Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
újraraktam az egész gépet miatta de semmi... akkor mivan?
engem az se érdekelne ha MTP van, csak az a baj, hogy nem tudok semmit rátenni a telefonomra USB-n keresztül, mert nem hozza be...
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
teo77
őstag
Próbáltad már ezt a témát? Régóta keresek már fehéret, Defy-hez.
Tényleg! Mi a helyzet a CM10-nél az érintő gombokkal? Mert hogy 3 kezelőgomb lett a négyből. A keresés gomb inaktív vagy állítható valamihez? Köszi!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
senior tag
Remélem mindent jól csináltam,kicsit tuningoltam a cm10-zet akit érdekel a blogomból töltheti.
(bocsi új hozzászólásra szerettem volna menni )
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Shyciii
veterán
Az odáig rendben van, hogy a JB újítása, ezt olvastam, na de hogy a webes gmail alatt mikor a kontaktokhoz rendeltem a képeket anno, azt nem tárolta el nagy felbontásban is? Ne basszunk már ki. Elmúlt már jócskán a 2000-dik év.
Most elvben a webes gmail alatt az összes kontaktjaimhoz újra hozzá kellene rendelnem a fotókat? És mi a faxomat csinál az, akinek 1000 kontaktja van? Bakker
Külön gratula a google-nak, hogy a kamerát és a galériát összeolvasztották. Eszük 0...hokins
Félreérted. Lehet külön indítani a kamera appot, de fizikailag nem létezik camera.apk mint eddig, csak gallery2.apk. Ebbe van beleintegrálva a kamera is. A felhasználói felületen ebből mint sem érzékelni, csak ha elkezdi az ember bazirgálni belülről a rendszert.
-
Z0C!
őstag
JB nekem sokkal jobban futott mint a CM9.
sokkal smoothabb, sokkal pörgősebb volt.
Hiábája még van, sokszor el el dobta a térerőt, néha néha appdrawernél gondolkodott egy keveset. 3 napig használtam intenzíven. Tehát a lehető legtöbbet nyomkodtam a telót. Akksi szempontjából néha többet néha kevesebbet evett.
Quarx piszok jól dolgozik, igyexik lehető legjobban megoldani a ROM cuccait.
1-2 dolgot véltem hiányosságként felfedezni...
Pl app picker, ami a widgeteket összegyűjti, a hívóképnél az FB-s képeket nem frissítette rendesen, 1-2 applikáció furcsán viselkedett...de jó ROM lesz belőle 1-2 hónap múlva.
Ha ilyen ütemben halad, karácsonyra már talán stable is lehet belőle----- www.zoci.gumroad.com -----
-
domerator
veterán
Persze, hogy lenne rá igény... szabof1 is kínlódik a fekete droiddal napfényben, meg még láttam pár postot elszórva, hogy kellene a fehér téma... ez amit linkeltél még jól is néz ki.
Ez a droid egyik kötöttsége...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
senior tag
-
senior tag
-
ccs2929
senior tag
Nem nem,így stabil,és smooth,és még az akksival sem olyan kegyetlen!
Egy apró idegesítő hibája mégiscsak van a rsz-nek (igaz ezt sem csak ez a rsz produkálta eddig): A képernyőt ki-be kapcsolgatja véletlenszerűen, mintha megnyomnám a bekapcsoló gombot, pedig az asztalon van mellettem a teló!!! és gondolom ez is csökkenti az akkuidőt rendesen![ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
jety91
őstag
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Ez ja verzió jó a Soc modulos Defy-hez is,mert erre vonatkozólag nem találtam infót.Igaz ebből ítélve van (legalábbis sima defyre),ja és ugye erről a release-ről van szó ugye!?Ha mégsem,akkor egy linket kaphatnék?
üdv.
[ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
chab7
addikt
...és (#39716) kammerer
Bakkker valóban. Meg is néztem, nekem a conservative van. Arra igaz amit írtam
(#39726) ottobacsi: Ez szintén a nem kalibrált akksi jele. 1%-on órákig. Nem tudja pontosan mennyi van benne, emiatt vannak az esések is.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Vukmir
aktív tag
-
szabof1
őstag
Ez így van! Jól emlékszel. Ha az MS2Ginger V2.1-essel még nem az van, akkor a 2ndInit 2.0-val telepíteni kell.
Ha jól látom a 2ndInit XDA-s topicjában, elegendő az új verziót installálni és azzal telepíteni a "Latest" változatot a Custom Recoveryből.
"How to update
If you have previously installed this app, to update the BootMenu just install this new one, and press "Install 2ndInit Recovery", you don't need to uninstall first. You'll know that it updated correctly when you boot into BootMenu, notice the version that displays on top."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mennek lejjebb is, persze, de óvatosan ezeket állítottam be. "A biztonság kedvéért."
(#23596) bruti01: Dehogy keseredek el, örülök, ha bizonyítanak a főzött ROM-ok! Eszerint a CM7-nél nem a tresholdon múlik, ez jó hír! Sokaknak meg nyilván nem is hír, mert tudták eddig is.
(#23594) domerator: Majd egyszer én is eljátszok az ajánlott smartass beállításaitokkal, most egyelőre az alap ondemandon van.
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Nincs energiám minden appot folderbe rendezni (még nem találtam meg az ideális "folder organizer" programot) és gyakran telepítek majd törlök programokat, azért nem érdemes mappákba rendszerezni őket. Gyakran használom a fordított telepítési sorrendet is, így azonnal megtalálom az utoljára telepített programokat.
Egy "rendetlen" és lusta embernek tökéletes az Alt. AppDrawer -
-
Shyciii
veterán
Ez kicsit furán hangzik Logika szerint ha teljesen kikapcsolva is kiszedi, akkor uninstall után is, márpedig nem így van. Ha majd lesz időm, akkor megnézem mit is csinálhat pontosan. Szerencsére elég ritkán kell újraindtanom a Döfit, így nálam a manuális progileállítás is kevés
-
Davebowman
senior tag
Én használom a tts-t, felolvassa ki hív, ki írt sms-t. Jól jön ha nincs elő a telefonom, hallom ki keres, bár ha menne a bluetooth fülessel a hang (mármint minden hang, nem csak telefon) akkor az lenne ám a tuti király, de a Defy erre képtelen sajnos. Próbáltam mindenféle progival
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Thief
aktív tag
Dead Space? Mondjuk az nfs shift is egyből kilép...
Mint mondtam, feltettem wajkiui új romját. Beállítgattam a smartass-t és barátait is. Már megy 3 órája a rendszerem, ebből kb 2-t legalább csak az asztalra helyezve. Cpu spy megnéz: deep sleep1% 360mhz 90%. Mi lehet a gond? Nekem valahogy végképp nem alszik...
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Grrrr... valamit ki kell találnom nekem is, mert az ondemand nem igazán áll a helyzet magaslatán... most zenehallgatás közben jött egy sms és hát a zene finoman fogalmazva is öklendezni kezdett... nem egyszerű dolog megtalálni a kompromisszumot a jó teljesítmény és a visszafogott fogyasztás között...
-
domerator
veterán
Úgy gondolom, hogy az ilyen szintű finomhangolások már mindenképpen felhasználói szokásoktól függően lehetnek akár jelentősen eltérőek is... ami az "áttörést" jelentette, az a majd' 90%-os threshold megváltoztatása.
Ahogy mondtam, lehet, hogy én is játszom majd a SetVsel-lel, csak most még állatira bosszant, hogy nem vergődtem zöldágra a smartass ezen verziójának a megszelídítésével... (most nem is foglalkozom vele, hagyom, hogy jöjjön az isteni szikra...)
-
domerator
veterán
Hát nem éppen ugyanaz, mivel abban meg tudod csinálni az általad említett éjszakai-nappali két teljesen más üzemmódot... bootmenüben pedig nem. Ezért is kérdeztem, hogy biztos legyek benne, nem csaltál-e..
-
domerator
veterán
Érdekes, de jól hangzik! Viszont ezt gondolom, hogy SetVsel progival csinálod, mert a bootmenüben így nem lehet beállítani...
(lehet, hogy mégis megérne egy misét a SetVsel?...)
(#15849) anglergab:
Az okát nem tudom/tudtam, csak annyit, hogy ha ezt egyszer már meg lehetett csinálni (a kis fogyasztású romot), akkor nem lehetetlen.
Én csak a tapasztalataimról tudok beszámolni, a rendszerhez nem értek... az marad rátokA boot idejű cpu szabályozás módosítása részemről pedig csak színtiszta logika, de úgy tűnik, hogy működik.
-
domerator
veterán
Ugye-ugye... jól érzi magát a proci nagyobb frekvencián... nem jó kiéheztetni.
(#15339) kammerer:
Érthető volt a lényege és ha visszanézed a postomat, azt mondtam, hogy nagyban függhet ez az egész hardverszórástól és más körülményektől... ide beleértendő a felhasználási szokás is. Én csak azt mondom, hogy a nagy átlagnak ez a mód jobban megfelelne, mint a 300MHz 90%-on.
Szerk:
A fentebb említett mai napi használathoz még hozzájött immár 3 órai zenehallgatás és most vagyok 11 órai használat után 75%-on...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest