Hirdetés
-
GAMEPOD
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
A Paragon jó, ha nem használsz a windows mellett linuxot, mert ha igen, úgy elb@ssza a visszaállításkor grub-ot, hogy csak a grub újratelepítése segít, ami egy kezdő linuxosnak szinte lehetetlen feladat. Egyébként azt nem tudom hogy win7 beépítettje meghagyja-e a grub-ot a boot szektorban normálisan a visszaállítás után. Kövezzetek meg, én mindig fenntartásokkal kezeltem eddig világ életemben az összes MS szoftvert, ebbe beleértendő az operációs rendszer is. Én speciel a windows mentésére Symantec System Recovery 2011-t használok, ami hibátlanul működik. Az benne a legjobb, hogy lemezről kell indítani a visszaállítást, tehát akkor is működik, ha a windows végképp besz@rt.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest