Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
duduati
aktív tag
Olvastam itt a fórumban, hogy valakinak zárképernyőn egy "L" betűt leírva bekapcsol a lámpa WR1.71-nél
Én feltettema "somi lezo"-t és elvileg ebben is 1,71 van, de nem megy ez a funkció. Valaki tudja hogy lehet e ennek valamit csinálni, vagy hogy milyen flashlight progi kell hozzá?
Előre is köszi!
-
duduati
aktív tag
Myscreen protector van fent. 500Ft darabja, univerzális, 5,5"-os, de könnyen kivágod. De lehet ilyet venni Defyre vágottat. Haver más gyártótól vett vágottat, és rosszabb mint amit én vágtam.
Ez nekem fél éve van fent, nem akar lejönni, vizet is kapott már többször, zsebben van, mellette néha por, ilyesmi, mézes kezemből homokba esett, és hajszálkarcok vannak, de nem vészes. Simán marad még sokáig, mert bírja. Szóval nekem tökéletes.
-
duduati
aktív tag
Következő a problémám. Feltettem a wr1.71-et. Minden megy rendben, de a kijelző nem a legjobban érzékel. Rányomok valamire, akkor vanhogy semmi gond, de van hogy nem érzékeli. Már ahogy a telepítés is ment fel, akkor is feltűnt, hogy mintha kicsit a kijelölt cél felett venné, de ez sem mindig igaz. Van hogy 3-4x rányomok mire valami. Előtt 10 percel 1.6 nál nem tapasztaltam ilyet.
Valaki tud erre mondani valamit? Nem úgy néz ki minttha kalibrálási gond lenne, mert van hogy egész nagy gombokat nem vesz be csak3.-ra, sőt, az alsó 4 "gomb (home, vikeresés ezek) se mennek azonnal.
Előre is köszönöm!
-
duduati
aktív tag
Telón jött egy üzenet, hogy elérhető a wr1.7.1. Ha A teló húzza le netről, az megfelelő, vagy inkább próbálkozzak másikkal?
Ha másikkal akkor linkelnétek egyet?
Köszönöm!
-
duduati
aktív tag
-
duduati
aktív tag
Többen ajánlottátok hogy a white rabbit egy megbízható, gyors rom. Most 2.3.7 SKANKY jordan van fent, de hamar belassul. Nyomok cache törléseket 2 naponta, de amint egy két alap progi felmegy, halott.
Újra szeretném rakni, wr1.6 telepítő megvan, de érdeklődnék hogy azt is ezek a lépések alapján lehet felrakni? Arra gondolok hogy nincs semmi buktató? Anno a telefont ezzel a rommal vettem, és egy data törlést csinált az előző gazdi, és kapásból bootloop-al kezdtem. Nem tudom hogy az csak véletlen egyszeri eset, vagy inkább ne is próbálkozzak? Utána az előző gazdi felélesztette, de ugye az nekem már kínai , de a linken szerepló telepítés az teljesen tiszta számomra is.
Előre is köszi!
-
duduati
aktív tag
válasz *droidika* #44129 üzenetére
Egy linket dobnál?
Vagy ez lesz az?: [link]Simán csak feldobom és annyi?
-
duduati
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani Defy-re ROm-ot? Nekem 2.3.7 Cm 7 Skanky jordan van fent. Nem pakolom agyon progival, párnaponta csinálok cache törlést is, használok feladatkezelőt is, de belassul sokszor szegény.
Sima SOC-s, DEFY.
Ha valaki tud megbízható, gyors, jól kinéző romot, lehetőleg magyar, legyen szives írjon, lehetőleg letöltő linkkel.Előre is köszönöm!
-
duduati
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Olyan a problémám, hogy letöröltem még régen a képernyőket. Csak egy oldalnyi maradt( nem tom a pontos nevét, asztal, képernyő nemtom). Most keresgettem, de egyszerűen nem találom hol tudok többet is létrehozni.
2.3.7 CM7 Skanky jordan van fent.
Előre is köszönöm!
-
duduati
aktív tag
Régen megvolt ez a képernyőzár program:
Most valahogy nem találom. Nem tudom mi volt a neve, és annó ingyenesen volt meg. valaki tud segíteni benne?[ Szerkesztve ]
-
duduati
aktív tag
Nézzétek mit találtam: link
[ Szerkesztve ]
-
duduati
aktív tag
Régen megvolt ez a képernyőzár program:
Most valahogy nem találom. Nem tudom mi volt a neve, és annó ingyenesen volt meg. valaki tud segíteni benne?
-
duduati
aktív tag
olyan program letezik e, amivel tudok bongeszni a gepemen levo cuccaim között? wifi router van. olyat talaltam amivel a geprol tudok a telefon cuccaiban bongeszni.
Elore is köszi! -
duduati
aktív tag
Nekem volt x10 mini pro-m, de pl a kijelző az fényévekkel rosszabb, de a kamera jobb, akku az ha szépen bánsz vele egy nap, ha princeled akkor fél, (új készülék volt, tehát nem egy idős, max 4 hónapot volt meg).
Ezeket gondold át. Eddig nemek a Defi jobban szuperál sokkal, és nem beszélve hogy az azért gyengébb telő hardverileg.
-
duduati
aktív tag
válasz #71562240 #39522 üzenetére
Most hirtelen találtam ezt a macskás képet, ezért tettem fel ezt. Na majd nekilátok próbálgatni a kamerát, csak eddig nem volt ilyenre időm, csak amikor kellett a kamera akkor tűnt fel.
Köszönöm az infókat, így mostmár tudom hogy a kamerának jónak kellene lenni, még ha soc-s is.
Amúgy léteznek egyéb kamerázó/ videorögzítő programok?
-
duduati
aktív tag
válasz #71562240 #39511 üzenetére
Értem. Megpróbálom majd ezeket. Tettem fel egy két képet, 20cm
25cm kb, de nappali fényben.Szerintem ezek a képek messze vannak az élestől, ezért kérdeztem hogy ez normális e.
A vaku beégés meg sokszor ilyen, pl x10-nél nem volt ilyen problem, mert ott tudta a vaku hogy mekkorát villanjon, de itt nem látom hogy belőné, olyan mintha mindig ugyanolyat villanna.Az alap videózó progival nem is lehet fókuszálni? Átállok videóra, és nincs csak a felvétel gomb. Ez hogy működik?
Az eddigieket köszönöm!
-
duduati
aktív tag
Erre valakinek ötlete? Cm 7.2 van rajta.
-
duduati
aktív tag
Olyan problémám van, hogy van egy Defy telóm, SOC lencsés. Olvastam hogy ez a rosszabbik. Próbálnám használni, de amikor a vakuját szeretném, akkor szinte mindig beégeti a képet. Olyan mintha nem tudná szabályozni a fényerőt. Közeli képet esélytelen vele csinálni, vagy homály, vagy beég. Sima nappali kép rendben van, de egyébként használhatatlan. Ez általános jelenség az SOC lencsénél, vagy kellene valami másik program amivel fényképet készítek?
Videónál pl nincs is autofocus?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
duduati
aktív tag
Amúgy nagy különmbség van a zöld, illetve piros kamera között? Most készülök venni ilyen telót, és ez zöld lencsés van itt közel hozzán ami jónak tűnik. Nem vagyok egy nagy buherálós, szóval nem fogok programot feltenni a kamera javítására(olvastam hogy lehet).
Előre is köszi!
-
duduati
aktív tag
válasz #99499520 #38096 üzenetére
Kiszáradás után is megmarad ez a halkulás, recsegés, dolog?
Fő lenne hogy víztől ne áljon be, és a por se csapja szét szegényt. (X6-om is szakadó esős motorozás következtében ájult el ), meg méhész vagyok, és sokszor közben is kell mézes kézzel nyomkodni, és egyszerűbb csap alatt lemosni róla a mézet. Már annyi víz is elég a halkuláshoz, vagy annyi hogy ne ússzak benne? -
duduati
aktív tag
Tisztelt DEFY tulajok!
Ilyen telefont nézek magamnak. Szeretnék egy kicsit érdeklődni hogy milyen a teló. mennyire megbízható, mennyire kopós a ház, és hogy alapjában milyen is. Eddig android terén bizalmatlan vagyok, mert nem szuperált jól 2 készüléken. (Nem csörög ha úgy alakul, elfelejt ébreszteni, ha hívnak akkor kicseng, de nem jelzi nekem sehogy, még nem fogadott hívásként sem. Egyik teló se volt programokkal teli, agy két apróság volt csak fent, és elég friss 2.3 android)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest