Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodSied
csendes tag
Gyerekek buta kérdés ..de hogy tudom megnézni a BD50 filmeket ami csak mappában van?
VLC nem nagyon akarja :S -
HTomee
tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen TV-t: LG 55UK6950PLB
Nasról Plexel nézem a tartalmakat, de a fekete az inkább szürke, ha leveszem a fényerőt akkor pedig nem látom az eseményeket.
Ez a korom sötét szobában nem túl szép és zavar.
Se gammát se fekete szintet nem engedi állítani és 4k-nál automatán HDR kép módba teszi.
Érdekes, hogy a RTL klub HD-t szebbé tudtam varázsolni mint a 4k 70 gigás HDR filmeket... -
Zoló1981
tag
-
kásás
tag
Egy Lg 55sk8500 tv-m van. Olyan kérdésem lenne , hogy a saját tartalom részben csak Youtube linkeket enged nektek is hozzáadni?
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
blakey
titán
válasz golyós #94288 üzenetére
A wifi csatornát állítsd fixre, 2,4 GHz esetében 1-11, 5 GHz esetében 36-48 között legyen a csatorna.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
golyós
addikt
válasz tboy93 #94287 üzenetére
Nagyszerű
Olyan gondom van még ( 2 ugyanilyen tv van a családban) , hogy 2 naponta be kell írni a wifi kódot, egyszerűen olyan mintha elfelejtené. A legtöbb esetben hiába írom be a wifi jelszót, nem veszi be, csak ha áramtalanítom. Áramtalanítás nélkűl hiába írom be, mindig hibát dob.
Azért így elég vicces a használata, hogy naponta kell beírni.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Lányom ügyesen nekiment a szemüveg sarkával a tv-jének, a külső "üveg" nem, de az lcd kijelző láthatóan betört és szépen becsíkozódott.
Van esetleg tapasztalat, hogy mennyibe kerűl egy csere?
LK610BPLB ( szeptemberi a tv )Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Akarok pendrive-ot csatlakoztatni egy LG 55sk8100-ra. Ez csak fat32-őt képes kezelni, vagy más fájlrendszert is? Itt a 4 GB-os fájlkorláttal van problémám. Illetve ezt hogyan lehet kiküszöbölni?Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Zoló1981
tag
válasz eddie17 #94261 üzenetére
Szia!
A 49sk8100 trükkös, mert az az egyetlen 50 Hz-es, a többi 100 Hz.
Átlagos film- és tévénézésnél nem lehet látványos, de sport és játék esetén érződhet a különbség.https://www.displayspecifications.com/en/comparison/2c095aa0e
Zoló, a segédM. - Samsung Galaxy S7 | acer aspire E15 | LG 32LA620S | LG 55UH850V | LG G2 mini (D620r)
-
terencehIII
tag
LG 32ln5405 hiba kapcsán kérnék egy kis segítséget hátha találkozott már valaki ilyen hibával.
Bekapcsolás után megjelenik az LG logó+ világít a led kijelző, de se kapcslóóval se a tv-n lévő gombokkal nem lehet csinálni semmit. kb pár másodpercenként etűnik majd újra megjelnik a logó. így kikapcsolni is csak úgy tudom ha kihúzom a konektroból. -
HdRew
őstag
Sziasztok!
Van egy 42LA620S-ZA típusú tévé a lakásban, és szeretnénk HBO Go-t nézni rajta. Mint kiderült, volt valami változás LG fronton, és az HBO Go applikáció már csak akkor jó, ha annak a színe fekete, nem pedig ilyen ezüstös, sajnos nekünk ez utóbbi van.
Minden szoftver frissítve volt rajta, esetleg hogy tudnám a tévére feltenni a legújabb hbo go applikációt? Ehhez most konkrétan nem értek, pedig rákerestem az lgappstv pontcomon is, ott sincs az alkalmazás.
Köszi szépen előre is a segítséget.
-
castiels
addikt
-
blakey
titán
válasz eddie17 #94271 üzenetére
Inkább itt hasonlítsd össze a két TV-t, amerikai oldalakat kár nézni, nem csak a számozás más.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
castiels
addikt
válasz Mersant_le #94268 üzenetére
Köszönöm (nekem upc direkthoz adták)
-
castiels
addikt
válasz Mersant_le #94260 üzenetére
Köszönöm, annyit megteszel, hogy hogy megnézed a box hátulját, oda van ìrva pontosan milyen típusú. pl CO 3600 az enyém.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Gyors kérdés!
Az 65” led Lg uk6300plb es 6470plc -s modellek között van valamilyen kulonbseg tudasban?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
asturel
őstag
Sziasztok,
10m HDMI 2.0 kábellel ( https://gmb.nl/item.aspx?id=6585&lang=hu ) összekötöttem egy Vega 64-et és egy LG 60UJ634V tv-t, viszont HDR "tartalomnál" automatikusan be akarja kapcsolni az ULTRA HD Deep Color és amint leokézom (mást nem igazán tudok) akkor "elmegy a jel", ezt minden alkalommal csak a Settings->General menüből tudom kikapcsolni, kevés lenne a kábel "sebessége" a HDR tartalomhoz, vagy mi lehet? Esetleg van valami "hack" amivel be tudom hazudni, hogy nem tudja a HDR-t a tv? Mivel nem minden játékban lehet kikapcsolni a HDR-t (pl. DMC5-ben sem), így elég kínkeserves mindig kikapcsolni. (meg mintha így a színek is fakóbbak lennének) -
mickemoto
őstag
Sziasztok. Mi lehet az oka annak hogy a tv egyik napról a másikra nem képes fogni a vezeték nélküli internetet?
Eddig tökéletesen kapcsolódott a routerhez, de most már ha megpróbálom beállítani a wifi kapcsolatot akkor nem sikerül neki.
A tv egy két év körüli LG. Semmit nem változtattam arouter internet beállításain. UPC internet van. -
eddie17
addikt
válasz Zoló1981 #94256 üzenetére
Köszi és Neked is tboy93
Megnéztem Auchan-ban az 55SK8100-at, hát azért letettem ott is a hajam pedig csak a gyári cucc ment. És "csak" 217.990 :)
Viszont a 49SK8100 le van akciózva, 139 ezerért Elgondolkodtató csak félek, hogy kicsi lenne oda.
Megnéztem mellette 55UK7550-et sok különbséget nem láttam, az pl 179 ezer.
Valószínű "éles" helyzetben már lenne különbség, főleg sötétben. Bár az is nanocell.Lehet még is az SK8100 lesz a nyerő.
[ Szerkesztve ]
-
Mersant_le
csendes tag
válasz castiels #94255 üzenetére
A box pontos tipusat nem tudom, de KAON es ranezesre tok ilyen, + a taviranyito is ugyan ez.
csatornavaltas mukodik leptetessel es numerikusan is. a musorujsagot nem tudtam behozni, valamint az aktualis musor infojat nem tudtam elocsalogatni. ha csatornat valtasz megjelenik az info, az eredeti taviranyiton ha megegyszer megnyomod az info gombot reszletesebb leirast ad, itt ilyet lehetoseget nem talaltam.[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Az Euronicsben most 20 havi kamatmentes hitelakció van, ezért úgy döntöttünk hogy veszünk egy szép nagy új 4K tv-t ha találunk megfelelőt. 500-700ezer között gondolkodunk és minimum 65-ös lenne jó, természetesen Uhd és jó lenne ha tudna igazi HDR-t is. Leginkább filmet nézni szeretnénk rajta és egy kis gaming(Xbox) is menne, plusz ugye képek és videók megjelenítése nagy méretben.
Mit ajánlotok, melyik tv-re érdemes ennyit költeni?
Előre is köszönöm a segítségetek.
Ui.: ha kevesebből is kijön valami nagyon jó akkor persze nem gondXO: Gollami26
-
-
tib78
tag
Sziasztok!
Mai szerzemény: LG UHD UK6470PLC tv, Flip IPTV előfizetéssel használom.
Szeretném a tv saját távirányítóját használni a Tatung STB 3112-hez is, de sajnos nem működik egyik Tatungossal sem.Nem találtam sajnos semmit a keresővel.
Pls help!
[ Szerkesztve ]
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
Zoló1981
tag
válasz eddie17 #94249 üzenetére
Szia!
Én a 8500 venném, mert az már direkt LED-es, nagyobb a fényereje és jobb a kontrasztja:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/aec751467
Pont lekésted, múlt héten 250 ezer volt, most 270-től kaphatod, de lesz még olcsóbb.
A 9500 nem sokkal jobb, talán csak a "dimming" zónák számában.Zoló, a segédM. - Samsung Galaxy S7 | acer aspire E15 | LG 32LA620S | LG 55UH850V | LG G2 mini (D620r)
-
castiels
addikt
válasz Mersant_le #94254 üzenetére
Egy picit bővebben le tudnád irni?
Csatornaváltás működik? Vagy mi az ami nem jó?
Ugyanez a boxod van? Ugyanezzel a magic remote távirányító-val?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
AN-MR18BA távirányító jó UPC beltérihez? Kaon.
-
eddie17
addikt
Köszönöm mindenkinek a múltkori választ.
Azóta kicsit módosult a terv és inkább a felsőbb kategóriában nézelődnék. Szóval kb 2 típus maradt. Sk8100 vagy sk8500.
55" lenne az ideális, mert nagyjából 3-4 méterről lenne nézve. Nagyobbra már nincs keret. :) Szóval szerintetek megéri a majd 300 ezret a 8500as? Olvastam itt már sok véleményt hogy valakinek jó a 8100 is valaki szerint pedig vacak és sokkal jobb a 8500.
A 9500 lenne a legjobb de az számomra már egy vagyon. :)
Igazából 5-8 évre terveznék szóval fontos hogy ne kelljen addig morognom hogy szart vettem :)[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz amadeus11 #94232 üzenetére
Az SK8500, 9500-as modellek az LG LCD tv-k csúcsát képviselik, prémium kategória. Összehasonlítás.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
AkosKJ
tag
Sziasztok. Lg 49sk8100pla nézem egy ideje valakinek van vele tapasztalata, mi a véleménye róla?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
George77
újonc
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy van egy lg 55lb650v-zn tipusú televizióm amit,ha bekapcsolok akkor az lg logo bejön azonnal,de az adás csak kb 20 perc mulva!Mi lehet a gond?Ja és ha bejön az adás akkor működik rendesen!Amit még hozzá tennék,hogy úgy vettem észre az alaplap melegszik!Köszönöm a segitséget.
-
blakey
titán
válasz hogymi? #94238 üzenetére
Ha törölgeted akkor változik a folt mérete, helye?
-
hogymi?
újonc
Sziasztok !
Nemrégiben vásároltam egy azaz mostanra már kettő 50UK6470PLC TV-t. A TV nagyon szuper, szép kép, a Webos is nagyon jó. Viszont sötétben a képernyő közepén világos foltok vannak, ami sötét tartalmak nézésekor elég zavaró tud lenni. Vissza is küldtem, rendeltem egy másikat és ez is majdnem ugyanolyan.
Részben a rengeteg vásárlói visszajelzés ami szinte 100% ig pozitív, döntöttem a tipus mellett. A kérdésem hogy ezt a hibát más nem látja vagy nem érdkel senkit, vagy nekem sikerült pont kifogni ilyen hibás darabot ráadásul kétszer egymás után ?? Van-e valakinek hasonló tapasztalata, érdemes-e vissszaküldözgetni, vagy ez mind ilyen lesz ???
-
Zoló1981
tag
Ha már YouTube...
Van egy 5 éves LA620S ugye elvileg FullHD tévém, amin a YT alkalmazás még működik.
Viszont a videókat csak 720p-ben hajlandó lejátszani, manuálisan sem érhető el 1080, se kábellel, se WiFin.Zoló, a segédM. - Samsung Galaxy S7 | acer aspire E15 | LG 32LA620S | LG 55UH850V | LG G2 mini (D620r)
-
blau24
tag
Sziasztok! Ma megérkezett egy 49SK8500-as tv, előtte megrendeltem egy VA paneles 6950-et amit visszaküldtem mert valahogy nem volt az igazi, hát ég és föld a kettő között a különbség (Euronics-ba sikerült megvennem 195-ért) aki gondolkozik szerintem ne habozzon tényleg gyönyörű a képe, ugyanazon filmeket játszom le rajta de kb. alapbeállításokkal tökéletes kép van....6950-nél napokig próbáltam a kép beállításokat....utána elgondolkoztam egy Samu QLED-en de most már örülök, hogy maradtam az LG-nél.
-
Iomega
addikt
válasz polonic #94227 üzenetére
A 6-7 az kevés a folyamatos 2160p 4K lejátszáshoz, legalább 20Mbps kellene.
Én PC-n futtattam le a sebesség tesztet, majd a tv-n is, mindkét esetben azonos lett a sebesség.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
ovoid
tag
Ha már itt tartunk (router)...
Csere volt nálunk és jó lenne ellenőrízni a sebességet.
Melyik net sebességmérő lehet "hiteles".
Ahány. annyi eredmény
Van pl. több ami 80-90Mbit-et mér. Közvetlen utánuk próbálva, van egy, ami 280Mbit körül.
Melyik lehet az igazi, amit ha reklamálok, a szolgáltatónak is el kell fogadnia?
A szolgáltatóm oldalán, elvileg található mérő, nekem be sem jön, Java!!! problémái vannak látszólag, de azt is hiába frissítem...
Az előfizetés 300/20-as. Le, 300-at sosem mértem, fel a 20, mindig megvan.
Előre is köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
barnabas22
tag
Hali! Nem tudjatok honnan lehetne beszerezni Lg6307-hez tv talpat? 1db eltűnt. Ebayen horror aron van. Edetleg valakinek elfekvoben?
-
Juzzie71
tag
válasz polonic #94222 üzenetére
Nézd meg a router-en, hogy mik kapcsolódnak hozzá! Van valamilyen wifi-s eszköz pluszban? Ezt a hibát nálam a Xiaomi robotporszívó okozta! De tényleg! Folyamatosan kommunikál a Kínai népköztársaság pártházával... Minden ilyen wifi-s háztartási eszköz (pl. wifi-s 220-as hálózati elosztó, vízforraló, stb.) legyen egy külön wifi hálózaton. Amikor ezt megcsináltam, már nekem is rendesen vitte a NAS-ról és a youtube-ról a filmeket!
-
polonic
félisten
-
Juzzie71
tag
válasz polonic #94219 üzenetére
Szia!
Általában a wifi router típusa is fontos, de az eszközök elhelyezkedése is nem kicsit. Nem tetted a tévét egy még távolabbi szobába? Ami még lényeges lehet a témában, ha a szomszéd is most vett új wifi routert. Például egy lakótelepi lakásban jó megbeszélni a folyosón a szomszédokkal, hogy mindenki állítsa arra a csatornára a roouter-jét, ami a lakás ajtójának utolsó száma...
-
Juzzie71
tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Ajándékba adtam valakinek egy LG 32LS570S tévét pár éve. Minden rendben működik (persze kivéve a youtube-ot). Most küldtem egy vadi új 1 TB-s, külső WD HDD-t, mert az én LG 40LF632V tévémnél ez simán működik. Hát lehet, hogy tévedtem. A hibaüzenet ez:
A külső vinyó tökéletesen működik számítógéppel összekötve. Írás és olvasás is rendben megy!
Lehet, hogy az 1 TB-s HDD túlságosan új ennek a tévének? A partíció alapban NTFS! Újra is lett formázva, de így is a fenti hibaüzenet jelenik meg! Mi lehet a baj?
A segítséget előre is köszönöm!
-
polonic
félisten
Az miért lehet, hogy a TV nem viszi wifin a 4k youtube videókat? Pedig mikor megvettem, akkor ment minden gond nélkül.
Az otthoni hálózaton az égvilágon semmit nem állítottam. -
szimi57
őstag
válasz Oxy.kiraly #94214 üzenetére
Jó, a márka is.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz Oxy.kiraly #94211 üzenetére
Most rendeltem PC-hez.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Batawanga
tag
válasz Oxy.kiraly #94211 üzenetére
Nekem lb650v van, sajnos csak néhány régi LG headset támogatott. Én rendeltem egy Bluetooth transmittert, ami a fülhallgató kimenetre dugva és az egyik USB-ből kapva az áramot működik. Így bármilyen BT fülessel használhatod. Lesz egy kis késés, de nem zavaró (beállításokban elvileg össze lehet szinkronizálni a képet és a hangot, de nem próbáltam).
-
szimi57
őstag
válasz Oxy.kiraly #94209 üzenetére
Alapból támogatja a TV a BT kapcsolatot.
-
OldMike
őstag
válasz norbertoth #94205 üzenetére
Nem írtad a 670V előtti betűkódot, ezért csak tippelek, hogy talán UJ670V-ről van szó. Ez esetben az LG honlapja szerinti legfrissebb szoftver verzió: 05.80.25 (2019/04/02)
Ezt kellene mutatnia a menüben található szoftver verzió adatnak. Amennyiben nem ez van ott, akkor esetleg nem frissül a hálózaton keresztül. Ez esetben lehet egy pendrive-ra letöltött állománnyal is frissíteni a linkelt oldal szoftver részében leírtak szerint
[link]
Csak az UJ670V esetén jó!42LM660S
-
szimi57
őstag
válasz Oxy.kiraly #94206 üzenetére
Nekem csak ez van, 55UK6500-hoz használom.
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok,
LB730v hez szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót, tudtok-e olyat ami nem drága, max 12000, és kompatibilis a TV-vel (lehet távolkeleti is)
KösziHa a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
blakey
titán
válasz norbertoth #94201 üzenetére
Ennyi, a lényeg, hogy következő bekapcsolás után lesz aktív a frissítés.
-
OldMike
őstag
válasz norbertoth #94201 üzenetére
Meg kell nézni a menüben a szoftver verziót, ott már az új lesz. Amúgy nem szokta visszajelezni, hogy frissült, bármilyen változást meg nem könnyű észrevenni.
42LM660S
-
norbertoth
senior tag
Semmi, nem történik semmi, csak kikapcsol meg be
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.