Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Nincs első hsz-ben lista az ajánlott írókról. Korábban Pioneer és Nec volt a különösen ajánlott. Most állítólag nem kapható Pioneer... Most akkor mit tévő (vevő) legyek..?
Ja és akkor típust is írjatok plz. Nem baj ha olcsó,de Sata legyen mindenképpen!
-
Boci_83
őstag
válasz
IRON STORM #8028 üzenetére
Kösz az infót, szétnézek. Kb egy-két éves lemezek vannak itthon beszorulva, ki nem dobom őket.
-
Boci_83
őstag
Csoki all!
Dvd írót szeretnék vásárolni, mit ajánlotok? Pioneer DVR 110D volt, akkoriban mikor vettem mindenki ezt ajánlotta, vagy a NEC-et, de a boltban ahol szoktam vásárolni a Pio volt, az hamar megadta magát, még 100 lemezt sem írtam vele szvsz, gariban cserélték 1 hónap után, kaptam helyette 111D na ezzel még 1/3-t sem írtam, de ezzel is csak a baj volt kezdetektől fogva. Valahogy az Abit KN9 lapommal sem, a munkahelyi P4-el sem, akart frankón működni, és a mostani gépemmel sem. Szóval nekem ezzel rossz emlékeim vannak. Most egy Satá-sat szeretnék venni, olcsó és igénytelen legyen. Többnyite TDK lemezeket, vagy ami van azt írnék vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Delta Force (2024)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk 1TB SD kártya
- Crucial P3 PLUS 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest