Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Sziasztok a segitségeteket kérném:
Hön szerettet Dvd iróm megadta magát, közel két év és kb 1000dvd megirása után!
Szeretnék vásárolni hejette egy ujat...
Szempontok amit tudjon:
DVD +/- , DVD RW, DVD RAM ( ennek hiánya miatt ugye kiesik a pio 216D), DVD Dual Layer - a sebbesség mindegy.
Fö szempont legyen a halkság és a irás megbiztahósága, most egy régi necem van nem tudom hogy az iró hibája vagy az asztalimé, de ezeket a világos kék tdk lemezeket nem nagyon szereti vmejik!a labelflash meg a lightscribe nekem nem lényeg ugyse használom, éppen ezért a NEC 7200S - azaz sata kell
néztem ki magamnak, aposomnak anno ijet vettünk, de panaszkodik, hogy amikor berakod a lemezt nagyon hangos, hivtam egy boltot, ök a Samsung SH-S223 javasolták.
Véleményetek szerint mit válasszak? Igazából nem szeretnék olyan 5-6K többet költeni rá...
Válaszotok elöre is köszönöm!
-
dani3l
őstag
válasz
Core2duo6600 #8098 üzenetére
Köszi szépen! Már csak meg kell várnom amíg megjönnek a LS lemezeim.
-
Core2duo6600
veterán
Innen leszeded a progit
Majd az összes cd író progival aminek van borítószerkesztője.
-
dani3l
őstag
Lehet hülye kérdés, de milyen progival tudok LightScire lemezekre 'rajzolni'
-
szitaati
aktív tag
válasz
IRON STORM #8089 üzenetére
Köszi a választ! Körülnézek, de sztem Pio lesz belőle...
Többiek: Nekem ez a 4. Plextorom ~9 év alatt, ebből a legelső fél év után meghalt (illetve 4x-esen írt lemezt, 8x-osan nem) a többi hibátlan volt mostanáig. Máig van egy hibátlan 16x-os cd-íróm, ami több ezer lemezt megírt már. Előtte voltak Lg cuccaim, azok finnyáskodtak/tönkrementek. Viszont ismerősök állandóan szívtak régebben a lemezekkel, volt, akinek 2 hónap után olvashatatlanná vált a lemez, nekem még ma is olvasható. Ez azért szép, mert ugyanabból a 25-ös csomagból írtuk mindketten.
Szóval én elégedett voltam eddig a Plex-el, de ha csak átmatricázásra futja, akkor azért nem áldozok rá. Emellett megértem azokat is akik utálják, mert csak szívtak vele, ilyenről is hallottam én is sajnos. -
slaci007
senior tag
760-as íróm most 3 éves és még működik.
-
koliz1
tag
válasz
Core2duo6600 #8090 üzenetére
Nekem sem kéne többet Plextor pedig saját gyártásúak voltak az egyik ment 6 hónapot a másik 14 hónapot.
-
-
flash-
veterán
ja és még valami
3 éves hp laptopom van abba valami matsui dvd író van.
mit tudtok a márkáról?teszteken mennyire jó/nemjó? -
flash-
veterán
srácok egy kérdés
LightScribe vs LabelFlash
mi a különbség,továbbá előny,hátrány?
(Nec 72es szériából szeretnék dvd írót,és nem tudom melyik legyen)
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Szegény öreg megboldogult Plextor PX-708A-m helyére kellene valamilyen PATA-s író.
A héten ellenőriztem az 5 éve írt ,,minőségi" Princo dvd-imet, még mindegyik vacakolás nélkül olvasható, pedig anno minden lemezt a ráírt max sebességgel írtam. Szóval valami ilyesmi lenne az elvárás az új íróval szemben is, meg lehetőleg írjon dvd-ram-ot is (ha jól tudom ez megbízhatóbb formátum a többinél, szóval fontos dolgokat lehet ilyenre írnék).
Ha jól tudom a Plextor már nem fejleszt csak átcímkéz, szóval ez esetben nem adnék érte plusz pénzt. Mit javasoltok? Mindenképp pata-s kell.
Köszi! -
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a halkabb? NEC 7200 v. Pioneer dvr-216? Vagy esetleg valami más? A leghalkabb dvd-írót keresem, ami emellett megbízható is
Köszi
-
Sefter
veterán
sziasztok!
milyen dvd írót ajánlotok ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
- külső usb 2.0
- slim
- megbízható
- fekete (lehetőleg..)netbook mellé kéne, ezért minél kisebb lenne jó...
esetleg Sony DRXS70UR -el tapasztalat? -
válasz
superecneB #8074 üzenetére
igen, elég korrekt árak - főként "vidékhez" képest!
-
válasz
superecneB #8072 üzenetére
mind a három író jó!
a 115d és a 215d között annyi a különbség, hogy az előbbi ide csatolású, az utóbbi viszont sata. a 7200 létezik ide és sata csatolással is; 7200a = ide, 7200s = sata.
a 7200 javára csupán annyi szól, hogy ír dvd-ram formátumot is, amíg a 115d és a 215d csak olvassa azt. -
shez
tag
Sziasztok
Vásároltam egy PIONEER DVR-216D írót. Sajnos nem tud DVD-RAM -ot írni csak olvasni. Viszont a PIONEER DVR-216 tudja ezt. Azt szeretném kérdezni 216 firmware-jével frissíthető-e a 216D típus amely így elvileg képessé válna a DVD-RAM írására.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bcg
csendes tag
köszi szépen!
-
bcg
csendes tag
sztetek
- NEC AD-7200S OEM /fekete/ 20x SATA vagy
- LG GH20NS15 OEM SATA /fekete vegyek???Csak alap dvd cd írásra, meg duplarétegű olvasásra használnám!
Melyik a minőségibb termék? -
audi100td
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8063 üzenetére
Crossflash-elni lehet már jó ideje, de van saját topikja, ott biztos szó esik róla: [link]
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
lacko22
aktív tag
Frissíteni sikerült de továbbra se olvassa vissza az általa megírt lemezeket.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Az mitől lehet Nec íróm Satás a 8x-os TDK DVD+RW-t megírja de semmi nem olvassa vissza. Ha a Sony asztali írómmal írom meg akkor meg minden visszaolvassa. Próbáltam 6 és 8 szorosan is írni de nem sikerül sehogyse. Már próbáltam a Firmware- frissítést is.
-
SG3rg0
őstag
válasz
r.attila22 #8057 üzenetére
NINCS!
-
r.attila22
csendes tag
sziasztok lehet rossz helyre irok elöre is bocsika érte!de csak egy kérdésem lenne hozzátok létezik e olyan cd-dvd meghajto mely csak a kis cd-k és dvd-k hez van
-
Paulo81
aktív tag
Egy gyors kérdés:
Lg h10n írót rá lehet bírni valamilyen progival a minőségellenőrzésre?
-
SG3rg0
őstag
Ismeri valaki ez a notebook írót?
MATSHITA DVD-RAM UJ-852
Lenovo T61p-ben van! -
Móci
addikt
Üdv!
Haldoklik a szép időt megélt Pio 108, így sajna gondolkoznom kell a cserén.
Nekem elég a sima dvd írás, nem kell sok extra (labelflash, stb). Megbízható, gyors, és sata csatlakozófelületű legyen. Ja és fekete.
A NEC gyártmányok nagyon szimpatikusak, melyiket ajánljátok?
Persze más márka is szóba jöhet... -
IRON STORM
őstag
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Valaki megtudja mondani a MOSTAN KAPHATÓ dvd-k közül 6000 forintig melyiket érdemes megvenni
Sajnos csak lg és samsung tipusokat találok
Se nec se asus nincs sehol
zs -
Sk8erPeter
nagyúr
Hello!
Meg tudjátok mondani, megjelent-e már a Pio 212D-hez a Labelflash-funkciót és/vagy DVD-RAM-írási lehetőséget feloldó firmware? (Vagy még mindig nem? Fog egyáltalán?)
-
-
KaraDani
addikt
Köszönöm a választ!
Még egy láma kérdés: nézegettem árlistát lemezre, amire az van írva hogy printable, pl.: Verbatim DVD-R 16x 25cake **PRINTABLE** (43538), arra lehet lightscribeolni meg labelflashelni is?
Illetve ha van olyan dvdm aminél ez nem volt kiemelve hogy printable, de egyszínű világos, lehet valamelyik technikát használni? -
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Pioneer DVR-216DBK SATA DVD író fekete: ennél mi a túrót jelent a BK?
Illetve mi a különbség a NEC 7200, 7201, 7203 között? -
Boci_83
őstag
válasz
IRON STORM #8028 üzenetére
Kösz az infót, szétnézek. Kb egy-két éves lemezek vannak itthon beszorulva, ki nem dobom őket.
-
Boci_83
őstag
Csoki all!
Dvd írót szeretnék vásárolni, mit ajánlotok? Pioneer DVR 110D volt, akkoriban mikor vettem mindenki ezt ajánlotta, vagy a NEC-et, de a boltban ahol szoktam vásárolni a Pio volt, az hamar megadta magát, még 100 lemezt sem írtam vele szvsz, gariban cserélték 1 hónap után, kaptam helyette 111D na ezzel még 1/3-t sem írtam, de ezzel is csak a baj volt kezdetektől fogva. Valahogy az Abit KN9 lapommal sem, a munkahelyi P4-el sem, akart frankón működni, és a mostani gépemmel sem. Szóval nekem ezzel rossz emlékeim vannak. Most egy Satá-sat szeretnék venni, olcsó és igénytelen legyen. Többnyite TDK lemezeket, vagy ami van azt írnék vele... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
IRON STORM #8022 üzenetére
Köszönöm a segítséget!!!
-
Cholard
tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Két írót néztem ki abból a boltból, ahonnan vásárolni szoktam:
NEC AD-7200S-0B fekete dual layer RAM SATA OEM 2 év DVD+/-RW
Asus DRW-20B1LT DVD+/-RWVolt már mindkét márkájú íróm, és egyikkel sem volt gond, most viszont sata-sat szeretnék. Ridata lemezre, illetve újabban philipsre írok, nem is túl sokat, és se Lightscribe, se Labelflash nem kell, éppcsak DL. Melyiket ajánljátok, vagy épp melyiket nem? Ha megosztanátok a tapasztalatokat, véleményeket, megköszönném.
Apropó... a "bulk" kifejezés mire utal a típus mellett?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
maestro87 #8020 üzenetére
az egy dolog, hogy az írón lévő firmware milyen írási sebességeket támogat elvileg, mert mindig attól függ az adott lemez mellett felkínál írási sebesség (skálája), hogy a lemez médiakódja szerint milyen írási sebességek vannak megadva firmware adatbázisában. ezért van az, hogy hiába tud(na) 4x vagy esetleg 8x sebességgel is írni egy író dl lemezt, ha az éppen használt korong esetében csak a 2x/2.4x írási sebességet látták optimálisnak megadni, az adott firmware - mid párosítás tekintetében!
az írható cd/dvd lemezek esetében az nem (mindig) mérvadó, hogy tdk, fuji...stb szerepel rajta mint márkajelzés, hiszen ettől függetlenül még többféle médiakóddal rendelkezhet, és ennek függvényében nagy szórás lehet minőség tekintetében például tdk és tdk lemez között!
olvasd el PPeter néhány írását, és jobban átlátod majd a dolgokat;
MID van? MID vagy alapanyag?
Mi a különbség a DVD+R és a DVD-R között?
(de találsz még ebben a témakörben sok hasznos olvasmányt a linkelt oldalon) -
IRON STORM
őstag
válasz
maestro87 #8020 üzenetére
Elmondtam hogy dvd-rom-nak írja a DL lemezt, olyan nincs hogy véletlenül nem annak.
Óriási a különbség egy Verbatim és egy Fuji lemez között ( DL lemez).
Az MKMxxx az a médiakód, bár valószínű nem is nagyon gyártják a Verbatim DL lemezt más médiakóddal. Tény hogy nagyon jó minőséget képvisel.
Ricoh lemeznél a Ricoh médiakód a jó, itt pl láttam más médiakóddal is.
Az adott lemezhez pl nálad a Fuji DL médiához a firmware-ben csupán 2.4x sebesség van támogatva, magasabb nincs. Miért is lenne ha így sem tudja normálisan megírni.A veszélyes tesók által módosított firmwarek, ha jól tudom bitsetting ( booktype)képességet adnak kizárólag az egyrétegű +R lemezekhez( mert a DL lemezt alapból úgy írja) , esetleg még az olvasási sebesség korlátozást szedik ki a gyári fw-ből. Másról nem tudok, de ez nem azt jelenti mást nem módosít.
-
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8018 üzenetére
Olvastam én már elég sokat róla (itt is, ott is), meg is őrültem már tőle, főleg, hogy mindenki mást írt. Volt is egy ilyen fórum valahol, ahol ugyanez volt a probléma, hogy nem írja dvd-rom-ba (és nem kezdő csávó volt szerintem), tehát nem én találtam ki. De választ persze nem kapott rá...
Azt meg nem akartam elhinni, hogy ilyen sok különbség lenne egy Verbatim és pl. egy Fuji között. Ezért írtam ide.
De nemsokára kiderül, mert be van rendelve a Verbatim lemez, és akkor majd meglátjuk...
De ha azt sem fogja lejátszani, akkor...
Esetleg a Verbatim ( MKM)-nál az MKM-nek van valami jelentősége? És a Ricoh az csak médiakód, vagy van ilyen márka? mert én még nem láttam ilyet (már nem tudom mikor beszéltek médiakódról és mikor márkáról)Sebesség...
A fentebb írtak nem azt jelentik, hogy támagotja a gyári fw akár a 8x-os sebességet is? Vagy melyik firmware-t tegyem fel, hogy támogassa??És a kérdés még mindig fenáll, hogy mit módosítanak a veszélyes tesók fw-jei?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, nem találom azt a topikot ahol a "milyen lemezt használjak?" kérdés van föltéve.
Kérdésem az, hogy milyen dvdt használjak szalagavató kiírásához hogy asztaliba is simán menjen? Plusszosat vagy minuszosat? 400 db ot kéne megírnom
Én úgy tudom a minuszos a filmekre van és a plusszos az adatokra jobb inkább. Előre is köszi a segítséget.
Maxell van dvd-r 45 ft ért, TDK DVD+r van 60 ft ért, De volt méb BenQ is meg verba is. Ti mit ajánlotok? -
IRON STORM
őstag
válasz
maestro87 #8016 üzenetére
Alapvető fogalmakat keversz.
Még mindig a DL lemez írásnál tartunk tehát. Megírod a lemezt, most már látom hogy olyan lemezt használsz ami nem ajánlott. Ritek médiakód kilőve, semmire sem jó. Megvan tehát miért nem játssza le az asztalid. Verbatim ( MKM) ill Ricoh ajánlott. Elhiszem hogy 10 perce regeltél még csak, éppen ezért kellene többet olvasnod( vissza is).
DVD-ROM bitsetting. Jelentősége a régebbi asztaliknál van amelyek nem támogatták a +R lemezeket. Itt jól jött(jön) a booktype, az azonosító olyan mintha gyári lemezt raktál volna be.
A Neroban amit látsz táblázat: DVD-ROM lemezt nem tudsz megírni ( fizikailag). Itt jön amit fent írtam +R lemezt tudsz "álcázni DVD-ROM lemeznek. A gyári lemezeket préselik, nem pedig írják.
A támogatott írási sebességeknél irányadó az íródban levő firmware. Ha a firmware csak 2.4x sebességet támogat, akkor fejed tetejére állhatsz akkor sem tudod gyorsabban megírni.A kétrétegű lemezekből valóban a +R DL ajánlott, azonmban az egyrétegű lemezből nyugodtan vehetsz -R médiát is.
A vitatkozást arra értettem, hogy leírok valamit ami tény, tehát nem én találtam ki, és mégis állítod az ellenkezőjét.
-
maestro87
őstag
válasz
maestro87 #8016 üzenetére
"Azt meg nem értem miért vitatkozol amikor láthatóan fogalmad sincs az optikai meghajtókról."
Nem, tényleg nincs fogalmam, csak a működésüket tudom. Csak a hülye szoftverjüket nem értem, amit a hülye programozók írnak bele. Pl. ennek a Buffalo fw-nek nem kéne módosítani a booktype-ot (mert ilyet olvastam), hogy be lehessen állítani is?, feltettem erre csak az változott, hogy nincs újraírható lemez gyors törlése. Tehát shit.
Tessék innen melyiket ajánlod, és mivel tud többet mint a gyári?: http://tdb.rpc1.org/#DVR110DÉs azért kérdezek, hogy legyen fogalmam róla! Ez nem vitatkozás! Sajnállak, ha így látod.
De ha már annyira értesz hozzá, akkor mondd meg, hogy miért nem játsza le az asztali.
Nem hiszem el, hogy nem tudod, ha már értesz hozzá.
És mi az akkor a Current Profile?? Talán a lemez típusa, hogy DL, de akkor gyárinál miért DVD-ROM? Lehet venni üres DVD-ROM lemezt is?? Azokat is nem DL-re írják(sajtolják)? Nem értem. Írd le a különbséget, szeretném tudni!
És mi az az OEM, mert még a mai napig se jöttem rá.
KösziHa már tud DVD-ROM-ba írni, akkor miért van ott egy nagy piros X? csupa ellentmondás.
Akkor ez mit jelent?A másik: miért csak 2,4x-es sebességgel tud írni DVD+R DL lemezt (ImgBur, Decrypter, Nero is)? Pedig ezeket támogatná:
Write Speed +R Double Layer
8x Zone CLV (11.08 MB/sec)
6x CLV (8.31 MB/sec)
4x CLV (5.54 MB/sec)
2.4x CLV (3.32 MB/sec)Lehet, hogy tényleg a sebességgel lesz a gond?
Nem értem a sok hülye rövidítést!! Segítsetek!! -
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8015 üzenetére
Kösz!!!!!
A minuszos lemezekről meg azt olvastam, hogy sz@rok, tehát csak +-osat vegyek a nagyobb kompatibilitás miatt, akkor most mi van??
És miért nem lehet módosítani a booktype-ot, ha már támogatja??
-
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8013 üzenetére
szerkesztettem az előző hszt
max 2,4x-essel tud írni DL lemezt
-
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8011 üzenetére
http://images.netbag.hu/20090117/11473961160.jpg
még lejjeb görgetve tényleg dvd-romot ír ki, de gyárinél mindenhova DVD-ROM-ot ír
Physical Format Information (Last Recorded): De ez nem azt jelenti, hogy írás után milyen lesz és nem pedig, hogy most milyen? Vagyis nem csak azt hiszi, hogy DVD-ROM lesz, ha felmásolom a vinyóra, majd utána kiírom egy üres lemezre?
-
-
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8009 üzenetére
Nem! A DL lemeznél nem módosítja! A simát (4,7GB) gond nélkül lejátsza.
Ez még egy gyári fw-el megírt lemez. Gyári lemezeknél ugyanott a Current Profile után DVD-ROM-ot ír ki!
http://images.netbag.hu/20090117/11523981953.jpg -
válasz
maestro87 #8001 üzenetére
nincs olyan író, ami egyszerre rendelkezne labelflash és lightscribe tudással is.
az adatoldali felületre az lf írók tudnak írni.
az ls dvd lemezek olcsóbbak, kb. felébe kerülnek - vagy még olcsóbbak -, mint az ls korongok. cd-ből csak ls létezik.
a labelflash nem adta be a kulcsot.
a hazánkban kapható pioneer írók nem bírnak lf képességgel, crossflash útján tehetők képessé rá.
a nec írók között találsz ls és lf képes meghajtót is.
a kicsiny hazánkban kapható pioneer írók dvd-ram írást sem tudnak alapban (szintén csak crossflash után!)
az írási minőséget tekintve az újabb szériás nec (optiarc - sony/nec/optiarc) vagy a pioneer írók egyikével sem jársz rosszul! -
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8004 üzenetére
Ok. És melyik programmal tudom megnézni, hogy a DVD BookType: DVD-ROM?
Mert hogy nekem az asztali nem nagyon akarja vinni az általam megírt lemezeket..
És már nem egyszer nagyon felidegesített. Néznék egy filmet erre meg nem játsza le. Pontosabban rá lehet venni, hogy lejátsza, de csak akkor ha előtt betöltöd vagy 10-szer, vagy előtte beteszel egy eredeti lemezt, és utána az írottat, és akkor talán elég csak 5-ször betölteni... Szóval erősen meg kell szenvedni, hogy megnézzek egy filmet. -
maestro87
őstag
válasz
IRON STORM #8002 üzenetére
Hát én megnéztem a Pioneer honlapját és a 110D nem támogatja!!
Ha vissza rakom a megírt lemezt a meghajtóba, akkor az ImgBurn DVD+R DL-t ír ki, hol ott egy eredeti lemeznél ugyanott DVD-ROM-ot.Ez gyors válasz volt. Köszi.
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DVR-110D/index.html
Write Support: DVD-R (Ver 2.0 for General disc only), DVD-R DL (Dual Layer, Ver 3.0), DVD-RW (Ver 1.0, 1.1 & 1.2) , +R (Ver 1.0, 1.1 & 1.2), +R DL (Double Layer Ver 1.0), +RW (Ver 1.1 & 1.2), +RW High Speed (Ver 1.0).
CD-R (Type 74, 650MB / Type 80, 700MB), CD-RW (including HS, US, US+)Read Support: DVD-ROM (Single & Dual Layer, Single and Dual Sided)
-
IRON STORM
őstag
válasz
maestro87 #8001 üzenetére
"Eddig (kb. 3 éves) Pio110D-t használtam, nincs is vele semmi gond, csak az, hogy sehogy sem akarja támogatni DVD+R DL lemezeknék a DVD-ROM BookType módosítását."
Alapból dvd-rom booktype jelzéssel írja az összes író a +DL lemezt.
Olvass csak vissza pár hozzászólást és megtalálod milyen dvd írót is vegyél.
Lassna már naponta leírjuk melyik író az ajánlott. -
maestro87
őstag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok itt a fórumon (10 perce regeltem :-)), úgyhogy előre is elnézést kérek, ha olyat fogok kérdezni, amit már korábban leírtak.Tehát a szokásos kérdés: milyen DVD írót vegyek?
Eddig (kb. 3 éves) Pio110D-t használtam, nincs is vele semmi gond, csak az, hogy sehogy sem akarja támogatni DVD+R DL lemezeknél a DVD-ROM BookType módosítását. Pedig már frissítettem a firmware-jét hackelt-re, nem hackelt-re de semmi..
Vagyis itt az ideje lecserélni :-)
Tehát NEC vagy Pioneer? És azokból is melyik típus?
ATA vagy SATA? (alaplapom: P5P800 --> 2SATA (az egyiken a vinyó)) SATA-val nem lesz gond?
LightScribe vagy Labelflash? de mintha azt olvastam volna valahol, hogy a LabelFlash beadta a kulcsot. Vagy nem?
Melyik módszerrel lehet írni az adat felületre is?
Melyikhez olcsóbb a lemez? És mennyivel?
Vagy esetleg van olyan író, amelyik mindkettőt tudja?Követelmények:
- Verbatim lemezt szoktam venni, tehát kompatibilis legyen vele az író.
- A sebesség nem érdekel, úgyis mindent 4x-esen írok.
- Minőségi írás.
- Ne legyen hangos (bár ez annyira nem mérvadó)
- Tudjam a BookType-ot módosítani!!
max 7000FT-ot szánok rá. A következő már úgyis BlueRay-es lesz (remélem).Előre is köszönöm a válaszokat!
Gyorsan kellene a válasz, mert már nem sok hely van a vinyón, és nem szeretnék még egy DL lemezt elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest