Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomas2005
csendes tag
Sziasztok!
Mint előttem nagyon sokan, most én is szeretném kikérni a tanácsotokat.
Jelenleg a Lenovo Y530-as laptopom 15.6" 60hz IPS monitorját használom lassan 2 éve amit egy 1050Ti hajt . Az egyetem kezdetén vettem, mérnökinformatikusnak tanulok, így ez a szolid kialakítása miatt elérhető árú kezdő gamer laptopnak bizonyult, ami kielégítő volt számomra. Most viszont ahogy egyre inkább haladok előre a tanulmányaimmal kezd kicsi lenni a 15.6" így szeretnék hozzá beszerezni 1 (vagy 2) külső monitort ami ilyen mindenes (főleg multitask és néha kis esti fps gamelések mennének rajta, film nem nagyon) .
Mit javasoltok? Vegyek egy 27"-os FHD-s 144hz-s belépő szintű gamer monitort (pld AOC 27G2U) vagy maradjak a kisebb 24" colnál hasonló képességekkel és ilyenből esetleg kettőt (HDMI és mD kimenet is van a laptopon) . Keretem az nem sok van rá (nagyjából 70K) , így hardveraprón is nézelődöm.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Robogó, kismotor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest