Aktív témák
-
jano2101
tag
Hello valaki tudna dobni egy linket a fekete kutyáról v agy mi,
somi-mokeeos-v0.3.120318beta-defy-release erről!
köszi"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Hello tudna valaki dobni egy linket a 3.... -os kernelről mert még 2.6...-van!
köszi"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Hello érdeklődnék hogy most melyik rommot érdemes fel rakni ami gyors,normálisan és minden működik rajta, és az ICS 4-re hasonlít,mert most veszek megint egyet!
Régen a Wajkiui vált be nekem és CM7-is volt fent!
Ja link is jó lenne ha van!
Köszi[ Szerkesztve ]
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
válasz baal-amiga #28532 üzenetére
Köszi szépen szét nézek!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
válasz baal-amiga #28530 üzenetére
Köszi
hát nem lettem okosabb
de amúgy már CyanogenMod-7.1.0 android 2.3.7-el.
hát nem tudom meg nézem mi van."... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Hello tudnátok segíteni vettem egy xt 720-at és szeretném rátenni a ics 4-et már rootolva van,csak az lenne a kérdésem hogy ugyan úgy kell mint defynél(mert annál csináltam) vagy van e valami fórum ahol van róla valami?
Köszi."... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Hello te ezt hogy csináltad DefyFroyoSense-iaiov0.3 melyiket raktad fel mert a zip fájlba van van még egy zip fájl és nem akarta egyiket se fel rakni???
KÖSZI!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Hello nekem az lenne a problémám hogy nem működik a kamera led-e most CyanogenMod 7.1.0-rc1.5-jordan, android 2.3.5 van fent és ha megnyitom a Torch on-t ki ir valami hiba üzenet!
Előre is köszike!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970