Aktív témák
-
Apir
tag
Az normális hogy a mobile standby ugyanannyira / jobban fogyasztja az akkut mint a wi-fi?
Most mindkettő non-stop üzemel, de a mobilhálózat csak üresben, a wifin meg netezek!
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz Kendek #16272 üzenetére
Ez biztos?
Csakhogy mert airplane módban nem merül, reggel 8-ig megőrzi a teljes feltöltöttséget, viszont normál használatnál egy napig bírja. De hát repülő módban is ugyan az a rendszer működött, és egyébként is csak 4 app fut. Hát másra egyszerűen nem tudok gondolni, FResettel sem változott semmi.[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Baseband switcher-t érdemes felrakni 2.2-re? Lehet hogy azért merül az akksi mert rosszul fogja be a telefon? Szegeden és Győrben is hasonlóan merül.
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Azt már írtam hogy a akkum app- és akkuhiba okon kívül gyorsan merül, most hívás után volt olyan hogy elkezdett durván akadozni, és az alsó gombok működtek viszont egyáltalán nem rezegtek vissza. Na ilyen hibák előfordulhatnak csak úgy maguktól? Lehetnek ilyen rendszerben levő hibák? Ha a sima gyári froyo-val egyelőre meg vagyok elégedve, akkor egy factory reset (meg ilyen wipe-olások) segíthetnek ezen, avagy semmit nem javítanak, ha esetleg abban van hiba ami a telefonon van?
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
battery
19:16 = 65%
20:33=61%, 26°C
Mást tényleg nem tudok mint majd később megnézni a romcserét[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz Lacopapi #15612 üzenetére
Annyit csináltam azóta hogy bezártam miniben a tabokat korábbról, meg párszor megnéztem a battery managert, meg 2x rányomtam az addig is érvénybenlévő domeratoros setVsel beállításokra egy apply+exitet hogy lássam hány százalék maradt. Aztán ez lehet másfél százalék is persze.. nem tudom milyen pontosan mér.
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Van még egy adatom..
setVsel szerint ezekben az órákban:18:24 = 67%
19:16 = 65%ez normális fogyás üresben? (mobilkapcsolat van, De mobilnet nem)
az a pár program is 0%-on van..[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Azt megkérdezném, hogy a telefonszámomat (most is ugyanaz) a beállításokban meg tudtam nézni (kiírta) amikor a régi SIM kártya volt benn, most nem írja ezt ki.
Ennek mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz #71562240 #15475 üzenetére
Elmondom mik mennek:
juicedefender
setVsel
opera mini
colornote
slideit keyboard
ennyi, mindenhol 0%-okat ír, nem tudom miért fogyasztanának annyit, amikor a battery statisztika 2%-ra teszi az andoid OS-ttehát akkor érdemes lehet lefuttatnom egy stability testet
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
most setVsel-lel domeratorizáltam a beállítást
360/23
720/38
1000/52
threshold 50% (itt ez a min.)Most gondolom várok.. mennyit merül.
ezeket érdemes bekapcsolni / beállítani? :
limit to VSel1 while screen is off
limit to VSel2 on ???% battery
up_threshold to 99% on ???% battery[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Hmm.. adnak nekem külön akkut pénzért? (Szervíz gondolom csak ezért nem cserél akkut, azért kérdezem) ((már persze ha az akku a hibás))
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Most (reggel 8-órás 100%-tól) 40%-on áll, egy(max másfél) netezés operamini után (2G)
stat:
Phone idle:50%,
Mobile standby, 33%
Display 10%,
Opera mini 3%,
Android 2%[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz domerator #15330 üzenetére
megnézem akkor amúgy. mennyit hagyjak thresholdnak akkor, 60%-kot? és 1000-re vigyem föl az első értéket? egyébként a táblázatban is többnyire 86%-kot állítanak nekik mégis tovább megy.
Juicedefender és setvsel összefér egymás mellett futva / nem fogyaszt sokat?
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz bruti01 #15318 üzenetére
setVsel: tudom de alacsony beállításokkal sem nagyon hozott eredményt, nem láttam nagy változást. A juicedefender segített valamennyit, de ez még mindig csak 1 nap
ez volt a beállításom (néhol akadozásokkal):
vsel1. 20/300
vsel2. 34/600
vsel3. 46/800
up_threshold 90%limit to VSel1 while screen is off
limit to VSel2 on 50% battery
up_threshold to 99% on 20% battery[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Töröltem a Dalvik cache-t, setVsel-lel is ügyködtem, felraktam a juicedefendert és battery kalibráltam is.. mégis reggel 8-tól 15 órára 50%-kon van az akku, csak egy napot bír a teló
-
Apir
tag
Másrészt itt írták hogy egész este "töltötték" a telót.. az hogy lehet, ha 100% után nem tölti tovább?..
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Hello!
Ha Battery Calibrationt akarok használni és 100%król merítem, az mindegy hogy 6 óra alatt lemerítem, illetve nem kell folytom piszkálnom a telót, vagyis normális használat (amikor többjében idle-en van de használom is), az is jó? Gondolom automatkus kikapcs-ig kell, és kikapcsolva tölteni, de utána ha bekapcsolom akkor nem kell semmit tenni a programmal?
Illetve előtte az applikációk közül a battery manager-ben érdemes egy clear data-t nyomni?
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz rum-cajsz #14864 üzenetére
Csak mert az ide tartozó "34."-es számot kicsit túl nagynak találtam a "2.51" utánihoz képest, azért néztem. Másrészt remélem hogy azzal kell csinálni, amit beidéztem (a második kérdésben szereplőt meg csak remélem azért hagyták el, mert nem szükséges?) azért egyértelműsíthették volna.
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Fontos és gyors kérdésem lenne mielőtt megteszem (jaj, jaj)
"2.51 és ez feletti verzió esetén (így Froyo használatakor is) a SuperOneClick (SOC) programmal tudod rootolni a telefont. " --> A szoftververzió az a ami a Kernel version-höz van írva? (2.6.32.9-(...))
[[1.]] Mindenesetre "Firmware version: 2.2.2" esetén biztos hogy ezt kell akkor használnom?
Amit viszont leírtak és amit linkeltek különbözik pár lépésben:"A menete: a telefon menüjében kikapcsolod az USB debuggingot, rákötöd Phone Portal módban a gépre a készüléket, elindítod a SOC-t, és rányomsz, hogy root. Amikor kidobja, hogy waiting for device, a telefon menüjében ismét bekapcsolod az USB debugot. Pár másodperc, és a készülék rootolva van, már csak egy újraindítás kell (ez is szükséges lépés)."
[[2.]] És ehhez ott a link ír további lépéseket, ezek kellenek?:
Step 4: It’ll now run RATC
Step 5: When it says: Starting ADB Server…
Step 6: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 7: Turn your android phones USB Debugging ON
Step 8: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 9: All BEFORE it says “Waiting for device…” againEzzel tehát minden marad a telefonon, csak a jogosultság változik ha jól értem.
[ Szerkesztve ]