-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
A Nokia 216 helyett kellene vennem egy jobb telefont. A 216-os bejövő hangereje olyan halk, hogy nem lehet hallani a beszédhangot. Kinek van tapasztalata a Nokia 225-ről? Jól hallható a beszédhang? Vagy inkább 230-as?
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
A Nokia 6300 4G-nek mennyi a készenléti ideje? Nem a gyári adatra vagyok kiváncsi. Köszi.
-
ph2012
senior tag
válasz ph2012 #53075 üzenetére
Most vettem Alcatel 2003-at. Írod a névjegyet és a második szó nem nagybetűvel kezdődik. 12 karakterből kell nevet írni. Nejm valami sok. A zenelejátszóban alig értem, hogy kell a lejátszási listát szereszteni, abból törölni zeneszámot.
Nincs normális nyomógombos telefon. Lehet, hogy ez is azért van, hogy elégedetlen legyél és okostelefont vegyél. -
ph2012
senior tag
Most vettem Alcatel 2003-at. Hú de buta menű és tudás.
Kérdésem hogy kapcsoljuk be a billentyűzárat? köszi -
ph2012
senior tag
Tudnátok olyan nyomógombos telefont ajánlani aminek a bejövő hívás hangja erősen hallható? A Nokis 216 kínai ipari hulladék allig hallható hanggal. Nem igaz, hogy a kínai mérnökök nem tesztelnek.
Csak olyan írjon akinek tapasztalata van. Ne írjon spemelő. Később ha az alapján megveszem a telefon és gyenge lesz a hangja nagyon keményet fog kapni tőlem az írkáló. -
ph2012
senior tag
A Nokia 150 vagy a Nokia 216 hagyományos telefon memóriakártyáról tud kezelni txt szöveges fájlokat?
Köszi -
ph2012
senior tag
Munkahelyre kellene egy hagyományos telefon. Jól hallható legyen. A Nokia 216 jó lenne? Mini SIM kártya kell bele?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
AKAI PHA-2890 telefonról van valakinek tapasztalata? Mennyire elromlós fajta? Elég hangos a csengőhangja és a bejövő hívás hangja? jó lehet hallani?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Nem tudjátok, hogy az Alcatel 2007 (Dual SIM) telefon 2G vagy 3G képes? Erről van szó: [link].
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Merre halad a mobiltelefon technológia? Milyen SIM kártyákat fognak használni mobilokban? Mini-micro-nano SIM kártyákat? Erre gondolok:
Köszi.
-
-
ph2012
senior tag
Mi a véleményetek a Alcatel 2007 (Dual SIM) telefonról: [link]?
Lényeg, hogy jól hallható legyen telefonáláskór és a csengőhangját is jól meghalljam, ha táskában van a telefon.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Új Japán nyomógombos telefon jó kamerával: Torque X01
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest