Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vgabor92
tag
Sziasztok!!
Picivel több mint egy hete nyúzok egy 32" LA620-t.
Azért lett 32" mert kisebb szobába lett, ráadásul maximum egyel nagyobb fért volna be. Teljesen jó a méret, olvasgattam, hogy majd egy-két hét múlva mindenki kívánja a nagyobbat. Hát majd kiderül..Kb 2 méterről nézem + egy pici. Ugyan úgy olvastam itt fórumon (led tv topic) ajánlott nézési távolságok..Hát azokra azt tudom mondani h akinek rossz a szeme, az ne közelebb üljön hanem szemészeten.
Ajánlom, hogy mindenki nézze meg élőben a kiválasztott méretet, típusokat, mert mindenkinek MÁS tetszik. Lehet az egyik fórumozó azt írja, hogy samsung, a másik az lg-t, de neked meg a sony tetszik képre akkor magadra hallgass és ne arra, hogy más mit mond.
Így tettem én is, samsung vs lg volt, boltban egymás melett: jobban tetszettek az lg színei, képminőség azonos volt, lg lett.Magáról a tv-ről:
Szuper, kép minőség nagyon jó, főleg hd csatornáknál! (telekomos sat tv+hd csomag van)
Beépített lejátszó visz mindent pl.: bluray, 3d, 20gb fölöttieket is akadás mentesen, semmi szaggatás, vibrálás. 1tb-os samsung külső hdd-t kiválóan kezeli az összes többi pendrive-al együtt.
A 3d-ről annyit, hogy egyébként nem szeretem, de most ott tartok h több 3d-s filmem is van. Tetszett nagyon még ha egyesek által nem élvezhető 32"-on (led tv fórum)
Hozzá kell tenni, hogy az Avatart néztem 3d-ben és ez a jelenleg legjobb 3d-s film, de hátha a többi is szép lesz .
Akkor a smart funkciókat kipróbálgattam, a böngésző van használva sűrűn. Nincs vele semmi gondom, még ha nem is túl acélos a netem. Valószínűleg a fuso lassúsága ennek a következménye, (nem a lejátszás, hanem maga a fuso menü lassú) de ha nézek rajta valamit, már ha eljutok odáig akkor nincs gond vele.
De még egyszer írom, nincs különösebb gondom a smart funkciókkal. Billentyűnek egy tablet és egy iphone 4s van használva lg tv remote programmal, mind a kettőn tökéletesen működik.Ha esetleg valakinek van kérdése a készülékkel kapcsolatban, sűrűn felszoktam nézni ide úgyhogy szívesen válaszolok, akár privátban is.
szerk: A pcdreamtől vásároltam. Személyesen mentem el a boltba, kibontották, beüzemelték, át kellett néznem nincs-e valami baja/hibája. csak ezután engedtek fizetni, hivatalos lg garanciával (2 év)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik