Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz szabochris #26994 üzenetére
A fő mondaton elsiklottál! A box-ot állítsd 16:9-re!
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
balbekk12
tag
Sziasztok!
Tegnap végre megvettem életem első LED Tv-jét! Egy LG 47LA690S-t!
A kérdésem az lenne,hogy mit ajánlotok filmnézéshez:
1. külső winchester?
2. Számítógép hdmi kábellel összekötve a TV-t?Illetve lenne még egy kérdésem:
Mindenféle antenna nélkül, be lehet-e hozni az alap 7 csatornát a TV-n? (csak tápkábel bedugása mellett)
Ha igen hogyan?Köszi
-
blakey
titán
válasz szabochris #26995 üzenetére
Másképp írom , csak HDMI-n lesz HD, az összes többi SD lesz. Ha nincs a box-on HDMI akkor kizárólag SD-ben tudod nézni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz szabochris #26991 üzenetére
Valamint nem árt egy HD előfizetés sem a tréhomtól + HD-képes vevőegység .
-
szabochris
aktív tag
válasz szabochris #26994 üzenetére
RCA kábellel is próbáltam de ugyanaz :S
-
blakey
titán
Scarttal nem lesz FHD. HDMI-vel kéne összekötni.
A fekete sáv eltüntetésére állítsd a box-ot 16:9-re.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
berbatov2
senior tag
Én úgy tudom, hogy a scart és a fullhd alapból kizárják egymást, de ha nem majd kijavítanak.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, lehet kicsit off, de senki nem tudta nekem megmondani mitől van ez.
Tehát:Most cseréltem le a tv-met egy LGLN5400 ra.
Rádugtam a sima tetőantennát, 7 csatornát gond nélkül befogta, ebből ugye 3 fullhd, gyönyörű a kép.
Namost, jön a probléma:
Rádugtam a T-home-os S50CX dekódert SCART-tal, bejöttek a cstornák, nagy elképedésemre a következő történt:
Tv2, Rtl Klub, meg vagy 3 csatorna alul felül kb 3 centis feketes sáv, a többi oké 16:9-ben.
NÉzem , mindegyiknél azt írja hogy 576i, egy sincs fullhd-ben!!!! (létezik hogy a t-homenál nmincs egyetlen FHD csatorna sem??) Namost ha a rtl,tv2-t normális méretben akarom nézni, kinagyítom akkor oké, viszont ugye a többi ami "normális" volt, a nagyítás miatt alul-felül nem látok 5 centit a képből?
Mindent próbáltam, mi lehet a gond??
Nagyon köszi,ha valaki tud segíteni.
-
törölt tag
válasz mclaren1818 #26989 üzenetére
Ez a Te oldalad, vagy esetleg keress rá itt a topikban kb 25486X le lett ez írva itt
-
mclaren1818
csendes tag
Sziasztok,
ezt az lg-t melyik szintre lehetne belőni? la620s, lm620s? Egyáltalán miben különbözik ez a "négyszámjegyű" a "háromszámjegyű" szériáktól?
[link]
Üdv,
Gergői7 6800k + ARCTIC Liquid Freezer 240 + Asus X99A II + 32 GB DDR4 Corsair Vengeance LPX + Thermaltake 530W
-
snooze
veterán
válasz gyorgy1961 #26984 üzenetére
diginél nem kell semmi box..keresésnél kiválasztod a digitálisat..amugy meg az infonál kátszik a jobb felsö sarokba,hogy dtv vagy sd vagy hd adás..
GO Gunners!!!
-
CrAck69
senior tag
válasz Tasakkk #26985 üzenetére
A Time Machine egy külső winyóra rögzít, és a bekapcsolástól számított
azt hiszem 3 órát is vissza tudod tekerni de 2-t tuti
Ahogy kapcsolgattad a csatornákat úgy jönnek sorba ha visszatekered az elejére.
Csak kér egy dedikált külső winyót. USB-n tudod csatlakoztatni.
Amit csak azzal a TV-vel tudsz használni.
Még a PC-vel sem.Egyszer fenn....
-
Tasakkk
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen Tv-t tervezek beszerezni: http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-42LN570S-smart-tv.
Egyrészt van-e valakinek tapasztalat vele?
Másrészt a leírásba van ez Time machine funkció (felveszem, visszatekerem...), ez mennyire valós funkció?
Arra gondolok, hogy szolgáltató függő, valószínű IPTV-vel használnám!Köszi!
Üdv. -
gyorgy1961
csendes tag
Egy laikus kérdése:vásároltam Lg 42" La620s tv-ét A digiszólgltatónál vagyok,koax kábellel csatlakoztam a tévére.Most akkor analógon nézem a tévém vagy digitálisan.vagy ha nem kérnem kell egy SD Boxot hogy tisztább képet nézzek. .És a HD adás az plusz még.köszönöm a válaszokat elöre is.
-
Balinov
titán
sracok, LM640T-hez milyen 3D-s tartalmakat keressek? Half-OU vagy Half-SBS?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Egyre inkább hajlok afelé, hogy magamévá tegyek egy LG 39 LN575S TV-t! A versenytársa a Samu 6200-es volt, de egyre inkább az LG felé hajlok. Momentán elérte a 46 ezret a különbség egy MM akcióban, annyit nekem pluszban nem ér az a +pár centi.
A cél: HDD-ről és Wifi-n keresztül film és sorozatnézés, napi televíziózás a DigiTV digitális csatornaválasztékából.Valakinek esetleg van e szupernegatív tapasztalata a készülékkel kapcsolatban?
A készülékben a smart opciókban lehívható a felirat menü. Kardinális kérdés lenne, hogy a Digi TV digitális adásában (pl: AXN, Film+) bele van e fűzve és látható e esetleg a Magyar felirat? Nem az RTL és TV2 teletextes feliratára gondolok, hanem olyasmire, mint mikor DVD-n feliratot választ a felhasználó.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
sch_a
addikt
válasz huncutka1029 #26978 üzenetére
Az úgy érdekes, de akkor ki fogom próbálni. Köszönöm a tippet.
-
huncutka1029
addikt
a router tűzfala, bizony néha akadást okoz,ezért azt kell kikapcsolni, nem a pc/laptop tűzfalát.(tapasztalat, közel 2 éves az LG DLNA-val)
a laptopon mehet tűzfal, mert a media servert kell a kivételekhez adni, illetve a fájlmegosztási kapcsolatoknál a 40-56 bites bites titkosítás támogatása is jobb mint a s128bites, ne kérdezd miért, nekem így folyamatosabb a lejátszás, és a továbbítás.A DLNA-n keresztül a hang és feliratváltás nem műxik ezzel együtt kell élnünk.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sch_a
addikt
válasz huncutka1029 #26976 üzenetére
Maga a megosztás megy, csak éppen a full HD videókat nem játssza le normálisan, akadozik. 720p-vel nincs gond (illetve csak annyi, hogy nem tudok hangsávot váltani). Egyébként a router tűzfalának kikapcsolását miért írjátok? Ha helyi hálózaton folyik a forgalom, akkor nem szűri meg. Nekem sem kellett kikapcsolnom, csak azon laptopon kellett kikapcsolnom a tűzfalat, amiről a megosztás ment.
-
huncutka1029
addikt
akkor nézzük át a dolgot
Ha jól értem, nem megy a megosztás
Van a tv, van a pc / laptop és közte van egy routerA két végpontnak egy azon hálózathoz kell csatlakoznia.
ehhez célszerű a router tűzfalát kikapcsolni
a pc-n meg a hálózat típusát nyilvánosra állítani, és be kell kapcsolni a nyomtató és fájlmegosztás opciót a meghajtókon.érdemes teljes hozzáférést adni, akkor tuti látja majd a media server progi.
Win 7 re a plex, nero home media4 javallt, ezekkel jó szokott lenni.
wn8 alá jó az universal mediaserverHa van még kérdés majd priviben segítek, ne offoljuk szét a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Lehet, hogy nem figyeltem. Írtad a tévéd típusát? Nekem 42LM660S van, ezek a tapasztalatok azzal vannak. Én gyakran készítek videókat a tükörreflexes gépemmel 1920x1080/25 fps módban, mov formátumban. Ezeknek a bitrátája 18-19 Mbps között van. Ezek gond nélkül átmennek a DLNA-n. Próbaképpen csináltam 50 fps videót is, de az már csak folytonos töltögetéssel ment, ezért azt nem használom.
42LM660S
-
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Ilyen tv-t szeretnék venni.
Valakinek esetleg tapasztalat vele? Jo vétel??? -
OldMike
őstag
Lehet, hogy az én esetem egyedi de azért leírom. Mielőtt IPTV-m lett 15 Mbps netem volt, a routerből UTP kábel ment a tévébe. Ugyanazon a hálózaton van a PC, szintén kábellel. Ebben a felállásban a Nero Mediahome4-gyel (DLNA) simán ment az Avatar 3D-ben. Az IPTV miatt a kábelt ahhoz kellett felhasználni, még egy kábelt nem tudtam átvinni, ezért most az IPTV HGW adja a wifit a tévének, de a net már 30 Mbps lett. A DLNA a fenti módon a 3D-t már nem viszi át akadozás nélkül, de minden FHD anyagot (például 19 Mbps rátával is) minden gond nélkül átvisz.
A tévén időnként meg szoktam nézni a net sebességét a Speedtest.Datanet.hu-val (nekem csak ez működik rajta), általában 25-30 Mbps letöltést mér, bár van amikor csak 15 körül. Nem tudom, hogy mennyire megbízható, a PC-n stabilan 30 Mbps szokott lenni ugyanezzel, meg a Speedtest.net-tel is.42LM660S
-
joco52
tag
válasz huncutka1029 #26966 üzenetére
Oké Köszi! Majd megpróbálom. Üdv!
-
huncutka1029
addikt
válasz joco52 #26945 üzenetére
LG apps os csatlakozó, már az LW sorozatnál is lekezelte a hubot, ha stick és MM dongle volt rákötve.
Szerintem ha van egy plusz hub-od próbáld ki pendrive+ wifi stick kombóval.
Jónak kell lenni. A HDD -t nem szereti ezen a porton, régen volt sok gond, hogy minden bekapcsolásnál formázni akarta a vinyót, és "elfelejtette" a felvett adást.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz tturai17 #26963 üzenetére
690 691 között csak és kizárólag színben van eltérés
minden idei modell 2 magos procival van, 1GHZ, kivéve a 7x sorozat, ot más 1.2 GHZ az órasebesség, ami szerintem lepkefingnyi különbség.
Talán a 100 kontra 200 Hz amivel jobb a 6xx szériánál, és az usb3.0-mal.
de annyival többet nem adnék értea női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Sznómen
tag
válasz tturai17 #26963 üzenetére
740-ben jobb képminőséget kapsz (már a 200hz panel miatt és a jobb színkezelő elektronika miatt is), ha megteheted, már a kinézete miatt is vedd azt meg egyéb eltérés a 66* 69* sorozattól nincsen.
btw: 790 már dualcore plus procit kapott(1,2ghz x 2), plusz oldalra álló csatlakozók között 4 hdmi és a 3 usb böl egyik usb3.0-s, kinézetre egyébként brutálisan elegáns.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
tturai17
csendes tag
55LA790: 450 eFt
55LA740: 389 eFt
55LA691: 375 eFt
55LA690: 388 eFt -
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #26683 üzenetére
Döntöttem: 55"-osat veszek. Szerintetek ér az 55LA790 ~50 eFt-tal többet, mint az 55LA740/690...
Melyiket javasolnátok inkább?
[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!
Az 42LA620S tévém szoftver verziója 03.20.30.Az elérhető frissítés 04.00.23.Szerintetek így látatlanban érdemes frissíteni, vagy lehet, hogy megbánnám? -
Bandesz18
tag
válasz huncutka1029 #26865 üzenetére
Tegnap este volt egy kis időm és megpróbálkoztam a kézi beállítással, sajnos eredménytelenül mert a szolgáltató által adott frekvencián stb. nem talál semmit a tv (nincs jel, ezt írja). Megnéztem a másik üzemben levő tv-n (panasonic) az adatokat amik ugyanazok mint amit a szolgáltató is ír és ott van is m1 hd és m2 hd.
-
sch_a
addikt
DLNA-n ne is álmodják full HD videó lejátszásáról? Vagy az lesz a gond, hogy nem gigabites a hálókártyám?
[ Szerkesztve ]
-
Ferenc1989
tag
Helló!
Egy olyan 32" tv-t keresek ami ledes full hd felbontású és van rajta usb csatlakozó, hogy ne kelljen külön médialejátszó hozzá. Nem fontos a smart funkció de ha nem nagy a különbség a kettő között akkor lehet áldozok rá annyival többet.
Köszi
Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
joco52
tag
válasz huncutka1029 #26944 üzenetére
Ez szuper nálam az usb3-on van,de most ide az usb stick van bedugva. Akkor szerinted az usb stick-et melyikbe dugjam hogy jól működjön? Az usb hub (4-es) már be van dugva. Az usb HDD az is foglalt.
-
huncutka1029
addikt
az usb1 csatira az van írva, lg apps, ha erre dugsz egy pendrive-ot, akkor arra rud a tv letölteni alkalmazásokat, és puffernek is tudja használni.
Így korlátozottan "bővíthatő" a memóriája.De időnként a böngészési előzményeket, és "csokikat " törölni kell, hogy ne legyen memória gondja....
-
Kabel15
aktív tag
válasz #16729600 #26942 üzenetére
Igen! Ezt tudom. Bár most eléggé várom ezt az új filmet. Ami az űrben játszódik. Gravity talán a címe. Most nem tudom pontosan. Elvileg azt teljesen erre a célra gyártották. Vagy mondjuk az Avatar. Vagy 1-2 rajzfilm. Azok biztos szépek rajta. De valaki mondta hogy a 3D az már ingyen jár a TV hez kb. Szóval aki jó kép minőséget akar venni annak a TV jében lesz 3D. Elkerülhetetlen. Habér a W650 Sony nem tud 3D-t. Lehet mégis azt kéne megvennem.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
-
Kabel15
aktív tag
válasz #16729600 #26940 üzenetére
A gépem bírja. Játszottam már le filemket vele Sony HX750 re. Csak ugye az Aktív szemcsis. És nem tudtam, hogy a passiv hogy kezeli. Mármint azt tudom hogy mi a különbség a passzív és az aktív szemcsi között. HDMI 1.4 az megvan a VGA is tudja (ATI 6850) Nem is szaggat rajta. Csak a TV bírja e ez a kérdés. De ma benézek egy boltba hátha van kiállítva nekik és meg tudom nézni. Felhősödés mennyire durva 660S nél?
-
törölt tag
válasz Kabel15 #26938 üzenetére
BD50 3D : AMD nél 6XXX sorozattól felfelé lehetséges a lejátszása,NVIDIA-nál meg 3D Vision képes kártya és a driverben engedélyezni kell a sztereoszkópikus 3d -t és persze mindkettő esetben 1.4 es high speed HDMI madzag.A TV beépített lejátszója nem visz iso kat .
(#26939) Moby Hát ez szomorú.már az univerzumban sem lehet bízni,hogy máshol eltérő fizikai törvények lehetnek
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
40 LA660S ről milyen véleményetek van? Érdemes inkább ezt venni Samsung F6500 helyett?
Mennyire felhősödik? És BD50 3D ISO filmeket meg tudok jeleníteni Passiv 3D vel is? Vagy csak olyan MKV-t ami alapból 2 van osztva? 3D je hogy teljesít? Nem szaggat?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hókusz Pók #26896 üzenetére
Akkor nem 16:9-es volt.
Ennyi.
16:9-es tévén a 16-9-es anyag nem tesz csíkot. Ebben az univerzumban legalábbis/hacsak valami idióta bele nem enkódolja a csíkokat...de ebben őszintén nem tudok hinni.
[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz menyoronc #26927 üzenetére
Kicsit drágább. LG blu ray házimozi, LG blu ray 3D házimozi
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz menyoronc #26923 üzenetére
Miért sima dvd-s házimozit választottál? Blu-ray-s kéne szerintem.
Bodo215: IPS paneles
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
-
bodo215
újonc
sziasztok
lg 32LN5400 ips paneles????
köszi
-
bodo215
újonc
sziasztok
véleményeket várok
samsung ue32F5000 vagy
lg 32LN5400
melyiket javasoljátok és miért, valaki próbálta már valamelyiket.
upc analog kábel tv-ez szeretnék meg esetleg filmekhez.
köszi
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG47 LM660S TV-m.időnként amikor netezek kiírja,hogy kevés a memória ezért kilép a böngészőből!Hogyan tudom megnövelni a memóriát?
Mit lehet tenni ez ellen? -
törölt tag
válasz menyoronc #26913 üzenetére
Nekem ilyen Quadral van egy Yamaha
házimozi erőlködővel.Később majd kiegészítem a többi hangdobozzal,hogy térhatású legyen a hang.Egy a baja,kertes ház kell hozzá,mert lebontja a falakat közepes hangerőnélEz kb a középkategória,a prémium cuccok egy kisebb vagyonba kerülnek ( Focal,Dali,Polk Audio és társai)[ Szerkesztve ]
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Lg 42LA660S vásárlását tervezem. A kérdésem az lene, hogy milyen házimozit ajánlanátok hozzá?
Pontosabban milyen hangfal szettet, mert lejatszóra nincs szükségem, úgyis külső merevlemezről fogok rajta filmet nézni.
Hazimozi szettet is írhattok, még meggondolom, hogy azt vegyek e.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Gábor
-
huncutka1029
addikt
válasz #16729600 #26909 üzenetére
jajaja, csak az ARCt ismerem, csak az volt a téma, hogy ha optikán vittem ki a tv hangját az erősítőre, akkor csak a tuner hangját adta ki.
DLNA filmnél, meg media playerről is a saját hangszóró szólalt meg. éa a rákötött laptopról is dettó
Nem tudtam rájönni, hogy beállítás, vagy tv hiba, a fülesen meg minden kimegy, majd ha a jézuska meglep egy új blueray házimozival, akkor megnézem újraa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat! Segítőkészségből kitűnőre vizsgáztatok! Kösz!
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
-
huncutka1029
addikt
válasz tom570 #26907 üzenetére
az aktív hangfalaknak van külön tápjuk.,
( vagy USB-n keresztül meghajtottak a kisebbek.
Ezeket nem kell külön kapcsolni(USB) ha a tv bekapcsol, akkor az is indul.)
A külön táposnál, mikor a tv-t bekapcsolod, annyi kényelmetlensége van a dolognak, hogy a hangfalat is be kell kapcsolni.
Ha nem távszabályzós, akkor sajna oda kell menni bekapcsolni, de szerintem ennyi "kényelmetlenség" belefér.Én is mindenhez ezt a hangszóró kombót használom, mert nem tetszik a saját hangszóró.
Viszont a házimozira optikán is csak a tv tuner hangja megy ki.
Ha pl HDMI-s forrást nézek, vagy scarton próbálom kivinni a hangot,akkor azok a tv saját hangszóróján szólaltak/nak meg....aztán meghót a házimozi, akkor ötlöttem ki ezt a megoldást. Azóta is ennél maradtam[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Igen gondolom, hogy az lenne az igazi, de nem csak filmnézésnél használnám hanem egyszerű tévézéskor is, mert nagyon gyengék a gyári hangszórók. "esetleg ezt fusd át."-nál ha jól olvasom akkor nem kell külön tápellátás a rendszernek és alapból ha bekapcsolod a tévét akkor már szól is a kiegészítő hangrendszer?
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz tom570 #26904 üzenetére
füles kimenetre lehet kötni,
akkor minden forrás hangja kimegy, és szebben fog szólni, mint a sajátja.
CSak akkor úgy érdemes beállítani, hogy az aktív hangfalat full hangerőre állítod, és a tv hangerejével szépen lehet játszani
esetleg ezt fusd át.Én így használom két tévén is. a logitech-es megoldás szebben és jobban szól
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Egyszerű 2.1 rendszerű aktív hangszóró szett segítene valamit, hogy jobb hangzása legyen a tévének?
-
baro32
aktív tag
válasz Hókusz Pók #26894 üzenetére
Hello
Nálam is ez a helyzet nekem 42lm640s-em van engem is idegesített a csík alul-felül de nekem szerencsém volt mert már tavaly vettem egy blu-ray lejátszót BD670-es szintén LG és abban van állítási lehetőség amit
16:9 origin-rol 16:9 full-ra kell állítanom és elmenti és minden amit lejátszom rajta teljes képernyőn fut.
Itt a forumon ha visszaolvasol már tárgyalták ezt a (gondot) mivel a tv-media lejátszója nem támogatja ezt a módot remélem jól fogalmaztam még én is hozzászoltam a témához.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
gahor72
aktív tag
Óriás plakáton::: 42la620---------Edigital----------169900- hátha érdekel valakit.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.