Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz AkosKJ #104055 üzenetére
Kb 3,5 éve megy nálam egy ilyen Bt adapter, Bluedio fejhallgatóval.
A fejest használom máshoz is és utána 5-10 másodperc alatt megtalálják egymást.
Mo-n is komoly választék van belőle.
TV USB-ről is töltődik, de egy idő után durva zajokat produkál. Évek óta fixen egy tápra dugva tökéletes, nincs durva zaj.
(LF630)[ Szerkesztve ]
-
majorgent
tag
-
blakey
titán
válasz AkosKJ #96013 üzenetére
Teljesen korrekt volt minimálisan ha direkt azt nézed a sötét részeknél ha jön be egy fényes dolog sajnos megfigyelhető a sávos háttér világítás is. Ezt a menüben vagy full fekete háttérben is meg lehet figyelni sajnos de ez ugye a technika hátránya. - A Local Dimming (Helyi sötétítés) okozza, ki lehet kapcsolni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Wucky
senior tag
válasz AkosKJ #95862 üzenetére
Én a Mate 20-al nem próbáltam még, de bejem Psmartját folyamatosan ledobja a Bluetooth LG7100PLB-n
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
blakey
titán
válasz AkosKJ #89597 üzenetére
Egyikre sem tudom a választ. SK7900 meg nem valami megnyerő bár sokat nem próbáltam, jobban meg kéne nézni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz AkosKJ #89553 üzenetére
Használd a keresőt, van néhány vélemény róla.
-
blakey
titán
válasz AkosKJ #89475 üzenetére
Minden a pénztárcádon múlik, ha teheted akkor az adott összegből a lehető legjobbat vedd, még akkor is ha méretben kisebb, a jobb minőség szerintem többet ér. Ha LG akkor SJ, SK modelleket nézz.
-
blakey
titán
válasz AkosKJ #89473 üzenetére
Inkább nézd meg őket személyesen, ajánlani én is tudnék Sonyt, LG-t, Samsungot, de ha nem látod személyesen akkor nem sokat ér.
-
csiak
tag
válasz AkosKJ #89470 üzenetére
ÉN is pont most szeretnék venni hasonló elvárásokkal min. 55-ös méretű 4K LG-t webos-el.
Légyszi adjatok tippeket a gyakorlati tapasztalatok alapján.Az elvárások fontossági sorrendben:
- Kiváló képminőség
- Tükröződésmentes felület nappali fényben (napfényben is)
- PS4 és Plex HD videó zavartalan használata
- webOSNagyon kösziii
"Sok loot disznót győz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.