-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkgabor
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár gyors kérdésem. Egy idős rokonomnak segítek mobiltelefont venni. Hívásra és sms-re használná, új készüléket szeretne. Ami fontos neki, a hosszú akkuidő és a jó hangminőség.Első körbe megnéztük a plázában a Navon Mizu Titan-t (5200 mAh-os aksijával). Sajnos a készülék nagy mérete miatt nem tetszett neki. Ránéztünk ugyan ott a CAT B25-re, ugyan ez volt a helyzet.
Keresőben észrevette a Sencor Element P004-et 2000mAh (30 nap készenlétet ígérnek). Mennyire gyárt ez a cég használható mobilt? Hallott valaki valamit róla?
Ajánlottam neki ebben az árkategóriában a Nokiákat. Nokia 105, Nokia 130, Nokia 150, Nokia 215, Nokia 230. Ezek szintén 30 nap készenléti időket ígérnek. Hallottam a Nokia már nem olyan jó, mint rég. Mire lehet mostanában számítani ezektől a készülékektől?
Azt meg én nem értem, hogy lehet, hogy ugyan annyi készenléti időt ígér a 800-as aksis Nokia 105 és a többi említett Nokia készülék kb 1020-as aksijaikkal? Ez elírás vagy a Nokia 105-nél a Li-Ion 800 mAh (BL-5cb) aksi tényleg olyan jó? Hogy lehet, hogy a Nokia 800 mAh és 1020 mAh akkuja ugyan annyi készenléti és beszélgetési idővel bír, mint a Sencor 2000mAh aksija?Még a myPhone HALO 2-t és a Doro mobiltelefonokat nézegeti, a Doro-ról itt olvastam, hogy jó és ajánlottam. Bár a Sencor és a Nokiák közt vacillál. (Nokiája volt azt ismeri.) A Sencor és Nokiák közül melyikkel járna legjobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés