Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Azt mondod a jelenlegi miui romon egy wipe cache és dalvik segíthet azon a bizonyos hívás közbeni fagyáson?
Megpróbálom, ha akkor sem lesz jobb, akkor felteszem neki ezt a wiui-t
CM7-et nem tehetem fel simán úgy mint egy wiuit? Kell alá egy gyári froyo először? (2011-es bejegyzések szerint olvastam, hogy kell)
-
-
chab7
addikt
én is vodás vagyok. Akkor lehet elég lett volna simán mobilneteznem?
(#48529) Dudi08: "Pl: 10 perc alatt merül 10%-ot 30-ról 20-ra, vagy sokáig tök lassúnak tűnik az akksi használat, utána hirtelen "ugrik" 15-20%-ot."
Ez pont hogy nem az akku fizikai hibája, hanem a rom (vagy app) rossz saccolása/kalkulálása.
Mellesleg nálam is előfordult már nem egyszer. Érdekes módon mindig romcsere után.
És 2-3 full ciklus után eltünik az esés. Megtanulja a paramétereit a rom és rendesen számol.(#48532) nash13: Ez ugyanez a jelenség. Bekalibrálás után sem nagy esés sem 1%-on tartós használat sem lesz - mert fogja tudni rendesen mennyi az annyi.
(#48539) baal-amiga: Ugye, hogy ugye(, hogy nem az akku hibája)?
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
zsolt19900
őstag
de ha ott átállítom, akkor minden szir szart meg kell adjak, amit meg is tettem mégsem lett jó 12es csatornán meg a router
amúgy nem értem, mert múltkori router beállításokkal mint a telefon, de akkor meg a laptopot dobálta le.... szóóval a routerrel lesz valami
megadtam neki mac cím alapján a telefonon kiírt mac címet -próbaképp hát ha, mert nem értek hozzá- de nem engedte be a telefont
áttettem, de most meg ip címet kér, beírtam régebben valamit -a routerét- de nem hiszem, hogy az jó
beírtam 14 re de így sem lát semmit, folyton csak keres meg keres
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
bancsi87
tag
Még szerencse, hogy visszaolvastam, nálam is ugyanez a probléma, minden működik tökéletesen, kivéve az FM rádiót. Kipróbáltam többféle xda-s változatot, mindegyiknél ugyanez van. Tudna valaki segíteni, mi lehet a hiba? Esetleg van olyan változat ami bevált vkinél?
Van esetleg olyan más médiaközpont alkalmazás, amiben van FM rádió, netes rádió, zenelejátszó, esetleg zenefelismerő netán viedeó-lejátszó is? Jó lenne, ha egy app tudna több dolgot is, ezért szeretném a Connected Music Playert működésre bírni.
MÁS:
Lightning Launcher-nél recovery->wipe cache után eltűnnek a widgetek (couldn't load widget), és csak a program teljes újratelepítése oldja meg. Ez másnál is így van? Van rá vmi megoldás? Más launchernél nincs ilyen gondd
Vagy tudtok esetleg más Launchert, ami vertikálisan görgethető? Nem ragaszkodom ehhez. Chrome, és W7 Launcher nem jött be...
Defy Bayer - Wiui 09.27.
-
kano
nagyúr
Nekem is meghalt az egyik töltőm (2db van). Rendeltem egy ilyet ebay-ről 1$-ért. Meglátjuk, ha megjön.
kymco
Voda szerint meg a gar a töltőre nem vonatkozik.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
TcMano
tag
Sanyirigo: köszi
KBali:
Az az érdekes, hogy a zene átmegy avval nincs gond. Nekem gyanús a CM7. Megpróbálom felrakni a 2.2 es froyot, aztán meglátom. Reggel próbáltam a WR1.6-ot, de elkezdett fc ni a beállítás, aztán bootloop os lett. Viszont ha megy a 2.2 vel akkor nem értem a problémát.
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
w333
félisten
Jelenleg Wiui 2.2.3 van fent de én is ugy látom hogy a 2.5.27 verzió ahoz képest hogy 1000mhz-en megy a proci jóval gyorsabb, stabilabb és gördülékenyebb mint a 2.2.3 verzió ami ugye alapból 1100 mhz- en megy
Full wipe után rakom is fel
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
kano
nagyúr
Csak annyi, hogy lassabban fogja feltölteni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
StefanBraun
aktív tag
Én úgy szoktam csinálni hogy feltelepítek mindent amit használok ezután csinálok egy teljes rendszerlementést és ha netán hiba van akkor full restore és minden oké egyből.Illetve 2 variációnak készítettem egy olyan rendszert is amibe előre belemásoltam a nekem szükséges appokat ,és akkor telepítés után nemkell azokat sem újra felinstallálnom.Egyébként egyetlen egyszer volt nekemis olyan hogy market nemakart telpíteni alkalmazásokat csak mondjuk minden 4 iket,de ez egyetlen egyszer fordult elő eddig.
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Én még megpróbálnék egy korábbi playt/marketet update zippel feltolni. Ha lehet, előtte kiszedni a jelenlegi rosszalkodó playt, adatait törölni.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
RootRulez
félisten
Akkor egy szerdán kell rendelni, így két hétvége is benne van és a 10 napot kitolom 12-re. Jelenleg az asszony aksija van benne (reménykedjünk, hogy nem veszi észre a turpisságot)
x.pet számomra az eredeti a tuti, vettem már anno bele (elvileg) nagyobb teljesítményű aksit, de az nem volt kafa, a sajátom tovább bírta.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
senior tag
Na most lementem kipróbálni nem a melegségtől van.ahogyan elindítom a navigációt már nem is tölt itt más lesz a bibi
mindegyikkel próbáltam már.....
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
az jó,mert akkor hosszú távra nem nagyon jó
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Angyalpor
tag
-
kano
nagyúr
És még szerintem keveset írtál.
Én olyan 150k körülire gondoltam.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RootRulez
félisten
Tetszik, hiányzik néhány CM7 ficsőr (pl.: értesítések egyenkénti eltüntetése, rezgés a 45. másodperckor hívás alatt), de majd kiderül. Lehet megbarátkozom vele. Bár írtam Wajknak, azt mondta, ezt a 45. másodperces dolgot meglesi, megy-e WIUI alatt.
...
Amúgy a hivatalos CM7 RC letöltési oldal nektek se megy?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Land
veterán
Éjjel annyira elfogyott a memória, hogy laggolni kezdett a játék, aztán lefagyott, majd a telefon újraindult. Most 183 Mb a szabad memória, reggel még 200 Mb volt. Ja és több program fut a háttérben, mint amikor lement 40-60 Mb-ra. Érdekes!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
kymco
veterán
Igen, de április 20. jóval több, mint két hete volt...
Nem, mintha türelmetlen lennék, de GB-re a miui.hu-n sincs 4.20 verziónál újabb defy-re (eddig hetente volt új verzió), ugyanakkor múlt pénteken is hoztak ki frissítést ICS-re. Úgy látszik a defy GB vonal leállt. Az ICS miui pedig még nem indult el igazán....www.refujvaros.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
csak a tetü motorolán múlik, akik még hivatalos mailt is b.sznak olvasni hetekig :S ez azért már igencsak nagy pofátlanság...
az másik kérdés, gond, h a jogszabály egy halom qtyasz@r ilyen téren... le kéne szabályozni ezt a területet is, nem csak mindig b.sztatni a jónépet ott fent k.cs.gök!!!!
-
Narxis
nagyúr
A szerviz korrekt, de amint látod a Motorolát nem érdekli. Ráadásul közben a vevő nem tudja azt használni amiért fizetett. Van akinek a telefon munkaeszköz. Nem nélkülözheti hónapokra.
A bootloader nyitására is tettek tavaly ígéretet és mai napig nem tették meg.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Cogwheel71
tag
Annak idején én is próbáltam feltenni wiui alá, igaz, nem titaniummal, hanem kimentettem a romból apk formában. Nos nekem sem akart települni, valószínűleg inkompatibilis a rommal. Annyi gyakorlati hasznát nem láttam, hogy emiatt romolgassak keresztbe kasul, ezért hagytam a csudába. Nem is nagyon hiányzik.
-
Kbali
nagyúr
Cardock-os kérdésemre esetleg valakinek ötlet?
-
teo77
őstag
-
baal-amiga
senior tag
Jó is az; nálam mondjuk 2 napja csinált hülyeséget -mint korábban írtam-, de rendbehozatala óta semmi probléma. Eltévelyedek olykor, de mindig wiuira térek vissza.
(#35150) teo77 Ismert wiui bugok? Pl.? Nálam semmi nem jelentkezett az -általam nem ismertek- közül.
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
badmad
senior tag
Az a baj ,hogy volt egy érintő csere valamilyen marha barmolta meg beragasztotta pill.ragasztóval az új érintőt így került hozzám.Na mármost gondolom innentől ugrott a gari pedig agusztusig még garis a telefon gyári független.Sajna de minden segítséget szívessen veszek akár prívátban is!
Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest