Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
LG LA691S tévé készülék mennyire ajánlott? Mondjuk LA660S hez képest?
Vagy inkább Sony W805? 42" méretben érdekelne. Felhasználás ugyan az. Filmezés HDD ről és gépről. Későbbiekben játék, amihez mondjuk a sony input lagja pont jó is lenne. Mondjuk ha azonos áron tudnám megvenni a 691S és a W805 melyiket vennétek?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz #16729600 #26942 üzenetére
Igen! Ezt tudom. Bár most eléggé várom ezt az új filmet. Ami az űrben játszódik. Gravity talán a címe. Most nem tudom pontosan. Elvileg azt teljesen erre a célra gyártották. Vagy mondjuk az Avatar. Vagy 1-2 rajzfilm. Azok biztos szépek rajta. De valaki mondta hogy a 3D az már ingyen jár a TV hez kb. Szóval aki jó kép minőséget akar venni annak a TV jében lesz 3D. Elkerülhetetlen. Habér a W650 Sony nem tud 3D-t. Lehet mégis azt kéne megvennem.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz #16729600 #26940 üzenetére
A gépem bírja. Játszottam már le filemket vele Sony HX750 re. Csak ugye az Aktív szemcsis. És nem tudtam, hogy a passiv hogy kezeli. Mármint azt tudom hogy mi a különbség a passzív és az aktív szemcsi között. HDMI 1.4 az megvan a VGA is tudja (ATI 6850) Nem is szaggat rajta. Csak a TV bírja e ez a kérdés. De ma benézek egy boltba hátha van kiállítva nekik és meg tudom nézni. Felhősödés mennyire durva 660S nél?
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
40 LA660S ről milyen véleményetek van? Érdemes inkább ezt venni Samsung F6500 helyett?
Mennyire felhősödik? És BD50 3D ISO filmeket meg tudok jeleníteni Passiv 3D vel is? Vagy csak olyan MKV-t ami alapból 2 van osztva? 3D je hogy teljesít? Nem szaggat?[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
-
Kabel15
aktív tag
Ahogy nézem rohamosan csökken a TV-k ára. 42LM660S-t már 205.000ft ért adják. a 620S-t pedig 170k ért. Ha szerencsém van mire össze jön a pénzem már megkapom a 660S-t 180-190 környékén és akkor azt veszem
-
Kabel15
aktív tag
válasz Tome08 #13220 üzenetére
Ez a HZ számolgatás engem is érdekel. 620S-t szeretnék venni de én azt hittem hogy ez 400HZ es. Ezek szerint nem. De nem úgy van hogy a 3D 200HZ nél kezdődik? Most akkor hogy is van ez? Nekem foci akciófilm nézésre és hasonlókra kéne a TV. Ja és majd next gen konzolokhoz. Lehet mégse olyan jó döntés ez a TV? De akkor miért csodálják olyan sokan a neten? Annyira nem is a szám ami érdekel. Hanem az hogy ne kelljen fent akadnom film nézés közbe a szaggatáson.
-
Kabel15
aktív tag
válasz kovpist #13190 üzenetére
Szerintem hatalmas. Nézd meg az LG honlapján. Inkább áldozz +10000ft ot a 620ra.
Egyébként mikor szokták kidobni az új tv ket? 2013as ra gondolok. Mert lehet várnom kéne egy kicsit vele és iszonyatosan esni fog az ára. Vagy ez nem így van?
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
Ezek a HACK ek mire valók? Miket lehet így feloldani vele?
-
Kabel15
aktív tag
Szóval akkor ebből az derült ki hogy amit felvennék a TV ből azt nem tudnám feltölteni a netre.
-
Kabel15
aktív tag
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok! Ha HDMI vel kötöm össze a TV-t a számítógéppel akkor lényegében Monitor ként fog funkcionálni? Csak azért kérdezem mert lehet a távirányítóval megállítani a filmet bele tekerni STB. Vagy ezt csak majd az egér segítségével érhetem el? A másik hogy ezek a programok akkor 3D formátumból tudnak olyan formátumot "generálni" ami a TV-n megjelenve 3D képet fog eredményezni szemüveg segítségével ugye?
-
Kabel15
aktív tag
válasz wocsok #13145 üzenetére
Én jövő hónap 10. környékén tervezem, fizu után. Ha te hamarabb veszed meg írd majd le a tapasztalataidat. Olvastam egy tesztet ahol azt írják adnak hozzá egy LG wifi Adaptert. Érdekes mert a tartozék listában nincs benne. http://bluray.blog.hu/tags/teszt
Ezt nem reklámnak raktam ide csak ma melóba találtam ezt a honlapot és itt egy teszt a TV ről. Ami érdekes hogy mikor beírom google be a TV-t és hogy tesztet keressen nem adja kiAsus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok! 620S nél látom hogy nem jár hozzá + távirányító. (mozgás érzékelős táv)
Valaki írta régebben hogy ő telefonnal érintő képernyőn ahogy mozgatja úgy mozog az egér is a képen. Nekem most egy Samsung Galaxy S em van. Ezzel is meg lehetne ezt oldani? Van olyan progi amivel ezt meg tudom csinálni? Egyébként min keresztül megy ilyenkor a jel? És nagyon jó ez a távirányító? Vagy teljesen elhanyagolható?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
Még valami eszembe jutott Remélem még nem unjátok a fejem
Szóval amiket ISO ban leszedek filmek és lejátszom gépen. Azokall kell valamit csinálnom hogy működjenek a TV-n? Konvertálni vagy hasonlók? Vagy ha leszedtem és lejátszom egy lejátszóval akkor az nekem szép 3D-s lesz
A másik ami miatt aggódok az a házimozi. Most olyan TV-m van amin 2 SCART csatlakozó hely van. Egyik a Házimozié másik pedig egy digitv-s fekete dobozé. Elvileg ezzel jönnek be a TV men olyan csatornák is amik elvileg nem jönnének meb ha csak simán lenne bedugva. Olvasom mindenhol hogy "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére." De ez mit takar? Ha ilyen TV-m lesz akkor ez a fekete doboz már nem is kell? Csak bedugom azt a hagyományos régi csatlakozót és szép képem lesz? Mert mióta ez a dobozom van úgy érzem mintha szebb lenne tőle a TV-m kép. Pedig ez egy régi 7-8éves LG Flatron készülék.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz Roland76 #13091 üzenetére
Köszönöm. Most folyamatosan kapom a hideg zuhanyt. Elég ütős kombot szerettem volna össze hozni de így. Nálunk most zárt be nemrég az MM így nem tudom megnézni a valóságban őket. Csak infok alapján látom. VGA-m honlapján van egy ilyen felirat hogy 3D WITH HDMI. [link]
Szerintetek ez 1.4 vagy csak 1.3?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
-
Kabel15
aktív tag
válasz torma1981 #13086 üzenetére
Ha ezen múlik a 60000ft különbség akkor tényleg marad egy LAN kábel. Így is van még 4 szabad kimenetem. De elvileg van elfekvőben a routerhez adott adapter is. Bár úgy rémlik azt sikerült megölnöm. Vagyis nem mindig volt rajta keresztül net.
-
Kabel15
aktív tag
válasz Roland76 #13084 üzenetére
A video kártyám egy Ati sapphire radeon 6870. Elvileg támogatja az 1.4 et. [link]
Remélem támogatja. Mert akkor itt bukik az egész :S
A másik hogy van egy elég régi kb 5 éves házi mozim. Ezzel szeretném majd össze kötni Panasonic SC-HT870. Elvileg a TV-n csak egy SCART van és a DIGI box is ezzel van össze kötve a mostani TV-m el. De mivel egy optikai szálon jön a jel lehet hogy azt közvetlenül be tudnám kötni? Közbe olvasgattam és a 620S WIFI előkészített. Szóval akkor nem is tudja fogni magától a wifit?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz Kabel15 #13082 üzenetére
Valamit elfelejtettem. DIGI a szolgáltatónk. Gondolom ehhez a TV hez nem kell majd külön box hanem csak simán bele tudom dugni a vezetéket. Így ha olyan műsort nézek aminél ott van a HD jelzés akkor én az 1920x1080ba fogom látni? Vagy ahhoz más is kell majd?
Ui(bocsi nem volt szerkesztés gombom)Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 3D led tv-t. Úgy néz ki LG lesz a befutó. Először 660S en gondolkodtam de tegnap megtaláltam a 620S-t. 60.000ft os különbség elég jelentős. Nem értem hogy a 660S miért kerül ennyivel többe. A másik amit nem értek hogy hogy lehet az egyik 63cm magas a másik pedig 67cm :S Ezen a 4 cm múlik hogy nem fér be :S Olyan kérdésem lenne még hogy ha össze kötöm a gépemmel a TV-t akkor tökéletes 3D minőséget fogok majd kapni? Nem szeretnék külön lejátszót is venni ha a gépem is le tudja játszani és kb 2m re lesz a TV től. HDMI vel szeretném össze kötni. Olvastam hogy WIFI vel is össze lehet hozni. DIR635 routerem van. http://prohardver.hu/teszt/d-link_eszkozok_802_11n-alapokon/nyomtatobarat/teljes.html Ha ezzel hangolom össze akkor fogok tudni kisebb filmeket átjátszani rá akadás nélkül? Router is kb 1m re lesz a TV től. se fal se semmi nem lesz közte. Esetleg ezzel még BLU-RAY 3D filmeket is át tudnék játszani rá? Végezetül valakinek vélemény erről a TV ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil