstag
-
FearTomi
őstag
Ha csak a videofelvételt akarod kipróbálni, ajánlom a CM7.2 legutolsó kiadását, amit szerintem a XDA-n Quarx fórumában találsz, ugyan is Quarx előbb a CM7.2-be rakta bele a 720p felvételt, aztán próbálkozott a CM10-zel.
-
FearTomi
őstag
válasz skidrowkill #47286 üzenetére
igen, ezért mondta, hogy töltsd fel az aksit egy másik defyvel, valszeg nincs annyi szufla benne, hogy bebootoljon:/
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Na jó, rávettem magam, hogy lecseréljem az előlapot, mert már beletörik az ujjam a power gomb nyomkodásába.
Szóval egy olyan kérdésem lenne, hogy van aki már lecserélte az előlapot és tudja, hogy ahonnan rendelt azok biztos olyat küldenek amin Gorilla glass van? Ha van elkérhetném a linket? Nem örülnék, ha valami gagyi "plasztik" lenne rajta. Előre is kösz!
-
FearTomi
őstag
Én meg igen lusta vagyok és egy szétbarmolt 7.2 RC3-ra pakoltam rá Hibátlanul működik, egy dolgot vettem észre, ha az installnál a Holo launchert választod, akkor akadni, force closeolni fog, meg minden baja lesz. Én most ADW EX-el használom és hibátlan! Eddig a legjobb rom ami a telómon volt.
-
-
FearTomi
őstag
válasz RootRulez #38725 üzenetére
Ezt nekem is csinálta amikor felraktam az RC1-et anno, mégpedig azért, mert minden appot, datával együtt restoreoltam és valamiért nem tetszett ez a telefonnak, percekig lefagyott, fc-zett stb. Utána fogtam, minden appot újraraktam, de data nélkül és azóta nem csinálja...
-
FearTomi
őstag
válasz Narxis #38641 üzenetére
Pontosan, de azért felrakom, mert unatkozom Aki meg azt mondja, hogy a CM9-ből nem lesz soha semmi, az meg gondolkozzon el azon, ha nem lehetne normálisan megcsinálni, akkor nem is működött volna eddig sem. Egyszerűen csak idő kell hozzá és még a hivatalos gyártók nagy része sem tudta megcsinálni az ICS-t a készülékeikre
-
FearTomi
őstag
Nem tudom mennyi értelme van felrakni az RC3-at, szerintem nem nagyon lesz több RC, hanem 2 hét és jön a stable
-
FearTomi
őstag
-
FearTomi
őstag
válasz hodostamas #38210 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Kammerer neked is!
Felkészülök lelkileg, aztán neki esem
-
FearTomi
őstag
Na jó, én meguntam ezt a power gomb mizériát, szóval szétszedem a defyt, aki szedte már szét a telefont, az oldalsó csavarokat mivel távolította el?
-
FearTomi
őstag
Aki tud angolul annak érdemes elolvasnia, a motorola legutóbbi nyilatkozatát arról, hogy miért nem frissítik telefonjaik többségét ICS-re. Az indok még pedig az volt: "ha úgy érezzük, hogy telefonjaink nem működnének jól a frissítésekkel, akkor nincs értelme frissítenünk őket". Szerintem hatalmas mellébeszélés...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest