Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balbekk12
tag
válasz OPiiPO #106852 üzenetére
Most válaszolt az LG:
"Örömünkre szolgál, hogy LG készülék iránt érdeklődik. Ellenőriztem a 42LA690S készülék paramétereit. A készüléken a Netflix alkalmazás elérhető, az HBO GO applikációja sajnos nem. Ennek oka, hogy a készülék még NetCast operációs rendszert futtat, és az HBO GO kizárólag a WebOS rendszert futtató készülékekre készítette el a jelenleg használatban lévő alkalmazását, a korábbi applikációt sajnos megszüntette. Bízom benne, hogy tudtam Önnek segíteni." -
balbekk12
tag
Van egy régebbi LG 42la690s TV-m,amit évek óta nem használtam. Gondoltam feldobom a falra.
A kérdés: Van ezen Netflix, HBO GO app? -
balbekk12
tag
Nem vagyok naprakész a jelenlegi típusokkal. Szeretnék segítséget kérni,hogy melyiket ajánlanátok? Méretben 55ˇ körüli kellene nappaliba.
-
balbekk12
tag
válasz #94529552 #59603 üzenetére
Erről vélemény:
[ LG 43UF675V ]Szerintem 1,5 méterről kijön az UHD és a Full HD közötti különbség egy 43"-os TV-n is...
-
balbekk12
tag
40"-42"-os TV-k közül melyik LG típust ajánlanátok?... A hálóba kellene egy ilyen kisebb méretű TV filmezésre, közelről (~1,5m). A 4K-t részesíteném előnyben ha már veszek, külső vinyóról tudok rajta nézni olyan filmet vagy kell,hozzá lejátszó?
-
balbekk12
tag
130-140e Ft-ig gondoltam.
De ezen megakadt a szemem:
LG 40UB800V -
balbekk12
tag
újra itt!
Tavaly vettem egy 47LA690S TV-t. Azóta is nagyon bírom,jó kis TV!
Most kellene egy a hálóba! Egy 40-42 colos, nem kell 3D, a SMART sem fontos. A jó kép a lényeg, mert úgyis külső HDD-ről mennek majd rajta a filmek.
Mit javasoltok?
-
balbekk12
tag
Egy éve használok egy LG 47LA690S készüléket! Nagyon szeretem. Számomra tökéletes!
De költözés lesz és egy nagyobb nappaliba fog kerülni a TV (eddig egy szobában volt kb.: 3,5-3,8 m távolságból nézve) vagyis úgy gondolom,hogy egy 25 m2-es nappaliban 4,2-4,5 m-es távból már nem lesz olyan tuti az élmény.
A kérdés az,hogy elég oda is az a méret vagy érdemes beruházni mondjuk egy LG 55LA690S készülékre ??? -
balbekk12
tag
Melyik a legújabb szoftver az LA690S-hez?
Az én aktuális verzióm: 04.04.07
-
balbekk12
tag
válasz gOldie #29412 üzenetére
Egy kalibrálásért nem fogok megvenni egy készüléket és Szfváron nem tudok olyan cégről,akik ezzel foglalkoznának, szóval más opciót kell keresnem a TV kalibrálásához!
Esetleg ezeket végig csinálni ???:[ Szerkesztve ]
-
balbekk12
tag
(Nem tudom jó helyre írom-e?!)
Van valakinek jó kép beállítása (LG 47LA690S), én kevésbé értek hozzá,de szeretném kihozni a maximum képminőséget a TV-ből és azt olvastam,hogy a gyárinál jobbra is be lehet állítani a konfigot?!
-
balbekk12
tag
-
balbekk12
tag
LG 47LA690S (2 hónapja vettem Euronicsban 239.990Ft-ért (akcióban))
Eddigi tapasztalatok:
FELSZERELVE: Falon, min. döntéssel és kb.:2,7 méteres nézési táv.-bólKÉP: Tévézésnél nekem a képminőségre nincs panasz, TÖKÉLETES! UPC-nél vagyok és nem beltérit, hanem kártyát használok (HD csatornákkal). Így a HD csatornáknál(!) gyönyörű a kép.
3D: Eddig nem sok filmet néztem meg 3D-ben! De azért a teszteltem videókkal (LG és egyéb) és egy animációs filmmel is (PC-ről Hdmi-n: *.mkv Halfout)! Nekem és a családnak is nagyon tetszett! Nekem, mint laikus embernek jobban tetszik ez a passzív, nagyon élvezhető. Úgyhogy szépen gyűjtöm majd be a filmeket és nézzük őket tovább.
HANG: A TV hangszóróit használom (egyelőre), a célnak tökéletesen megfelel. Jó cucc.
SMART TV:
- internetböngésző: UPC 60/6 Mb-os netem van wifi-s modemmel. Így a TV wifi vevőjén keresztül nekem normális sebességgel működik a net a TV-n.
- Youtube: Szintén wifi-n keresztül teljesen normális sebességgel tölti be a videókat!
- Távirányítás okostelefonnal: Én NFC-s megoldással kipróbáltam, tökéletesen működik (Sony Xperia L telefonommal) app.: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.remoteappsSMART SHARE:
- LG Cloud: 50Gb tárhely van hozzá.
app.: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.lgcloud.nscreen
Telefonról és PC-ről is töltöttem fel és le is cuccokat. a TV-ről elértem őket, szóval ez is tökéletesen működik.
- Wi-Fi: Több funkcióban is használtam. Jó!
- NFC: Sony Xperia L telefonnal összehangolva a TV. Tökéletesen működik.
app.: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.nfcappsUSB: 16Gb pendrive-val próbáltam eddig. Hiba nélkül ment.
PC: HDMI-vel van összekötve a TV-vel! (TV,mint másodlagos kijelző). Power DVD 13 lejátszóval eddig mindent hiba nélkül lejátszott.
[ Szerkesztve ]
-
-
balbekk12
tag
Honnan tudnám letölteni a 47LA690S kézikönyvet, mert az LG honlapjáról nem lehet! Ott van, de letöltés után a pdf-et nem lehet megnyitni!
-
balbekk12
tag
Hogyan lehet, megosztani, a TV-n (47LA690S) szám.gép könyvtárakat? Hdmi-vel van összekötve! Rámegyek a TV-n Bemeneti listára és ott megjelenik a szám.gép neve, rákattintok,de nem mutatja a fájlokat! A szám.gépen kell beállítani valamit?
-
balbekk12
tag
Az LA690S-ben van lehetőség két csatornát nézni egyszerre?
-
balbekk12
tag
Nekem a 690 van! Szerintem szebb mint a 660, igaz én azért vettem ezt,mert akcióban volt és olcsóbb volt mint a 660!
-
balbekk12
tag
Sziasztok!
Tegnap végre megvettem életem első LED Tv-jét! Egy LG 47LA690S-t!
A kérdésem az lenne,hogy mit ajánlotok filmnézéshez:
1. külső winchester?
2. Számítógép hdmi kábellel összekötve a TV-t?Illetve lenne még egy kérdésem:
Mindenféle antenna nélkül, be lehet-e hozni az alap 7 csatornát a TV-n? (csak tápkábel bedugása mellett)
Ha igen hogyan?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.