Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Csoki all!
Dvd írót szeretnék vásárolni, mit ajánlotok? Pioneer DVR 110D volt, akkoriban mikor vettem mindenki ezt ajánlotta, vagy a NEC-et, de a boltban ahol szoktam vásárolni a Pio volt, az hamar megadta magát, még 100 lemezt sem írtam vele szvsz, gariban cserélték 1 hónap után, kaptam helyette 111D na ezzel még 1/3-t sem írtam, de ezzel is csak a baj volt kezdetektől fogva. Valahogy az Abit KN9 lapommal sem, a munkahelyi P4-el sem, akart frankón működni, és a mostani gépemmel sem. Szóval nekem ezzel rossz emlékeim vannak. Most egy Satá-sat szeretnék venni, olcsó és igénytelen legyen. Többnyite TDK lemezeket, vagy ami van azt írnék vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Delta Force (2024)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest