Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
Tex
senior tag
válasz lamathosz #50003 üzenetére
Először nekem sem akart felmenni (soc-os 23 hónapos), ezért felraktam Somi JB-s qiss romját azután a 10.18-as v4 uppal csont nélkül felment pitos led talán egy percig volt. Próbáld meg hátha neked is bejön.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
Én anno a Tatto-hoz vettem egy 650-es autóstöltőt hát navigáció és bt headset használatakor mintha nem is lett volna töltőn, merült rendesen, most egy 2A-s van. Tehát tölti a 650-es, de csak akkor ha nem csinálsz rajta semmit közben. Egyébként nekem is úgy tűnik hogy gyorsabb töltés után a lemerülés is gyorsabb.
Két hét volt a hangszóró és két led csere a Cordonnál ebből 1 hét a posta. Meg vagyok elégedve, nincs repedés a csavaroknál, nincsenek a csavarok "szétb@rmolva", és ami a legmeglepőbb a csomagért sem kellett fizetnem.
+1 a Cordonnak meg a 2 év Moto garinak.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
Fel flasheltem a SEA-ra a CEE-t és megmaradt minden beállításom, csak rootolni kellett újra.
Járt már így valaki?"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
Nah.. utolért a hangszóró hiba úgy néz ki 20 hónap után. A mai nap élkezdte hogy hivás fogadáskor nem hallottam semmit, de akkor még ha én hívtam akkor jó volt, most már egyáltalán nem müxik sehogy sem. 4 féle rommal próbáltam de nem akarja az igazat. A baj csak az hogy szegedi vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Legújabb Wiui v4-nél milyen profil menedzsert használtok?
-
-
Tex
senior tag
válasz szabof1 #37183 üzenetére
Akkor nálam nem fagyogat a flash, mert mióta a Defy meg van flash is van rajta. Rom meg már vagy 35-40 féle-fajta.
(#37184) teo77: A véleményem már leírtam a romról az azóta sem változott.
A V3 nekem bejött ugyanazt tudja mint a V2, de mindig mondom ki kell próbálni, mert minden telcsin mások a viszonyok.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
-
Tex
senior tag
válasz z0zz00 #37008 üzenetére
Nem mindegyik Rom szereti a recovery-s beállításokat, de ez Setvsel-el kooperál.
(#37009) motodefy : Ha wipe data/dalwik-al raktad fel akkor lenni kell fájlkezelőnek. Meg egyébként is.
A V2-t én is CM7-re raktam fel.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz motodefy #36988 üzenetére
Ja pont azért írtam hogy legyen egy bill apk az SD-n mert nincs benne. (Google a barátod.)
Szóval szerzel egy keyboard-ot aztán play-ről azt töltesz amit akarsz, nekem pont ez tetszik benne.
A fogyasztásról :
Gondolom nem kell leírnom hol volt repcsiben. Nekem ez elég jó fogyasztás. Ez még a V2-vel volt, mert délután felraktam a V3-t eddig jó.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Ha SOC-os a Defy-d akkor [ezt] tudom ajánlani jó a fogyasztása és gyors. Nekem konkrétan a V2 jött be (a BT gondot megoldottam) és újból ez van a gépen. A V2.5 nálam nem akart play-ről telepíteni, most nézem van már V3 is.
Telepítés előtt célszerű egy billentyű apk-t az SD kártyára másolni, mert az sincs benne.
Fontos tudni 2x újraindul első bootoláskor és 3.-ra tölt be. Ha már 3x újra indult csak akkor kell bootloop-ra gyanakodni."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
Teszt eredmények:
Speedy barebone ROM v2 - közel két hétig használtam nagyon jó kis rom (SOC-osoknak) nem volt semmi hibája gyors, stabil, nekem szép, egészen tegnapig mikor is BT-n szerettem volna fájlt küldeni és nem adta a lehetőséget sem. Ez az egyetlen hiba amit találtam benne.
Oké mondom akkor felrakom a v2.5-t hátha abban már működik. Némi macera után szépen elindult na mondom frankó erre nem akart sd-ről telepíteni (be volt kapcsolva az ismeretlen forrás) trükközök vele sikerült, ezután a play-ről nem akart telepíteni később már letölteni sem.
Rendben akkor felrakom a WR 1.5.1-t, mert az 1.3 az jó volt. Felrakom gyorsan belaktam, már elég késő volt nem nagyon próbálgattam a hotspot hibával elszáll, de mondom az még belefér. Erre ma délelőtt lépnék a mobil internetre felkapcsolódik, de adat egy deka nem jön.
Na ez már sok volt, hirtelen nem volt más rom nálam csak egy stabil CM7.1.0, na mondom ez hazáig megteszi.
Hazaértem és még mindig a 7.1.0 van fennt, semmit nem módosítottam rajta ahogy feltelepült úgy szalad. Minden működik és elég gyors is, néhány kép:
A képek az első futás eredményét mutatják mindkét appal.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Ahogy Lacopapi mondaná én csak az én telefonomon produkált dolgokról tudok nyilatkozni.
Átlagos használattal nálam 3 napig megy. Repcsiben 5óra/1%, 2G-n 2óra/1%-t sikerült elérni. Stabilnak érzem, gördülékeny, nekem tetszik a dizájnja is, eddig nem piszkáltam 950-n éldegél. Mumtaz kolléga magyar 360 launcherét használom rajta.
Akku esés volt, de még kalibrálom, meg az Andida akksimat vettem elő az eddig még mindig csinálta az akku esést. Úgy érzem egy darabig megállapodok ennél a romnál.
Egy próbát szerintem megér.(#36493) Tökmindegy: Nálam is volt ilyen, csak a rom csere oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz sambuce #36335 üzenetére
Igen én is néztem elég jól megközelítik egymást az értékek.
Én meg arra gondoltam hagyom így amíg nem lesz gond vele.
Mondjuk szerintem 950-en az a 25xx pont Antutuban nem olyan rossz."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
MS2Green alias Speedy barebone ROM v2. rom teszt:
Elég jól ki van csontozva annyira hogy még billentyűzet sincs alapból.
Telepítéskor hot bootba futottam, de wipe cashe/dalvik megoldotta.
Szépen gördülékenyen fut, gyors a wifi, videó és fotó működik. hotspot szintén.
Elég gyors a GPS is gyorsan talált hódat bennt a panelban.Fogyasztásról még korai nyilatkozni, de szépen lemegy deep sleepbe.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz #35202114 #33717 üzenetére
Kezdeti nehézségek (ő betű) után most úgy tűnik szépen beállt. Annyi gond van hogy egy csengés után nem csöng tovább (ez az előző mukinál is így volt). Van valakinek ötlete hol lehetne ezen állítani? Én eddig nem jöttem rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tex
senior tag
Hm.. Én nem a Vodánál dolgozom, de ott van előfizum azért írtam hogy ott legalábbis. Sok helyen járok az országban és nekem mindenhol 2G-n EDGE jön, az pedig köztudottan gyorsabb a GPRS-nél. Ennyit írtam le csak rōvidebben. Az adótornyokat nem tudom hol olvastad.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Valakinek sikerült már a Qiss OTA frissítését felrakni? Nekem mindíg elszáll valami 7-es hibával.
-
Tex
senior tag
válasz domerator #30313 üzenetére
Ne már....
Exdialerben ráböksz a névre és ott van egyből a mobilszám, a My contacts, és alatta a kisharang. a gyáriban is be lehet állítani, de arra már nem emlékszem pontosan a szerkesztésben van valahol."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
-
Tex
senior tag
Nekem tetszett hogy szépen össze van szedve benne minden fontosabb beállítás, és te szépen el tudod dönteni kell-e neked vagy sem pl.:akarsz-e gapps-ot vagy nem. És nem utolsó sorban frankón működik a kijelző nem a hangerő meg a bekapcs gombot kell nyomogatni.
Nekem nagyon bejön![ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz TripleB #28994 üzenetére
A Mokee update-t jegeld akkor nem jön elő.
Más: A fehér nyulat felraktam tegnap, de a 17-ei mukiról csináltam egy nandroidot, mert az nálam nagyon jó volt. A nyuszi egy Kang féle CM7, de gyors szépen megy rajta minden eddig, de igazából majd ma indul a teszt. Külön tetszik ez a telepítő cuccos minden szakácsnak ajánlani tudom. Ja, ha az angol telepítést választja az ember akkor abban van magyar nyelv is.
-
Tex
senior tag
válasz domerator #28460 üzenetére
Felraktam wipe/data/cache szépen felment. Nálam érdekes módon mindig úgy megy fel zip után újraindításkor a moto logó után a boot animáció előtt újraindul magától utána szépen feltelepedik. Eddig minden működik.
-
Tex
senior tag
Ma nem jött a "Jeti", akkor valszeg a Mokee update volt a ludas. Azon gondolkozom hogy felrakom rá az EX-t, meg kicserélem a dialert.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz Davebowman #27936 üzenetére
Mokee Helper/Update lefagyasztva nálam is, holnap reggel kiderül jön-e még a "Jeti".
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz Davebowman #27906 üzenetére
Ha a Mokee van a Defyden (még) akkor a beállítások/system/CM settings/interface/Status bar tweaks menüpontban tudod mókolni a statusbart azon belül signal jelzőt is.
-
Tex
senior tag
Azért Mokee-ban ez a performance mód nem piskóta CPUspy szerint 72% 1000 mhz-n a többi deep sleep. Kíváncsi leszek meddig bírja így nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz Davebowman #27882 üzenetére
Az a térerő decibelben, a CM/interface/Status bar tweaks beállításokban tudsz mókolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz domerator #27873 üzenetére
Na itt van a bűnös:
Csak linknek sikerült képként nem akarta elfogadni.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Domerátor elkaptam a ferdeszeműt, de nem tudok képet feltölteni.
"A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!"
Te hogy csináltad?[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz tarnagy #27736 üzenetére
Most nem találtam meg, de be lehet állítani én is úgy használom.
(#27737) domerator: Megpróbálom az a gyanúm, hogy naponta az első internetre lépéskor jön elő holnap megpróbálom elkapni.
Azt használom amit priviben küldtél.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
-
Tex
senior tag
válasz georef #27729 üzenetére
Tegnap én is feltettem - Köszi Domerátor - eddig nekem is bejön gyors, mixelt Miui+CM.
Érdekes hogy nálam Miui boot animációval indul, én WIUI 2.2.3-ra toltam fel wipe data/cache/dalvikkal eddig a leggyorsabb a wifije speedtest szerint és stabil. Mobil hotspot is működik.
Először nálam sem volt billentyűzet, de az app beállítása után nem volt gond. FC -t eddig a shakes app dobott mikor a céhbe be akartam lépni, de némi mókolás után az is megszünt.
BMWP szerint repcsiben 1%/3óra ez eddig így megfelel nekem. Meglepődtem hogy a clk2 550 Mhz, de még nem állítottam át. Jelenleg magyar/angol/kínai kooprodukcióban fut, de nem zavar.
Néha felugrik valami kínai időjárás widget, de még nem tudtam rájönni hol lehet kilőni.
Egyelőre minden gyári rajta, némi jegeléssel."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
-
Tex
senior tag
válasz wPityuka #23906 üzenetére
A SOPA (U.S. Stop Online Piracy Act) letiltotta. Ilyet sem láttam még...
Eddig nem is tudtam hogy ilyen szervezet is van.
Lehet a fájlcserélővel volt baj, vagy valaki levédette a romot és a főzés kalózkodásnak számít...[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz somi52 #22925 üzenetére
Az enyém is gyors hibátlan.
Közben rájöttem mi okozta a csengőhang problémát, a Profiles app. Ha profilt váltottam akkor szépen törölte a hang és értesítőhang beállítást. tudom hogy a CM7-ben vannak profilok de appal gyorsabb a váltás.
Eddigi tapasztalat annak aki használ profilokat:
Miui - Profiles
CM7- Quick Profiles
Jelenleg így néz ki : [link]"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
Kíváncsi leszek a Moto kiadja-e a Defyre a MotoSwitch UI-t hamár a Defy Mini azzal jön ki.
Szimpibbnek néz ki mint a blur, esetleg valaki belefőzi valamelyik romba.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz kisbarack #22761 üzenetére
Nekem a tegnapi szépen működik.
Úgy raktam fel hogy a zip telepítése után wipe data/cache utána raktam fel a 1111-es gapps-ot. Az előzöek hotbootoltak nekem is, de ez így telepítve nem."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
A mai Kangban eddig úgy néz ki a hangbeállítási hibát is orvosolták.
-
Tex
senior tag
Akinek Kang van telepítve hogyan állítja be a hangokat? A beállítások hang menüben beállítom a csengő és értesítő hangot akkor egy idő múlva elfelejti. Valami idétlen berregő hangot ad. Járt még így valaki?
Lehet csinálok még egy wipe-ot.[ Szerkesztve ]
-
-
Tex
senior tag
A Felügyelet kell neked nem a Tűzfal.
Más: Próbáltam rátolni a CM9-t a defy-re, de 10 perc moto logó után rájöttem, hogy ő nem szeretné. Ezért visszakerült a 11.11. Miui.hu a telcsire és most már biztosan tudom mondani hogy a Market FC ebben a Miui-ban még nincs benne.
-
Tex
senior tag
válasz domerator #21569 üzenetére
Igen én is ismerem egy ideje, de most már kezd zavaró lenni.
Ezért próbálom kiszűrni amit így (nem hozzá értőként) lehet, mert így talán könnyebb és egyszerűbb lesz a javítás annak aki ért is hozzá. Pl.:úgy rémlik a 11.11-es Miui.hu-ban még nem volt ez a bug."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
válasz nortol #21552 üzenetére
Miért olyan okos telód volt már amilyet nem szerettél volna?
Én már eljutottam arra a pontra hogy szépen szelektálom a nem "mélyvíz"-es hsz-eket, és csak arra reagálok aminek értelme is van. Mint pl. nortolé.
Más: Zavar az hogy a 3.4.4 marketen ha az app képeit akarom nézni mindig FC-t kapok. Wiui, Miui.hu, Domiui esetén is. Érdekes viszont hogy az s7-en meg tökéletesen működik a market. A Slimen ellenben 2.2 van. Ebből azt a következtetést vontam le hogy a 2.3-s android lehet a ludas.
Ezért megkérnék egy kedves defy+ tulajdonost akinek még a gyári rom van a döfijén próbálja ki legyen szíves hogy nála is van-e ilyen probléma. Előre is köszönöm!Ui.: Eddig a Domiui tökéletesen megy (a fent említett FC-t kivéve).
-
Tex
senior tag
Áldott, békés karácsonyt minden fórumlakónak!
Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest