Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék régi, részben olvashatatlan CD-R és DVD-R adatmentésében tapasztalt személytől. Sok kommersz CD és DVD íróval próbálkoztam, az isopuzzle programot használva, de sajnos még mindig vannak olvashatatlan szektorok. Anno mindet ellenőriztem írás után, de a média gyenge minőségével nem számoltam, az olvasási hibák mindnél a lemez vége felé jelentkeznek, azt hiszem, ez tipikusan elöregedési tünet. A kérdésem: érdemes lenne egy Blueray olvasóval próbálkozni? Arra gondolok, hogy mivel annak sokkal nagyobb az adatsűrűsége, talán a sűrűbb mintavételezés miatt a sikeres hibajavításnak is nagyobb az esélye. Lehet, hogy tévedek. Leginkább konkrét tapasztalatok érdekelnének. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest