Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz SpeedR #21794 üzenetére
Oldalütközés!! És ha a kocsi orrának kéne elnyelnie az ütközés erejét? Na akkor vajon mi történik? Az FIAT legalább valamennyit elnyel egy swift meg ellenállás nélkül úgy gyűrődik össze mint ha kartonpapírból lenne összeragasztva az eleje... Tiszta ciki az a kocsinak nevezett szarhalom. Ingyen sem kéne. Bele nem ültetném a szeretteimet. Nincs az a pénz.
-
SpeedR
őstag
válasz dízelracer #21793 üzenetére
Kicsit túlhiszterizálod ezt a swift dolgot. Ugyan az Uno-ról sincs rendes törésteszt, de borítékolható, hogy kb. ugyan annyit tud mint a stift. Nézd meg pl. ezt. A sebesség max. 10km/h, az Uno oldala mégis beljebb került vagy 20 centivel, a BMW-nek meg még a lököse sem tört el.
-
dízelracer
őstag
válasz Khelben #21792 üzenetére
Márpedig én nem hiszem el. A Fiatnál úgy rémlik, hogy pontosan az Uno volt az első kisautó amibe tervezett gyűrődőzóna van. Ezzel szemben mi van egy suzukiban? Max egy műanyag szűzmária a műszerfalra ragasztva. De ütközéskor sajnos az nem segít. Bár jobban belegondolva a swiftnek is van gyűrődőzónája ami az első lökhárítótól a hátsó lökhárítóig tart.
-
Khelben
nagyúr
válasz dízelracer #21791 üzenetére
Hidd már el, hogy semmi különbség nincs közöttük. Mindkettő a 80as években tervezett kisautó, mindkettő könnyű, ütközésnél mindkettő ugyanúgy törik. Se a Fiat, se a Suzuki nem tud csodákat művelni ~700 kilóból.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz dízelracer #21789 üzenetére
Egy balesetből statisztikát csinálsz... Én is tudok neked mutatni olyan swiftet, amiből élve szálltak ki, pedig busszal ütközött. Attól még nem lesz belőle biztonságos autó.
-
dízelracer
őstag
válasz Khelben #21788 üzenetére
A Fiat Uno ezer százalék, hogy erősebb mint a stift. Kb 10éve nővéremék a hatos úton télen belerongyoltak egy Grand Voyagerbe. Az ütközés erejére jellemző, hogy a kocsi egy méterrel rövidebb lett, tesómat úgy szedték ki a mentősök mert beszorult a lába a műszerfal alá. Még aznap a saját lábán távozott mindenki a dunaújvárosi kórházból. Egy buzukiban 100%, hogy (legalább) az elől ülők meghaltak volna.
-
Khelben
nagyúr
válasz dízelracer #21783 üzenetére
Erről linkelhetnél valami forrást, mert Esztergomban a GM által tervezett autót kezdték gyártani 92-ben, nem hiszem, hogy áttervezték volna.
-
FF23
senior tag
Ezen mit nem lehet érteni ?
Ők is -motoros, bringás, gyalogos- közlekednek, és messze védtelenebbek mint szviftben. A te "logikáddal" ki kellene tiltani őket az utcákról.A buszos tragédiából is látszik, hogy nincs az megírva, hogy egy Astra jön szembe ha hibázol. B@chatod a biztonsági merevítésedet, ha egy busz vagy kamion kap így derékba.
Inkább a végzetes hibákra tenném a hangsúlyt, mert a balesetek emiatt történtek.A 21719-ben volt már ez, a szuzukis topikban meg írta valaki, hogy mindketten elhunytak.
És nem suzukim van
RT-AX58U v1
-
titán
válasz dízelracer #21783 üzenetére
Gondolom a gyenge pontokat erositettek meg vele.
-
Bubu79
addikt
válasz dízelracer #21780 üzenetére
Geo Metro címszóval ott is forgalmazták, valamelyest jobban tákolt kasztnival...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
SpeedR
őstag
A stift nem az a tipikus sofőrös autó. Ha egy utas volt (+a vezető), akkor biztosan elöl ült.
A stift egy 20 éves konstrukciójú autó, és ráadásul kisautó. Nem tudom mit vársz tőle, de kb. annyit tud mint a hasonló korú társai.(#21771) dízelracer
Jah, csak az a nem mindegy, hogy az opelnek az eleje tört, a stiftnek meg az oldala. Azt nem kell ecsetelnem, hogy hol a több a gyűrődőzóna.2
Ennyi erővel tiltsuk be az összes motort, mopedet, biciklit, meg úgy amblokk az összes 2-3 kerekűt...(#21773) runner 125
Szerintem te olvasd el újra, hogy mit írtál!"A jobb elsőn pont nem ült senki, de a bal első sem volt túlélhető.."
Ültek a jobb elsőn, a sofőr pedig túlélte.
-
titán
Rendőrbusz ütközött, hatan meghaltak
Itt mar hetet irnak: Heten meghaltak az árvízi mentésben résztvevő rendőrök buszbalesetében
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Bubu79 #21770 üzenetére
Ez a minimum!
(#21769) FF23 Hogy fugg ossze egy papirvekony suzuki a gyalogossal?
--------------
Hatra ugye mi a f*sznak az ov?
Meghaltak ketten a fának csapódott autóban a 71-esen
Az ilyen felelotlenek sodorjak veszelybe a tobbit is.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz SpeedR #21767 üzenetére
???
Olvasd el az egészet újra.
"A Suzuki a motortérnél szétszakadt, és hátuljával a vízelvezető árokban állt meg. Az autóban utazó 28 éves nő a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Suzukit vezető férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Opel sofőrje és utasa szintén kórházba került."
Ebből adódóan a Suzukiban utazott a 28 éves nő, aki meghalt. A swift sofőrje súlyosan sérült. Míg az Astra söfőrje és utasa szintúgy megsérültek.
Szinte 100, h a jobb elsőn utazott aki meghalt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz dízelracer #21771 üzenetére
Szerinted miért linkeltem be? Pont azért...
A hátam közepére sem kellene egy ilyen swift!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dízelracer
őstag
válasz runner 125 #21762 üzenetére
Én betiltanám a francba ezeket a szarokat. Nézd meg az astrát alig tört össze. A swift darabokra szakadt... És még ajánlgatják első autónak a milyen autót vegyek topikban.
-
Bubu79
addikt
Így van - járjon mindenki ilyennel, a nézeteltérések is könnyen rendezhetőek vele és a kátyúk sem okoznak többé gondot!
Btr-60 R 975
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
SpeedR
őstag
válasz runner 125 #21766 üzenetére
"Az autóban utazó 28 éves nő a helyszínen életét vesztette..."
"A Suzukit vezető férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba." -
Zozzant
addikt
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
SpeedR
őstag
válasz runner 125 #21762 üzenetére
Oldalról, szinte fékezés nélkül kapta telibe a suzit az opel. Nem sok kisautó van, aminek a jobb első ülésében megúszható lenne egy ilyen ütközés.
-
neduddki
nagyúr
HI!
egry jozsef rakpart sarok: keh-878as suzuki a balra kanyarodo savbol bevagvan a jobra kanyarodok koze, majd kovetven egy Toyota Hiace /sajna rendszam nincs/ de mar teli piroson a jobbra kanyarodok ele bevagva mindez hetfo 18 ora utan kicsivel
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
runner 125
nagyúr
Nem a gyorshajtás miatt, hanem a swift miatt...
-
SpeedR
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
titán
válasz dízelracer #21751 üzenetére
Mit keres az ilyen autoban?
-
MPowerPH
félisten
-
dízelracer
őstag
válasz Khelben #21747 üzenetére
Természetesen az elsőt. Megelőzőm és megyek tovább.
Brutál: 90és a halál közt
-
dragonfx
veterán
válasz Khelben #21747 üzenetére
utobbi.ugyis ő neki limit van 90nél.max. 110nél.rálépek a gázra és máris nem lesz 1 méter.
kérdésed nem pontos.hol lenne ez a 30 meg a 90??
Feltételezem ltk.ra gondoltál.Nem ltk.a kamion menjen 80nal. .és akkor büntetés nélkül még megtudod előzni.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Khelben
nagyúr
Akkor mégegyszer: melyiket választanátok, egy 30cal haladó kamiont előttetek, vagy egy másikat 90nél 1 méterrel mögöttetek?
-
titán
Ehhez mit szoltok:
-
MPowerPH
félisten
És ugye itt a telefon is közrejátszott. Úgy tudom, azt még szigorúbban veszik, mint a gyorshajtást.
"Nem szabad a járművel indokolatlanul olyan lassan haladni, hogy az a forgalmat
akadályozza." -3.3. Sebesség/12Akkor légyszíves, ezek fényében nem butaságokat írogatni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Khelben #21740 üzenetére
Az ugyan úgy szabálytalan, nem beszélve a telefonálásról, ami valszeg meggátolta abban, hogy gyorsabban menjen. Tudod hogy hívják ezt? Indokolatlan lassú haladás. Itt persze van indok, de a telefon miatt a rendőr valszeg főbe lőne. Nem beszélve arról, hogy erősen balesetveszélyes is a dolog. Kamionos kicsit figyelmetlenebb, akkor megnézheti azt, ami a kocsi hátuljából marad. Megszoktam, de néha meglepődök egyes hozzászólásaidon.
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz Khelben #21740 üzenetére
dehogynem felbaxxa azokat és olyna előzáésbe is belevisz amit amuyg nem tnenél megy ha a szabály szerint megy.én a tul lassan haladokat is büntetném.tehát a fölfelé 15%tól büntetés lefelé is érvényes lenne.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
Elvileg börtönbe csukhatók az agresszív autósok
Nem értem, megint miért egy BMW van a képen. Tegnap fordultam ki a 6-os útra, előttem egy szöszi ment kis Opellel. Távolban jött egy nyerges, de még nagyon messze volt, 5 autó is gond nélkül kifért volna. Aztán jött a hideg zuhany, kifordultam a nőcike után közvetlen. Mire 50-re gyorsított már a kamion ott lihegett a seggemben, óriási dudálás közepette. Sajnos szemből jöttek folyamatosan, pedig az lett volna az első, hogy akár még tilosban is megkerülöm. 50-ről 60-ra kb. 30s -ig tartott neki, ezzel még a kezdeti hiper gyorsulását is megdöntötte, hihetetlen volt. Ekkor már a seggében voltam, és villogtam. Majd mikor már nem jöttek szembe, bementem mellé. Mit látok, telefonál. Dudáltam egyet, és megelőztem. Utána a kamionos is meggyúrta, mert a nyitott ablakon keresztül lehetett hallani, hogy megállás nélkül nyomja a dudát.
Az ilyennel mit lehet csinálni, de most őszintén? Ilyenkor mindig gondolkozok, hogy félre kellene állítani, és megkérdezni tőle, hogy ugyan már ő mit csinál.Szvsz, az agresszivitást is ki lehet váltani, nem biztos, hogy spontán jön.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
titán
válasz philoxenia #21732 üzenetére
A kormanyoszlop vegen az az anya van, ami rogzitene a kormanykereket.
-
mezis
félisten
válasz philoxenia #21732 üzenetére
Na ez az ! Mi van akkor, ha a forgótáras revolver egyetlen betöltött tölténye kerül a cső elé, homlokodhoz szorítod a csövet és meghúzod a ravaszt (elsütőbillentyűt) ?
mezis
-
mezis
félisten
Orosz rulett zsigulival: [link]
mezis
-
DigitXT
nagyúr
-
FF23
senior tag
válasz Winner_hun #21719 üzenetére
Nem látok annyi vizet, hogy gumi probléma lenne.
Innen vagy egy határozott, viszonylag nagy kormánymozdulattal visszarántja az útra -hogy a hátsó kerék is kijöjjön- és egyből irányba fordítja, vagy megy általában a szembe árokba.RT-AX58U v1
-
dragonfx
veterán
válasz Winner_hun #21719 üzenetére
az szép.
hát az opel pedig nem ment annyira szét azt hinné az ember neme sett bajuk.vagy csak csalóka a kép."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
zsolt1129
addikt
válasz zoo8800 #21722 üzenetére
Mondjuk,így a képről nem tudom megállapítani,de annyit látok,hogy egy kopott valami sz@r gumival van.
Mod: Spóroljanak továbbra is a gumiabroncsokon. Nem kell a drága,a különbözetet meg el lehet inni a kocsmába . Jó most azt nem lehet megállapítani,hogy a gumik miatt csúszott meg,de az tény hogy sok baleset megelőzhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz kételkedem #21721 üzenetére
Az én kocsimon teljesen jó gumik vannak. A motorja nem túl erős, 60 LE.
Nemrég mentem az M1-M7 kivezetőn, az Egér úti híd előtt egyszercsak felpörög a motor...
És nem a kuplung csúszott meg.rip and tear, until it is done
-
kételkedem
addikt
Hány ember volt azon a platón? Én 8-at látok... Mi vesz rá embereket arra, hogy 8-an 10-en kiüljenek egy pickup platójára?
(#21719) Winner_hun Azon a felázott padkán mindegy milyen gumival van. Persze lehet, hogy jó minőségű gumival nem kerül a padkára...
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Integra
titán
szegény jóbarátomnak kiégett a polo-ja
egy kicsit ideg most.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Winner_hun
titán
Lehet nyári gumival nem így alakult volna..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dragonfx
veterán
ja valami emberke ott áll mi az buszmegálló avgy mi pittonnyala lejtő alján.onanntól kezdi el hintáztatni.
aki utoljára akocsi elé esik ki annak tuti kalap kabát.mozdulatlan is marad plusz be is abxta magát meg ráesett a kocsi."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sas madár
őstag
Viszont aki a felvételt készítette nagy mázlista.
Nagyon kamera próbálgatásnak indul az eleje,és nagy durranás a vége.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
dragonfx
veterán
gondoloma bicajost akarta kikrülni aztán akkroa luzer volt hogy elkezdett driftelni neki....
hát itt az járt xarul akia bajt cisnálta.kivételesne igazságos volt a dolog.
mondjuk aki 3 kireplt a paltóra előre 5 bukfenccel, nem tudom hogy keltek fel egyből és smemi bajuk nem volt ezek szerint. azért mégis betonra borultak anyg sebbességgel elég nagyot.és persze a cuccukat szedik egyből...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rick4
félisten
Ennek mondjuk kezét lábát levágnám....[link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TazLeacher
nagyúr
válasz neduddki #21698 üzenetére
Kedves roman rendszami Carina kombis minek kell nyomni a dudat balahanl ha a keresztezodesben lehet csak meglani???
Azért mert az ilyen F!-októl van dugó az egész városban, akik nem tudják megérteni, hogy a kereszteződés közepe az nem parkolóhely és ha nem tud átmenni, akkor ne álljon be középre? Vagy csak szimplán azért, mert tiltja a KRESZ? Hívhatjuk gyökérségnek, vagy szabálytalanságnak, ami jobban tetszik.
-
dragonfx
veterán
mér van az hogy a bmw.ket szidja mindneki mikor ma 2 suzukis akart elütni??
egyik bicajjal voltam, egyszer meg gyalog....ugy utálom amikor rajtam rpobálgatják a reflexüket meg a féküket."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #21701 üzenetére
HI!
igya m,eg1 piharra ...:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
SzlobiG
félisten
Nekem a kedvencem az amikor jön ki a barom a körforgóbol látja hogy jövök még el is néz arra és bassza kirakni azt a kurva irányjelzőt.
Többnyire akkor tapasztalom ha motorral vagyok ez is aztmutatja, hogy szarba se nézik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest