- Már nyugaton is elérhető konzolokra a Ys Memoire: The Oath in Felghana
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EAFC 25
- Alig két hét múlva indul a Gravelord korai hozzáférése
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox One
- The Thing Remastered teszt
- Goddess of Victory:Nikke
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Tényleg hagyjuk, mert alapvető tévedésben vagy. Az alap, hogy fizetsz az extrákért és örülj, ha nem kell. A többi csak körítés és semmi jelentősége.
U.I.: Valamiért a "közel" szó jelentése nem jut el hozzád... Ezt is elfogadom és be is fejezem veled a társalgást. Lenne egy idevágó közmondássá alakult vicces szöveg is, de gondolom megsértődnél, ezért inkább a fantáziádra bízom.
Üdv.
ayo:
Sajnos tényleg kb. 5-7 változat van egy karakterhez, a többi meg szín variálással van megoldva. Nem rossz így sem, de jobb lenne több valódi skin.[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
Erre:
"közel 30 éves múlttal rendelkező sikersorozat"
Ezt reagálni???
"30éve 8voltam, akkor még streetfighter2 sem volt nemhogy mortal kombat...ha oltani próbálsz legalább legyél hiteles, elmondjam mi volt akkor?"
Így van, nem is azt írtam, hogy 30 éves a játék, hanem azt, hogy KÖZEL 30 éves.Ez esetben viszont meg kéne tanulnod (bár egyidős vagy velem, ezért sem értem, miért nem megy ) szöveget értelmezni. Akkor csak a te kedvedért pontosan 26 éve és 303+7 napja futó sikersorozattal nem illik összehasonlítani. Bakker, te is közel 40 éves vagy, de az nem azt jelenti, hogy pont annyi.
Nagyon jól látod. Ezzel tartják életben a játékot, mert a kutya nem játszana vele, ha nem lennének ingyenes extra cuccok. Na az MK-nak erre semmi szüksége. Ha kifizeted az extra tartalmakat akkor oké, ha nem, akkor sem érdekel senkit, mert bőven vannak, akik megteszik. Az extra sajtos, dupla húsos hamburger is drágább, mint a sima. Mindkettő hambi, de közük nincs egymáshoz.
Nem akarlak meggyőzni arról, hogy ez szerinted nem szomorú, de attól még hülyeséget vársz el és emiatt még szomorkodsz is.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
ayo
veterán
régen se volt jobb, kijött egy játék és ha bug volt, vagy OP egy karakter, akkor az maradt, most meg azért lásd OW, folyamatosan foglalkoznak vele, jönnek az update-ek, fixek, balance patch, új kari stb. de ez már tényleg off.
kwzatz: visszatérve még az előzőre, MK-ban nem tudsz megvenni mindent pénzen, csak van lehetőség, hogy napi 6 terméket vegyél egy fizetőeszközzel, amit játék ad (keveset) vagy real money veszel. Játszani kell, hogy behozz dolgokat, amivel sztem nincs gond, full korrekt a dolog, nekem megvan kb. már minden fontos cucc szimpla játékkal
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
ismerem az OW-t és a hasonló felépítésű IAP játékokat. kontentben ugyanaz, viszont mindig beraknak valami menő skint, amiért fizetni fog a nép. ez persze annak jó, akit hidegen hagy, de mint látod nem kicsit kerestek ezen azokat a skineket viszont később se kapod meg ingyen v olcsón, viszont MK11 esetében tuti lesz GOTY kiadás és WB miatt komoly akciókra is lehet számítani, elég csak megnézni a többi WB címet vagy az MKX MKXL kiadások árát visszamenőleg, tehát ha ez zavar és nem akarsz azonnal játszani, akkor simán csak várnod kell és akkor megkapod az összes tartalmat olcsón
egyébként ez a rész szerintem klasszikusabb irányba ment, tehát nem annyira kemény mint az MKX, szóval kezdőknek kifejezetten ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
2 teljesen más üzletmodell. mindkettőnek van előnye és hátránya, viszont ahogy a két példa is mutatja, senkinek se fér bele hogy csak egyszer fizetsz érte, hiszen a skinekből is X millió dollárt zsebel be a Blizzard, még ha te 1 forintot se költesz.
"In its latest financial results, Activision Blizzard revealed it made a record $7.16 billion in revenue across the entire fiscal year. $4 billion of that amount came from “in-game net bookings,” which covers loot boxes, sales of DLC, and in-app purchases."
Ha ez zavar, akkor meg sztem várd meg a GOTY verziót és egy jó sale-t és gond megoldva, OW esetében viszont ilyenre várhatsz, ott ha menő skinek kellenek, akkor perkálni vagy melózni kell rendesen, tehát ahogy írtam van előnye ennek is
-
x360elite
őstag
Ne hasonlítsuk már össze az overwatch-ot egy közel 30 éves múlttal rendelkező sikersorozattal.
Pedig de, nagyon is természetes. Miért anno te az MK3 megvásárlása után 1 évvel ütötted a pultot, mikor megjelent az UMK3, hogy ide nekem de azonnal 8+ karakterrel, javított harcrendszerrel, brutality-vel, mert én már kifizettem a sima MK3-at?? Ugye érzed, hogy nem életszerű... Na ez ugyanaz, csak nem kazettán, vagy lemezen, hanem online. Ennyi.
Meg lehetett venni az MK11-et "premium edition"-ben és úgy, abban az árban benne van a Kombat Pack teljes tartalma.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
A DLC természetesen plusz pénzért vehető meg. Az MK1, MK2 után biztosan nem lesz csalódás, az MK3 - abból is az Ultimate - szerintem az eddigi egyik legjobb kiadás volt, szóval lehet azután picit fura lesz, de a látvány bőven kárpótolni fog. Megéri megvenni, mondom ezt MK1,2,3,ultimate,trilogy,4,DA,Deception,Armageddon,vs DC, MK9 és MKX után.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 7700T / GTX 1660 Super / 16GB DDR4
- Umax VisionBook N14G Plus HU
- Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 OD 14" 3K OLED Ryzen 9 5900HS Creator Edition MX450 16GB 512GB magyar gar
- x1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS 7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GIGABYTE GA-H110M-S2H/i7-6700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest