Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz CoolBoy323 #36042 üzenetére
Szüleim ríttak, hogy én nem értek hozzá stb. és az a baj, hogy befagyasztották a pénzem is....a tanulmányom miatt...
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok srácok,
Úgy néz ki nem sikerül időt, pénzt, erőt fektetnem a Döfim javítására és a szüleim is ellentmondanak a javításra úgyhogy holnap eladom a drágaságom 20 ezer forintért (törött LCD-vel és GG-vel). Ezzel eggyütt búcsúzom a fórumozóktól a
topickban. Ezúton szeretnék mindenkinek köszönetet mondani ebben az egy évben a sok segítségért és jó tanácsért!!!Még egyszer köszönöm és sziasztok!
Ui.: Párszor azért még benézek hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
[link] erre ha valaki tud választ engem is érdekelne.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
Helló lenne egy kérdésem. A KANGOK mostantól csak DÖFI +-ra lesznek csak?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Rendben Akkor majd ha végre megjön az LCD és a Frontcover akkor 2 ROM közül fogok választani. 1.Kang + 3dblur vagy csak simán 2.2.2 (CEE vagy SEA)
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz #35202114 #35354 üzenetére
Szóval 800 mhzel és 2.2vel flottul akadás mentesen szép grafikával megy?
Azaz ez azt jelenti, hogy kb. a GB és az ICS nem is kell ha van SEAd? elgondolkodtató. Ha megkérlek valami más játékkal is mondanál eredményt? Amihez már erősebb hardware kell.[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Szóval akkor összegezhetem a dolgokat?
"Froyo láz" van. Ami régen sz*r volt most az a király?
Az ics akadós, nekem eurosKANGom volt és mivel elromlott a döfim ezért még 1-2 hónapig az is lesz...
A lényeg: Kérhetek a SEAsektöl valami kézzel fogható dolgotnem benchmarkothanem valami játékkal tesztet? ha lehet valami erősebb játékkal (GTA)Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Valaki valamit tud az Ms2Ginger 4.0-ról? Csak mert mintha láttam volna valami bétát.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz hodostamas #34818 üzenetére
Lehet, hogy picit süsü vagyok de a processzoron és a belső memórián kívül semmi visszalépést nem találok + a kamera 8mpx-es
Egyet értek RootRulez kollégával.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz CoolBoy323 #33258 üzenetére
nem hanem beakadt a táskám nekimentem egy oszlopnak és kiestem az autó útra és a defy felfogta az esés 50% át akkor most mi legyen semmi javítás semmi?
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok nagyon gyorsan kéne egy kis segítség biciklis balesetem volt 15 perce és széttört a defy-m képernyője úgy hogy el is romnoltt nem látok semmit csak háttérvilágítás és fekete meg pixeles rsd-el megpróbálnám visszaállítani de nem találom mert nem tudom bekapcsolni a debuggingot. kérlek segítsetek ez mind a szervíz garancia miatt kell...
k*rva érges vagyok magamra
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
cm9-re lehet egyből kangot (7.2)-t fel tenni? Persze a wipeok társaságában.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Valaki tud nekem írni egy bug reportot ami a MoKee-ben van?
Előre is köszi!Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Szisztok!
MoKee-t fel lehet tenni Cm7 re?Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz Szombó #27568 üzenetére
EiIgazából nem tudom talán a wifidel van a baj ha usbn akkor meg be kell kapcsolnod a debuggingot.
Nekem most lett elegem... kangon megy a proci 1200 on ezen felvidulva újra feltettem a cm9et de megint nem eszi meg Nem tudom mi a baj. Ink visszatérek 7.2 re
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
UHHHHHH most ölöm már meg magam semmilyen új cpu beállítást nem tud megemészteni a defy-m szerintetek mi lehet a baj? (cm9 legújabb) pedig setvsel-el megy ha minden igaz...
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
A wifi fullos de neked hogy állt be?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Felraktam a cm9 et de amikor a cpu-t barálnám a rebootnál nem képes a logonál tovább haladni... Ha resetelem akkor meg megy most akkor hogy? Miért?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok lenne egy kérdésem és egy kérésem 1 lacopapi megtudnàd adni az akksibaràt vsel praktikàdat 1100 es vsellel? 2 hogyan lehet a bootképet (motorola logót) megvàltoztatni? Mert nekem elég ronda ragadt meg... vàlaszotokat előre is köszönöm!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
megint van problémám... megvolt a restore a zip is de most nem indul újra leragad a logónál nem enged be a bootmenűbe se most mi van?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
hálásan köszönöm
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
sziasztok most tenném fel az ms2ginger 3 at cm 7 re de az advanced restoreban nem találja a zipet. mit tegyek?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a WajkUI és a domIUI közt?Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
Mindenek előtt B.Ú.É.K!
Szóval én most arra vetemedtem ,hogy CM9-es vonalat fölveszem és nem érdekel ha pár apróság nem megy. Szóval minden megvan aztán egyszer azt látom hogy a romnál a SIMA DEFY-om (mb525) MB526-á változott ami Defy+??? De nem csak ez van hanem az új CM9-eket már csak DEFY+ kernelhez adták ki és mivel nekem már az írás szerint MB526-om van ezért rátettem a defy+ os romot és megy
Már csak 1 kérés, hogy a viharba nem tudok telefonálni az új rommal a egy képen van térerő??
Remélem sokkollak titek de ez nekem már érdekes.
Megjegyzéseiteket előre is köszönöm!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok mostanság szeretnék CM7-ről 9-re váltani.Meg is találtam az xda-s topicot de valami elbizonytalanított: Note: Builds from the 7.Dec and after are made for gingerbread kernel (2.3.4 betas for defy and/or for 2.3.6 recent defy+) itt a link:[link] egy kis segítséget igényelnék!
Előre is kösz!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok tudnátok közvetlen linket adni cm7 2.3.7 re és hozzátartozó gapps hoz? Azt nem tudom ha van egy fölsorolás benne 50 link. Szóval előre is köszi!
Finn the human