-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Fateromnak van most egy Nokia 220 mobilja. El nem tudom mondani, hogy mennyire szaregy készülék. Hibázik, kiakad, nem csörög. Le is szeretnénk cserélni valami jóra.
Apám nyugdíjas, nem túl jó a szeme, nagyok az ujjbegyei, szóval nagy gombok kellenek. Ilyen nyugger telót nem feltétlenül akarok venni neki, de ha szép és ügyesokos használható, akkor jöhet. Nagyjából 30eFt ig mennénk el.Mit ajánlotok?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
tibor23
senior tag
válasz quailstorm #51888 üzenetére
Erről az Allview M9-ről mit lehet tudni Kamera, hangminőség, készenléti idő tekintetében? Tesztet, fórumot nem találok róla. Jelenleg egy S5610-et használok, de van néhány zavaró hibája. Legjobban a néhány napos készenléti ideje zavar, pedig már az alig használt akkumat is lemértem, és nem azzal van a baj. A másik, hogy a Bluetooth megbízhatatlanul csatlakozik az autórádiós kihangosítóhoz. Hangminősége, kamerája viszont elég jó, nehezen mondanék le róla.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz quailstorm #51892 üzenetére
Nem bizony, de a visszaemlékezés örömében rácuppantam.
Ha jól sejtem, az valamiféle átalakított rendszer lehet, akárcsak például a legendás kenyérpirítón futó NetBSD?. Viszont rendszermagja annak is van, amit talán lehet fordítani (?).
Na, de nem offolok tovább.
(#51894) Fancy-boy
Ez pofás kis mobil.
Kagylómobilban kapható még hazai piacon Alcatel, olyan, ami szintén ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Genesist #51893 üzenetére
Az Alcatel 2045X jobb lenne, mármint abból a szempontból, hogy az már egy bevált darab, több a felhasználói visszajelzés, csak már kevés helyen kapható.
Külföldi véleményeket olvastam a 2038X-ről és végül is egész jó, bár 1 felhasználó írta, hogy valamiért gyorsan merül és vacak a menü.
Próba és legalább lesz róla tapasztalat, már ha egyáltalán megírod vásárlás után.Külföldi vélemények, ha még nem olvastad őket:
[ Szerkesztve ]
-
Genesist
tag
Sziasztok!
Anyukámnak van egy Nokia 230, viszont panaszkodik, hogy a beszéd hangszórója nagyon halk. Tényleg az, nehezen hallható a másik fél, utcán meg egyenesen használhatatlan. Milyen hagyományos telefont ajánlanátok a jelenlegi felhozatalból, amelynek jó a hangminősége?
20 000 Ft a teteje.
Nézegettem én is közben. Az Alcatel 2038X-el van valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Dhampir #51891 üzenetére
Igen, csak az okostelefon nem tartozik a topic témájába.
Én azokra a beágyazott linuxokat futtató motorolákra gondolok, amiket egész tisztességesen lehetett moddolni. A mobile-mania.hu-ról anno leszedtem az egész cucckombót hátha jó lesz alapon.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz quailstorm #51890 üzenetére
Még WM-es Moto is volt.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Dhampir #51889 üzenetére
Dupla hangszóró szerintem elég gyakori, HTC-nél is nagy divat volt, nekem épp Z3c van most, abban is az van. Amúgy aszimmetrikus, nem egyforma.
Igazi dual speaker na az a Nokia N95, pedig azóta sokat fejlődött a technológia. De az odacsapott rendesen. Igaz, mérete is volt neki.Külső kijelző meg nem márkaspecifikus.
Motorolát majd tervezek beszerezni, most csak egy hibás V3i van, de anno suliban volt osztálytársnak sima V3, hát az nem volt túl okos. Szép volt, de okos meg erős az nem.
A linuxos Moto-ból meg kimaradtam teljesen. -
Dhampir
félisten
válasz quailstorm #51888 üzenetére
Például a régi Motorolákhoz képest annyiban is kevés, hogy egy kagylómobilnál szeretem, ha külső kijelzővel is megáldott a bejövő hívások és üzenetek gyors lecsekkolására, és oleddel nem is fogyasztana sokat a plusz képernyő.
Jelenkorunk okos-telefonjai esetében például az X Compact dupla hangszórót kapott, ami talán nem túl gyakori (habár nem ismerem átfogóan a kínálatot), a Sony néha érdekes megoldásokat kínál.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Dhampir #51887 üzenetére
Kár, hogy csak MT6260/1 lehet minden...
Így lószart se ér az egész számomra. Egy Sony K300i korszerűbb.
Most, hogy felszaporodott a SonyE gyűjteményem itthon, ki merem jelenteni, hogy a Sony DB platformja volt az abszolút csúcs a mobilpiacon 2003-tól a Cedarig.
Mármint ha a beágyazott rendszerű feature phone kategóriát nézzük, okostelefon kizárásával.Runner up a Touch & Type és az S40v6, a nagyon kései Samsung meg elmegy, mint S5610 vagy Shark.
Ebből a szempontból olcsó megoldás, amit most művelnek, hogy droidot meg rókát raknak gombos házba, oszt jónapot. Akár jó is lehetne, de a róka nem tűnik annak. Allview M9-re még nem szántam rá magam, használtat még nem láttam felbukkanni sehol, 10k-t az újért meg sajnálom, mert ha megnéztem nincs hova meg kinek adni a családban.
Pedig most már lassan a forgalmazását is beszüntetik az M9-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Érdekességképpen, van egy ilyen mobiltelója az Alcornak:
-
volandy
senior tag
válasz quailstorm #51883 üzenetére
Köszi a választ!
Hát a kommentek (már amit értettem belőle) nem éppen pozitívak!
Megvárjuk a teszteket. Ha telefonálásra illetve egy Wi-Fi hotspot-nak laptophoz vagy tablethoz megfelelő lesz akkor kell! -
quailstorm
nagyúr
válasz volandy #51882 üzenetére
KaiOS csak egy forkolt FirefoxOS, nincs benne semmi új. Senki se fejleszt évek óta nyomógombos platformot. Csak most eljutottak oda, hogy vagy droidot tesznek alá, vagy firefoxOS-t.
Verizon féle 4G-s LG-n lehet valódi embedded Linux a Qualcommtól talán.
kommenteket tessék olvasni
Igen kemény cuccos lehet ez a KaiOS
Ennek a telónak 2018Q1-ben elvileg 38% a market share-e Indiában (feature phone kategória).[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz Fancy-boy #51881 üzenetére
Szuper! Köszi az infókat!
Nagyon kíváncsi vagyok rá. Hogy fog működni a 4G és a KaiOS. ".....a 4G tudást is beleszerelték a készülékben, elgondolkodhatunk, hogy pontosan hogyan oldották meg. Kínában már meg van a megoldás: a YunOS-hez nyúltak. De most nem az ázsiai piacon vagyunk, kicsit több támogatásra van szükség, ezért a finnek emelték a tétet és összebútoroztak egy amerikai vállalattal, akik egy Linux alapú mikro operációs rendszert fejlesztettek ki. Ez a KaiOS....." -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz volandy #51880 üzenetére
Nokia 8110 4G csak Július első hetében érkezik Európába, tehát Magyarországra is.
Például Szingapúrban már kapható, de a piacot elárasztották a hamisítványok.
Az eBayen 99% hamisítványokat árulnak.Az eredetinek a doboza átlátszó üveg hatású műanyag, a hamisítványnak sima lapos karton.
Ez az Eredeti doboza:
Ez pedig a Hamis:
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz flash- #51878 üzenetére
Eléggé levan akciózva jelenleg: [link]
EUR 14,99 + EUR 15 szállítási díj.
Dhampir
Ha szeretnél rendelni, akkor linkelem az oldalt, de szerintem 4G nélkül kicsit drága mulatság.
Érdekességnek kitűnő, de használni inkább a 8110 4G, bár még nem nyomkodtam meg.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Dhampir #51874 üzenetére
Egy Kínai közvetítő cégen keresztül rendeltem, tehát ők intézték a vásárlást, mivel se az ebayen, se az amazonon nem találtam belőle.
Tehát a telefon árán kívül volt még a cég díja, postaköltség és az ÁFA.
Amennyiben a részletek is érdekelnek akkor privátban.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz quailstorm #51873 üzenetére
- Egyelőre csak az alap dolgokat néztem át, de ha neked van kedved / időd szórakozni vele vagy csak szeretnéd megnézni, akkor szívesen elküldöm. ( természetesen ingyen )
- GPS nincsen benne, legalábbis semmi nem utal arra, hogy lenne. -
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
Félig OFF:
A héten érkezett hozzám egy Nokia 3310 4G.
Ritkaságnak számít, mivel továbbra is csak Kínában elérhető.
Használható Magyarországon, tehát felmegy a hálózatra, viszont a hazai 4G hálózatot nem támogatja. EDGE ami maximum elérhető.
Magyar menü természetesen nincsen, csak angol vagy kínai.
WIFI / böngésző rendben működik, akár a Youtube videókat is lejátssza.Főbb specifikáció:
- Kijelző: 2.4-inch (240 x 320 pixels) QVGA
- 1.5 GHz dual-core processor
- Rendszer: YunOS 5.2.0
- 256MB RAM
- 512MB internal storage
- MicroSD card support up to 64GB
- LED torchlight
- 2MP rear camera with LED flash
- 3.5mm audio jack, FM radio, MP3 player for music
- 4G VoLTE with WiFi hotspot, Bluetooth 4.0, micro USB - 1200 mAh battery -
andrás47
senior tag
válasz New Hewkas #51867 üzenetére
Köszönöm válaszod . Üdv !
-
New Hewkas
csendes tag
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz flash- #51863 üzenetére
Szerintem egyik se.
Hogy ha tényleg csak telefonálás, akkor felesleges a "katonai" sokfunkciós modelleket nézegetni.- EVOLVEO StrongPhone Z1 ( ütésálló )
- Alcatel One Touch 2045x
- Doro 366
- Doro 520 ( ütésálló, több kolléga is vásárolt már belőle külföldről )
- Doro 215Persze az általad említett Nokiák sem rosszak, de például az Alcatel jobban kezelhető / testre szabható, logikusabb menü.
A 301 még jó lenne, de már több éves modell. Esetleg ha találsz még újat vagy nagyon megkímélt darabot.[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Egy ismerősöm egy Blaupunkt FS 03 Telenoros telefont nézett ki magának, azt kérdezte tőlem ezen a facebook-ot tudja-e használni, mert másra nincs igenye, csak telefonálás, és a facebook , mivel én nem tudtam erre válaszolni továbbítom hozzá értőknek .
Alkalmas arra ez a készülék, ha nem, akkor hagyományos készülékben mi lenne a legolcsóbb megoldás ?
Ez a készülék 2500-3000 Ft lenne, sokkal többet nem is szánna rá . -
törölt tag
-
flash-
veterán
üdv
nagyszülőnek melyik a legideálisabb telefon?
szempont: hívás, üzemidő.nokia 301 használtan,
vagy újonnan; új nokia 3310; CAT B30? esetleg nokia 216 , Krüger&Matz Iron KM0435 Mobiltelefon ,myPhone Hammer, Cat B25?
-
törölt tag
DORO 1360 DS Black (Model: DFB-0120) - Magyar Telekom ajándékba adják 2 éves vezetékes telefon mellé.
-
doddencs
senior tag
Idősnek (90+) keresek hagyományos, nagy gombos, nagy betűket megjelenítő mobilt.
Ami még fontos lenne
- hangos legyen
- könnyen kezelhető
- lehessen billentyűzárt kikapcsolni
- híváshoz ne kelljen duplán megnyomni gombot.Van ilyen?
-
senior tag
Sziasztok!
Valaki vett esetleg Nokia 3310 replikát? 5000 forint körül hirdetik. Faternak kell, a 6020-asnak meghalt az akksija. Hiába rendeltem Aliról hozzá, az se lett jó.
Vagy hasonló árban, max 6000 forintig mit érdemes venni?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Dhampir
félisten
Most már szinte csak egy új Qwerty-s Nokia hiányzik a repertoárból.
-
Tombi
őstag
Idén jön nemsokára a 3310 4G várom ezt a telefont már, szülőnek szánnám
S5610-es valamiért sokszor szétkapcsol..nem tudjuk miért -
ph2012
senior tag
Munkahelyre kellene egy hagyományos telefon. Jól hallható legyen. A Nokia 216 jó lenne? Mini SIM kártya kell bele?
Köszi.
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Apósnak lenne klasszikus telefon, összecsukhatót szeretne, letenni felvenni lehessen a nyitás-csukással, 15ezre alatt jó lenne, Alcatel 2051d néztem, de ott nem lehet felvenni letenni a csukással-nyitással+kicsi az aksia is, valami hasonló jó lenne. köszönöm
-
flash-
veterán
Üdv
Picit rosszabbul látó
Nyugdijas szulonek melyik lenne az idealisabb?
CatB30, vagy nokia 3310 vagy Nokia 150?
Elso korben ezek jonnenek szoba, foleg a catb30 érdekel kijelzoje mennyire olvashato? Nem tul kicsik a betuk? Vagy inkabb valamelyik Nokia?[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
Amennyiben a gyorshívásra gondolsz, akkor ezt találtam:
This is available on the Series 30+ (MediaTek) based phone:
Open Contact>Select Option .
Open Speed dail>Select On
Again on same option> Select Edit
List of Keybutton with Empty will apper, Select any key and And click on Assign and Choose your contact number which want to speed dail ...
Ha így nem találod, akkor valószínűleg a 216-ban nincsen ez a funkció.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Lenne egy kérésem. Aki használ vagy neki vagy ismeri a készüléket.
Egy Nokia 216 Dual SIM-es telefonról van szó. Ezen a készüléken van olyan lehetőség beállítani, hogy egy-egy nyomógombhoz hozzá rendelhető egy-egy telefonszám? Csak hosszabban kell nyomni azt a gombot és hívja a számot. Idősebb embernek lenne és megkönnyítené a gyakrabban hívott számok hívását.
Előre is köszi.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Viktor0610 #51837 üzenetére
Köszönöm. Megnézem.
Nekem nem dobott ki ennyi lehetőséget, vagy pedig rosszul írtam be a keresőbe.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy tudtok-e segíteni, de talán mégis...
Egy Samsung C3322 telefonhoz keresek kijelzővédő fóliát/fóliákat. Valahol lehet még szerezni ehhez? Vékony kellene és átlátszó, víz tiszta ha lehet. Sokáig volt rajta fólia, aztán lecseréltem (volt egy tartalékban) mert bekarcosodott, de most sajnos nincs már rajta. Jó lenne védeni a kijelzőt, mert maga a készülék olyan mintha új lenne. Nagyon sajnálnám ha megsérülne a kijelzője.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
1egaly
aktív tag
Az Euronicsben most kapható ócsón ez a teló: Archos Access 28f,
van vkinek, tudtok róla jót -rosszat?Kösz a választ!
-
SvenOlam
csendes tag
válasz quailstorm #51831 üzenetére
Ok.Köszi a válaszokat. Ez lesz akkor a befutó.
"Never stop the car on a drive in the dark.."
-
quailstorm
nagyúr
válasz SvenOlam #51830 üzenetére
Magyar, és tudtommal működik a hívószámkijelzés különben menne a panaszkodás biztosan, bár mostanában csak SMS-t láttam rajta, nem én használom.
Az egy abszolút nyugati piacra szánt telefon, normális kézikönyvvel. Persze az alapja ugyanúgy MTK MT6260, de jól meg van csinálva.Még talán akkor próbáltam, mikor megvettük, szerintem ment. Ha nem megy az kizáró tényező lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
SvenOlam
csendes tag
válasz quailstorm #51802 üzenetére
Szia!
A Doro Primo 215-ön működik a hívó fél nevének kijelzése, vagy csak a hívó számát jeleníti meg bejövő híváskor? Magyar menüs? Ilyet tervezünk anyósnak a közeljövőben.
"Never stop the car on a drive in the dark.."
-
tibor23
senior tag
válasz RAZR_v3 #51827 üzenetére
Én már régóta szeretnék egy telefont, ami felülről le tudná váltani az S5610-es Samsungot. Legalább olyan kamerával, 2 Sim-mel, esetleg csinálna mobilnet hotspot-ot. Ráadásul az én Samsungom, csak néhány napot bír új akkuval is pedig nem sokat beszélek vele. Ez a készülék esélyes?
-
RAZR_v3
tag
Az új Nokia 8110 4G majd akkor lesz ajánlható vétel, ha kiderül, hogy szoftver szempontjából megbízható és nincs tele buggal. Elég sok dolgot belezsúfoltak és a gyártónak ez lesz az első KaiOS alapú készüléke. Amiben jelenleg egyedülálló ez a készülék, az a Google névjegyek és naptárbejegyzések kezelésének, szinkronizálásának lehetősége és a Wi-Fi hotspot. Aki egy laptopot is hurcol magával és a nyomógombos készülékeket szereti, annak szerintem több nem is kell. Átlagfelhasználóknak viszont tényleg drága ennyi pénzért és nincs sok értelme megvenni.
-
New Hewkas
csendes tag
Nekem sárgában kéne, ha lesz
Még az ár nem is annyira gáz, amennyiben jó lesz (mondjuk jobb, mint az M9 Connect pl.)
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Genova1983 #51822 üzenetére
Kapható meg nem is: "Lieferung in 9-10 Werktagen"
Vagy annyian rendeltek, hogy elfogyott a raktárkészletük.
-
törölt tag
válasz Genova1983 #51822 üzenetére
Ennyi? Magyar honban még drágább lesz, vagy 30 ezerről fog indulni.
Annak megéri, aki nem szeretne érintőképernyős telefont, de szüksége van egy nyomógombosra. Ilyenből nincs sok, mármint ami okos funkciókkal jön. De ennyiért már okostelefont is lehet venni, olyat, amin Android fut. -
MODERÁTOR
-
Genova1983
tag
Német Mediamarktban már kapható az új 8110-es.
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Nincs valami olyan megoldás, hogy lenne egy nyomógombos hagyományos telefon, de lenne mellé(hozzá) párosítva egy pl 7" tablet amin lehetne internetezni. A nyomógomboson pedig telefonálni!
-
Genova1983
tag
Helló!
Én 3310-est használok,így arról tudok írni pár sort.
A számgombsor nekem nagyon bejön,jó rajta gépelni.A két funkció gomb viszont osztozik a hívás gombokkal,de nekem ez sem okoz gondot.Előtte Nokia 225-öt használtam,attól jobb a gombsora.
Kijelző olvashatóságával nincs gond,fényereje állítható.Betű mérete változtatható normál és nagy méret között (menü,névjegyzék,üzenetek).
Telefonkönyvben egy névhez egy szám és kép adható,egyedi csengőhang nem,ha ez fontos lenne.Én 100%-ban rezgőn használom a telefonjaimat,így nekem ez nem volt szempont.
Kamerától nem kell csodát várni,de néha egy-két kép lőhető vele.
Beszéd hangminőséggel nincs gond.Írtad,hogy helyi boltból vennéd,nem tudom ott mennyibe kerülnek,de ha még is neten rendelnéd,akkor itt már 10e Ft-ért megkapod:Nokia 3310
Ennyit megér szerintem.És ez a szürke-fehér nagyon jól néz ki.
Igaz ez egy SIM-es verzió és Telekomos,de ezt ugye a szolgáltató bármikor ingyen függetleníti.Ha lenne még kérdésed a készülékről,szívesen írok róla.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szívesen.
Őszintén szólva ma már mindegyik hagyományos telefonba dísznek tesznek kamerát.
Nem a minőségi kategória egyik sem.
Természetesen valami minimális különbség azért van az olcsó és drágább telefonok kamerái között.
Amennyiben fontos a jó kamera, akkor az Alcatel valóban nem neked való.
Viszont ha normálisan használható készüléket szeretnél, akkor arra megfelelő. de egyikre sem szeretnélek rábeszélniNokia 230 esetében viszont azt vedd figyelembe, hogy a jobb felső gomb funkciója nem választható.
Egyik vásárló véleménye:"A menüje átláthatatlan, nehéz megtalálni a funkciókat még annak is, aki 15 éve csak Nokia telefont használ. Nem felhasználóbarát, hogy a jobb felső gombot nem lehet hozzárendelni pl telekkönyvhöz, előlapi kamerát kapcsolja csak be, és ezen nem lehet változtatni, pedig nem midenki élete a szelfizés."
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
A mostani Nokiáknak már köze nincsen a régebbi/eredeti készülékekhez.
Nagyjából már csak a felirat maradt meg.Amit ajánlok: Alcatel One Touch 2045x: [link]
Persze az általad említett Nokiák sem rosszak, de az Alcatel jobban kezelhető / testre szabható, logikusabb menü.
Természetesen olvasd el a felhasználói véleményeket is, de szerintem az Alcatellel jobban jársz.
Media Marktban még kapható: [link][ Szerkesztve ]
-
dvids
aktív tag
- Árkategória: <25000 Ft
- Új
- Hol vennéd meg? - Pécsen, helyi üzletben, a személyes intézés garanciális problémák esetén fontos lenne. (Edigital, MediaMarkt, Euronics, vagy még van pár kisebb üzlet)
- Hosszú távra
- Mire használnád? -- hívás, sms és egy-két fénykép ellövése időnként
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -- mindegy- Milyen kialakítású telefont keresel?
Egy kőkorszaki Nokia utódját keresem (sajnos a típust már nem tudom megmondani), tehát nem árt ha némileg hasonlít kialakításában a klasszikus Nokiákhoz.
Nem kellenek hatalmas nyomógombok, de előny ha jól elkülönülnek, ha nincsenek osztott gombok és ha nincsenek az oldalán használat közben véletlenül könnyen benyomható gombok.
Főleg telefonálásra, SMS (inkább csak olvasás, mint írás), illetve pár fénykép ellövése alkalomadtán. Egyszerű, logikus, könnyen kezelhető menürendszer, amivel egy nem túl nagy technikai affinitással rendelkező ember is elboldogul.
Legyen relatíve tartós, megbízható. Nehezen tanul majd bele az új telefonba, legalább pár évig húzza ki.
Két példányt néztem ki, Nokia 3310 és Nokia 230. Az utóbbiban - képek alapján - a nyomógombok elrendezése szimpatikusabb (úgy látom az új 3310-es nem örökölte a régiben ezt). A kettő közül melyik lenne ajánlottabb? Esetleg más alternatívát tudtok?
Köszi szépen a segítséget előre is!
-
válasz Genova1983 #51814 üzenetére
Köszi hogy kikerested - reméltem, hogy van itt, aki már csinálta, nem vártam, hogy más keresse ki... Ha átadjuk a telefont, kipróbáljuk.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Genova1983
tag
Helló!
Beafon SL651 manual-jában találtam egy ilyen részt:
5/ What are accepted formats for uploading ringtones on GSM SL651A ?
Answer : Formats “MIDI” and “WAV” are accepted; however musical files cannot be too large
-SL651A will accept WAV files up to around 1400kb/s
-MIDI files are confined to 10kbEz alapján csak midi és wav lehet.Gondolom akkor ez a C240-nél is így van.
[ Szerkesztve ]
-
Hello,
Hülye kérdés, a Beafon-ok milyen csengőhangot esznek meg? Anyósnak C240 lett, és lehet kéne neki saját hang (a telefony csak egyet tud, szóval tuti, hogy lehet rá tenni egyedit... a manual is említi, de nem írja, mit fogad el).
Köszi
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Nagyimnak szeretnék telefont venni 12e-ig, minél nagyobb gombokkal, egyszerű használattal. Egy Myphone Halo-t már kipróbált, de túl bonyolultnak bizonyult neki (leginkább a kikapcsolhatatlan billentyűzár miatt). Az se baj, ha flipes. Vagy akkor már a fentebb linkelt Beafont ajánljátok kicsit drágábban? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
-
-
nagyúr
M1 és M2 gomb, plusz hátul van egy gomb (SOS) amit megnyom, akkor azonnal tárcsáz és hív.
A számokra is lehet, de azt nem tudom, hogy kapcsol-e azonnal.
Anyósnak vettük, hogy tudjon minket hívni, ezek vannak beprogramozva neki.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
És tényleg, végre megtaláltam a magyar használatikat (alul). Ott van benne, hogy hogy lehet hozzárendelni a 2-9 gombokhoz számokat, de arról persze egy szó sem, hogy lehet hívást indítani a számgombokkal
-
válasz Dluinet #51805 üzenetére
Annak néztük a telefonkönyvét-stb.-ét, nem tud speed dial-t, vagy legalábbis nem találtuk meg. (Ha biztosra mondod, hogy tudja, akkor megfelel.)
Olyan kell, ami tud speed dialt, mert a tulaj nem hajlandó mást használni.
Kinyitja, felveszi a hívást, ha becsukja, lerakja, iletve speed dial-ról tud hívni pár embert, kb. ennyi a jelenlegi telefon használata. Egy régi X4xx Samsung kinyitható telefont kéne lecserélni.[ Szerkesztve ]
-
Hello,
Hülye kérdés : tud-e valaki olyan flip-es/clamshell telefont, amit
- újonan kapni itthon
- nem nyócvanezer Ft, hanem mondjuk 15
- tud speed dial-t ? - konkrétan úgy, hogy a számgombokra lehet ráprogramozni telefonszámokat, olyan nem jó, amin I II III gombok vannak, mert annál több kellAz Alcatel 2051 manualjában láttam egyedül említve, hogy van speed dial, de nem derült ki, hogy hogyan kell előhívni, csak hogy a telefonkönyvben kell beállítani.
Előre is köszi minden ötletet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest