Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
kanyazsombor
tag
válasz KaiotEch #41932 üzenetére
nem csak neked címezve:
szerintem nagyon sokan eltévednek ott, hogy azt mondják egy romra, hogy ilyen, meg olyan, és minden előforduló hibát, akadást, lassúságot, fc-t a rom számlájára írnak.
azt pedig nem veszik figyelembe, hogy a telepített programok (amik esetleg nincsennek jól beállítva, összeakadnak a rendszerbeállításokkal, vagy egymással....) mennyiben járulnak ehhez hozzá. persze lehet azt mondani, hogy más romon is ugyan ezeket használtam, és ott jó volt. igen. lehet, hogy ott nem akadt össze semmivel. de jó esélyt adok neki, hogy a"lassabbnak" kikiáltott rom-on is ki lehet küszöbölni ezt, csak más beállításokkal.jó példa, hogy az általam favorizált WhiteRabbit is kapott már negatív véleményeket. amikor viszont segítettem egy-két embernek, hogy mit, hogy állítson, visszaírtak, hogy jé, jobb lett
erre lehet mondani szerintem, hogy júzer errorvagy itt van kat10 esete (41933): ez nem az a rom, ami Infernonál nem is fogyaszt semmit?
Motorola Defy :)
-
Dudi08
tag
válasz KaiotEch #41932 üzenetére
A telepítés után nekem is baromira lassú volt, de wipe-oltam egyet és egész jó lett.
A menü szépen pörög, a beállítások is, csak a kezdőlapok lapozgatása ami picit laggos, de az tűrhető. Apex launchert használok, mert nekem úgy tűnik, hogy a trebuchet-nél valamivel gyorsabb.
A böngészés nekem megfelelő sebességű, facebook klienst nem használok és telón nem is nézegetem, tehát arról nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest