Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz NoOne1976 #8295 üzenetére
Én most a COMODO tűzfalát és a AVIRA antivírusát használom. Mindkettő ingyenes. Nem kell hozzájuk érteni. Teszik a dolgukat szépen csendben, egyetlen egérkattintás nélkül. Nem fogják a gépet és elég nagy biztonságot adnak. Szerintem ez így együtt egy megfelelő módszer lehet számodra is.
-
blattida
nagyúr
válasz NoOne1976 #8295 üzenetére
Avira, Avast, Avg, MSE, Comodo, Panda Cloud, ezekből mind van ingyenes.
A fizetősökből pedig ki kell próbálni, melyik jön be: Kaspersky, Norton, Eset, F-secure, Bitdefender, stb.Jó lenne tudni azt is, hogy milyen gépre kerülne, milyen felhasználásra?
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
NoOne1976
őstag
A segítségeteket kérném!
Egy ismerős gépére kellene valami vírusírtót tenni, mert mint kiderült, az elmúlt 3 évben úgy használta a gépt, hogy semmi nem volt fent A gond viszont az, hogy nem egy nagy spíler, szóval ő új kódokat keresni, meg bármit csinálni nem nagyon képes, én meg nem óhajtok állandóan hozzá járni.
Éppen ezért kérdezném, melyik az az ajánlott vírusírtó, amely otthoni használatra ingyenes, és nem 30 napos próbaidőre szól?
-
blattida
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8293 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
jonnyjoker01
veterán
sziasztok!
milyen az a PUP.PWDump vírus? mik a mellékhatások, stb... köszi!Üdv. Johnny
-
L7wy
őstag
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Narxis
nagyúr
válasz blattida #8285 üzenetére
* General: Rolled out log files are compressed on NTFS filesystem.
* General: Boot up time was significantly reduced.
* General: Reduced overall package size for online installation/update using improved compression algorithm.
* General: Anti-Rootkit scan is now a part of the Whole computer scan.
* General: AVG scanning speed was increased significantly."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ƵøŁĭ
veterán
AVG 2012 - Service Pack 1 Beta
AVG 2012 – Service Pack 1 Beta
We’re thrilled to announce new version of AVG 2012 – Service Pack 1, which contains various new features, fixes in product performance. This new version is now available for the Beta community feedback. Full list of changes is available here.AVG 2012 VERSION DESCRIPTION
============================
Product: AVG Internet Security
Version: 2012 Service Pack 1FIXES & IMPROVEMENTS
====================
* Anti-Rootkit: Fixed possible BSOD during installation of Anti-Rootkit driver.
* AntiSpam: Fixed possible freeze in e-mail client addins.
* Core: Fixed issue with PUP excludes for registry keys.
* Core: Fixed issue with possible crash in cache server.
* Email Scanner: AntiSpam performance improved.
* Email Scanner: Fixed issue with Outlook addin crash.
* Firewall: Fixed issue with possible leaks in TDI driver.
* Firewall: Fixed problem of wireless synchronization between Apple USB devices and iTunes.
* General: Rolled out log files are compressed on NTFS filesystem.
* General: Boot up time was significantly reduced.
* General: Reduced overall package size for online installation/update using improved compression algorithm.
* General: Anti-Rootkit scan is now a part of the Whole computer scan.
* General: AVG scanning speed was increased significantly.
* Kernel: Fixed crash in avgtray.
* Kernel: Fixed possible high watchdog CPU consumption on corrupted NTFS disks.
* Safe Surf: Fixed issue with Safe Surf crash.
* Setup: Added detection of Panda Cloud AV and Panda Internet Security AV.
* Setup: Spyware Terminator is now detected as a conflicting application.
* Setup: Invalid path for setting access rights will not cause a setup failure.
* Setup: Function of TargetInstallationPath parameter when there is AVG10 installed already was fixed.
* Setup: Zone Alarm is not detected as a conflicting application any more.
* Setup: If the detected/selected language is not supported by the license used, setup will switch to English automatically.
* Setup: AVG installer checks for the age of the existing installation package, and downloads the up-to-date installation package.
* Setup: Minor arrangements were performed in AVG installer dialogs for easier navigation.
* Setup: Uninstall and Maintenance pages are joined now, and offering more options (e.g. Install PC Tuneup, Update, Convert to AVG Free, Repair, Add/Remove features, Uninstall).
* Setup: Fixed failure on writing to AVG configuration.
* Setup: Fixed problem with AVG 2012 installation over AVG 2011.
* Setup: TargetInstallationPath parameter is correctly accepted by the installer.
* User Interface: AVG user interface graphics went through a massive facelift, and some functional details has changed.
* User Interface: Fixed issue with possible crash while upgrading to a new version.
* User Interface: Fixed issue with incorrect file filtering within file browse dialog (Russian localization).(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Pano
addikt
-
zazenke
őstag
teljesen mindegy ma már mindenhova képesek betörni több nagy cég is elvérzett már csak erről nem beszélnek . Pl a nasa szervereit vajon melyik cég védi ha őket is kijátszották.
Ott pedig megvan a pénzügyi forrás a csúcsvédelem kialakítására . Nem is beszélve a bankokról .Ilyen is volt az elmúlt hónapban -
Pano
addikt
A rendszergazdai fiók legyen mindenképp jelszóval levédve, így a korlátozott fiók alatti telepítésekhez fog jelszót kérni, így csak olyan települhet, amihez te is konkrétan hozzájárulsz. No meg minden beállítás, rendszert érintő fájl művelet / módosítás is ide tartozik.
Csak ugye ehhez kell figyelem és alap tudás, hogy tudd mi akar települni, módosítani. Mert csak egy jelszó bekérés nem ment meg az össze vissza telepítgetéstől, meg a vírus telepítésétől. Mert ha nem nézed meg, nem győződsz meg mi kér rendszergazdai jogokat, ugyanúgy megcsinálod a bajt.
Ha ez megvan, biztonság kedvéért egy alap vírusirtó mehet fel, azt te választod meg mi.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Védelem szempontjából hogy nézzen ki egy korlátozott fiók? Köszi előre is.
-
Narxis
nagyúr
Ebből még nem lesz nagy tragédia, itt ami inkább ciki az a saját hálózatba való behatolás ténye.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Pano
addikt
válasz nova001 #8269 üzenetére
Szia!
Felismerésben és eltávolításban némileg jobb a VIPRE, mint a nod32, viszont a nod32 meg jobban optimizált. Szerintem próbáld ki,hogy a te konfigod esetében miként viselkedik, ha minden oké, akkor mehet a VIPRE, jobban jársz vele. De ne warezoltat használj, mert azzal csak szívni fogsz.
Ja igen, ha nem okoz neked gondot az angol, akkor inkább az 5.0-t tedd fel (2012), vagy várd meg a magyart (még ebben a hónapban elvileg meglesz)[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
L7wy
őstag
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
nova001
senior tag
vipre 4.0 mi a véleményetek ?? nod 32 5ösröl váltanék...szerintetek érdemes ?? jo tudom ne más mondja meg nekem de mégis a mi a vélemény
-
motacilo
aktív tag
Olvasta valaki a januári Chip magazin vírusírtós cikkét?
Hát én nem tapasztaltam azt a gyorsaságot és kevés rendszerterhelést az FSIS 2012-nél, mint amit leírtak sőt! A 2011 még oké volt, de a 2012 már nem. -
BigManus
addikt
McAfee-t használ még valaki?
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
MODERÁTOR
Utoljára szólok, hogy a topikot tartsuk meg az eredeti témájának!
Ha még egyszer személyeskedés, egymásra mutogatás, fellengzős hangnem, és minden egyéb nem idevaló dolog miatt kell hozzászólásokat törölnöm, minden érintett viselheti a következményeit.
A moderációval kapcsolatos kérdéseknek, és egymással való problémák lerendezésének nincs itt helye!
Everybody lies.
-
erhas01
tag
válasz Butcher-HUN #8256 üzenetére
üdv:
Azon az egy darab lemezen a C és D partíció is?
A "betolakodó" ott lehet a Hdd-n, a második partíción is elbújhat!
Csak a C -t formáztad? Nem az egészet hdd -t?
üdv: erhas01 -
aag
őstag
Szavaidból kiderül, hogy egyáltalán nem ismered ezt a most ingyenes, egyébként fizetős drága programot. Ráadásul azzal sem vagy tisztában, hogyan működik a GRUB2. Ugyanis a régi grubnál nem volt MBR-be írás. Más szavakkal: addig csak és kizárólag egyféle MBR létezett. Mégpedig a picipuha által 23 éve alkalmazott. Emiatt annak esetleges fertőzöttsége miatti automatikus visszaállítása nagyon is indokolt volt. Más szavakkal: ez volt a természetes. Ráadásul a GRUB2 visszaállítása egy linuxal foglalkozó felhasználónak is kettő percébe kerül. Szóval ilyesmit hátrányként egyáltalán nem szabad még szóbahozni sem.
Egyébként pedig az általam linkelt programnak van util része is, ami minden igényt kielégítő repertoárral rendelkezik. Az pedig, hogy egy biztonságtechnikai oldalon helye van, nem másból adódik, mint abból, hogy automatizált mentéseivel képes nagyfokon hozzájárulni a valódi biztonsághoz.
[moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Butcher-HUN
senior tag
laca026 Mindenképp az lesz a gépén csak előbb járjon le az F-Secure licenc.
blattida Köszönöm a segítségedet az ismerősöm nevében is! Kíváncsi vagyok megoldódik e neki a problémája.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
Router reset, hálókábel kihúz, format c, de nem gyors, win telepítés, védelmi program telepítés, hálókábel visszadug.
-
BigManus
addikt
Tegyen fel Kasperskyt.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm ezzel a problémával küzd. Annó vki átírta a mailem jelszvaát, amit utána sikerült letiltatnom a szolgáltatóval, de a paypalról is szedett le vmennyi pénzt ( hálisten csak 1-2ezer volt rajta, egy nappal előtte 80at tudott volna leszedni) annak a jelszavát utána meg tudtam változtatni. Na a lényeg, hogy utána tettem fel tűzfalat, majd vírusírtóval átmentem a gépen.
EZ a valaki minden nap scannelgeti a gépem, napi 200 körüli a max, de 40szer minimum jelzi a a tűzfal a betörési szándékot. ( F-secure)
Változtattam IP-t, a C meghajtót leformáztam, másik win7et tettem rá, de még aznap jön a betörési kísérletek sorozata. ( D meghajtón van nagyon sok minden progi, kép stb, azokat nem szeretném formázni, de átmentem az elmúlt hétbe vagy 10-15 féle vírus és trójai írtóval, mivel úgy gondolom, hogy van a gépemen vmi, ami jelzi neki mindig az IP címemet, hiába változik meg )
Mivel mindig kínai zombigépeken keresztül támad, így a tűzfalon meg a routeren is blokkoltam a kínai IP-ket, meg pár ázsiait, azóta még gyakrabban scannelget, szóval a őrogija tuti visszajelzi neki. ( mindig NMAP-al scannelget ).
Na a kérdésem:
1, A router miért nem blokkolja, ha oda is be lett írva, miért jut el a gépig és miért csak az F-secure tűzfala állítja meg a routeré miért nem?
2, Milyen trójai írtót ajánlasz, vagy ha nem trójai által, akkor honnan tudja mindig az adott IP-met?
3, Ha nem tudom sehogyse törölni a trójait, nem lehetne blokkolni a tűzfallal, hogy ne tudja elküldeni az IP-met?
Félek, hogy majd rájön, hogy tudja kikerülni a tűzfalat az NMAP-al és akkor megint ugrik a mailem.
Ha tudtok megköszönném ha segítenétek neki![ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
zed01
őstag
Szerintem egy backup programnak nem az a feladata hogy felújítsa a boot szektort, hanem az, hogy lementse és visszaállítsa. Mert a boot szektorban nem csak grub lehet, pl. a Comodonak is van olyan programja ami beleír a mbr-be. Ha az új Paragonnak van olyan opciója hogy külön le tudja menteni, majd visszaállítani a boot szektort, akkor nem szóltam, én több mint egy éve próbáltam ezt a programot, gondolom azóta fejlődött. Egyébként ezt az opciót már több éve tudják a fizetős alkalmazások.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
aag
őstag
A Paragon jó, ha nem használsz a windows mellett linuxot, mert ha igen, úgy elb@ssza a visszaállításkor grub-ot, hogy csak a grub újratelepítése segít, ami egy kezdő linuxosnak szinte lehetetlen feladat.
Igen, használok linuxot és pediglen pont GRUB2 boottal. Valóban volt ilyen jelenség, de ez nem hiba volt. Abból adódott, hogy a GRUB beleírt az MBR-be. Amikor a windows-partíciót visszatette a mentőprogi, akkor felújította az MBR-t is. Természetesen így csak a windows tudott bootolni. De ez már régen volt. Manapság lementhethjük-visszaállíthatjuk külön az MBR-t is. Az általam linkelt ingyenes program tudja ezt az opciót is. Meg még sok más nélkülözhetetlen dolgot, amivel persze sokan szaktudás híján nem tudnak mit kezdeni. Ez így van, de nehogymár egy program képességeit, erényét valamiféle hibának állítsunk be. A legjobb szerszámmal is lehet kárt tenni ha nem értünk hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
Nos, utána néztem mennyibe kerül a Dr Web Linux egy évre. Nem egészen 10 ezer forint, ami több mint 3 ezerrel kevesebb mint a Nod32 Linux, úgyhogy gondolkodok azon hogy megveszem. Ha két évre veszem, akkor van rá időarányosan 20 % kedvezmény. Szerintem linuxon jelenleg ez a legjobb vírusirtó. Megmondom őszintén, én szívesen megvárnám az ingyenes Comodo Linuxot ha kijön a végleges, de nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy a Comodoék elfelejtenék a Dazuko drivert. Dazuko driverrel meg ingyen sem kell.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
motacilo
aktív tag
válasz blattida #8234 üzenetére
Én most egy darabig használni fogom.
A SpiderGate modul meglehetősen önálló
Most például letiltotta a http://www.filesonic.com oldalt!
A nem ajánlott címek tiltását megszüntetem!
De még mindig jobb, mint a KIS, ami blokkolta az internetbankom és a biztosítóm HTTPS elérését is, azután is, hogy hozzáadtam a címeket a megbízható helyek listájához! -
pethYeti
addikt
Avira Free-ben mit kéne csinálnom hogy ne jelezzen mindenre. Most pl sqlite3.exe-t jelzi, tegnap meg az összes lefordított c++ programomra dobálta. Tiszta ideg vagyok már.
-
őstag
Új eredmények az AV-TEST egylettől...
Szegény Panda Cloud, eltávolításban csak 2,5 a 6 pontból... Mondjuk erről tudnak a cégénél, és javítást ígérnek rá, a wilderssecurity-in olvastam. Elméletileg jön még egy programfrissítés az 1.5-re, aztán jön az 1.9, majd a 2.0... A védelemben azért még mindig eléggé ott van!
Ilyen téren meglepetés a gyengélkedő ESET és az Avast!...
Eltávolításban a Kaspersky veri a mezőnyt, egyre jobbak ebben is.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
adise
őstag
felraktam a 90napos kis2012-t. Idáig tetszik.. a tuzfalat hogyan érdemes benne beállitani? vagy jo alapon? köszi
-
zed01
őstag
Megcsináltam proxy alól, de a linuxos termék nem fogadta el a windowsos termék kódját, úgyhogy tárgytalan. Sajnos. Mennyibe kerül egyébként a DR WEB?
-
zed01
őstag
Köszi hogy válaszoltál. Akkor jó nekem az a két hónapos is, amit Blattida volt olyan kedves hogy belinkelt, mert én hülye fejjel egy betűt elírtam a mailcímben a regisztrációnál és másodjára erről az ip-ről nem engedi.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Ezzel az oldallal anno több napot szenvedtem, esélytelen. Se proxyval, semmivel. Szerintem már lejárt, csak fenn maradt.
Ha sikerül olyan e-mailt beírnod amit még el is fogad (se gmail, se hotmail, se .hu domaines mailok nem játszanak, a ideiglenes e-maileket is kilövi), akkor nem megy ki rá a kulcs.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
zed01
őstag
Feltelepítettem a DR WEB Linuxot:
Tetszik, hogy majdhogynem óránként frissül és nincs meg az az idegesítő szokása mint a NOD32 Linuxnak, hogyha egy exe-t töltök le, akkor egy óráig szkenneli, addig meg a böngésző befagy. Eddig hibátlanul működik. Piros pont hogy nem a Dazuko drivert használja a valós idejű védelemhez.
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
DR WEB 3 hónap free:
Valaki küldene nekem kulcsot privátban, mert az én IP-ről már nem engedi. Nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz motacilo #8233 üzenetére
Csak kis tesztoldalakon fordul elő, sokra nem megyünk velük.
Az oldalukon található leírások alapján (is) semennyire nem támaszkodik felhőre.
Azt, hogy ez változni fog e a közeljövőben, nem tudom.Ők is oroszok, hasonló mentalitással, mint például a kaspersky vagy az agnitum, ezért nem meglepő a gyors és érdem béli válasz.
Úgy tudom, hogy ők a kezdetektől inkább az eltávolításra és helyreállításra helyezik a hangsúlyt, erős önvédelemmel kiegészítve, nem látszik semmi arra utaló jel, hogy ez esetleg megváltozna...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
motacilo
aktív tag
válasz blattida #8232 üzenetére
Sajnálom, hogy nem találom a különböző tesztoldalakon. Kíváncsi lennék az eredményeire!
Mennyire használja a felhő technológiát? Valami homályos utalást találtam a leírásában, de nem jó az angol nyelvismeretem.
Egyébként a beküldött fals risztásra 1 órán belül jött a megerősítés emailben. -
blattida
nagyúr
válasz motacilo #8230 üzenetére
Tudom.
A dr web-hez: pár napja nálam is fent van a security space, ugyan a hetes felülete megváltozott, de a logikája és szerkezete megmaradt, a gyér beállítási lehetőségekkel együtt.
Ugyanakkora éhségről tudok beszámolni, mint nálad, és valóban gyorsabb lett a keresője az elődjéhez képest.Pano
Itt tudsz két havi érvényességű kulcsot igényelni a dr webhez, akár többször is.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Greenebola
senior tag
válasz Greenebola #8227 üzenetére
Ez volna az első magyar nyelvű linuxos AV? Én nem találtam más magyar nyelvűt....
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
blattida
nagyúr
válasz Greenebola #8227 üzenetére
Csak egy kicsit vissza kell olvasni.
-
Greenebola
senior tag
Üdv!
Comodo Linuxos változatát honnan tudnám letőlteni? Esetleg valami oldal ahol info van róla?WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
-
motacilo
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
Dr. Web tapasztalatok:
kb 50 MB memóriafogyasztás, víruskeresés alatt 80 MB körül és 80-100 ! százalék processzorhasználat (prioritást nem tudom beállítani)
A frászt hozta rám: egy javascript fájlt fertőzöttnek ítélt a pendrive-on (előtte már korábban KIS, AVG, Trustport, Avira is végigszaladt rajta és nem talált semmit).
Fel a virustotalra: 0 találat, úgyhogy ment a cégnek falsként!Frissítés példamutató: szinte óránként felugrik egy üzenet, hogy adatbázis frissítése megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Megújultunk [link]
Janika21:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Janika21
tag
Igen jól látod a helyzetet. Sem a windows sem a rá írt programok nem tökéletesek. Ahogyan nincs tökéletes vírusirtó és ember sem. Töredezettségmentesítőből is természetesen van jobb mint a windows beépítettje. Azonban van akinek a beépített is megfelel. Ismételni tudom csak önmagam ki erre ki arra esküszik, mindenkinek szíve joga ezt eldönteni.
-
Janika21
tag
Secunia Personal Software Inspector (PSI):"Ez a program minimális erőforrás igény mellett, folyamatosan figyeli, hogy a számítógépünkre telepített szoftverekből a legfrissebb verziót használjuk vagy sem. Amennyiben valamelyik program elavult lenne azonnal felajánlja a frissítést. A program szintén magyar nyelvű." Tehát nem kell frissíteni a programokat nekünk ez a kis program megteszi helyettünk és valóban minimális erőforrást igényel.
Természetesen lesz folytatás a következő cikkben a Facebbok veszélyeiről írok majd. Az írás-t amennyiben van rá igény linkelem ide is. Természetesen készülhet az általad említett illetve más termékek részletes ismertetése egy cikk formájában. A vírusmintás összehasonlítást és tesztelést a profi víruslaborokra bíznám.
-
zed01
őstag
válasz Janika21 #8209 üzenetére
Nem azért hogy kötekedjek, a windows beépített töredezettség mentesítője nem sokat ér. Egyszer direkt lefuttattam a rendszer partíción és utána az Ashampoo WinOptimizer defragja még negyed órát defragmentált. De mutatta is a rengeteg piros színt a partíción, ami a töredezett fájlokat mutatta hangsúlyozom a windows beépített töredezettség mentesítés után. A másfél terrás NTFS partíciónak neki sem merek állni, mert ítéletnapig tartana.
-
zed01
őstag
A Paragon jó, ha nem használsz a windows mellett linuxot, mert ha igen, úgy elb@ssza a visszaállításkor grub-ot, hogy csak a grub újratelepítése segít, ami egy kezdő linuxosnak szinte lehetetlen feladat. Egyébként azt nem tudom hogy win7 beépítettje meghagyja-e a grub-ot a boot szektorban normálisan a visszaállítás után. Kövezzetek meg, én mindig fenntartásokkal kezeltem eddig világ életemben az összes MS szoftvert, ebbe beleértendő az operációs rendszer is. Én speciel a windows mentésére Symantec System Recovery 2011-t használok, ami hibátlanul működik. Az benne a legjobb, hogy lemezről kell indítani a visszaállítást, tehát akkor is működik, ha a windows végképp besz@rt.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Janika21 #8213 üzenetére
Szia
Én nagyon szeretek efféle "irományokat" olvasni,várom a folytatást,esetleg ha termékekkel is külön foglalkozol gondolok itt (Avast,Avg,Kaspersky stb),összefüggő termékleírással elkáprázhatnál minket .
[link]"Ez" micsoda életemben nem hallottam még erről,bocsi de kezdő vok-e téren .?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Janika21
tag
A rendszer-visszállítást a rendszer alapból tartalmazza. Tehát ez az opció adott! Ez ugyan olyan dolog mint a töredezettségmentesítés, a windows beépítve kínálja de számos külső program van ami azt ígéri jobb gyorsabb.Minden szoftvertől lehet természetesen jobb. Ez a cikk az internet veszélyeiről szól... talán egy másik cikkben foglalkozom ezzel a témával is (adatvédelem illetve visszaállítás) hiszen igen csak kapcsolódik ide.
Köszönöm észrevételedet.
-
Janika21
tag
Teljes biztonságban ingyenes szoftverekkel!
Az interneten csak úgy hemzsegnek a különféle vírusok melyek elsődleges célja, hogy kárt tegyenek számítógépünkben. Törlik adatainkat, összezavarják a programok működését és még rengeteg kártékony műveletet végeznek a háttérben, amiről egy „mezei" felhasználónak fogalma sincs. Idővel lelassul számítógépünk, lefagynak a programok, és nincs más lehetőség újra kell telepítenünk a már jól belakott operációs rendszerünket.
Amennyiben kíváncsi vagy a teljes cikkemre itt elolvashatod:
Egy kis olvasnivaló estére
További szép estét fórumozók
-
Syklas
tag
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Janika21
tag
válasz HZoli87 #8201 üzenetére
Köszönöm!
Betettem kivételek közé a fájlt... majd egy másikra jelzett majd megint egy másikra Fogtam betettem az egész Adblock Plus mappát kivételek közé így már nem kiabál
Amúgy feldobtam az általa fertőzöttnek vélt fájlokat a virustotalra semmi nem látta fertőzöttnek de még a nod sem Ez hatalmas.
-
HZoli87
veterán
válasz Janika21 #8200 üzenetére
Szia!
Valószínű fals találat, ez alapján járj el, és idővel javítják.
-----
Míg nem javítják, addig a kivételekhez hozzáadhatod a bizonyos fájlt. Beállítások között megtalálod ezt az opciót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Pc játékok
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest