Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khaal

őstag

Megérkezett a P2414H, első benyomások:

Összeszerelési minőség a régi fémházas Fujitsu után max. elmegy kategória, a máshol látott középkategóriás Samsungokhoz, LG-khez képest jó. A műanyagok korrekt minőségűek. A talpat nem mondanám atom masszívnak, de a célnak megfelel, a széles állítási lehetőségekért pedig amúgy is jár a piros pont.

Bevilágítás elfogadható mértékű, a fényerő brutális így a közel 8 éves CCFL-es lcd után.

A menüje rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz, de könnyen navigálható.

A laptopomra d-sub-on csatlakoztatva nem tökéletes a kép élessége, de ezzel a korábbi monitor se tudott mit kezdeni, egyedül a gagyinak számító sok éves TN paneles LG tv-n éles a kép d-subon :)) .
    Displayporton már sokkal jobb a helyzet, asztali gépen pedig tökéletes, de ott nem is fogadnék el mást.

A feketétől jobbat vártam, igazából szinte semmivel sem jobb az eddigi P-MVA-nál, azt hittem nagyobb lesz az előrelépés.

És végül két láma kérdés:

-Megkaptam hozzá a kalibrált icm fájlt, windowsban telepítettem is, a kijelzőn kell valamit állítanom, vagy hagyjam a standard profilban? Illetve milyen brightness/contrast beállításokat ajánlanátok? Most 75/75-ön van, de így eléggé süt.

- A power led villogása standby módban is kikapcsolható valahogy? A menüben csak a bekapcsolt állapothoz tartozik led on/off menüpont, mást nem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés