Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
Moleman
addikt
-
Halo
senior tag
válasz badaia5 #49217 üzenetére
bocs, de megeresni még hamarabb
Ez Quarx XDA-s oldala
a letöltéseknél megtalálod valamelyiben biztos - segítek én az elsőből szedtem le.s hogy miért így kapod a választ? hogy legközelebb ne kérd még egyszer ezt az oldalt, ha valamit megint le szeretnél szedni, vagy el szeretnél olvasni
jah, ha QCMX vonalon naprakész szeretnél lenni, mentsd el könyvjelzőként a fenti oldalt!
peace
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
fa4hu
őstag
válasz badaia5 #49206 üzenetére
Az MD5SUM egy ellenőrző szám, amivel ellenőrizni tudod, hogy az általad letöltött fájl nem hibás-e. A letöltött fájlra le kell generálni ezt a számot (ellenőrző állományt), és össze kell hasonlítani a a letöltési oldalon találhatóval. Ha egyezik, akkor minden rendben.
GAPPS-ból többféle van, a "minimal" nem az összes google-alkalmazást tartalmazza, de kevesebb helyet is foglal. Ha netán régebbit tennél fel, az sem gond, mert a Google Play úgyis lefrissíti az alkalmazásokat. Ahonnét a ROM-ot töltöd, ott találsz GAPPS-ot is.
-
Dudi08
tag
válasz badaia5 #49206 üzenetére
md5sum egy ellenőrző összeg. Ezzel ellenőrizni tudod,hogy tökéletesen letöltötted-e a kívánt fájlt.
Gapps-nál a lényeg,hogy JB legyen, egyébként tökmind1. Én a legfrissebbet tettem fel. Quarx az xda-s topicban linkelte a gapps-okat, dátummal ellátott a nevük, könnyen megtalálható. -
jety91
őstag
válasz badaia5 #49203 üzenetére
Először is 2ndboot miatt ezentúl nincs defy/defy+ külön csak defy van!
Innen szedd le a legfrissebb nightly-t, mellé még a v4es updatet.
Ugyanaz a menete mint egy sima telepítésnél:
(0.ha eddig nem CM vonalat használtál előtte ajánlatos egy wipe data-t is nyomnod.)
1.CWM Recoveryben wipe cache, wipe dalvik cache.
2.Install ZIP from SDCard (először a nightly, utána az update, gapps, stb.).
3. Megismétled az 1. lépést.
4. Telefon újraindítását követően megint belépsz a CWM-be és ott kiválasztod a boot menüben a 2ndboot-ot.Kicsit hosszabb az első boot mint a nem 2ndbootos CM romoknál, így legyetek türelmesek. (Lehet ez akár 10 perc is, miközben a piros led világít végig és nincs kép, szóval nem kell megijedni)
Ha esetleg valamit rosszul írtam, akkor javítsatok ki kérlek
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz badaia5 #47044 üzenetére
Nekem az ADW Launcher EX gyorsabbnak tűnt és jobban is szeretem. De a sima ADW az gyalázatos volt.
All:
SGS II lett az utód. Nem fikázni, nagyon jó kis készülék.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz badaia5 #47038 üzenetére
Ingyenes vagy fizetős is jó?
Nekem a legjobban az ADW Launcher EX jött be, de az fizetős.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tzl
senior tag
válasz badaia5 #46093 üzenetére
milyen többi értéket?
van az órajel meg a hozzá passzoló feszérték, amiből nincs egy kőbevésett. Az én döfim pl. a táblázat átlagától vígan hotbootol, magasabb fesz kell neki az átlagnál. Nincs két teljesen egyforma proci.
Az egyéb értékeknek nincs köze az órajelhez, azok a governorhoz tartoznak. Mikor kapcsoljon fel, le, stb.
-
tzl
senior tag
válasz badaia5 #46084 üzenetére
1100 cpu beállítás:
1 1 0 0,
ha 800-on van a proci, akkor kurta sokszor nyomj rá a +10clk feliratra, amíg 1100-at nem mutat.
Ennél többet senki sem fog tudni mondani, ugyanis a fesz-érték mindenkinél más. Egyébként pedig az 1. hsz-ben ott a táblázat belinkelve, az jó kiindulóalap.
-
Dudi08
tag
válasz badaia5 #44436 üzenetére
[smartass]
Ez a smartass beállítás Lacopapié, ő még a 2.2-n és a 2.3-on használta.
A 3 freki értéket annyira állítod, ami neked tetszik. A vsel értékeket pedig neked kell kitalálni, mert a telefonodnak nem biztos hogy tetszik az az érték, ami az enyémnek. 1200-on 60 fölé vidd a vsel-t hogy tutira menjen a telefon. Ha soknak találod, utána kis lépésekben kísérletezhetsz vele.
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
Értelemszerűen a minimum és maximum terhelés. Ha a középső frekit nem használja, akkor állíts a terhelésen.
smt_awake_min_freq: [520000]
Ez a minimum freki, amikor a kijelző bekapcsolt állapotban van. Teljesen független a legalsó beállított frekitől.
smt_sleep_max_freq: [400000]
Kikapcsolt kijelzővel ennyi a maximum frekvencia.
smt_up_min_freq: [1100000] //ezt nem tudom mi igazából, én mindig a max frekit írom
smt_wakeup_freq: [700000]
Azt hiszem, a kijelzőt ezen a frekin ébreszti.
smt_ramp_up_step: [100000]
Milyen lépésekben haladjon a maximum frekvencia felé.Ne haragudj, de én kb. 3 perc alatt találtam smartass beállítást a google segítségével.kulcsszó:smartass mobilaréna
Csak próbálgatással fogsz rájönni, hogy mi tetszik a telefonodnak.
Ha nem indulna a telefonod, akkor emelj 2-t a vsel értékeken és mennie kell a telefonnak. -
senior tag
válasz badaia5 #43598 üzenetére
rsd fel felteszem utána rootolom és máris akármilyen romot feltudok tenni recoveryből
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz badaia5 #43596 üzenetére
Lehet csak rossz gappsot tettél fel hozzá.szabóf1 kollégának jó a leírása ha azt követted jönnek kéne lennie.
Én egyébként így szoktam feltenni bármelyik romot és idáig nem volt baj egyikkel sem,ezt töltöm le 3.4.2_179-002_CEE[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
-
szabof1
őstag
válasz badaia5 #43577 üzenetére
Ezt kövesd: Motorola Defy és Defy+: A CM9 telepítése kezdőknek. A CM10 telepítés menete megegyezik a CM9-ével.
Schyciii:
Nekem most ugyanazok az appok vannak fent és sokkal kellemesebben működik és nem melegszik egyáltalán. És van hang a naviban.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz badaia5 #43486 üzenetére
Az md5sum parancs egy 32 bites ellenőrző összeget hoz létre egy adott fájlhoz. Később ezzel az ellenőrző összeg segítségével győződhetünk meg arról hogy a fájlunk megsérült-e letöltés során vagy bármi módon eltér-e az eredetitől. Ha az ellenőrzés során hibaüzenetet kapunk, mindenképp töltsük le újra a fájlt.
(from zenwalk)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
szabof1
őstag
-
Moleman
addikt
válasz badaia5 #35125 üzenetére
Nekem nyuszival megy, marketról szedtem, de azért próbáld meg, hátha így menni fog.
-
Lacopapi
addikt
válasz badaia5 #31473 üzenetére
Ha vadonatúj rommal is ugyanazt csinálja,akkor véleményem szerint valami hardveres probléma lehet. Az szinte lehetetlen,hogy mindig ugyanazt rontsd el-ha te lennél a hunyó-,itt valami más gond van.
Hja,a felettem szólóknak igaza lehet,az sd-t én mindig elfelejtem,annyira nincs gondom vele[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz badaia5 #31473 üzenetére
Az SDn nincs sok szutykod? (már elnézést : ))
Én a téma szerkesztés miatt tároltam néhány ezer png filet rajta, és azt vettem észre, hogy boot után kb 10 percig a media és a gallery processek majxnem 100on pörgették a procit. Gondolom csekkolta a média tartalmat.
A helyedben formatálnám az sdt, és ugy egy próba.: ) lemaradtam
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
slecht
aktív tag
válasz badaia5 #31461 üzenetére
Baseband Switcher v4.0 Recovery-ből kell telepíteni!
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz badaia5 #31452 üzenetére
A 2.lépésnek megfelelően,csak értelemszerűen az általam linkelt (36.) fájlt behelyettesítve.Igen,az az a fájl. Full töltve legyél és ne lepődj meg, a SEA harmadannyi idő alatt települ. A telefont addig ne piszkáld,míg újra nem indul,várd meg a pass feliratot.
Amennyiben a natúr SEA-t akarod használni,akkor a későbbiekben kell egy Baseband switcher (a felsorolásban van sztem.),a régiót a szokásos CentralEurope,HongKong -ra kell váltani.
El ne felejtsem,a "tenger" nem tud magyarul...[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz badaia5 #31448 üzenetére
Fentebb van a #31413 -as postom....
Leírás? Szabadon választott a launcher (én ADW ex-et használok) amikor fenn van,érdemes rootolni és feltenni a 2.0-ás 2ndInit-ből az 1.0.7-es verziót,innentől babrálható a cpu,amit a saját smartass beállításaimmal használok. Ahol a SEA van,ott megtalálható a zip-ből feltehető cpu beállítás,akár domié,akár az enyém. Minden más Tőled függ. Ami nem kell,azt én a Root uninstallerrel töröltem.A rom felrakása megegyezik bármelyik sbf fájllal,RSD Lite aztán mehet. Töltésre ügyelj
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz badaia5 #29795 üzenetére
Az tény, hogy a képből csak a középső 480 pixel széles részt látod... a két szélén csak ha odagörgetsz... de ez nem romfüggő.
Ezen úgy tudsz esetleg segíteni, ha képszerkesztővel az eredeti kép két oldalához még hozzáteszel egy egy 240x854-es fekete vagy fehér, vagy akármilyen részt, de akkor a launchert gondolom egylaposra állítod, mert különben oldarla tudod görgetni a fekete sávra.(végig beméretezett 960x854-es háttérképről beszéltem)
Egyébként az a legbiztosabb, ha PC-n megcsinálod a megfelelő méretű képet, nem bízod a droidra.
----------------------------------------------
Nem tudom a legjobbakat megadni, mert a te defyd más, mint az enyém. Szerintem kezdd el használni így, aztán ha úgy érzed kevés a kakaó benne, akkor vedd feljebb az értékeket.
Csak azt tudom megadni, amin most én használom, de ez nálam is változhat
400/22
800/34
1000/54[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest