Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
Sziasztok, tudom biztos már ki lett vesézve a dolog, de mégsem találtam róla beszélgetést.
Tehát a tévén lehet használni usb hub-ot? Azaz inkább, hogy hogyan, mert nekem nem érzékeli a tévé.
LG 43UJ620V./Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
620v tévénél, honor 4c telefonnal nem tudom a képernyőt tükrözni a tévére. A telefon látja, kapcsolódik, majd a tévén a screen share képernyőn kiírja hogy a készülék leválasztva. youtube, képek videók megosztása a tévére működik csak a kijelző tükrözése nem. Kell a telefonon valamit beállítani? Egyáltalán hogyan működik ez a képernyő tükrözés egyszerűen? LG tv plus applikációban sem találok ilyen lehetőséget.
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
válasz a nyúlon túl #89221 üzenetére
Lehet nem nagy segítség, de én is ez a kettő között vacilláltam és végül az ár(emag 108e-10%) és a készülék pereme döntött. Tudom bagatell, de az euronicsban láttunk 6307-et és annak a kávája, műanyag kerete nagyon nem tetszett, számomra olyan mint valami gagyi képkeret. A 620v kerete, igaz azt nem láttam élőben, de képek és videók alapján sokkal barátságosabb, egyszerűbb. Végül is a végén a kereteket kezdtük vadászni és utána örültünk, hogy még az ár is nagyon kedvező! Talán a héten meg is jön a gyönyörű!
A "K" 2018 sorozat keretek is a nekem nem tetszőek voltak, persze az alacsony árkategóriában keresgéltem csak./Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
32 colos Lg tévémet szeretném leváltani nagyobbra, 43 max 49 col méretűre. Nappaliba(3m távolság), mindennapos tévézés, pendrive-ról, merevlemezről, pc-ről való filmezés és nem utolsó sorban youtube, netflix stb használatára.
Nem tudom, gondolom Ultra-HD lene a jobb választás.
A fogyasztás is mérvadó lehet.
Sajnos a régin már sok minden nem támogatott a smart funkciókból, nem tudom, hogy a mostani smartok mennyire "öregszenek".
Természetesen az alsóbb árkategóriában keresgélek. Persze más gyártók terméke is érdekelne, de az LG lenne az elsődleges csapásirány.
A segítséget előre is köszönöm!/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
Feladom! Semmi változás. Driver frissítés közben elsötétült és el is dobta a jelet a tv. Ide dug oda dug visszajött. Próbálom a tv kikapcsolást majd vissza, azóta nincs semmi jel! Bekapcsoló gombal kikapcsoltam! Ötletem sincs miért nem ad jelet, még a bios betöltésekor sem. Vegyem ki a videokártyát és csak alaplapi csatival próbáljam, kizárva a vga hibát? Nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
válasz DarthSun #82950 üzenetére
Tegnap még nem volt semmi ilyen baja Este feltettem a steam-et, nyári akcióban vett kis játékot, ma pedig már csinálja! Lehet a videokártya drivere szívathat? Hát akkor valamit ki kell találnom, mert ha nem ad jelet akkor elég macerás kikapcsolt géppel, tévével eltalálni a megfelelőt!
-
tom570
aktív tag
válasz huncutka1029 #82946 üzenetére
Igen csak a tévére van csatlakoztatva a pc. Win+p után egy másik hdmi bemenetre kellett csatlakozni, de azóta jó!
Amúgy win7 a rendszer. ARC kikapcsoltam!Köszönöm, talán jó lesz. Csak most nem a pc feliratú hdmi tv csatlakozóba van dugva a kábel, az okozhat valami gondot?
-
tom570
aktív tag
Sziasztok, olyan problémával fordulok hozzátok, amit már másik fórumon feltettem, és nem találtam tökéletes megoldást!
Adott egy pc a nappaliban (használt intel e5300, 2gb ram,HD7450, pár napja használom) online sorozat, hd film, youtube nézésre, néha valami játék a gyerekekkel.
A videokártyán DVI és Displayport kimenet, amiből a DVI-HDMI-re csatlakozik a tévén. A problémám az, hogy amikor a gépet nem kapcsolom ki mert pl letölt, de a tévét igen, akkor a win ad egy dallamot (talán kijelentkező, de nem biztos) utána ha visszakapcsolom a tévét akkor nincs kép. Hiába mozgatom az egeret vagy bármi hasonló, csak az segít ha egyik hdmi aljzatból a másikba vagy harmadikba vagy negyedikbe csatlakoztatom a kábelt. Amikor eltalálom a csatlakozót akkor újra valami win dallam és jó a kép, bár az ikonokat rendszeresen átpakolgatja! Milyen beállítás lehet elmókolva, hogy ezt csinálja? Volt BIOS reset is, talán ott van valami beállítás ami miatt ez lehet?[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! A filmbox egy hónap ingyen Lg promóció meddig tart?
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Külső merevlemez használatakor, ha azon van kettő partíció és szeretnék tv adást felvenni rá akkor az egészet formázza, vagy lehet választani, hogy a tv melyik partíciót használja? Mivel az egyik partíciót szeretném használni média tartalmak közvetítése céljából pc-tv között. Miután a tv formázta magának a merevlemezt azt ugye a win nem kezeli, de win alatt újra lehet formázni mondjuk az előző NTFS fájlrendszerre?
-
tom570
aktív tag
válasz huncutka1029 #49181 üzenetére
Most már biztos, hogy én értelmeztem félre, és ezért nem tesz új csatornákat a frissítés után a már meglévőkhöz. Köszönöm, hogy szántál időt a tudatlanságomra, így a karácsony utáni relax alatt
-
tom570
aktív tag
válasz huncutka1029 #49178 üzenetére
Először is köszönöm! Azonban nem sikerül, valószínűleg nem egyről beszélünk. Nálam- Kézi hangolás-Kábeles DTV-frissít és ott jelzi, hogy talált
Vagy én értelmezem félre az egészet, és valójában nincs új csatorna?/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Tudom már volt erről szó, de nem találom, hiába keresek vissza. Tehát Lg ls570s tévén, hogyan tudok hozzáadni digitális csatornát? Kábel tévé van és amikor frissítem a digitális csatornákat akkor talál még 8 csatornát, de nem teszi hozzá. Nem szeretném az összes csatornát újra rendezni és nevezni, csak az újonnan találtakat hozzáadni. Megoldható lehet ez így?
-
tom570
aktív tag
Nekem sem szoftverfrissítéstől csinálja, hanem egyszer csak lassú lett, aztán be sem töltött, most már betölt , de a videókat nagyon nehezen indítja el. Ha vissza akarok lépni az kész agyrém...szóval használhatatlan ha csak nem ráérek várni kettő klippre mondjuk úgy 2-3 órát!
Mostanában androidos telefonról használom, de nem a youtube appot, mert az a tévén is az appot aktiválja, hanem találtam kettő másik appot ami ideiglenesen talán jó lesz, de hosszú távon talán mégis csak a tv prémiumot kellene erőltetni! Félek a jövőben még rosszabb lesz a dolog, "a terméket eladtuk oszt a vevő meg csak rágja a kefét, ha elhitte, hogy majd folyamatosan támogatunk meg fejlesztünk"!/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
Én is hasonló problémával küzdök, egyedül a youtube app ami nagyon lassú! Pár hete, talán hónapja van ez a gond, előtte relatíve normálisan működött. Szóval akkor sem volt valami pattogós, de most szinte használhatatlan!
-
tom570
aktív tag
válasz Gameboy77 #43938 üzenetére
Bocs, Lg 32ls570s. Lassan egy hónapja van kegyetlen lassulás, csak külső progival tudom használni, a beépített app használhatatlan!
Amúgy anno még a fuso-nál lehetett billentyűt használni most már ott sem,faxa!
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Nekem megint csak a smart tv youtube szolgáltatással van problémám. Amikor elindítom mintha az egész tévé egy nagy kád ragasztóba esne, annyira belassul és nem lehet semmilyen videót lejátszani,5-10 perc mire betölt.Más prémiumok:fuso videa iconcerts tökéletes gyorsasággal működnek legyen szó akár hd film lejátszásáról! Mivel vissza olvasva nem találtam a gondomhoz hasonló panaszt, így feltételezem, hogy csak nálam van a gebasz. Tehát a kérdésem az lenne, hogy kihez lehet fordulni ezzel a másnak macskafarknyinak tűnő panasszal, ami már engem viszont nagyon bosszant, hiszen többek közt azért vettem anno smart tévét hogy ott nézhessem a kedvelt youtube csatornáim feltöltött videóit!
-
tom570
aktív tag
Hali! Youtube már pár napja nem indul, másnál is hasonló vagy csak nálam van valami gebasz? A böngészőben is lefagy mielőtt megnyitná, más prémiumok működnek csak ez nem.
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! csak én nem tudok bejelentkezni a youtube-on vagy másnak is van ilyen problémája?
(tv-n bejelentkezés, pc-n kód megadása és a tovább gombra kattintva nem történik semmi)/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Még mindig a Fuso problémámmal(04.50.13. frissítés után nem működik) kapcsolatban érdeklődnék. Csak nálam nem működik? Mit lehet tenni? Már inicializáltam a prémiumot, nem mintha érteném mi az! Írjak a szerviznek vagy várjak hátha valami csoda történik?
-
tom570
aktív tag
Frissítés után nem működik a Fuso alkalmazás!Maga az app elindul, de semmit nem indít el csak tölt meg tölt meg tölt.... ! Másnál is ez van vagy csak nálam krepált be?
-
tom570
aktív tag
válasz huncutka1029 #27030 üzenetére
Köszönöm ezt így még nem próbáltam, de ha a leírtak alapján csinálom akkor nem fog törlődni az analóg beállítás! Tehát a már beállított húszon pár csatorna marad az eddigi beállított helyen? Mert bosszantó lenne újra keresgélni és a már megszokott sorrendbe rakni és ismét elnevezni a csatornákat.
-
tom570
aktív tag
Már meg volt, egyenlőre semmi. Gondolom sok a dolguk. A honlapon sem találni semmi infót a cstorna kiosztásról csak az analóg! Vagy én vagyok egy láma!
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
LG 32ls570s tévén, milyen paramétereket kell beállítani hogy nézhessek a digitális csatornákat? Ugyanis a kábel szolgáltatóm( Kapos Net) most állt át digitális műsorleosztási szolgáltatásra és a hónap közepéig mindenkinek elérhetőek a csomagok a választást megkönnyítendően(DVB-C). Sajnos csak a már előfizetett csomag tartalmát találom meg semmi újat, gondolom a csatornakeresésnél nem a megszokott kábeltévé hanem a kábeles DTV opciónál kellene keresgélni, de ott frekvencia, symbol rate és moduláció lehetőségek vannak egy csomó lehetőséggel. Mit hová kell állítani ?[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat! Segítőkészségből kitűnőre vizsgáztatok! Kösz!
-
tom570
aktív tag
Igen gondolom, hogy az lenne az igazi, de nem csak filmnézésnél használnám hanem egyszerű tévézéskor is, mert nagyon gyengék a gyári hangszórók. "esetleg ezt fusd át."-nál ha jól olvasom akkor nem kell külön tápellátás a rendszernek és alapból ha bekapcsolod a tévét akkor már szól is a kiegészítő hangrendszer?
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Egyszerű 2.1 rendszerű aktív hangszóró szett segítene valamit, hogy jobb hangzása legyen a tévének?
-
tom570
aktív tag
Hali!
32LS570S tévémen késik a hang, olyan mintha playback menne a híradó is. Valamit nem jól állítottam be, vagy ez ilyen?/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
(Lg ls570s)Ma vettem hozzá egy Gaba ac 2001g nevezetű vezeték nélküli billentyűzetet egérrel (4000 ezer forint, 12 hó gari) és tökéletesen működik. A youtube nem kezeli a billentyűt de az egérrel máris könnyebb a keresés. Fuso és a böngésző tökéletesen irányítható mindegyikkel! Játékoknál az egér úgy működik mint a magic motion távkapcs. A billentyűzeten lévő hangerő és némító gombok is működnek! Egyenlőre ennyi a gyors tapasztalat.
-
tom570
aktív tag
Szevasztok! Lg 32ls570s tulaj vagyok, már kettő hónapja. Ha valakit érdekel ez a típus akkor szívesen írók felhasználói tapasztalataimról! ( Nem szakértői, csak amatőr szinten)
-
tom570
aktív tag
Mtv videótár nem működik a prémium alkalmazásokban, vagyis szépen indul, de a videó lejátszásnál lefagy és irtó lassan sikerül csak kilépni. A 04.40.19 és a 04.40.23 frissítések sem segítettek! Igazán észre vehetnék és javíthatnák a problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.