Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz _Dumber_ #76601 üzenetére
AZ EVO 54-60 között szambázik, néha felmegy 70-80-ra is. Ekkor már hallom a ventillátort. (lehet, csak azért mert mellette van a proci)
Szerintem, ha már a venti bekapcsol és felmegy az SSD hőfoka 80 celsiusig, akkor már a CPU is dolgozik annyira, hogy bekapcsoljon a ventije. De ezt is látod akár a htop-ban is ilyenkor...
Ha megnézed az összehasonlítóban, azért látható, miért a 970 EVO Plus melegszik jobban.
Akkor meg atért fel lehetne nyomni 2000-3000 közé. Igaz , mivel mikroserver funkciót tölt be, nem is hasznámám ki.
Mi az oka hogy inkább az OEM Sata3 SSD-t ajánlod?
Előző mondatoddal meg is magyaráztad, miért...De kb az az oka, hogy itt bőven elég egy stabil Sata SSD is, nyilván folyamatos stabil sustained írással és ezeknek a követelményeknek nehéz megfelelni Sata3 fronton, alig van normális áron ilyen, Samsung 860 EVO lett volna ilyen és itt jön a képbe az OEM Sata, nemrég PM883 1,92TB-ot vettem, mikor kezdte a noti kinőni a 860 EVO-t. De van Micron-nak is atomstabil Sata SSD-je, csak nyilván ritkán van kisker forgalomban ilyen, akkor is aranyáron. Szóval kb a PH Aprón-n lehet ezeket kifogni...ahonnan én vettem és ajánlottam Linuxos topiktársaknak, most totál nincs egy darab sem, mert rájöttek a userek, hogy ezek agyonüthetetlen stabil és gyors eszközök. Érdemes várni, míg lesz a használtpiacon ilyen. Ja és ezek valóban pár órás használattal és párszáz GB írással vannak fent.
(#76600) nevemfel
Semmi gond, csak innen törlésre kerülnek az off hsz-ek, így kvázi olyan, mintha le se írtuk volna! Ja és igazán nincs mit!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs